Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cycus12

(Konto usunięte)

I taka ogólna dygresja - założę się że wszyscy zajadli fani Kaczyńskiego za pięć lat będą go nienawidzić, jak i połowy jego świty - taka już natura bezmyślnego krytycyzmu.

hmm a są tu tacy ? bo średnio mi się wydaje... ale z ciekawości jeśli można, czemu ?

Może się mylę ale jak narzie taki problem mają tylko wyborcy PO, ale tak wiem wszystkiemu winny jest PiS, mimo że nie ma nic do gadania przez ostanie lata kryzys to też jego wina.

hmm a są tu tacy ? bo średnio mi się wydaje... ale z ciekawości jeśli można, czemu ?

Czyżby odwrót już następował?

... ale tak wiem wszystkiemu winny jest PiS, mimo że nie ma nic do gadania przez ostanie lata kryzys to też jego wina...

Już tak się nie biczuj :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Czyżby odwrót już następował?

Chyba pomyliłeś PiS z PO albo na odwrót bo ten odwrót to raczej od PO i Rucha Palikota.

Już nawet czuć wstyd forumowych lemingów za Tuskostan z bojaźni przed wpadnięciem w wieczną dziurę z gównem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nic nie pomyliłem :)

Jeszcze dygresja - było kiedyś największe w Polsce forum gry militarnej OFP, bardzo merytoryczne i wielu ludzi się tam udzielało. Jednak z czasem, jak to często bywa w kręgach okołowojskowych, zaczęła brać tam górę, chamska, agresywna i bezmyślna retoryka, jak np. w tym wątku. Stało się to standardem i forum z licznego i fachowego opustoszało, pozostało kilku "najtrwardszych" szekaczy.

Dziś nie wiem czy to forum istnieje, znaleźć go nie mogłem w googlach.

Tyle samo jest warta retoryka okołoPISowa - nie było jej 10 lat temu i nie będzie za 10 lat.

Np. "dziura z gównem", co to jest w ogóle za poziom? Wiocha. Podaj mi przykład w historii, kiedy cokolwiek zbudowano na takim sposobie komunikacji.

Żeby być krytycznym to trzeba być przede wszystkim mądrym - w innym przypadku jest to gardłowanie spod budki z piwem.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

NOP ci poradzi.

Około PISowa polityka - bredne sączone przez ubeckich dziennikarzy.

Hmmmm... a to podczas komuny w Jarocinie lecialy kiedys "Bajki dla dorosłych" czy Dziennik Telewizyjny?

Fox - Ty jeszcze to pamiętasz??

Hahahaha

"dziura z gównem", co to jest w ogóle za poziom?

To jest merytoryczne określenie stanu faktycznego przed jego dokonaniem.

Podaj mi przykład w historii, kiedy cokolwiek zbudowano na takim sposobie komunikacji.

Nie znasz historii albo udajesz i "dygasz" pretensjonalnie jak pensjonarka sprzed 100 lat.

Tak w ogóle to nie wypada się wieszać na choince, a później z niej się zrywać....

żałujesz ze mną Pana Miecugowa?

Z jakiego powodu?

Zresztą dziwię się, że "poeta" i menda na jednej scenie stali i choćby z tego powodu tak naprawdę po gębie jednak nie dostali.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie chciałem wspominać, bo władz i Wojciech skreślili by mnie z listy :)

Co ciekawe - ten pederasta siedzący obok nie ratował kolegi - podniósł tylko swoją tłustą dupę, i coś tam zabełkotał.

W moich zboczonych faszystowsko kręgach, jeżeli ktokolwiek zamierzyłby się łapą na kogokolwiek to dostałby na dzieńdobry po mordzie.

Ale widocznie lewacy tak lubią.

No nic - poczekam jak premier dostanie po mordzie.

poczekam jak premier dostanie po mordzie.

Przecież On jej nie ma tak jak i twarzy.

W sumie nie wiem jak nazwać to miejsce, gdzie jedno i drugie powinno być.

Tak w ogóle to nie wypada się wieszać na choince, a później z niej się zrywać....

Hę... że co proszę?

No tak.

I mamy apoteozę chamstwa i przemocy fizycznej.

Czyj to głos? Wielbicieli nawróconego na chrześcijaństwo Prezesa, zwolenników tzw. "tradycyjnych wartości" oraz bezmózgich dupków o dziwacznych i kompletnie niepolskich ksywkach.

Menażeria intelektualnych impotentów, politycznych frustratów i fizycznych cherlaków wielbiących prostego chama.

Gratulacje.

Jestem Europejczykiem.

bezmózgich dupków o dziwacznych i kompletnie niepolskich ksywkach.

Ależ Jaro_747 tak nie wypada.

Jaro - dajesz ... dajesz ...

Tylko szkoda że nic merytorycznie do dyskusji nie wnosisz ...

Tylko rzygi ...

Napisz coś od siebie - niech to będzie ostre , głupie albo mądre - ale niech to będzie od ciebie , a nie od przekaźników których komunikaty powtarzasz ...

Napisz coś od siebie - niech to będzie ostre , głupie albo mądre - ale niech to będzie od ciebie , a nie od przekaźników których komunikaty powtarzasz ...

"od siebie" czyli powtórzone po URze, w Potylicę czy Od Rzeczy?

Bo to przecież oczywiste, że konserwy powtarzające po swoich guru "myślą samodzielnie" a reszta to lemingi powtarzające propagandowe kłamstwa Michnika.

kłamstwa Michnika.

Michnik nie kłamie to tylko lemingom wydaje się, że mówi prawdę.

To nie jest problem Michnika.

jaro, co tu trybic? pytanie co sie zmienilo na przestrzeni lat, ze teraz TVN staje sie czescia festiwalu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cała prasa i telewizja robi nas w jajo. Nie jest to tylko TVN, publiczna ma jeszcze więcej za uszami. Zresztą, w publicznej jest tak samo jak za czasów komuny - czyli się nic nie zmieniło.

Nie czytam gazet i nie oglądam telewizji - jedyna możliwość obrony przed praniem mózgu!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Brak informacji to zanik instynktu samozachowawczego w razie czego.

Nie czytam gazet i nie oglądam telewizji - jedyna możliwość obrony przed praniem mózgu!

Jest coś w tym ,ja z telewizora zrezygnowałem 6 miesięcy temu oczywiście zdarza mi się obejrzeć internetowe wydanie Faktów ale "emisja" tylko utwierdza mnie to w przekonaniu że dobrze zrobiłem pozbywając się pudła.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Michnik nie kłamie to tylko lemingom wydaje się, że mówi prawdę.

To nie jest problem Michnika

dobre o ile sie rozumie co mowi Michnik ksynwax.Latwiej zrozumiec kurdupola bo tak samo pier..li jak ty.Fisharmonia dwoch serc.

"od siebie" czyli powtórzone po URze, w Potylicę czy Od Rzeczy?

Bo to przecież oczywiste, że konserwy powtarzające po swoich guru "myślą samodzielnie" a reszta to lemingi powtarzające propagandowe kłamstwa Michnika.

A ty jesteś oczywiście całkowicie niezależny?Przyleciałeś z Kosmosu?Niezależny od czego?Od myślenia?

z lemingami jest taki problem jak z arystokracja przed wojna.Lemingi to arystokracja wyksztalcona a znienawidzona przez motloch.Nic dziwnego ani zaskakujacego.

patrzac na jakosc motlochu.

w tym wypadku Miecugow to jednak inteligencja.

Jaro - dajesz ... dajesz ...

Tylko szkoda że nic merytorycznie do dyskusji nie wnosisz ...

Tylko rzygi ...

Teraz się obudziłeś???

Merytorycznie to wcześniej pisałem, ale prawackie chamy niczego nie pojęły.

Pisze tylko od siebie, ale twój łeb nienawykły do życia bez zdalnego sterowania nie jest tego w stanie pojąć.

Serdeczne pozdrowienia, może kiedyś wy dostaniecie w przysłowiowego ryja od jakiegoś prymitywa co przestawi wam optykę.

Jestem Europejczykiem.

Jaro - nie rozczarowałeś mnie ... Jesteście tak prości do rozczytania ...Parę pojęć jak cepy ... Epatowanie chamstwem i obrażanie - rechot z ważnych spraw - a jednocześnie atak że ktoś jest chamski ...

Zresztą twoja stopka mówi dużo o twoich źródłach ....

Tylko kompletnie oderwany od myślenia człek wierzy w ględy o tym że w Europie mamy jakichś "Europejczyków" ... Mamy Polaków , Anglików , Włochów , Francuzów itd ... A mitycznych "Europejczyków" można znaleźć tylko w środowiskach biurw z Brukseli siedzących w "Wieży Baabel " czyli w środowisku darmozjadów , którym świat ukształtowali lewaccy terroryści , ćpuny i pedofile z pokolenia 68...

Acha - a co do życzeń oklepu - lewaki są tak silne że nawet do prób konfrontacji - muszą ściągać kameraden z zagramanicy ... Sami nie mają jaj ...

Pamiętaj że to czego komuś życzysz może spotkać ciebie - taki lajf ...

o kolejny butny przygłup , ktoś nie wierzy niech przeczyta złote myśli ambient noise.

" Tylko kompletnie oderwany od myślenia człek wierzy w ględy o tym że w Europie mamy jakichś "Europejczyków" ... Mamy Polaków , Anglików , Włochów , Francuzów itd ... A mitycznych "Europejczyków" można znaleźć tylko w środowiskach biurw z Brukseli siedzących w "Wieży Baabel " czyli w środowisku darmozjadów , którym świat ukształtowali lewaccy terroryści , ćpuny i pedofile z pokolenia 68...

Acha - a co do życzeń oklepu - lewaki są tak silne że nawet do prób konfrontacji - muszą ściągać kameraden z zagramanicy ... Sami nie mają jaj ...'

chłopak z łba wytrzepał . urwa mać kiedyś idioci przynajmniej cicho rozmawiali a ten na całego swój elementarny brak wiedzy wykrzyczy i jeszcze dumny z tego . Ile twoje stado liczy . Może czas do zagrody zapędzić ?

wladz - goście o twoim stopniu umysłowości , ubrani w gustowne mundurki od Hugo Bossa i gorzej ubrani ze wschodu - zapędzali przez lata ludzi do zagród ... Marzy ci się jak każdemu lewakowi - eliminacja nieprawomyślnych ?

Chciałbyś świat zmieniać - ale nadgarstek wymięka ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.