Skocz do zawartości
IGNORED

AudioMega co to za firma ??

jaracz

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wpisz audiomega w wyszukiwarce i trzymaj się mocno fotela :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zoabcz ile one kosztuja co prawda sa tanie dobre konstrukcje jak sie powili okazuje po paru opiniach np reloop HA-200 nowy wzmacniacz stereo a tylko 799zl no ale apropo audiomego to ta cena to troche przesada noi mam racje gdzyz rozmawialem z przedstawicielem handlowym bo tez bylem zainteresowny jesli oni w glosnikach srednicy 25cm daja plastikowe kosze bez wentylownaj cewki +glosniki sa z najtanszych materialow i slabej jakosci to w sumie mozna osiagnac taka cene /niektorzy audiofile mowia ze TONSIL do badziew a jest prawie 2 razy drozszy to odpowiedz sobie jak jest z AudioMega , ja odradzam choc nie posukuje drogiego wyszukanego sprzetu ale ten to przesada

to ja przy okazji napisze salon 60m2 zalozmy zemierzam podlaczyc kolumny do Reloop Ha-200 2x120W RMS lub

cos z mocnych modeli integry DENONA PIONIEERA KENWOODA TECHNICSA kazda o mocy nie spadajace ponizej 100W RMS , myslalme takze o Marantz PM7000 lecz to juz tylko 95W RMS ale podobno chwala sobie ten wzmacniacz .Prefernecje muzyczne muzyka elktroniczna d'n'b Techno a takze myzka Rockowa czyli zalezy na mocnym basie glebokim ciezkim i dobrym sopranie ?? wiec czekam na propozycje :)

El_Vis a wiec tak ma mpokoj ok 15 m2 slucham prawie wszystkiego ale najczesciej hip hop ale nie powiem nie pogardze dobrym technem i jakims regge.

A wiec wiesz El_Vis ja slucham tak jak juz napisalem rawie wszystkiego.

A wzmaczniacz mam Panasonica SA-HE70

Mozecie mi poradzic jakeis glosniki stereo ale nie obraze sie jak jeszcze poradzicie mi dobry zestawim 5,1

Z gory dzieki

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.