Skocz do zawartości
IGNORED

Paulina Czapla - POLSKA pogromczyni Huyni Kim

Z3RO7OO

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już wolę słuchać Alibabki albo nawet Markowską :-)

Ale w Mono 32kbps na smartfonie - żeby nie profanować przeznaczenia tej muzyki :) Jak Markowska zaskrzypi tzn bateria się kończy :))

------

dotarłem do pierwszego castingu ''X-Fucktor'' naszej ulubienicy. Oto zapis z żółtej skrzynki:

'' Przecież to jest jakaś Hujnia Kim ty niby chcesz zostać !!??? ''

I tak proszę państwa powstała gwiazda - Hujnia Kim :)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Argus

Wiem że uderzenie Hyuną było celne dlatego bolesne, czy uważasz że otworzyłem taki temat przypadkowo?

iUqCKtG0AG9GT.gifiuNKsM37vO9z5.gif

Hyuna, jest tylko jedna, proszę poinformować o tym wszystkich tych, którzy mają zamiar ją naśladować czy próbować dorównać w czymś co ona robi na scenie.

Ukryta Zawartość

Wystarczy, że się onanizujesz tą plastikową lalą na swoim topicu. Tu już nie śmieć i spuść ten szajs z wodą w kiblu.

A popowych gówien z zasady nie akceptuję i nie słucham.

Tylko MUZYKI.

Nie widziałem jej na gali. Miała założony monitor na łeb, ala Thomas Dolby?

Hyuna nie jest z Europy, jest nominowana w dwóch kategoriach do nagrody światowej World Musik Awards.

Zaraz temat będzie zapierdzielony tym beztalenciem.

Mylisz się, temat jest do zamknięcia, jako bezprzedmiotowy, napisany przez nieporozumienie, na co wskazał autor.

No właśnie. MUZYKA.

A popowe gówno wręcz przeciwnie.

Przepraszam ale popowe g to słucham ja, nie odczytuję w swoich wpisach agresji, Kolega słucha PRAWDZIWEJ MUZYKI i nią ZIEJE, tzn muzyką lub agresją...trudno to oszacować...

Hyuna nie jest z Europy, jest nominowana w dwóch kategoriach do nagrody światowej World Musik Awards.

Chyba w kategorii : Obsługa mopa parowego lub asekuracja statywu do mikrofonu

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Chyba w kategorii : Obsługa mopa parowego lub asekuracja statywu do mikrofonu

Gorzej. W kontekście wielu pokazanych fotek i filmików chyba w kategoriach takich bardziej niewymownych :)

Sittek, widzę że u Ciebie po staremu...

Tak, bardzo ją kochałem i dlatego dałem się za nią u ciebie zbanować. Cieszysz się, że znowu sobie o niej gaworzymy?

[...] Gdzie jest Premier..?

Tam, gdzie być powinien. Pracuje.

P.S.

a ty od dawna jesteś przegrany, i najgłośniejsze krzyki nic tu nie zmienią.

Przez takich po...ów polska prawica jest tym, czym jest (czyli zgrają nieudaczników).

Tak, bardzo ją kochałem i dlatego dałem się za nią u ciebie zbanować. Cieszysz się, że znowu sobie o niej gaworzymy?

Cieszę się, że tarot się sprawdza.

Jak zawsze.

Hyunę czeka jakiś przełom w karierze, ale nie wiem w jakiej dacie, daty w tarocie są dość trudnym tematem, lecz zjawiska nieuchronne.

Tam, gdzie być powinien. Pracuje.

P.S.

a ty od dawna jesteś przegrany, i najgłośniejsze krzyki nic tu nie zmienią.

Przez takich po...ów polska prawica jest tym, czym jest (czyli zgrają nieudaczników).

Będzie Polska, będzie i prawica i centrum i lewica, na ten moment jest postkolonialna postubecja.

Telefonem i kolesiostwem załatwia się wszystko wszędzie.

Każdy naukowiec jest zły jeśli tylko bada Smoleńsk i wynik jego badań nie zgadza się z wynikiem zgrai.

Jeśli się zgadza, wszystkie telewizje stoją dla niego otworem i czekają w najlepszym czasie antenowym vide Artymowicz, tak lądują debeściaki...

Co kraj to obyczaj..

Jak na najwspanialszą artystkę wszechczasów jakoś zniknęła wśród 151 kandydatek do statuetki buahahahahha

747 zmień sobie laskę, bo się ździebko skompromitowałeś. Może Czapla? Na pewno coś wymyślisz.

Jak na najwspanialszą artystkę wszechczasów jakoś zniknęła wśród 151 kandydatek do statuetki buahahahahha

747 zmień sobie laskę, bo się ździebko skompromitowałeś. Może Czapla? Na pewno coś wymyślisz.

Nie kontynuuj kompromitacji, nie było jeszcze rozwiązania konkursu World Music Awards, ciągle można jeszcze głosować m in na Hyunę, lub AC DC.

Wal się 747

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O, numerek już wrócił z zadymy ?

Widać udało mu się nie zgubić jedynej ocalałej szarej komórki (albo pożyczył od kogoś z tłumu) :)

Dobrze , że nie wtargnął na teren ambasady rosyjskiej , poszedłby do nieba prawdziwych katolików Polaków .

Coś słyszałem , że w 1998 r. Kurdowie robili w Berlinie zamieszki przed ambasadą izraelską , wtargnęli na teren , a agenci Mosadu zastrzelili czterech , od tej pory spokój .

Ale jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W sumie to 747 szacun za oddanie i fascynację, ale nie bądź k...a misjonarzem, bo "najcenniejszy niekoniecznie powinno się dzielić z pospólstwem"

Laska niezła, ale ja wolę Polki i trzymam za nie kciuki.

Za polaków też, zwłaszcza, żeby nauczyli się żyć w czasach kiedy nie trzeba już wojować i nie wrogów poza naszą głupotą...

wit-told

Droczę się tylko, to rozrywka.

Hyuna zrobiła niezłego psikusa wszystkim hamerykańskim gwiazdeczkom, to nie ONE, tylko ONA, HYUNA KIM jest w środku MUZYCZNEGO VIDEA WSZECH CZASÓW, GANGNAM STYLE, tyle kasy, taka potęga anglosaskiego przemysłu rozrywkowego, A TU TAKI PECH !!!

Aż musieli ją dać na okładkę POP, inaczej nie wypadało...

yU38mb26.jpg

Pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.