Skocz do zawartości
IGNORED

Paulina Czapla - POLSKA pogromczyni Huyni Kim

Z3RO7OO

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś z was interesuje się jej losem ? Mi się co i raz przypomina ta dzierlatka.

Paulina-Czapla1.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z X-Factor właściwie tylko na jej krążki czekam. Będzie z niej ta Polska NORAH czy nie będzie ? :)

Mam nadzieje, że w tym kraju kolesiostwa i układów szeptanych, mimo wszystko nie przepadnie.

Jakie macie zdanie na Jej temat ?

Ukryta Zawartość

Kolejna sezonowa gwiazdka śpiewająca jak setki innych podobnych wokalistek. Pojawi się i równie szybko zniknie. No chyba, że pojawi się ktoś na wzór 747 i będzie zapierdzielał forum debilnymi fotkami i równie idiotycznymi peanami.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Ukryta Zawartość

No nie wiem, przed Pauliną długa droga, do miejsca, w którym Hyuna była pod koniec zeszłego roku, obawiam się jednak, że jedna Paulinka nie wystarczy, potrzebne całe pokolenie podobnych, z czego dopiero być może dało by się wyselekcjonować tą JEDYNĄ.

Ukryta Zawartość

No panowie wątek typowo samczy, można wstawiać swoje siostrzenice, kochanki, czy w ostateczności panie przy których niektórzy..... hmmm powiedzmy........... zasypiają....

;P

P.S. Żadnej z powyższych nie znam, ale ja nie znam blisko 3 miliardów kobiet - także wybaczcie ;P

tumblr_mcj54y8f9U1rn86lwo4_400.jpg

Paulina, dasz radę być atrakcyjniejsza od Hyuny, zobacz ona wcale nie jest taka piękna....

tumblr_mckut3V0Jk1rn86lwo3_400.jpg

tumblr_me2w2qSF8A1rn86lwo1_400.jpg

20100914_Idol_Star_Athletics_Championships_283429.jpg

Startuj Paulina w wyścigu o sławę !

20100914_Idol_Star_Athletics_Championships_286429%7E0.jpg

20100914_Idol_Star_Athletics_Championships_288029.jpg

Hyuna już wygrała, teraz czeka kto ją zdetronizuje...

20100914_Idol_Star_Athletics_Championships_288429.jpg

Może Paulina?

20100914_Idol_Star_Athletics_Championships_289429.jpg

Tylko czy Paulinie będzie się chciało chcieć, ćwiczyć 10-12 godzin dziennie, żeby wyglądać później tak jak HYUNA !

96106855.jpg

MG_81701.jpg

9b63b12b4895d60f52303f9df8680529.jpg

830dfbfb6d9ddfea7cec0d28911eab21.jpg

MG_83101.jpg

15.png

IMG_6608_-.jpg

Paulinka, kochanie, wiem że może być Tobie przykro, ale nie możesz być piękniejsza od Hyuny, ponieważ jest to w ogóle niemożliwe, Hyuna nawet jak jest skrajnie smutna to jednocześnie jest skrajnie piękna.

IMG_6498_-.jpg

Kiedy się uśmiechnie, nie ma już na świecie absolutnie niczego piękniejszego.

IMG_3319_sabon.jpg

Paulinka, zawsze możesz być jeszcze numerem II, to też zaszczyt i istnieje silna konkurencja.

7%7E0.jpg

Thorogood

Nie musi się podobać, to kwestia gustu, lecz istnieją okoliczności obiektywne, które nie sposób nie uwzględnić.

Spójrz na to spojrzenie do fotoreportera, widzisz ten ogień? !!!

To wyraz wrodzonej inteligencji oraz ogromnej potencji....rzadki widok...

6%7E0.jpg

Ośmielający pozorny nieporządek wśród włosów.....

121020_c3.jpg

Hyuna posiada właściwość ogromnej palety wyrazu, praktycznie niespotykanej u nikogo innego, na pewno nie wśród osób publicznych.

11%7E0.jpg

Co sekundę może wręcz być kimś innym....

U góry wyciera usta a niżej otwiera do kolejnej laski. Idi z nią do swojego wątku

Wydajesz tu rozkazy?

Podaj stopień, może nie jest wystarczająco wysoki...

Audio, hi end, w pewnym momencie się porzuca, kiedy dojdzie się do kresu możliwości technicznych, wtedy wchodzi się w kolejny etap, zbliża się do samego sedna muzyki, do wykonawcy....

Audio, hi end, w pewnym momencie się porzuca, kiedy dojdzie się do kresu możliwości technicznych, wtedy wchodzi się w kolejny etap, zbliża się do samego sedna muzyki, do wykonawcy....

I konsekwentnie do zidiocenia.

No nie wiem, przed Pauliną długa droga, do miejsca, w którym Hyuna była pod koniec zeszłego roku

Wczoraj miały miejsce wręczenie nagród w prestiżowym konkursie MTV EMA 2013.

747 mitomanie, nie widziałem coś tam tej twojej Hujni, nawet parkietów nie zamiatała, ani nawet wody nie roznosiła. To do jakiego miejsca doszła ta skośnooka małolata, bo jakoś w świecie nikt o niej nie wie?

No i pewnie zaraz 747 za***rdoli ten wątek zdjęciami Hujni.

Ale zapewne o to chodziło, bo tam już serwer nie dawał rady.

Zupełnie nie rozumiem po co słucha się TAKIEJ muzyki i TAKICH wokalistek.

Nie ogarniam ... szkoda kolumn !

Bo to chyba nie ma nic wspólnego z rozumowaniem :) Ja zupełnie nie rozumiem kumpla, który nurkuje z kuszą w środku nocy bez butli i asekuracji. Co zrobisz :)

Mi się spodobało to co wrzuciłeś. No ale Hujni nie daje rady mimo wrodzonego braku wrażliwości muzycznej :)

Poza tym - Prawdziwy twardziel nie słucha żadnej muzyki tylko częstotliwości :))

No ale Hujni nie daje rady mimo wrodzonego braku wrażliwości muzycznej :)

Ja już wolę słuchać Alibabki albo nawet Markowską :-) Poza tym Hujnia nie jest żadną piosenkarką, to pluszowy, kolorowy miś otoczony bandą marketingowców wmawiających sobie i innym, że nawet z byle czego można stworzyć śpiewająca dziewuszkę w kokardkach i podkolanóweczkach..

Wczoraj miały miejsce wręczenie nagród w prestiżowym konkursie MTV EMA 2013.

747 mitomanie, nie widziałem coś tam tej twojej Hujni, nawet parkietów nie zamiatała, ani nawet wody nie roznosiła. To do jakiego miejsca doszła ta skośnooka małolata, bo jakoś w świecie nikt o niej nie wie?

No i pewnie zaraz 747 za***rdoli ten wątek zdjęciami Hujni.

Ale zapewne o to chodziło, bo tam już serwer nie dawał rady.

Idź do nauczyciela od geografii, niech zwróci Tobie pieniądze za pobrane lekcje.

Ukryta Zawartość

Tam jest Hyuna.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.