Skocz do zawartości
IGNORED

Okki Nokki...

Gość frywolny trucht

Rekomendowane odpowiedzi

Też swego czasu miałem zamiar użyć takiej myjki do okien ale jakoś nie po drodze mi było do sklepu żeby to obmacać czy guma nie za twarda aby. Jakby była taka z silikonowych delikatnych to może się sprawdzić. Jak kupisz i przetestujesz daj znać.

Ta wyglada ciekawie, a cena pozwala podjąc ryzyko - najwyżej zaszpanuję myjąc szybę w autku:))) Są nawet filmiki na YT.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ta wyglada ciekawie, a cena pozwala podjąc ryzyko - najwyżej zaszpanuję myjąc szybę w autku:))) Są nawet filmiki na YT.

Ukryta Zawartość

Są filmiki jak ktoś winyle tym odsysa? Szukałem jakiś czas temu i tylko jedynie tematów na forach zagranicznych znalazłem ale chyba teoretyzowanie tylko bo nie było odważnego żeby tym płyty potraktować :-) w Auchan chyba za 120 pln była ostatnio w gazetce jakaś lepsiejsza firmowa taka odsysaczka, muszę się kopnąć i obmacać to ustrojstwo.

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Nie, nie ma chyba z odsysaniem winyli (jeszcze:))) Gdyby siła ciągu była solidna, ograniczając długośc częsci ssącej ssawki, moznaby mieć jakiś efekt. Ale koniecznie trzeba sprawdzić siłę ssania. Skoro jak mówisz widziane były w Auchan, więc też postaram się tam wybrać przy okazji. O ewentualnych doświadczeniach nie piszmy może juz tutaj bo to raczej już nie na temat. Może osobny wątek będzie gdyby się okazało to cokolwiek warte.

Ukryta Zawartość

wydaje mi sie, ze niestety ale sila ciagu takiego odkurzacza jest mniejsza niz tego w myjce winyli. mam cos takiego karchera i wciaga wode, ale szalu nie ma, duzo mocniej ssa okki nokki.

Ukryta Zawartość

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

• 1 rok później...

Już daję spokój (wreszcie!) różnym pomysłom typu karcher itd.:) ON wylądowała u mnie dwa dni temu i jest zabawa:) Nie spodziewałem się cudów, i tak jestem w sumie zaskoczony. Wszystko ok (kutasik i wkręty z tyłu w pakiecie oczywiście:))) Dobrze się sprawuje. Myję na forumowym bo jak do tej pory po tysiącu płyt z górką dobrze się u mnie sprawdzał. A tak przy okazji... Nie próbowaliście trochę, delikatniutko poodciskać ręką ramię już przyssane? To może jeszcze wzmocnić silę ssącą. Nie mam na myśli silnego dociśnięcia, tylko tak "z czuciem":)))

U mnie ostatnio ON się spisała na medal, aż byłem zaskoczony. Kupiłem Achtung Baby z epoki i w jednym miejscu był jakiś syf, który powodował nawet przeskok igły. O dziwo, na oko było wszystko ok. Nie było widać nic podejrzanego. Lekko załamany postanowiłem urządzić mocną kąpiel w ON (płyn forumowy) i teraz słychać w tym miejscu tylko delikatne pyknięcie. Byłem w szoku. ON służy mi już dzielnie z 2 lata czy dłużej. W ekstremalnym przypadku myjka może nawet uratować igłę.

"Few are those who can see with their own eyes and hear with their own hearts." A.Einstein

No święta bez jaj, za to z choinką pełną igieł :)

Chodziło mi tylko o to, że po zakupie płyty, często zapaćkanej niewiadomo czym, lepiej dla igły i zawieszenia płytę taką przemyć nim się na talerz zaserwuje.

"Few are those who can see with their own eyes and hear with their own hearts." A.Einstein

• 2 miesiące później...

Jaka cisza w temacie. Jako że w weekend planuje zakupić myjkę do winyli mam pytanko. Czy ktoś z was kupował Okki Nokki od tego sprzedawcy?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaka cisza w temacie. Jako że w weekend planuje zakupić myjkę do winyli mam pytanko. Czy ktoś z was kupował Okki Nokki od tego sprzedawcy?

Ukryta Zawartość

Kupiłem tophi Lublin wszystko ok no i tanio

Ukryta Zawartość

Panowie

Myjka Pro-ject wygląda solidniej i kosztuje ledwie 100 zł więcej.

myjka_project_vc-s_1.jpg

2.jpg

Ciekawe jak wypada w kontrze do Okki Nokki?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

<br />Myjka Pro-ject wygląda solidniej<br />

Noszę się z zamiarem zakupu myjki i Project wydaje się solidniejszy.

Na pewno lepiej zabezpiecza label no i aluminiowe ramię jest solidniejsze.

Jeżeli promocja Okki nie powróci Project chyba jest lepszym wyborem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.