Skocz do zawartości
IGNORED

Kir przy nicku - forumowicz zmarł?

lete

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Srogo - sądzić, że jeżeli ja, 4m, nie chcę być umieszczony w takim czymś, to z powodu, żeby zrobić na przekór Tobie, paltonowi :D Czy jest na forum psychiatra?

Powtórzę pytanie - kto dał prawo rozporządzania wizerunkiem zmarłego 'zbiorowości forum'? Dlaczego o tym w jaki sposób ma być wykorzystany mój wizerunek po śmierci będzie decydować 'cała zbiorowość', a nie ja?

Wizerunek m4, j23, shreka, Zorro itd? Mam nadzieje, że ludzie nie przestaną chodzić do kina.

PS. Jak zwykle nie mając dostatecznych argumentów, musisz obrażać.

że brak protestów ze strony zmarłego daje Ci prawo do robienia z nim co tylko Ci się podoba?

Ależ Ty jesteś ostry inaczej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja na przykład nie chciałbym, żeby po mojej śmierci inni robili sobie co im się podoba z moim kątem lub umieszczali mojego nicka w zbiorze jakiejś umieralni czy podobnej kolekcji trupów. Po prostu sobie tego nie życzę. Kto Wam dał prawo rozporządzać wizerunkiem osób zmarłych?

spokojnie , każdy za życia otrzyma ankietę do wypełnienia . Nie chcesz nie będziesz , nikt pomnika nie postawi

każdy za życia otrzyma ankietę do wypełnienia .

Pomysł oczywisty dlatego i dobry. Tylko trzeba się spieszyć.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Justas wtedy 90% aktywnych w hi-endzie będzie czerwonych

Wysłane przy użyciu wibratora do betonu z Gwiazdy Śmierci

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

No to widzę że temat został gruntownie przedyskutowany i zostało wypracowane wspólne stanowisko.

Został poruszony temat, który jak się okazało wyzwala największe kontrowersje i widzę iż przy stanowiskach najbardziej istotnych nie jesteśmy w stanie stworzyć wspólnego porozumienia. A szkoda. I to są granice absurdu.

A czy my w ogóle musimy robić cmentarz? zróbmy coś co będzie przypominało nam tych ludzi. Wypracujmy taką formę tego forum (tematu) który będzie przybliżał te postacie. Zmieńmy otoczkę cmentarza na coś przyjemniejszego i akceptowalnego dla wszystkich bez względu na poglądy i wiarę, bez względu na to czy był lubiany czy nie.

A jak nie to po prostu skończmy ten temat zanim znów sobie skoczymy do gardeł i się "zbanujemy na wzajem".

A czy my w ogóle musimy robić cmentarz? zróbmy coś co będzie przypominało nam tych ludzi.

A może tak jak my, magnetofoniarze w przypadku naszego zmarłego kolegi Zbyszka "Korwina". W wigilię Bożego Narodzenia, w Święto zmarłych, zawsze ktoś ciepło wspomni Jego osobę i da świadectwo, że pamiętamy. A był to trudny i kontrowersyjny charakter. Mimo wybuchowego temperamentu był dobrym, prawym człowiekiem, godnym szacunku z racji wieku, miłości do swej pasji i pomocy jakiej zawsze udzielał nam i wszystkim potrzebującym.

Myślę, że ten kir przy nicku i żywe wspomnienie kolegów którzy pamiętają go z osobistych kontaktów wystarczą. Nie urażają one zmarłego, jego rodziny i dobrze świadczą o nas.

Nachalność i przesada nie jest w dobrym tonie.

To moja osobista refleksja, proszę nie odbierać jej jako kierowanej do pojedynczych osób.

Włodek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.