Skocz do zawartości
IGNORED

kto jest zadowolony ze swojego rozmiaru?

??ona audiofila

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie,

Temat stary jak świat. Wielokrotnie poruszany w literaturze, kinie. Pamiętacie Michaela Foxa w Dymie zadającego pytanie - Czy jest Pan zadowolony z długości swojego członka?

A Wy jesteście? Tylko szczere odpowiedzi, z dystansem i humorem!

Czytając niektóre wątki coraz mocniej kołacze mi w głowie pomysł założenia płatnego forum, którego myślą przewodnią byłoby po prostu zakładanie bez opamiętania kolejnych wątków.

Czuję, że działalność w tym pozornie niszowym segmencie zapewniłaby mi niezłe utrzymanie...

"nieważno sztoby on był dołgij, nu wazno sztoby on był wiesołyj" - zasłyszane dawno temu w "Adiesie"

a może "inicjatorka" doradzi nam jakie i czy rozmiary zadowalają ?

Dla mnie sprawa ma sie tak: kazdy z nas jest na swój sposob zadowolony bo wyjscia nie ma :)

Chwile zwatpienia co do prawidlowego podzialu rozmiarow nachodza jak sie oglada te wszystkie filmy klasy XXX bo niektorzy aktorzy to naprawde maja po 3 nogi :)

Co ciekawe dzisiejsza mlodziez ( a zwlaszcza nastolatki) maja lekkie przegiecie w kierunku "ja mialam wiekszego" co nie dziwi przy typowym przebiegu 16latki ktory wynosi min 30 chlopa roznej masci.

Na tym tle z interesem miedzy nogami jest podobnie jak z kasa. Kazdy chcialby troche wiecej :) Z kasa jest latwiej a tutaj niestety zostaje albo bardzo kosztowna operacja albo osa co jak urzadli to od razu jest lepiej :-D

Operacja przy standartowych rozmiarach odpada bo kto dla paru cm wpuscil by jakiegos swirnietego chirurga ze skalpelem w okolice najlepszego przyjaciela.....co innego jak chlop naprawde ma pecha i rozmiar juz nawet do mikro nie nawiazuje to tylko takie wyjscie pozostaje.

Co do rozmiarów, wesołosci i innych ludowych podan uwazam ze najwieksza role ma w tym wzgledzie KOBIETA !

Jezeli jawnie krytykuje wyposarzenie oraz twierdzi ze hydraulika nie dziala poprawnie nic w kierunku poprawy nie robiac to nawet najwiekszego optymiste mogła by do samobojstwa nakłonic.

Wiec drogie Panie...ster w wasze rece a wszytsko sie spasuje jak nalezy :))

no tak :)

Po pierwsze - pytanie padło w filmie Brooklyn Boogie a nie Dym - twórcy są ci sami więc błąd możemy wybaczyć :)

Po drugie - dopóki moja żona jest zadowolona - a mówi że jest :))) - to ja również :)

Pozdrawiam.

The odd get even.

żona audiofila

Szanowna Pani/Panie :-)

Skoro brak Pani/Panu praktyki, to polecam teorię - ksiązki: :-)

Elia Kazan "Układ" (wersja książkowa, jest znacznie bardziej ciekawa, niż film, w którym "te sprawy" pominięto).

W tej książce, jest kilka mądrych, zyciowych prawd o penisie - szczególnie, w scenie monologu na schodach :-)

Camilo Jose Cela "Mazurek dla dwóch niebiszczyków"

Tutaj, znajdzie Pani/Pan, rzecz o wielkości :-)

Desmond Morris "Naga małpa"

O czlonkach (i nie tylko) naczelnych, etc., ...

Również w filmie "Orgasmus" (1999), Trey Parker`a, i Matta Stone`a, znajdzie Pani/Pan interesujące informacje o wielkości męskiego organella :-)

P.S.

Jedno, z praw biologii głosi, że organy nieużywane, ulegają degradacji :-)

Myślę, ze jest Pani/Pan, w wieku, w którym za "te sprawy", się nie płaci", a zatem trochę praktyki, nie zaszkodzi (urodzie, cerze,...) :-)

Przyjemnej lektury i udanych orgasmusów :-)

Pzdrawiam

Droga zono,

Pytanie samo w sobie jest bledne. Otoz spiesze wytlumaczyc, ze mechanizm osiagania pewnych proporcji jest bezposrednio zalezny od stopnia atrakcyjnosci, no coz, w tym wypadku Pani, droga zono. Zeby Pani lepiej zrozumiala logarytmiczna transformacje z wielkosci tzw "mk" do "wk", nalezy pamietac w uproszczonym schemacie, ze strumien potrzebnej krwi, ktora ma zdolnosc osiagniecia wymiarow dla kobiety nawet przerazajacych, jest bezposrednim wynikiem jakosci i kategorii docelowego materialu ataku penisa. Nie obrazajac, pociesze jednak, ze sa penisy podlaczone z mniej wyrafinowana konstrukcja wpuszczania krwi w rozparciu objetosci. Dodam tez (w sekrecie), ze nowosc dla penisa jest skutecznym bodzcem powiekszenia sie o dodatkowe 10-15%. Mozna nieprawidlowo podejrzewac co jest Pani powodem do zadania pytania, ale konczac powiem, ze czym Pani ma w sobie wiecej dziko zwierzecej charyzmy w poddaniu sie penisowi pozostaje jednak to fundamentalne pytanie: Nie czy wlasciciel jest zadowolony z wlasnego penisa, ale czy penis jest zadowolony z Pani?

A jeśli powiem, że 45 cm?

Mnie ta świadomość nieopotrzebna, ale liczba jest prawdziwa. I pewnie dla Pani też zadowalająca.

STATYSTYCZNIE.

(Z czego ok 2/3 w środku - odsyłam do podręczników anatomii)

...dobrze ze jestes, musze ci zaszeptac, ze.....lubie cie o tej porze, jestes teraz spokojniejsza niz kiedy sie budzisz....oh....to jest dla ciebie, jestem pewiem, ze ci bedzie smakowalo...nie za mocne?

Należy uważać na znajomości zawierane przez Internet ;))

[obrazekLUKASZ-169087_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

.....jestes urocza...powiedz mi wiecej o swoich...no wlasnie tych... "ostroznosciach"....tak, wiem, ze masz sliczne stopy, ale nie zdejmuj jeszcze pantofli, pojdziemy najpierw na spacer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.