Skocz do zawartości
IGNORED

Rzad swiatowy (na czele z hamerykanskim) realizuje strategie inwiglacji i cenzury sieci...

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

tej kasy ogoli (Cypr to był tylko początek i poligon doświadczalny banksterów).

faktycznie ty wiesz o cyprze tyle co putin o wolnosci.

Na szczęście nawet w US-landzie nie wszyscy do końca zgłupieli.

Ten senator mi się podoba - może w przyszłych wyborach pogoni Obame?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorku

Po pierwsze fundusze inwestycyjne są związane z bankami.

Po drugie

Obama nie może być prezydentem po raz trzeci.Twój senatorek może pogonić co najwyżej samego siebie.

wojtusiu

owszem, są takie fundusze - tych należy unikać i trzymać się tych bez związku z bankami

Bo banki to zuo.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A ja myślałem,że ty jesteś zwolennikiem kapitalizmu a nie socjalizmu.System bankowy to podstawa kapitalizmu.A jak ciebie czytam o tych bankach to jakbym Włodzimierza Illicza czytał.

To co mamy dzisiaj nie jest kapitalizmem.

To zwyrodnienie prowadzące donikąd.

Kapitalizm oznacza WOLNOŚĆ gospodarczą.

Widzisz ją gdzieś?

Taką wolność jak ty sobie wyobrażasz to mają Indianie w Amazonii.Jeśli ci odpowiada to się przenieś.

Taką wolność jak ja sobie wyobrażam mieli w USA przed Morganem i Rockefellerem.

I właśnie te czasy zbudowały dzisiejszą potęgę tego kraju.

Niestety - lewactwo i socjalizm wkrótce zniszczą ten kraj.

Cała nadzieja w tym senatorze - wygląda na łebskiego gościa,

To czemu mieszkasz w Irlandii?W wiktoriańskiej Anglii tez pewnie byś się czuł dobrze.Wtedy był taki piękny i nieskażony lewactwem kapitalizm.Dickens go opisywał.

To czemu mieszkasz w Irlandii?

Dla chleba, panie, dla chleba... poza tym - zapewniam dzieciom edukację po angielsku, na którą mnie stać. Mieszkając w PL nie byłbym w stanie im tego zapewnić, nie jestem Leszkiem Millerem.

Nie o to mi chodzi.Skoro jeteś zwolennikiem nieograniczonego liberalizmu to czemu wybrałeś taki socjalny kraj?

Nie o to mi chodzi.Skoro jeteś zwolennikiem nieograniczonego liberalizmu to czemu wybrałeś taki socjalny kraj?

Ależ mój drogi - ja nie jestem beneficjentem tego socjalu - ja ten socjal zasilam!

Tylko w 2013 - 50 tys moich euro poszło na Nigeryjczyków i innych nierobów. :(

Korzystasz,korzystasz,często nawet nie wiesz,że korzystasz.Jak rozumiem pracujesz w publicznej służbie zdrowia?Z czego jest ona finansowana?A oświata?A kultura?A kto dba o twoje uprawnienia pracownicze?

Rząd światowy wiadomo że w końcu znajdzie się gdzieś w dolinie Jordanu.

W końcu kiedyś było im to obiecane. Z tego co widać ten co obiecywał nic się nie pomylił.

nie przesadzajmy z ta wolnoscia.Jak ACTA mogly odebrac motlochowi dostep do darmowych filmikow i muzyki to chcieli sobie flaki wypruc w obronie wolnosci.Jak Snouden wyjawił tajemnice alkowy to pies z lamana noga nie wyszedl na ulice.Co najwyzej Merkel pokreciła nosem.Wniosek jest dosc prosty..jesli motloch ma za darmo to siedzi na dupie i guzik go obchodzi jakas wolnosc.

ale jaki z tego wniosek?

ano taki ze jeśli masa która zyje w ciężkich warunkach biedzie bezrobociu smieciowkach z brakiem mieszkan (chyba ze po rodzicach zostaje) itd. itd. jeśli taka z małymi perspektywami masa nie będzie miała ujścia "gdzies" to mogą nastac zamieszki które mogą zapocatkowac początek końca darmozjadow, a wiec okazuje się ze jeśli zabierzesz jakies ujście i jakies zajecie komus komu system nie może zapewnić przyzwoitego zycia (a wiec przeciętnemu Polakowi) to może wybuchnąć i dlatego takie ataki na ACTE bo zaszla obawa ze mimo braku perspektyw dobrego zycia masa może dostać perspektywę zycia w pustce bez wypelnienia wolnego czasu a wychodzi na to ze to już by było za dużo i nie do przyjęcia,

oczywiście sa rozne kraje rozne możliwości i rozne metody na zycie ale jeśli przeciętny Polak może liczyc na 500-1000 zl i to po ciężkich staraniach na smieciowce na początku (z czego około 1/3 na zero przez dlugi czas ZERO!!! wiec jakiekolwiek platnosci poza tymi przez rodzicow sa niemozliwe) i jeśli z tego nie utrzyma nawet mieszkania i nie zapewni sobie przezycia to mieszkając u rodzicow i jedynie co mogąc sobie zrobić za darmo to posexic z dziewczyna jeśli ja ma moglo by mu się stać obojętne co z nim będzie (szczególnie temu co nawet poseksic nie może) a do już krok to rozwalenie systemu dlatego rozrywka i nowe technologie ratuje system i resztke nadziei w spoleczenstwie (co dobrze obrazuje problem acta)

wiadomo tak hameryka w której taki przeciętny hamerykanin na nasze dostanie 5000zl na poczatku może tez na smieciowce rozrywke (dostep do muzy filmow kablówki sobie załatwi za 150 na nasze) to jeszcze może i co weekend imprezować wyjechać na jakie wycieczki pojsc do kina do pabu i jeszcze przezyc i wynająć jakis pokoik to taki osobnik już jest stabilny za 1000zl (a to już ponad 50% polakow uposażenie) nie ma takiej możliwości

no i trzeba pamietac ze to co jest w necie u nas w większości nawet platnie nie jest dostępne (ale to dla sredniej klasy polaka bo przeciętnego i tak nie stać wiec sprawa nie dotyczy)

chwilowy brak działalności w audio.

jak na razie ta masa mieszka z rodzicacmi i ani mysli pracowac....za tyle.Mysle ze nalezy jak w chinach zrobic taki dwuletni...głod.

a wszystkich wyksztalconych bez pracy tzw inteligentow jak polpot...na wies.

jak na razie ta masa mieszka z rodzicacmi i ani mysli pracowac....za tyle.Mysle ze nalezy jak w chinach zrobic taki dwuletni...głod.

Głód w Polsce to utopia to się nie uda, są olbrzymie pola szczawiu na trudne czasy.

a wszystkich wyksztalconych bez pracy tzw inteligentow jak polpot...na wies.

Czyli z powrotem na garnuszek do mamy i do taty

Żeś wymyślił ))))))

fakt byliby jak w domu.

No właśnie.Jak ryba w wodzie

PS. to oczywiście w formie żartu było.Lubię niektórych ludzi ze wsi.

Piszę tak tylko na wszelki wypadek ))))))

co wy wszyscy z tym "nie chce pracować" bo ja nie ogarniam tego a jeszcze bardziej nie obserwuje,

zgodze się ze wielu jest bardzo wq.... tym jak i za ile maja pracować i tym ze nie ma gdzie pracować żeby przezyc ale żeby nie chciało się pracować pierwsze slysze jakies zle dane macie

ps1 zawsze wyjątki się znajda

ps2 pracować a tyrac za pol darmo to dwie inne sprawy wiec mysle ze chodzi wam o problem tyrania za pol darmo na smieciowce z agencji w superdochodowym przedsiębiorstwie kabitalistycznym (hipermarkecie) gdzie chodzi tylko o wywiezienie urobku a praca najlepiej za darmo lub na smieciowce za 4.50 przy dobrych wiatrach - tutaj to jest problem bo to jest zwykle złodziejstwo i ja uważam ze nie powinno się podejmowac takiej pracy - ale jako ze polacy tak tam pracują to dodatkowo nie zgadza się to z tym co piszesz

Odpreze się odpreze tylko przez ten weekend jestem zajęty wiec nie ma czasu i możliwości (trzeba będzie korzystać z auta i być sprawnym psychofizycznie) ale po weekendzie jak najbardziej...

jeśli masa która zyje w ciężkich warunkach biedzie bezrobociu smieciowkach z brakiem mieszkan

Miej pretensje do Niemców że nie urodziłeś się Niemcem ... nie maiłbyś tych problemów.

Ale ty masz pretensje akurat do tych Polaków którzy chcą nas akurat z tego bagna wyciągnąć . A głosujesz na tych populistów którym tak jak tobie się to nie podoba i którzy swoimi głupimi działaniami mogą wpędzić nas w jeszcze większe bagno.

No ale co tam, lepiej żyć w "chorobie polskiej" i na wszystko narzekać ...

Tak chlać od poniedziałku?:)

nie tytlko 1 czy 2 piwka więcej nie pijam poza poważnymi okazjami (zadko)

Miej pretensje do Niemców że nie urodziłeś się Niemcem ... nie maiłbyś tych problemów.

Ale ty masz pretensje akurat do tych Polaków którzy chcą nas akurat z tego bagna wyciągnąć . A głosujesz na tych populistów którym tak jak tobie się to nie podoba i którzy swoimi głupimi działaniami mogą wpędzić nas w jeszcze większe bagno.

No ale co tam, lepiej żyć w "chorobie polskiej" i na wszystko narzekać ...

trzeba dzialac także musi być presja na tych co mogą dzialac... na populistów krzykaczy nie glosuje, ale trzeba dzialac musi być presja trzeba atakować trzeba patrzeć na rece trzeba dzialac każdy jak może nawet krytykując, ważne żeby cos robic w kierunku poprawy naszej pozycji

• 1 miesiąc później...

Ciekawe co na to obecny, demokratyczny rząd na Ukrainie i jego sympatycy.

Ukryta Zawartość

Żartowałem. Poradzą sobie.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.