Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ty natomiast wiesz ze to musieli byc rosjanie bo tak nadawali w moskwie.

Szydzisz z ludzi niepełnosprawnych , a sam może nią jesteś , gdyż nie używasz Shift , Crtl + Alt .

juz pisalem ze nie mam nogi wiec mam prawo sobie poszydzic.Nie uzywam sziftu bo zamiast uzywam ..glowy. Edytowane przez muls

uz pisalem ze nie mam nogi wiec mam prawo sobie poszydzic.Nie uzywam sziftu bo zamiast uzywam ..glowy.

Nie wiedziałem o tym i przepraszam jeśli Cię uraziłem . Na mnie możesz śmiało pisać że jestem " niepełnosprawny umysłowo , 40 % " ile tam chcesz . Mnie to nie przeszkadza .

co do ofiar cywilnych... to takze samo.

Biorac pod uwage ze ci na ulicy to rowniez mogli byc ukraincy.

To jesteś rusofobem , a dopiero teraz pomyślałeś , że tam też mogą ginąć cywilni Ukraińcy , wcześniej na to nie wpadłeś . Dopiero jak przypomniałem Ci co pisałeś , jakoś niezręcznie Ci przyznać się do hipokryzji . Rosyjskojęzyczna ludność może ginąć od ataków artylerii dalekosiężnej , a Ukraińców między nimi to szkoda .

Edytowane przez czester15.30

moze wrocisz do tego i przeczytasz...abstrachujac od zdjec moglo tak byc ze ta pani machała by choragiewka witajac bohaterow jak to onegdaj w gliwicach bywało.Zebys był zadowolony to moze to dotyczyć zarowno ukraincow jak i rosjan

<br />Nie wiedziałem o tym i przepraszam jeśli Cię uraziłem . Na mnie możesz śmiało pisać że jestem " niepełnosprawny umysłowo , 40 % " ile tam chcesz . Mnie to nie przeszkadza .<br />
to takze zebyś tylko był zadowolony.To tak zeby 40% rozmawiało z 40%.Pozostanie ci tylko jeszcze uciac sobie ...jedna noge. Edytowane przez muls

to takze zebyś tylko był zadowolony.To tak zeby 40% rozmawiało z 40%.Pozostanie ci tylko jeszcze uciac sobie ...jedna noge.

mnie

takze by nie pseskadzalo zeby zeby bylo 100 %

uciac uciac

Edytowane przez czester15.30

(...)

w latach 30 zniszczylismy 600cerkwi ukrainskich.W latach trzydziestych dzialaly sady 24 godzinne którym podlegali tylko ukraincy i bialorusini

muls to zagorzały obrońca Niemców, Ukraińców, Żydów, cyklistów i innych. Natomiast o Polakach ma ciaggle złe albo jeszcze gorsze zdanie.

Nacjonalizm ukraiński był w duzej mierze wywołany przez Austrię i Niemcy po to, aby szkodzic Polsce i Polakom. O tym, że UWO i OUN nie zkładały żadnego pokojowego współistnienia w Polsce mus już nie wspomina, tak samo jak tego, że były to agendy Abwehry w II RP.

Ukraińcy w II RP mieli lepszą sytuacje jesli chodzi o oświatę, wolność stowarzyszeń, własnych publikacji, kultywowania języka i tradycji, pomoc państwa na odbudowę zniszczonych domów i gospodarstw, etc. niż teraz mają Polacy na Litwie i na Ukrainie. muls widzi jednak tylko akcje odwetowe prowadzone w odpowiedzi na terroryzm ukraińskich nacjonalistów.

To był XX wiek i inne standardy. Dzisiaj to samo robi Izrael wobec Palestyńczyków i to jest w porządku, bo Izrael przeciez sie tylko broni.

Nie wiedziałem o tym i przepraszam jeśli Cię uraziłem . Na mnie możesz śmiało pisać że jestem " niepełnosprawny umysłowo , 40 % " ile tam chcesz . Mnie to nie przeszkadza .

(...)

Nie przejmuj sie tak kalectwem muls-a. Kaleka też potrafi być obrzydliwy. Znałem takiego, co jeździł na wózku inwalidzkim i napdał ludzi. Niewiarygodne, ale prawdziwe.

A to, że Ukraińcy w XXI wieku budują swoja swiadomość narodową i państwową na nienawisci i na zbrodniczych tradycjach i ideologii, których nigdzie i nigdy do tej pory nie potepili i nie wyrzekli się.

Dokładnie wypisz wymaluj jak dziadekWłodzimierz

Argumenty są w twoich wpisach.

Napisz choć raz coś pozytywnego o naszych sąsiadach.Oprócz oczywiście Rosji bo to uprawiasz już od dłuższego czasu.

Argumenty są w twoich wpisach.

Napisz choć raz coś pozytywnego o naszych sąsiadach.Oprócz oczywiście Rosji bo to uprawiasz już od dłuższego czasu.

Za to w twoich nie ma żadnych. Nie masz nic do powiedzenia, a chcesz ze mną dyskutować. Puknij się w czoło.

Dokładnie to samo mogę powiedzieć o tobie.

Ale ja powiedziałem to pierwszy. Nie nabierzesz nmnie na swoje tanie sztuczki. Dla mnie skończyłeś się jako dyskutant w monencie, kiedy atak personalny zastąpił argumentację.

<br />monencie, kiedy atak personalny zastąpił argumentację. <br />
twoja argumentacja polegajaca na przegladzie prasy rosyjskiej.Niewygodne cytaty...przemilczane.

<br />Ukraińcy w II RP mieli lepszą sytuacje jesli chodzi o oświatę, wolność stowarzyszeń, własnych publikacji, kultywowania języka i tradycji, pomoc państwa na odbudowę zniszczonych domów i gospodarstw, etc. niż teraz mają Polacy na Litwie i na Ukrainie. muls widzi jednak tylko akcje odwetowe prowadzone w odpowiedzi na terroryzm ukraińskich nacjonalistów.<br />
a jakies dowody??Bo jak na razie to mamy zniszczone cerkwie i 24 godz sady.A po tym to juz tylko milosc.

<br />Nie przejmuj sie tak kalectwem muls-a. Kaleka też potrafi być obrzydliwy. Znałem takiego, co jeździł na wózku inwalidzkim i napdał ludzi. Niewiarygodne, ale prawdziwe. <br />
kaleka zawsze jest obrzydliwy bo taki jego los..wladimirze putinowiczu

<br />, a chcesz ze mną dyskutować. Puknij się w czoło. <br />
puknalem sie wczolo putinowicz i juz nie mam ochoty.

pierszego lepszego durnia z rosji to znajde byle gdzie w onecie.

Edytowane przez muls
  • Redaktorzy

muls to zagorzały obrońca Niemców, Ukraińców, Żydów, cyklistów i innych. Natomiast o Polakach ma ciaggle złe albo jeszcze gorsze zdanie.

Ciekawe że mówi to akurat ktoś, kto regularnie wynosi pod niebiosa Rosję i obsmarowuje Polskę. Te patrioty to teraz coraz dziwniejsze produkują.

główna siła zorganizowanego oporu i przemocy

To bardzo ładne, pokazuje miszmasz w głowie autora. "Opór i przemoc".

<br />muls to zagorzały obrońca Niemców, Ukraińców, Żydów, cyklistów i innych. Natomiast o Polakach ma ciaggle złe albo jeszcze gorsze zdanie.<br />
muls to zrownowazenie dzialania idiotow widzacych skutek a nie widzacych przyczyn i okolicznosci.

Włodzimierz

Nie ważne kto powiedział pierwszy.Cały ten wątek dowodzi,że o Rosji wypisujesz głupoty.Argumentów jest wbród tylko ty ich nie dostrzegasz( bo tak ci pasuje).Pytanie tylko czy robisz tak z wyrachowania czy z naiwności?

dziadekwłodzimierz stosuje metodę dyskusji zaczerpniętą z czasów sowieckiej dyplomacji.Polegającej na tzw. odwracaniu kota ogonem.ZSRR najwiekszy kraj świata,posiadający największą armię lądową i gigantyczny arsenał jądrowy twierdził,że jest okrążony i zagrozony przez wrogów zewnętrznych.

A to, że Ukraińcy w XXI wieku budują swoja swiadomość narodową i państwową na nienawisci i na zbrodniczych tradycjach i ideologii, których nigdzie i nigdy do tej pory nie potepili i nie wyrzekli się.

Co ty też pier... Włodzimierzu?

Osobiście widzę, że po chwili ciszy mamy nową proputinowską i antyukraińską ofensywę propagandową.

Pewnie za chwilę po nielegalnych wyborach na terenach okupowanych ruszy ofensywa Rosji i separatystów a Włodek będzie tłumaczył, że to z faszystami walczą.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe że mówi to akurat ktoś, kto regularnie wynosi pod niebiosa Rosję i obsmarowuje Polskę. Te patrioty to teraz coraz dziwniejsze produkują.

To bardzo ładne, pokazuje miszmasz w głowie autora. "Opór i przemoc".

Twój nick to z miłosci do kiepskiej literatury czy słuzb?

Włodzimierz

Nie ważne kto powiedział pierwszy.Cały ten wątek dowodzi,że o Rosji wypisujesz głupoty.Argumentów jest wbród tylko ty ich nie dostrzegasz( bo tak ci pasuje).Pytanie tylko czy robisz tak z wyrachowania czy z naiwności?

dziadekwłodzimierz stosuje metodę dyskusji zaczerpniętą z czasów sowieckiej dyplomacji.Polegającej na tzw. odwracaniu kota ogonem.ZSRR najwiekszy kraj świata,posiadający największą armię lądową i gigantyczny arsenał jądrowy twierdził,że jest okrążony i zagrozony przez wrogów zewnętrznych.

Płaczliwe to takie. I bez sensu.

* * *

Niektóre oskarzenia idą stanowczo za daleko. Normalnie użądziliscie sobie Majdan w tym watku. Dajecie zajebisty pokaz siły i jednosci w personalnym ataku. Warto zauwazyć niebagatelną role kolegi moderatora. Niewatpliwie daje przykład mestwa, wręcz podrywa do walki.

Edytowane przez Włodzimierz

aaaa mamy płacz.Nie dales stronki z ktorej to sciagnales.Moderator, moderator!!!!!!!!!!

<br />Niektóre oskarzenia idą stanowczo za daleko<br />
powaznie a ten syn generala UB to bedzie blisko.No poplacz sobie.

<br />tego to akurat nie wiemy! <br />
jesli za darmo to chiba jeszcze gorzej.

nick może i z lichej literatury ale ciągle ten sam...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A ta maska to co ma symbolizować?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Lustrujesz mnie wyraźnie.

Do tego widzę, że raczej nie znasz "Wielkiego lasu".

A twój awatar też jest zpozyczony:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Włodzimierz

Czytałem chyba ze 2 lata temu ale nie dobrnąłem nawet do połowy, żeby nie było to w podstawówce przeczytałem wszystkie samochodziki:) Ale wróćmy do lustracji. Nie pojmuję dlaczego tak bardzo walczyłeś o usunięcie starego konta skoro założyłeś nowe. Nie mogłeś poprostu poprosić admina o zmianę nicka?

Czytałem chyba ze 2 lata temu ale nie dobrnąłem nawet do połowy, żeby nie było to w podstawówce przeczytałem wszystkie samochodziki:) Ale wróćmy do lustracji. Nie pojmuję dlaczego tak bardzo walczyłeś o usunięcie starego konta skoro założyłeś nowe. Nie mogłeś poprostu poprosić admina o zmianę nicka?

Napisz na PW to ci odpowiem. Wątek nie jest od tego.

• Redaktorzy

Twój nick to z miłosci do kiepskiej literatury czy słuzb?

Mój nick jest po to, żeby jeden z drugim skrobał się po głowie i myślał, myślał i myślał. Widzę że działa. Poza tym kieruję podziemną organizacją o nazwie "Józwa Maryn Front".

Uff kilka przemyśleń po wizycie na Kremlu :)

Zacznę od tego iż,- starzejący się zachód , kipiący chorobami cywilizacyjnymi , buńczucznym konsumpcjonizmem, i życiem kosztem innych , powoli się "stacza".

Powiedzmy sobie jasno i otwarcie "Cywilizacja Anglosaska" powoli dogorywa, nie da się na dłuższą metę już robić ze świata "tata wariata". Wschód już wie że ( irak, syria, libia ) ,itd ...jaki cel mają misje pokojowe wysyłane przez tak zwane "koalicje antyterrorystyczne". identyczną sytuację mieliśmy w Kijowie tyle że nie wyszło i teraz jest "Jęk po pachy " bo przecież musi się jakoś zwrócić te 5 miliardów $ zainwestowane w Majdan.

Żałosna próba ratowania dolca kosztem Europy , w postaci Unii Euro-Atlantyckiej jest póki co w powijakach , gdyż kilka osób na starym kontynencie się "połapało" kto będzie finansował kryzys w stanach, i póki co mam nadzieję , że nie będziemy tyrać za marne grosze żeby w Stanach mogły powstawać nowe miejsca pracy.

Propaganda medialna w PL z dnia na dzień jest coraz bardziej nieobliczalna i tylko czekam na informację jak to Putin zabija i gwałci małe dziewczynki :/. Zachód rękami Polski próbuje za wszelką cenę doprowadzić do konfrontacji z Rosją załatwiając sobie przy okazji sprzedaż broni do takich krajów jak nasz, sytuacja jest bardzo niebezpieczna , wszyscy wiemy do czego są gotowi panowie zza oceanu.. Jeśli potrafili sobie wyciąć w pień kilka tysięcy własnych obywateli pozorując ataki terrorystyczne żeby zawiązać tak zwana koalicje do szukania darmowej ropy to nie będą mieli żadnych skrupułów aby poświęcić nawet kilka milionów tak zwanych "sojuszników"... ( czytaj frajerów ).

Jedno jest pewne świat już nie jest taki sam i Rosja już nie jest taka sama, - albo szybko to przyjmiemy do wiadomości albo dalej będziemy wierzyć w wartości które nigdy nie były aż tak skompromitowane jak w obecnych czasach..........

Proszę żeby koledzy nie generalizowali zwłaszcza jak robi to kolega Wojciech I.

Nie można Rosjan sprowadzać do roli biernego uczestnika wydarzeń w kuchni w walonkach przy kieliszku wódeczki i śledzika.

Rosjanie są naprawę dumni że nie mają za prezydenta marionetkę waszyngtonu tylko prezydenta z krwi i kości.

I jeśli myślicie że można Rosjanom wmówić że coś jest dla nich dobre lub złe poprzez pilota od TV czy Facebooka to się mylicie.

Naród Rosyjski jest bardzo świadomy jakie procesy zachodzą w dobie globalizacji we współczesnym świecie , wszystkie i kolejne kroki podejmowane przez ekipę Putina są przemyślane i mają na celu uchronienie tego kraju i jego obywateli przed "wasalizacją ze stron zachodu". Tak naprawdę nie ma innej lepszej alternatywy dla Rosjan , muszą iść swoją droga skoro nie udało się z Europą to może uda im się z BRICS.

* Dodam jeszcze jedno na znak protestu przeciwko medialnej nagonce na Rosjan w PL mediach ,,- moja Pani Avatar założyła Rosyjskie Walonki.

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.