Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś święto niepodległości i dzięki Piłsudskiemu każdy ma prawo mieć takiego avatara jaki mu się podoba.

Mój Avatar dziś z Procesorem Putin Core One .

"Niepodobna oddać tego upojenia, tego szału radości, jaki ludność polską w tym momencie ogarnął. Po 120 latach prysły kordony. Nie ma „ich”. Wolność! Niepodległość! Zjednoczenie! Własne państwo! Na zawsze! Chaos? To nic. Będzie dobrze. Wszystko będzie, bo jesteśmy wolni od pijawek, złodziei, rabusiów, od czapki z bączkiem, będziemy sami sobą rządzili. (...) Cztery pokolenia nadaremno na tę chwilę czekały, piąte doczekało. (...)...............

Ja ciągle czekam..........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Tylko twoje kolego poglądy są właściwe

Wątek jest otwarty:- pluralizm w poglądach mile widziany , ale nie pluralizm oparty o inwektywy i chamstwo tego nie będę tolerował.

to twoi ewentualni pracownicy muszą być zachwyceni warunkami pracy.

Panie moderatorze nie brnij Pan dalej w to bo się Pan zagalopujesz.

Ujawnisz jakieś dane będzie GIODO.

Gdyby Piłsudski to przeczytał to byłby załamany.

W jaki sposób wyrzucane są i marnotrawione pieniądze podatników w naszym kraju:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak się kacap w Polsce rozbisurmanił, jeszcze GIODO straszy. I to w święto nasze narodowe!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jak się kacap w Polsce rozbisurmanił, jeszcze GIODO straszy. I to w święto nasze narodowe!

A co w GIODO takiego strasznego?

Co może Putin GIODO wymyślił ?

Weź na wstrzymanie......

• Redaktorzy

Ujawnisz jakieś dane będzie GIODO.

O, coś nowego! Przekazywałeś mi jakieś dane, które mógłbym ujawnić?

O, coś nowego! Przekazywałeś mi jakieś dane, które mógłbym ujawnić?

To tylko dla przypomnienia.

To że masz wgląd w adresy IP moje i pracowników to nie upoważnia Cię do tego żeby o tym wspominać publicznie i kwestionować czy współczujesz moim pracownikom czy nie .

Temat nie jest o mnie tylko o Rosjanach , dokładnie o tym że nie chcą mieć takiego modelu państwa jakie nam na siłę wciśnięto.

A jak jest dobrze u nas to widać na każdym kroku wystarczy odpalić dzisiejsze wiadomości z głównych portali !

Sam sobie odpowiedz czy to Twój wymarzony model demokracji??????

Widać jaką telewizją była ,jest i będzie CNN.

Po co mają trzymać przedłużenie komórki CIA w Moskwie?

W Moskwie Waszyngton już nie ma czego szukać.............

Paszoł won robić gdzie indziej na siłę demokrację ...........może więcej ludzi zostanie przy życiu.......

Komórka CIA jest be, ale były agent KGB na czele państwa jest ok?

Oj gościu...

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Redaktorzy

Komórka CIA jest be, ale były agent KGB na czele państwa jest ok?

Oj gościu...

KGB najwyraźniej jest dla naszego rozmówcy instytucją dobroczynną. Swoją drogą, gdzie sie taki ULUNG, jak to mawiano o Gomułce...

To że masz wgląd w adresy IP moje i pracowników to nie upoważnia Cię do tego żeby o tym wspominać publicznie

To ty masz pracowników, do których IP ja mam dostęp? To ciekawe, zdradzisz nam coś jeszcze na forum?

Edytowane przez jozwa maryn

Nuke 'em jak proponował Winston.

...i pewien generał z "Marsjanie Atakują".

Tylko że czytanie, co tam tomashi nabazgroli - jest jeszcze ucieszniejsze.

Coś jak tigra jebat' .

Skąd się tacy biorą, na miły Bóg?

Skąd się tacy biorą, na miły Bóg?

Dla mnie to kompletna zagadka. Początkowo obstawiałem jakiegoś smarkatego anarchistę który g... wie o życiu i o świecie. Naczytał się propagandowego szitu w necie i myśli, że to była prawda objawiona.

Ale teraz już takimi tekstami jedzie, że zaczynam wątpić. Rozumiem, że komuś się kapitalizm nie podoba i to wszystko, co się dzieje na świecie. Ale skąd to uwielbienie dla azjatyckiego bandyty bez żadnych zasad? Przecież to kompletnie bez sensu, imperializm w rosyjskim wydaniu nagle jest cacy i już nie przeszkadza???

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Niebezpiecznie wymieniać poglądy i myśli z kimś takim...

Rano patrzysz w lustro a tam - idiota:)

Tak kiedyś miałem przy okazji gadki o Korei Północnej. Zresztą typ okazał się pracownikiem ambasady.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Tego się nie obawiam :-).

Zastanawia mnie totalne zaimpregnowanie na fakty w sytuacji, gdy przeczą przyjętej koncepcji. Wiem, że to klasyka i psychologia zajmowała się tym wiele razy ale mimo wszystko osobista obserwacja takiego zjawiska jest dla mnie fascynująca.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Tak kiedyś miałem przy okazji gadki o Korei Północnej. Zresztą typ okazał się pracownikiem ambasady.

Rozmawiałem kiedyś z facetką z Wielkiej Brytanii. Kobieta wykształcona, doktorat. W toku rozmowy okazało się, że życie spędziła będąc święcie przekonana, że w 1950 roku imperialistyczne USA napadły na miłującą pokój Koreę Północną i na szczęście sromotnie przegrały. Kiedy poinformowałem ją, że nie USA, tylko Korea Północna, i nie na Koreę Północną, tylko na Południową, i że walczyły nie USA, tylko Narody Zjednoczone, i nie przegrały, tylko wykopały agresora z powrotem na północ, popatrzyła na mnie jak na Marsjanina. Była jednak na tyle uczciwa, że sprawdziła. Usłyszałem potem zdruzgotane: "Nie miałam o tym pojęcia". Po prostu taka "wiedza" była rozpowszechniana w jej środowisku, żywcem jak z mojego podręcznika historii do VIII klasy. Tylko ja się uczyłem w PRL, a ona w wolnym kraju...

Z tego co pamiętam, ten podręcznik jeszcze nie był taki najgorszy!:), przynamniej w porównaniu z pierdołami wygłaszanymi przez kretyna na zajęciach z - jak ten absurd się zwał? - ekonomii politycznej socjalizmu.

Taaa... Miałem takie coś, chyba na drugim roku.

Typ gadał podobne bzdety, jak autor tego wątku.

• Redaktorzy

A propos Korei, przypomina mi się anegdotyczna informacja, jakoby to Putrament na jakimś spotkaniu z dziedziny kultury i propagandy partyjnej nie wytrzymał i wypalił triumfalnie: "Tak, zaatakowaliśmy pierwsi, bo jesteśmy silniejsi!". Były potem nieprzyjemności z powodu naruszenia oficjalnej linii propagandowej. A chciał się przysłużyć, tylko nie zorientował się na czas, że w demoludach obowiązuje propaganda oparta na walce o pokój.

jak to mowia... podwykonawców ma na innych forach.Albo jako przedsiebiorca jest za leninowskim modelem przedsiebiorstwa.Swoja droga powinien dostac tytuł pierwszego ......ty i zapisany w annałach.

To ty masz pracowników, do których IP ja mam dostęp? To ciekawe, zdradzisz nam coś jeszcze na forum?

Edytowane przez muls

Proszę moderatora o usunięcie kilku postów, które nie dotyczą tematu wątku , tylko personalnie mnie obrażają.

Nie będę tolerował chamstwa i personalnych uwag pod swoim adresem. To nie miejsce na tego typu wypociny.

Kolejny sukces banksterów.

Ukryta Zawartość

Myślicie żeby Putin pozwolił na taką ustawę?

Była jednak na tyle uczciwa, że sprawdziła. Usłyszałem potem zdruzgotane: "Nie miałam o tym pojęcia". Po prostu taka "wiedza" była rozpowszechniana w jej środowisku, żywcem jak z mojego podręcznika historii do VIII klasy. Tylko ja się uczyłem w PRL, a ona w wolnym kraju...

Widzisz sam przyznajesz żeby mieć szerszy ogląd rzeczywistości to trzeba było "liznąć edukacji socjalistycznej".

Czyżbyś zakamuflowanie krytykował edukację w dobie demokracji i kapitalizmu?

A może pani kupiła sobie ten doktorat? , podobnie jak większość dzisiejszych studentów kupuje sobie magisterkę. To by wiele tłumaczyło ...............za forsę można mieć wszystko.........

Ukryta Zawartość

(...)

Zapomniałeś już kiedy, gdzie, ile, czyje i jakie dane bezprwanie upubliczniłeś ze swojego panela w tym wątku? Do tej pory nie mogę doczekać się na stanowisko Administracji w tej sprawie. Choćby takie, że kłamię i nic takiego nie miało miejsca.

A tutaj mamy dzisiejszą porcyjkę świeżutkiej propagandy kremlowskiej.

Ukryta Zawartość

"Demokratyczny ostrzał" w pełni usankcjonowany przez miłujących wolność i demokrację :)

A co potem............

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

sluchaj autorku na motorynce.Najpierw była kurka czy jajko??Przed motorynką.

Jeśli chcesz brać czynny udział w dyskusji to bez personalnych wędrówek.

Chcesz się odnieść do tematu bombardowań zakazaną bronią?

A może napiszesz coś od siebie jak widzisz rozwiązanie problemu uchodźców po zbrodniczej napaści na Irak, Afganistan i Libię ?

A może pani kupiła sobie ten doktorat? , podobnie jak większość dzisiejszych studentów kupuje sobie magisterkę. To by wiele tłumaczyło ...............za forsę można mieć wszystko.........

W GB kupiła sobie doktorat? Puknij się w głowę. Tam za ściąganie wylatuje się z uczelni.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

moge sie odniesc do doniesien prasowych.Rosjanie puszczaja gaz a wszystkich uchodcow do rosji jako kraju wszelkiej szczeslowosci..

<br />Chcesz się odnieść do tematu bombardowań zakazaną bronią?<br />A może napiszesz coś od siebie jak widzisz rozwiązanie problemu uchodźców po zbrodniczej napaści na Irak, Afganistan i Libi<br />

Czy spadochroniarzom USA wolno skakać w ramach ćwiczeń w Polsce? Wolno bez najmniejszych zastrzeżeń.

Czy rosyjskim spadochroniarzom wolno skakać w rabach ćwiczeń w Serbii? Nie wolno i już:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i co teraz biedny poczniemy.Co mu zrobimy z tym defense??A jak nie widzisz malutkiej roznicy to ..jakby niemcy podczas napadu na czechy wyladowali tez troszeczke w anglii.

a anglicy wyladowali troszeczke w polsce??

• Redaktorzy

Czy spadochroniarzom USA wolno skakać w ramach ćwiczeń w Polsce? Wolno bez najmniejszych zastrzeżeń.

Czy rosyjskim spadochroniarzom wolno skakać w rabach ćwiczeń w Serbii? Nie wolno i już:

Ukryta Zawartość

Nieporozumienie. Defence rozpatruje kwestię z punktu widzenia bezpieczeństwa Polski. Ty z punktu widzenia bezpieczeństwa Rosji.

Zapomniałeś już kiedy, gdzie, ile, czyje i jakie dane bezprwanie upubliczniłeś ze swojego panela w tym wątku? Do tej pory nie mogę doczekać się na stanowisko Administracji w tej sprawie. Choćby takie, że kłamię i nic takiego nie miało miejsca.

Regularnie proszę cię o podanie konkretów w tej podobno strasznej sprawie, ale ty sie wykręcasz. W tej sytuacji dlaczego mam się tym przejmować?

Ukryta Zawartość

Nieporozumienie. Defence rozpatruje kwestię z punktu widzenia bezpieczeństwa Polski. Ty z punktu widzenia bezpieczeństwa Rosji.

Regularnie proszę cię o podanie konkretów w tej podobno strasznej sprawie, ale ty sie wykręcasz. W tej sytuacji dlaczego mam się tym przejmować?

Sam powoli stajesz się nieporozumieniem i niewiedzą.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.