Skocz do zawartości
IGNORED

Starcie Tytanów….najlepsza lampa SE w bi-ampingu z tranzystorami

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cybant

(Konto usunięte)

tylko to miałem po rękom....

Mam 16 lat ....jestem " kobietom " i mam długie nogi....i fajowym facetem jesteś...

Grasz na me zbanowanie czy co ?

Sly30 może określ się możemy tak u Ciebie błądzić ?

Po przestworzach....

Nie gram ....to ty sobie igrasz....

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Jaki masz system audio Firewall 1? Widzę ciemność w 'o mnie', ciemność!

Czytałem o Twoim w opisie - mój wypada znacznie słabiej w tabelach,,,,słowo skauta.

Jak widać sam nie ma nic do powiedzenia. Od dawna wiemy, że to klon, że pisze z malutkiej miejscowości, nie ma żadnego systemu i posługuje się tylko opiniami z netu. I tyle w temacie.

tylko to miałem po rękom....

Może napisz coś od Siebie tzn samodzielnie.Nie wszystko już było.

No zdecydowanie człowiek z Ciebie łocytany i cytaty,nie tylko w prasie branżowej :))

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Panowie fajni jesteście ale widzę w tym spisek po/psl-ski...

Więc zaczekam co na nasze dyrdymały Sly30.

Wybaczcie i pozdrawiam Was.

Rozkręcimy się w merytorycznie przy następnym klocku pożyczonym przez założyciela wątku.....ja mam nadzieję.

A Wy ?

A ten Śląsk to Górny czy Dolny? Jakim rodzajem muzyki się Ślązak interesuje?

Myślę że gdybyś chociaż raz przyszedł do RCM-u zmienił byś tą retorykę antyśląską.

Gość cybant

(Konto usunięte)

Panowie fajni jesteście ale widzę w tym spisek po/psl-ski...

Więc zaczekam co na nasze dyrdymały Sly30.

Wybaczcie i pozdrawiam Was.

Rozkręcimy się w merytorycznie przy następnym klocku pożyczonym przez założyciela wątku.....ja mam nadzieję.

A Wy ?

A my nie....

Weź chłopie puknij się w głowę ...

słowo skauta.

Słowo skauta!?

Akurat! Z każdym postem tracę wiarę w słowa Waszmości.

Sprawdzimy te Twoją wiarygodnosć.

Weź ostatnią gazetę regionalną napisz koło nazwy gazety słowo Piano, zrób fotkę komórą i prześlij nam tu ładnie. Masz 10 min.

Czas start!

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Nawet Ty chcesz mnie zniszczyć ? TU.

Ty kolego dobrze się czujesz ?

Pytam bo wylewny ostatnio na tym forum jesteś , doradzasz wszystkim i we wszystkim jak mało kto a systemu Twojego nikt nie zna.

ja glosuje na jurgena

Pudło.

Prawda BOB ? ;)

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Ty kolego dobrze się czujesz ?

Pytam bo wylewny ostatnio na tym forum jesteś , doradzasz wszystkim i we wszystkim jak mało kto a systemu Twojego nikt nie zna.

Pudło.

Prawda BOB ? ;)

Akurat! Z każdym postem tracę wiarę w słowa Waszmości.Sprawdzimy te Twoją wiarygodnosć. Weź ostatnią gazetę regionalną napisz koło nazwy gazety słowo Piano, zrób fotkę komórą i prześlij nam tu ładnie. Masz 10 min. Czas start!

Te slogany pamiętają czasy ZSRR.

Wybacz nigdy nie lubiłem.

Nie mam więcej pytań.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Nie wiem w co Ty grasz więc uprzejmie zapytałem.

Dlaczego uważasz ,że ktoś gra na Twoje zbanowanie?

Jesteś w miarę grzeczny choć namolny więc Sylwek pewnie da Ci trochę jeszcze pobrykać po łące ...

Na czym grasz w domu ? BOB .

Bo to na czym grasz na forum wszyscy już wiemy.

Nie przesadzaj Sly, nie ma nic złego w YT i jest to, co by nie powiedzieć, genialny wynalazek. Ja już dawno się przeprosiłem z Ytubą. Właściwie nie widzę nic złego, ani nic nienormalnego, że ktoś nie ma wyśrubowanego sprzętu, ani za wiele nie słyszał, zarówno w kontekście systemów audio jak i samej muzyki, ale niech do diabła o tym powie i zadeklaruje chęć przebywania wśród obcykanych wyjadaczy hiendowych naszego forum i słuchania z jakąś określoną pokorą co mają oni do powiedzenia i przekazania - wtedy wszystko będzie wyglądało normalnie i nikt nie będzie darł łacha z takich użytkowników - według mnie, to całkiem normalna postawa. Niech po prostu zakomunikuje o tym od razu i gra gitara. Przecież nikt nikomu nie zabrania pisać i wypowiadać się na forum, jednak kiedy dany user zaczyna występować w roli eksperta, to wypadałoby przedstawić swoje preferencje muzyczne i skład domowych klocków audio. W innym przypadku, coraz to kolejne i głębsze posunięcia i ruchy na forum obnażą takiego delikwenta wcześniej czy póżniej i sprawa będzie wyglądać wręcz karykaturalnie. Mój ulubieniec, goldhiendowiec Łu, zaczynał właśnie od doopy strony i wszyscy wiedzą co wyszło, a wyszły renifery, odsłuchy na dalekiej północy, deal'e, Królowa Śniegu, Św. Mikołaj, lużne miljiony, Magico, D'Agostino, kondominium i na deser - kaszanka! Większość starych forumowiczów już ma po prostu wyrobioną opinię na temat anonimowych przybyszów z kosmosu i nie ma się co dziwić drogi Firewall 1, że zaczyna Twoja postawa śmieszyć co niektórych doświadczonych i zasłużonych forumowiczów, więc krótko - jaki masz system audio, określ swoje preferencje muzyczne, nośnikowe... i wszyscy momentalnie przestaną drwić, tak? Czy nie tak?

Parker's Mood

nastepny nawiedzony...

ja wiem ze form zdycha ale zeby doszlo do tego ze moderacja olewa klony i akceptuje takowe indywidua tego nigdy nie zrozumiem

Panowie coscie tak wsiedli na firewall'a? Nikomu krzywdy nie robi a jak sie okaze, ze to jakis zbanowany cham to wtedy z NIm pojedziecie. Wydaje mi sie, ze jest cos takiego jak domniemanie niewinnosci;)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Nie wiem w co Ty grasz więc uprzejmie zapytałem.

Dlaczego uważasz ,że ktoś gra na Twoje zbanowanie?

Jesteś w miarę grzeczny choć namolny więc Sylwek pewnie da Ci trochę jeszcze pobrykać po łące ...

Na czym grasz w domu ?

Bo to na czym grasz na forum wszyscy już wiemy.

Wyśmiejesz mnie ale ze względów lokalowych musiałem zamienić cały system audio na słuchawki + wzmacniacz + dac + transport.

Niestety moją słabością jest chęć opowiadania o perypetiach i uwagach związanych z różnymi klockami które słyszałem u siebie lub na wystawach.

Nie widzę nic zdrożnego w tym że się tym podzielę Tutaj.

Każdy wybiera pod siebie i osobiście gdy dochodzi do finalnej decyzji.

Mam nadzieję.

Wyśmiejesz mnie ale ze względów lokalowych musiałem zamienić cały system audio na słuchawki + wzmacniacz + dac + transport.

O, to zupełnie jak golden child Łu! Też ograniczał się na początku ze względu na warunki remontowo-lokalowe - ale za to widok miał zajebisty!

Parker's Mood

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

O, to zupełnie jak golden child Łu! Też ograniczał się na początku ze względu na warunki remontowo-lokalowe - ale za to widok miał zajebisty!

Czekałem na Twoją amerykancką wyrozumiałość z niecierpliwością.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Dlaczego uważasz ,że mam Ciebie wyśmiać?

Słuchasz na czym słuchasz , żaden wstyd.

Ale tak jak napisał kol. MarkN nie doradzaj wszystkim dookoła co mają kupić tylko staraj się może w drugą stronę , posłuchaj co mają do powiedzenia ci co słuchali trochę więcej niż Ty na wystawach i u sąsiadów.

Wyjdzie pewnie bardziej wiarygodnie i nikt nie będzie Ciebie molestował a wręcz przeciwnie zamieni kilka słów na różne tematy.

Mając słuchawki możesz być zadowolony i nic mi do tego ale jak sam widzisz Twoje wywody na temat Pass -a czy innych sprzętów brzmią trochę infantylnie :)

P.S.

I nie urągaj inteligencji ludzi tutaj piszących.

Wszyscy wiemy kogo klonem jesteś.

Ważne żeby trzymać fason ;)

Hey, Firewall 1 - jestem wyrozumiały i całkiem czasami przyzwoity dla userów szczerych, otwartych, na luzie, posiadających wiedzę, mądrzejszych ode mnie.. itd. Słucham co mają do powiedzenia i przekazania doświadczeni forumowicze, potrafię dyskutować, przeprosić w razie potrzeby, mieć pokorę i zachować dystans oraz odpowiedni balans. Nie posiadam wymienionych zalet w momencie kiedy mam do czynienia z blagierami, fantastami, mitomanami, debilami, agresywnymi postawami i co tu dużo mówić - kłamcami! Wiem, że forum i klawiatura przyjmuje wszystko, ale niestety stałem się bardzo selektywny. Nie wymagam od Ciebie, żebyś mnie kochał, jednak jak już zaistniałeś tutaj, to wypada się odsłonić w kontekście forumowych zwyczajów - to naprawdę nie jest wiele. Amerykańska, ani jakakolwiek inna wyrozumiałość nie ma tutaj żadnego znaczenia, ale bez wątpienia, Amerykanie jako naród są najbardziej wyzwolonym i wyrozumiałym narodem - bez zbędnych obciążeń.

Parker's Mood

Gość Firewall 1

(Konto usunięte)

Dlaczego uważasz ,że mam Ciebie wyśmiać?

Słuchasz na czym słuchasz , żaden wstyd.

Ale tak jak napisał kol. MarkN nie doradzaj wszystkim dookoła co mają kupić tylko staraj się może w drugą stronę , posłuchaj co mają do powiedzenia ci co słuchali trochę więcej niż Ty na wystawach i u sąsiadów.

Wyjdzie pewnie bardziej wiarygodnie i nikt nie będzie Ciebie molestował a wręcz przeciwnie zamieni kilka słów na różne tematy.

Mając słuchawki możesz być zadowolony i nic mi do tego ale jak sam widzisz Twoje wywody na temat Pass -a czy innych sprzętów brzmią trochę infantylnie :)

P.S.

I nie urągaj inteligencji ludzi tutaj piszących.

Wszyscy wiemy kogo klonem jesteś.

Ważne żeby trzymać fason ;)

A miałeś być miły.

Amerykanie jako naród są najbardziej wyzwolonym i wyrozumiałym narodem - bez zbędnych obciążeń.

No i mleko się wylało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.