Skocz do zawartości
IGNORED

Starcie Tytanów….najlepsza lampa SE w bi-ampingu z tranzystorami

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Panowie, przejrzałem końcówkę tej dyskusji i nic takiego sie tu nie dzieje, ale szanujcie nawzajem swoją wrażliwość, bo niektórzy denerwują się szybciej w taką pogodę. Pax proponuję.

Dlatego,

Mirek na wakacje!!!

Odstawić sztangi i koks!!!

W przyszlym roku minie 40-lecie kulturystucznych cwiczen,wszystko na czysto, bez koksu i odzywek,tylko dobre jedzenie i odpowiednia dieta,tak ze z cialem i glowa wszystko jest super,nie jestem typem nakoksowanego karku poruszajacego sie jak dzik w lesie i goniacego kazdego mysliwego!

Wracajac do tematu...czy zalozyciel watku chcialby porownac Amplifona SET42 do MPW GM70?

Starcie odbedzie sie 18stego w Warszawie u Piotra.

A moze Sylwek chcesz zrobic starcie u siebie?

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Wracajac do tematu...czy zalozyciel watku chcialby porownac Amplifona SET42 do MPW GM70?

Starcie odbedzie sie 18stego w Warszawie u Piotra.

A moze Sylwek chcesz zrobic starcie u siebie?

Wchodzę w to bez cienia obaw i strachu.....i nawet nie potrzeba będzie żadnego bi-ampingu do Focali-będą i wysokie i średnio i bas podręcznikowe.

Tylko nie rezygnujcie z wizyty u mnie 18-tego i nie łapcie się za głowę)

Chyba chcecie Piotrka przekupic:)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Mamy dla Ciebie niespodziankę ...

Czy przyjeżdzacie do mnie z Aurisem i wzmakiem Auris?..............to dla mnie czarny koń-link wieczorem dziś.

Bedziem grać z plika-bo z niego w/g wielu brzmi tylko muzyka.

Mamy dla Ciebie niespodziankę ...

Coś tam przytargamy ... Stary nie "bój żaby", chłopaki z Krakowa nie płaczą :)

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

MOze beda monobloki Amplifona.

Nic nie piszesz o Spartacusie i Amplifonie twoim!troche czasu juz minelo.

Czy Spartakus startuje miętko czy twardo?................a jak ląduje?

Moje monobloki na gm-70 przedstawiają 10 procent wartości wraz z pre.

Ciekaw jestem także porównania odnośnie samego dżwięku.

Na temat spartakusa same ochy i echy............natomiast z chęcią zerknął bym na jego bebechy)

Mam tutaj swoje pewne przemyślenia,które się z pewnością potwierdzą jak ktoś w kraju stanie się użytkownikiem spartakusów

Nawet rysunku nie ma:)

czyli bedzie jednak prawdziwy custom made :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Sorry,że nie w temacie,ale

-czy można prosić o wypuszczenie z więzienia Szymona wraz z usunięciem mu knebla?

Do AS chcecie wszystkim piszącym konkrety pozamykać buzie?

Proszę coś więcej w temacie Thraxów Spartakus..............bo wydaje mi się,że to sprzęt dla ludzi wyłącznie z gotówką,reszta nieważna.

Thraxy to jakieś krewniaki MSB...........dotyczy to kwestii zasilania-kto zgadnie o co chodzi?

Czy przyjeżdzacie do mnie z Aurisem i wzmakiem Auris?..............to dla mnie czarny koń-link wieczorem dziś.

Bedziem grać z plika-bo z niego w/g wielu brzmi tylko muzyka.

Zmieniasz obóz na cyfrowy? :)

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Nawet 50-70W lampa nie rozwiąże problemów na basie. Ja mam mocniejszą końcówkę PP (150W) a i tak nie trzyma za pysk basu tak jak chciałbym. Zawsze czuć na samym dole pasma pewien luz i pogrubienie.

Żałuj bracie Polaku,żałuj-18-tego byś się przekonał o rzeczach dotąd przez Ciebie niesłyszanych...........dotyczących m.in. basu.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Żałuj bracie Polaku,żałuj-18-tego byś się przekonał o rzeczach dotąd przez Ciebie niesłyszanych...........dotyczących m.in. basu.

Żałuję, obowiązki rodzinne wzywają... Muszę dzieciaki zabrać na konie w tym czasie. Ale koledzy Amplifonowcy zdadzą mi relację:-) Miłych odsłuchów!

Gość passer

(Konto usunięte)

W przyszlym roku minie 40-lecie kulturystucznych cwiczen,wszystko na czysto, bez koksu i odzywek,tylko dobre jedzenie i odpowiednia dieta,tak ze z cialem i glowa wszystko jest super,nie jestem typem nakoksowanego karku poruszajacego sie jak dzik w lesie i goniacego kazdego mysliwego!

Gratulacje.

Godna podziwu wytrwałość.

Oj wytrwały to Mirek jest bardzo…w szukaniu kolumn również… :-)

Jest tylko jedna przyczyna dla ktorej nie mam moich kolumn w domu,nowe mieszkanie i umeblowanie go pochlonelo wszystkie oszczednosci,zona potrzebuje mebli aby miec na czym siedziec a nie kolumn,kolumny w tej sytuacji musza poczekac.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Ja też żałuję arturku i Piotr nie mogę 18 ,mam tyle roboty,że nie wiem jak się nazywam.Najbliższy termin to sierpień a najlepiej po 2 sierpnia.Piter ja na bank do Ciebie podjadę ! za pamięć kłaniam się nisko:)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.