Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nie zgniło, nic się nie zjadło:)

Wszystko pięknie i świecąco doszło. Dziekuje bardzo za poswiecony czas i pieniadze! jestem bardzo wdzięczny za ten przemiły gest.

Tak jak obiecałem z powodu kategorycznej odmowy jakiejkolwiek zapłaty przy najbliższej okazji piję Twoje zdrowie Peperoni!!!!:)

McGyver.

To Bocznica , więc spytam tu. Jakoś nie mogę złapać z Tobą kontaktu na maila, wysłałeś może moje cewki?, Za tydzień jestem w Gdańsku, więc bym je chętnie zamontował. Proszę o odpowiedz.

Pzdr.

adik, 2 Kwi 2006, 12:07

>McGyver.

> To Bocznica , więc spytam tu. Jakoś nie mogę złapać z Tobą kontaktu na maila, wysłałeś może moje

>cewki?, Za tydzień jestem w Gdańsku, więc bym je chętnie zamontował. Proszę o odpowiedz.

> Pzdr.

I zlapales kontakt? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• 2 tygodnie później...

Zgodnie z zasadami wątku (oferta dla forumowiczów z co najmniej 30-dniowym stażem):

oddam w dobre ręce 15-calowy, ok. 8-letni i w 100 proc. sprawny monitor komputerowy Hyundai DeluxScan15G+ ;-) Nie posiadam do niego pudła, zatem TYLKO odbiór osobisty na Żoliborzu.

Proszę pisać w wątku i na priva (jest w „o mnie” ;-)

-> McGyver

... z tego monitora się nie dymi, a ostatnie dwa lata stał nieużywany ;-D Jeśli masz go jak odebrać, monitor jest Twój; napisz do mnie na priva, to ustalimy sposób odbioru "kineskopu" ;-)

• 1 miesiąc później...

krzych, 2 Maj 2006, 20:06

>Zgodnie z zasadami wątku (oferta dla forumowiczów z co najmniej 30-dniowym stażem):

>oddam w dobre ręce 15-calowy, ok. 8-letni i w 100 proc. sprawny monitor komputerowy Hyundai

>DeluxScan15G+ ;-) Nie posiadam do niego pudła, zatem TYLKO odbiór osobisty na Żoliborzu.

>Proszę pisać w wątku i na priva (jest w "o mnie" ;-)

Mam dwa takie, jeden padł, drugi ciagle działa, jedyna ich wada to ze są ciemne.

Kazik napisał:

"Czy coś drgnęło w sprawie Mozarta Einsteina - wpisy z X 2005 w tym wątku?"

właśnie właśnie, bo ja byłam w tej kolejce zaraz po nim ;-)

Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tę osobe, która Einsteina blokuje.

Ł.A. Woman

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...

Oddam w dobre ręce odtwarzacz Philips CD-160.

Grał w moim systemie alternatywnym i to grał całkiem dobrze. Zdjęcia i krótki opis w wątku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie jest w pełni sprawny, ma ostatnio kłopoty z czytaniem niektórych płyt. Prawdopodobnie szwankuje napęd (CDM-2). Dlatego wymieniam go na inny CD.

Może będzie nim zainteresowany ktoś, kto poszukuje części lub podejmie się jego naprawy.

Warunkiem jest odbiór osobisty lub przez kogoś znajomego w Warszawie (Ursynów, Ochota). Nie będę go pakował i wysyłał, przykro mi.

Przekażę Forumowiczowi, który pierwszy napisze o tym w tym wątku.

Pozdrawiam.

Papamek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szkoda że nie chcesz go wysyłać. Ale jeśli nie zgłosi się żaden warszawiak i będziesz zmuszony wyrzucić go na śmietnik razem z obierkami z ziemniaków, to chętnie bym się nim zaopiekował. Koszty przesyłki oczywiście wziąłbym na siebie.

Paweł jeszcze raz ogromnie dziękuję. Trezba przyznać że Filip jest w dziewiczym stanie, tak jakby wczoraj wyjechał z fabryki. Wygląda to naprawdę imponująco!! Cieplutko pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.