Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Bo w swoim temacie kategorycznie, pod groźbą kary zabroniłeś mi go komentować.

Innym natomiast na to pozwalasz.

Myślałem, ze zakładając ten temat reprezentujesz moderację a nie tylko siebie, skoro wypowiadasz się np.,, pozwoli NAM'', , nasza wiedza;;.

Nie wiedziałem, że traktujesz swoją osobę w liczbie mnogiej. To mnie zmyliło.

Swoje uwagi na temat takiego tematu już wyraziłem.

Bardzo Cię przepraszam, ale podczas mojej nieobecności na forum, wpisujący mimo jasnego określenia zasad wątku i wpisu do Ciebie, który jeszcze bardzie je doprecyzował, oczywiście nic sobie z tego nie robili, pisząc co sie komu z żółcią zmieszało :-) Wpisy dokonane są jednak dla mnie równie cenne, jak te jakie miały być w założeniu, więc odstępuję od podanych zasad i zezwalam na formę wątku zgodnie z zapotrzebowaniem uczestników.

Proszę wiec Ciebie i pozostałych Kolegów o przeniesienie swej aktywności w temacie mego wątku, na jego łamy i nie zaśmiecanie technicznego.

Proszę o zrozumienie.

Włodek.

witek_z i excel nikogo nie wskazują ale się obawiają

Próba usunięcia siłą kogokolwiek z forum jest potrzebą tych którym to forum przynosi zyski.

Tyle było pierdolenia o bezstronności moderatorów (w ramach naprawy klimatu na forum), a teraz jeden z nich - jako użytkownik - zakłada wątek, który podjudza, skłóca i prowokuje. Co to namiastka władzy robi z ludzi. vlado, wstydź się.

Father_PiO chcę Ci coś przedstawić: na forach internetowych jesteśmy równymi sobie wręcz jak koledzy (w uproszczeniu) więc jeśli ktoś ma na imię np. włodzimierz to nie dziw się że ktoś w polemice zwróci się do Ciebie : włodek.

Edytowane przez witek_z
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Czytałam wszystko łącznie z fochem father_PiO.

Jeśli jesteś kolejną osobą zbyt tępą, żeby prawidłowo przepisać 10 znaków, używaj kopiuj-wklej, dziecko. Zaprzestań robienia celowych błedów i przekręcania mojego nicka, pokazuje to tylko, jak niedojrzałym dzieciuchem jesteś, nic więcej.

jeśli ktoś ma na imię np. włodzimierz to nie dziw się że ktoś w polemice zwróci się do Ciebie : włodek.

Nie wiesz, jak mam na imię, to raz. Trzy ostatnie literki mojego nicka są skrótem i ich pisownia nadaje całemu nickowi sens, są więc kluczowe. Wyobraź sobie, że masz na imię Rysiek, a ktoś ciągle mówi do ciebie Krzysiek, bo jest zbyt tępy, żeby przyswoić, jak masz na imię. Nie wkurzałoby cię to?

Przypominam też, że Włodzimierz i Włodek piszemy dużą literą, a pisanie czyjegoś imienia mała literą, gdy się do niego zwracamy, jest jawnie okazywanym mu brakiem szacunku.

Edytowane przez Father_PiO

Przypominam też, że Włodzimierz i Włodek piszemy dużą literą, a pisanie czyjegoś imienia mała literą, gdy się do niego zwracamy, jest jawnie okazywanym mu brakiem szacunku.

Wyobraź sobie że ja nie zwracałem się do kogokolwiek, ja tylko podałem przykład - to wielka różnica panie inteligent. :D:D:D

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Jak już prawisz kazanie o błędach to sprawdź przynajmniej ortografię swojego wpisu

Ja widzę tylko literówkę, ty masz za to problemy z interpunkcją.

Wyobraź sobie że ja nie zwracałem się do kogokolwiek, ja tylko podałem przykład

Wyobraź sobie, że wiem, "panie inteligent. :D:D:D". Ja także podawałem przykład, "panie inteligent. :D:D:D".

Jeśli jesteś kolejną osobą zbyt tępą, żeby prawidłowo przepisać 10 znaków, używaj kopiuj-wklej, dziecko. Zaprzestań robienia celowych błedów i przekręcania mojego nicka, pokazuje to tylko, jak niedojrzałym dzieciuchem jesteś, nic więcej.

Nie wiesz, jak mam na imię, to raz. Trzy ostatnie literki mojego nicka są skrótem i ich pisownia nadaje całemu nickowi sens, są więc kluczowe. Wyobraź sobie, że masz na imię Rysiek, a ktoś ciągle mówi do ciebie Krzysiek, bo jest zbyt tępy, żeby przyswoić, jak masz na imię. Nie wkurzałoby cię to?

Wyszlo szydlo z worka, chłe , chłe , chłe....

Jak można tyle pierwolić o niczym. Strasznie małostkowy z ciebie kolo.

Edytowane przez jello

Szanowni Koledzy, po licznych dyskusjach, propozycjach i zgłoszeniach chciałbym poinformować o ważnej zmianie dotyczącej tego wątku. Celem wydzielenia z niniejszego wątku spraw stricte technicznych, dotyczących funkcjonownaia forum utworzony został wątek 'Forum - sprawy techniczne'. W nim zapraszamy do dyskusji na temat problemów z funkcjonowaniem technicznym forum, dyskusji o możliwych ulepszeniach w silniku, etc.

W związku z wydzieleniem wątku technicznego, dla zachowania przejrzystości i porzadku tytuł niniejszego wątku został zmieniony (usunięto składową 'sprawy techniczne'). Dla dyskusji i spraw poruszanych w niniejszym wątku (poza technicznymi) nic się nie zmienia.

Pozdrawiam.

Powrót po dłuższej przerwie...

Wyobraź sobie, że wiem, "panie inteligent. :D:D:D". Ja także podawałem przykład, "panie inteligent. :D:D:D".

Gdy dodajesz odnośnik mojego autorstwa i odnosisz się do niego to wiadomym jest że "pijesz" do mnie - coś ze zrozumieniem słowa pisanego szwankuje panie ynteligent.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Czy może mam zwidy?

,.....................................................................................................0

Gdy dodajesz odnośnik mojego autorstwa i odnosisz się do niego to wiadomym jest że "pijesz" do mnie - coś ze zrozumieniem słowa pisanego szwankuje panie ynteligent.

Do nikogo nie piłem, ale nie potrafisz tego "normalnie" zinterpretować, bo tak ci już źle na tym forum, taki jesteś osaczony, zniesmaczony, zaszczuty i skrzywdzony, że wszystko bierzesz do siebie. A twoje "pożegnanie" trwa i trwa i trwa i końca nie widać. Pamiętaj, co powiedział Miller - prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy. Ty kończysz słabiutko, jak w cienkim filmie. Pożegnaj się w końcu i skończ, waść. Wstydu sobie oszczędź. "Panie ynteligent", co nie potrafi po prostu przestać wchodzić na forum i zakłada żałosne tematy. Nie różnisz się w tym względzie niczym od lasek, które na ryjbuku pisze "ale jestem brzydka", żeby im pisać komplementy. Dwa tygodnie to dość na "pożegnanie", więc żegnaj.

-------------------

Moderacja: prosze powściągnąć język i emocje oraz zachować kulturę.

Podstawa: § 6. 5.a Regulaminu.:

Edytowane przez romekjagoda
Moderacja: obraźliwy wpis.

Zwidy, urojenia, słabiutkie IQ, prawdopodobnie defekt mózgu :-)

Tamten temat zamknięty, więc napiszę tutaj, oficjalnie, nie na panel moderatorski.

Uważam ze ten user przekracza zdecydowanie standardy choćby tolerowanego zachowania, inaczej mówiąc, moim zdaniem jest chamski.

Pytanie brzmi,

Jak długo musimy takich ludzi tolerować na forum?

Czy konieczne jest czekanie, 1..2..3.. ostrzeżenie i następny ban?

A co oficjalnie napluje w tym czasie na forum, to jego.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Za bardzo podskakujesz prater, w normalnym świecie miałbyś już śliwy pod ślepiami...

To było do mnie? Jeśli tak, to może się spotkamy i pokażę ci, gdzie będziesz miał śliwy i czy zachowasz ślepia, cwaniaczku? Pokaż żeś odważny, już paru pajacom z forum to proponowałem, ale zawsze się okazywało, że albo musiał pomóc mamie, albo mu się auto popsuło, albo miał za daleko.

Tamten temat zamknięty, więc napiszę tutaj, oficjalnie, nie na panel moderatorski.

Uważam ze ten user przekracza zdecydowanie standardy choćby tolerowanego zachowania, inaczej mówiąc, moim zdaniem jest chamski.

Pytanie brzmi,

Jak długo musimy takich ludzi tolerować na forum?

Czy konieczne jest czekanie, 1..2..3.. ostrzeżenie i następny ban?

A co oficjalnie napluje w tym czasie na forum, to jego.

Pisz skargi, kto ci broni?

wytłumaczyłem jasno ale widać że pranie wisi na strychu.

Ja wytłumaczyłem jeszcze jaśniej, ale nie dotarło. "Pożegnasz" się w końcu?

-------------

Moderacja: Proszę powściągnąć język i emocje.

Podstawa: § 6. 5.a Regulaminu

Tak do ciebie. Rżniesz raz wielce pokrzywdzonego, a raz cwaniaka co to wszystkich sprowadzi do parteru. Myślisz, że jesteś taki mocny i każdego możesz anonimowo dołować?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie dość, że straszny dzieciuch, to jeszcze ma zwidy :-) Tupnij nóżką teraz! O właśnie tak! Dobra dziewczynka. Masz tu lizaka i wracaj do lalek :-)

nie dosyć że brak kultury to jeszcze złośliwy

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Father_PiO

Nie dotyczy mnie ta Wasza dysputa, ale nie wytrzymałem.

Powiedz mi po co Ci są te utarczki?

Mamy wspólnego znajomego i dobrze wiem, że jesteś bardzo miłym, kulturalnym, uczynnym człowiekiem. Na dodatek z wiedzą o której znakomitej większości forumowiczów nigdy się nawet nie przyśni. Po jaką cholerę wdajesz się tutaj w te chamskie pyskówki?

Z całym szacunkiem dla Twojej wiedzy i uczciwego podejścia do Twoich klientów, które zasługuje na uznanie, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego akurat Ty starasz się za wszelką cenę udawać kogoś innego niż w rzeczywistości?

Naprawdę nie rozumiem. Innych dyskutantów nie znam, więc może lubią taki stosunek do innych ale o Tobie trochę wiem i nie rozumiem tego zupełnie.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Powiedz mi po co Ci są te utarczki?

Dziękuję Ci za dobre słowo. Co do postawionego pytania - traktuję ten wątek jak galerię osobliwości połączoną z dziko żyjącymi zwierzętami. Przecież mało co tak relaksuje, jak wrócić do korzeni, pooglądać zwierzęta i dziwolągi, pośmiać się przy okazji.

Natomiast nie myśl, że zapomniałem o banie, którego dostałem, gdy broniłeś cnoty miszcza Darkula.

z tobą napewno ponieważ nowy awatar to jawna dyskryminacja i dowód upadku

Dyskryminacja kogo??

Drogi forumowy kolego, którego nick'u się nie pisze w strachu przed przekręceniem, czy również uważasz, że nadeszła już pora aby dać ci odpocząć? Miesiąc wystarczy? Nabluzgałeś już ludziom na więcej, ale wiesz, ja banuję wyłącznie do tego zmuszony.

O przestałeś nawet być nośnikiem mojej reklamy, cóż skoro i tak nas pożegnasz to żadna strata. :-)

Powiedz tylko kiedy sobie życzysz nas opuścić?

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Drogi forumowy kolego, którego nick'u się nie pisze w strachu przed przekręceniem, czy również uważasz, że nadeszła już pora aby dać ci odpocząć? Miesiąc wystarczy? Nabluzgałeś już ludziom na więcej, ale wiesz, ja banuję wyłącznie do tego zmuszony.

O przestałeś nawet być nośnikiem mojej reklamy, cóż skoro i tak nas pożegnasz to żadna strata. :-)

Powiedz tylko kiedy sobie życzysz nas opuścić?

Tak w sumie to mi to obojętne, z całego forum odwiedzam tylko zoo w tym wątku, więc co za różnica.

ostra d... uważaj :) No i ma w awatarze Arię.

To ty uważaj, bo dostaniesz wyrok za nieletnią ;-)

Tak w sumie to mi to obojętne, z całego forum odwiedzam tylko zoo w tym wątku, więc co za różnica.

Tak od siebie nie moderatora, daj już spokój proszę, wystarczy.

W.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

No to dawaj tego bana. Przecież się należy. Komunikator mi tylko zostaw, bo się z foxem na piwo chcę umówić.

Czym, banowaniem? Przecież zostałeś moderatorem, tego właśnie pragnąłeś! Poczuć tę władzę, ten thrill!

Nie, nie pragnąłem. Władzy mam w życiu aż nadto. Jedynie przez fakt, że sam otwarcie żądałem zmian w moderacji, psioczyłem na Sławka, brałem czynny udział w buncie majowym, kiedy mi zaproponowano abym sam osobiście spróbował poprawić to o co walczę nie mogłem wypiąć dupy i uciec jak pyskujący na wszystko i wszystkich "forumowiczyna".

Nie jestem zawodowym moderatorem, ale tutaj takich nie ma. Robię co uważam za choć troszkę użyteczne dla forum, więc i dla nas.

I pisze to szczerze. Wiem że wieli poczuło się zaskoczonych moim tu zaistnieniem, ja w sumie również :-)

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Mnie wk***iłeś od pierwszych dni, nie ogarnianiem sytuacji. I nie ukrywam, że z dwojga złego, wolałem Sławka. Ciekawe, czy docenisz szczerość.

Z innej beczki: czytasz czasem to, co zgłaszam na panel?

Mnie wk***iłeś od pierwszych dni, nie ogarnianiem sytuacji. I nie ukrywam, że z dwojga złego, wolałem Sławka. Ciekawe, czy docenisz szczerość.

Z innej beczki: czytasz czasem to, co zgłaszam na panel?

A po co? Wiadomo że ktoś przekręcił Twój nick. Nie jestem tu zawodowo, nie mam tyle czasu aby ogarnąć taką ilość zgłoszeń. Na szczęście jest nas kilku. Jakoś sobie z tym musimy radzić.

Sławek jako mod to była porażka. Na szczęście potrfił się zreflektować i odejść. Co prawda nie musiał popełniać harakiri ale skoro to zrobił to zmazał wszelkie winy i nikt od tego momentu nie ma prawa napierdalać na niego.!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.