Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ma wspólnego z ukrytymi motywacjami niektórych osób, które z określonych przyczyn i zawiedzionych oczekiwań z osób przyjaznych stają się osobami wrogo nastawionymi i przyłączają się do grupy napędzającej hejt na forum. Czytelnik może myśleć, że chodzi o merytoryczne argumenty i nie ma pojęcia, że w tle chodzi o coś zupełnie innego.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Sly musi być w centrum uwagi. Umiejętnie spycha sprawę buma na bok.

Zatem po raz kolejny:

Bum powinien wrócić.

• Moderatorzy

To nie jest problem forum. i nie ma nic wspólnego z bumem.

To jest rozmowa wysokiej klasy znawcy hi end, oraz jego oponenta. Rozmowa ta prowadzona jest na wysokim poziomie i pozbawiona jest osobistych wycieczek czy zaczepnych wypowiedzi, zgodnie duchem sly30, który zawsze walczy o trzymanie wysokiej kultury osobistej, piętnuje trolli i zawsze trzyma sie zasady by pisać w temacie wątku.

-----------------

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Jaki miły był i jaki przekonujący, bardzo zachęcał, a teraz?... :-) Tak to jest z handlarzami na forum.

Tak zgadzam się ale pod jednym warunkiem, że będą to cytaty potwierdzające Twoje słowa "bardzo zachęcał" jak i te, że jestem handlarzem na forum !

Jeśli tego w ciągu pięciu minut nie zrobisz to zgłaszam ten post do moderacji z prośbą o wyciągnięcie stosownych konsekwencji za oczernianie mojej osoby.

Ja tam tez mam emocje. Zresztą nie odmawiam sobie najczęściej ich odreagowania i od razu coś odpierniczę. Nieraz staram się to zrobić z humorem. Ale uznaję wtedy rachunki za wyrównane, emocje spozytkowane. I już mściwośc jakoś mnie nie dopada...

Tak zgadzam się ale pod jednym warunkiem, że będą to cytaty potwierdzające Twoje słowa "bardzo zachęcał" jak i te, że jestem handlarzem na forum !

Jeśli tego w ciągu pięciu minut nie zrobisz to zgłaszam ten post do moderacji z prośbą o wyciągnięcie stosownych konsekwencji za oczernianie mojej osoby.

Określenie...tak to jest z handlarzami na forum...dotyczy grupy zajmującej się ukrytym biznesem audio poprzez forum.

że będą to cytaty potwierdzające Twoje słowa "bardzo zachęcał"

Skoro tego chcesz to masz....daj mi tylko chwilę... :-)

We wpisach są też wymieniane inne osoby z forum, więc nie mogę cytować całości bez ich zgody ale istotne fragmenty powinny wystarczyć, skoro autor wyraził zgodę:

"..mam chęć zaprezentować komuś jeszcze z normalnych użytkowników..."

"..robię je od ponad 20 lat, tylko moje własne rozwiązania) to jestem w miarę możliwości do dyspozycji,pozdrawiam v..."

"..ten który mam zamiar Tobie zaprezentować nie był, poza wąskim gronem znajomych, nigdzie pokazywany..."

"..Przecież moja ewentualna wizyta nic Ciebie nie kosztuje a jedynego czego ja oczekuję to napisania przez Ciebie nie tyle recenzji co wniosków po odsłuchu w konfrontacji z tym co dotychczas u Ciebie grało - czy to zbyt wiele ?..."

"..a mój wzmacniacz miałby nie dać rady, po prostu daj mu szansę a zmienisz zdanie..."

"..Koszt z Twojej strony jak już pisałem zerowy, czegóż chcieć więcej..."

"..Wyznacz stosowny termin, posłuchasz na swoim gruncie a potem będziesz mógł pisać czy to miało sens czy też nie, pozdrawiam Witek..."

I po co Ci to było? Jeśli to nie mieści się w kategorii "bardzo zachęcał" to co to jest? Ale chciałeś prawdę to masz... :-)

I kto od rana robi zadymę na forum?

Proszę moderację o reakcję w stosunku do Sly30.

Ale jaką zadymę? Pokaż mi coś obraźliwego w moich wpisach?

Edytowane przez sly30
  • Moderatorzy

Skoro tego chcesz to masz....daj mi tylko chwilę... :-)

Dawaj, dawaj wszyscy jesteśmy tu zaciekawieni publicznym praniem waszych brudów... litosci...

-----------------

Daj spokój. Nikt cię nie zmusza, byś lubił Sly, ale niech ten fakt (nielubienia) nie będzie uzasadnieniem na lubienie buma.

A faktem tez jest, że ostatnio parę osób bez ogródek próbuje mu zbiorowo przykopywać. Stąd takie a nie inne jego reakcje. Weź to pod uwagę.

Zawsze mi się nie podoba stadne dokopywanie "wybranemu celowi", niezależnie kogo to dotyczy. Mimo, ze sam lubię jednych bardziej a innych mniej.

Edytowane przez jar1
Gość papageno

(Konto usunięte)

Nikt cię nie zmusza, byś lubił Sly, ale niech ten fakt (nielubienia) nie będzie uzasadnieniem na lubienie buma.

Widzę to inaczej, ale szanuję Twoje zdanie.

Dawaj, dawaj wszyscy jesteśmy tu zaciekawieni publicznym praniem waszych brudów... litosci...

Tu nie ma brudów. Zarzucono mi, że mam obsesję i urojenia. Mam prawo się bronić i udowodnić jaka jest prawda. Ale może i ty też masz jakiś audio interesik skoro tak niechętnie patrzysz na prawdę?

Gość vittorio

(Konto usunięte)

I po co Ci to było? Ale chciałeś prawdę to masz... :-)

Twój prymitywizm sięga szczytu, i czego Twoim zdaniem dowodzą te cytaty ?

Jesteś po prostu żałosny !

Widzę to inaczej, ale szanuję Twoje zdanie.

Bum jest jaki jest i Sly też jest jaki jest. I takimi tez zostaną.

Obaj są jednak ludźmi.

To tak, jak z każdym z nas. ;) Dla każdego jest miejsce na świecie.

A jaki jest koń, każdy widzi.

Edytowane przez jar1
Gość vittorio

(Konto usunięte)

"..Przecież moja ewentualna wizyta nic Ciebie nie kosztuje a jedynego czego ja oczekuję to napisania przez Ciebie nie tyle recenzji co wniosków po odsłuchu w konfrontacji z tym co dotychczas u Ciebie grało - czy to zbyt wiele ?..."

No tak jestem handlarzem to przecież widać, słychać i czuć (ewidentnie).

Jest pewna różnica. Nie mam 50 klonów i jeśli ktoś mnie zbanuje bo nie życzy sobie w swoim wątku to nie wchodzę tam z innych kont.

No tak jestem handlarzem to przecież widać, słychać i czuć (ewidentnie).

Jesteś osobą, która zajmuje się audio nie tylko jako audiofil i Twoje intencje są co najmniej niejednoznaczne, a na pewno dalece wykraczają poza audiofilię. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby było to jawne, a nie ukryte. Sytuacja pokazuje też jak zmienia się Twoje nastawienie wobec kogoś, kto jednak nie jest zainteresowany Twoją ofertą. To wiele tłumaczy w kwestii późniejszej niechęci bijącej z Twoich wpisów.

ujawnianie pw jest złamaniem regulaminu , i nie ma znaczenia ,to czy druga strona sie na to godzi

Chyba jednak ma znaczenie. Poza tym to tylko fragmenty a nie cała treść.

Edytowane przez sly30
Gość vittorio

(Konto usunięte)

kotoś kto jednak nie jest zainteresowany Twoją ofertą.

A jaką ofertę masz na myśli, czy ja Ci cokolwiek oferowałem ??? Nie przypominam sobie.

Natomiast jest oczywiste, że to TY właśnie masz obsesję i urojenia, że prawie wszyscy na forum chcą Ci coś sprzedać (no ale po latach spędzonych na handlowaniu to nie wydaje się specjalnie dziwne, natomiast jest uciążliwe zarówno dla Ciebie samego jak i dla pozostałych forumowiczów).

Edytowane przez vittorio

Chlopaki, wchodze tu co jakis czas(co samo w sobie jest malym zboczeniem) , a wy od samego ranca jedziecie, wezcie sie do jakiejs porzadnej roboty, to wam przejdzie:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Natomiast jest oczywiste, że to TY właśnie masz obsesję i urojenia, że prawie wszyscy na forum chcą Ci coś sprzedać (no ale po latach spędzonych na handlowaniu to nie wydaje się specjalnie dziwne, natomiast jest uciążliwe zarówno dla Ciebie samego jak i dla pozostałych forumowiczów).

Ależ tu nie chodzi o mnie. Akurat mnie niewielu coś tam oferuje. Wiem jednak, że wielu na forum próbuje w utajniony sposób zarabiać na audio w różny sposób, a na forum udają bezinteresownych pasjonatów.

Edytowane przez sly30
Gość vittorio

(Konto usunięte)

Sly a potrafisz się przyznać publicznie do błędu i przeprosić ? Bardzo by Ci to pomogło.

edit:

I przestań się doszukiwać handlarzy w każdym, który cokolwiek się z Twoim zdaniem nie zgadza to pomoże Ci jeszcze bardziej.

Edytowane przez vittorio

Zawsze potrafię przyznać się do błędu i przeprosić. Ale za co dokładnie powinienem przeprosić? Za który błąd?

To poproś może wysublimowany esteto co by moderacja oceniła Twoje wpisy tutaj :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:-)))

Ukryta Zawartość

To jest rozmowa wysokiej klasy znawcy hi end, oraz jego oponenta. Rozmowa ta prowadzona jest na wysokim poziomie i pozbawiona jest osobistych wycieczek czy zaczepnych wypowiedzi, zgodnie duchem sly30, który zawsze walczy o trzymanie wysokiej kultury osobistej, piętnuje trolli i zawsze trzyma sie zasady by pisać w temacie wątku.

:-)

Slajus, przejdz sie na targ i posluchaj sytuacji zwanej "bardzo naciagal" :-)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

To poproś może wysublimowany esteto co by moderacja oceniła Twoje wpisy tutaj :

Ukryta Zawartość

:-)))

wiesz co watek dlugi podaj jakies konkrety, co ciebie tak obruszylo.

Ukryta Zawartość

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.