Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

pozostaje jeszcze pytanie KTO ROBIŁ zdjecie ?

Fakt zapomniałem o fotografie.

To było ich trzech a to już chyba jest "spiseg" ?

Całość przypomina mi trochę brazylijską telenowelę - zwroty akcji , dramaturgia , skomplikowana fabuła i powrót zamożnego księcia (Lukasiq) ... czytam z wypiekami na twarzy :)

Przekupniów należy wygnać ze Świątyni. Wszystkich. I ich kryptonaganiaczy. To co się tu dzieje dziś nie podoba mi się. A może to tylko jest to działanie mające odwrócić uwagę od kwestii restytucji buma? Też paskudne.

Nie martw się "tato Eugeniuszu" :-) bum i Szymon to moje zadnie i nic nie zakłóci jego finału.

W tym prowadzonym teraz bagnie, ja wody klarować nie będę.

Odpowiedzcie na pytania Darka @cir. Jeśli macie rzeczywista wiedzę w temacie!

W.

Powiedziałbym Tobie po męsku parę prawd ale wasz koleś moderator nawalił mi punktów karnych i tylko czeka żeby założyć mi bana ku waszej radości.

Wymień Sławku tego kolesia moderatora otwarcie z nicku.

Proszę poważnie, ponieważ mam wielki imperatyw wywalenia cie z tego wątku!

Nie pisałem o Tobie tyko o Cir i on o tym wie. Nie ukrywam tego za plecami. Ale widzę, że teraz jesteś kolesiem Buma i hejterów, więc czyń swoją powinność! Na pewno nie będę tak jak oni poklepywał ciebie i komplementował. A jeśli ty dałeś się na to złapać to cóż...dalszy komentarz zostawię dla siebie.

Edytowane przez sly30

Entschuldigung :)

Czy ktoś może przesłać mi rzeczone zdjęcie na pw. lub podać link do tego zdjęcia bo chyba nie "nadanżam".

Kto ,kogo ,kiedy , z kim i na ile okradł ?

Obiecuję ,że w ramach rewanżu wyślę rozbierane zdjęcia mojej narzeczonej ...

Z góry dziękuję

Potem się okaże że zdjęła tylko chustkę z głowy i nie narzeczona a sąsiadka nielubiana :)

Ja tam nic nie obiecuje ale zdjęcie bym zobaczył, te rzeczone nie narzeczonej.

Na PW oczywiście.

Bezpardonowy atak na dwóch moderatorów, jeszcze nawrzucaj adminowi i będzie komplet:)

Nie pisałem o Tobie tyko o Cir i on o tym wie. Nie ukrywam tego za plecami. Ale widzę, że teraz jesteś kolesiem Buma i hejterów, więc czyń swoją powinność! Na pewno nie będę tak jak oni poklepywał ciebie i komplementował. A jeśli ty dałeś się na to złapać to cóż...dalszy komentarz zostawię dla siebie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość papageno

(Konto usunięte)

Ale to Twój koleś vittorio

Vittoria nie znam. Chyba, że to Don Vittorio. Mimo to nie czuję się obrzucony przez niego błotem. Przez Ciebie tak. Jak zwykle ostatnio,

mam wielki imperatyw wywalenia cie z tego wątku!

Ja też, tylko narzędzi nie mam :)

Bezpardonowy atak na dwóch moderatorów, jeszcze nawrzucaj adminowi i będzie komplet:)

A gdzie w moim wpisie jest atak czy coś obelżywego na Vlado? Ja wiem, że teraz będziesz ich podpuszczał, żeby mnie zbanowali.

Edytowane przez sly30

Sly, nie udawaj Greka. Nikt już się na twoje gierki nie nabiera.

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przez Ciebie tak. Jak zwykle ostatnio,

To gdzie napisałem coś obelżywego pod Twoim adresem?

co wiem ? jakies małe opętanie póki co widze ?

krazysz po forum i obrazasz ludzi -jest to zgłaszane na panel moderacyjny

mechanizm stary jak to forum skutkuje punktami

nie napisze ile takich wpisów masz na swoim koncie ale litości ile mozna udawac dziewice na audiostereo

To też walisz mi te punkty, ale ostatni był bezpodstawny!

To też walisz mi te punkty, ale ostatni był bezpodstawny!

sadze ze ilosc punktów jest proporcjonalna do ilosci zgłoszęn a ta znów zalezy od ilosc popełnionych wpisów

oczywiście nie chce napisac ze popełnisz za duzo wpisów ale moze zmien proporcje

musze cie zmartwic punkty masz dokładnie od wszystkich

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość papageno

(Konto usunięte)

To gdzie napisałem coś obelżywego pod Twoim adresem?

Nie musisz bezpośrednio. Tyle rozumu i instynktu samozachowawczego chyba jeszcze masz. Wiesz co? Szkoda mi Ciebie w gruncie rzeczy. Upadasz i nie zdajesz sobie z tego sprawy. Ale za miłość do zwierząt cenię Cię i będę cenił. Tylko odpuść sobie audio.

Czyli znowu Slaj jest winien? Co za czasy...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mnie już wywalili z saloniku :).

W sumie mi ulżyło w pewnym sensie, że już nie jestem w salonie. Szkoda tylko tych ciekawych tematów. Ale za to jakie argumenty żółtych karteczek. Pianek i Sly jak zwykle się nie popisali, potrafią buszować jedynie po forum i kiwać ogonkami :). Jednym słowem, jeśli chcecie być saloniku, to musicie iść stricte za linią partii i absolutnie nie wygłaszać własnego odmiennego zdania, chociażby grzecznie, inaczej czeka banicja :). Cała, naga prawda o saloniku.

"Przyznano już 3 żółtych kartek:

Ostrzeżenie od jtvt4c powód: Uczestnik Saloniku obrażający Salonik i jego uczestników po za Salnikiem.

Ostrzeżenie od piano powód: Dwulicowy przeciwnik salonu.

Ostrzeżenie od sly30 powód: Knucie przeciwko użytkownikom Saloniku w celu rozbicia tej zakładki, nabijanie się na Bocznicy z jej użytkowników, dwulicowe, fałszywe wpisy mówiące o sympatii podczas gdy na Bocznicy szydera, pogardliwe traktowanie kolegi Piano".

Niezależnie od waszej mściwości, pozdrawiam serdecznie powyżsi rasowi koledzy salonowi :).

Teraz widzicie ponownie dlaczego np. taki sly i piano panicznie boją się szymona, buma etc., po prostu nie zniosą prawdy, nie mają dystansu i wielu innych atrybutów faceta z przysłowiowymi jajami :).

Prosto i do sedna! I gdzie ta agresja, ataki głoszone przez sly? Mamy Bum podobne spojrzenie na temat, no ale przecież to jest spojrzenie trollerskie :)

SVART to z litości było przecież każdy wie jak niewygodnie jest stać w głębokim rozkroku na przykład w obcisłych spodniach.

Powinieneś podziękować :)

:-)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Dobrze, ponieważ nabroiłem więc też i muszę się pokajać, oraz przyznać rację piano, że na fotce, którą zamieściłem a przedstawiała piano i ... (niestety kolega ów nie wyraził zgody na ujawnienie jego nick'a, ale mimo iż bez jego zgody już jego nick był artykułowany ja tego robił nie będę) nie ma zaś na tej fotce rzeczywiście lukasiq'a,

na moje usprawiedliwienie (o ile można nazwać to usprawiedliwieniem, w gruncie rzeczy wydaje się, że nie można) mogę tylko napisać iż w błąd wprowadziła mnie cała otoczka jaka miała miejsce w związku z całą aferą lukasik'a, bezsensowne usuwanie postów i niemożność dotarcia do źródeł (czyli do wzmiankowanego postu, za co piano możesz podziękować ... bo wszystko co w moim poście napisałem miało miejsce), druga okoliczność jaka spowodowała całe zamieszanie w moim rozumowaniu to niestety Twój opis do tej fotografii "...Ja np. podczas ostatnich odsłuchów, poszedłem w tym lubieniu nieco dalej i walnąłem sobie fotę z sympatycznym kolegą przed rezydencją Łukasiqa. ..." z czego ja na nieszczęście zapamiętałem tylko Łukasika a ponieważ znany Ci moderator usunął cały wpis więc nie mogłem oczywistych faktów zweryfikować a następujące potem Twoje tłumaczenia tylko jeszcze bardziej zaciemniały całą sytuację zamiast ją definitywnie wyjaśnić i tu również można doszukać się błędu z Twojej strony.

Niemniej jako winny, poczuwam się do przeproszenia Cię za całą zaistniałą sytuację (jeśli moderacja uzna, że należy mi się kara to przyjmę to bez dyskusji).

Jeśli mogę coś jeszcze ze swojej strony dodać to tylko to żebyś nie zarzucał mi kłamstwa bo tym się brzydzę i nie toleruję kłamstw.

Teraz zaś w nawiązaniu do owych "kłamstw" to w jakim świetle należy widzieć słowa Twojego pobratymca salonowego i jego prawdomówność ?

"Tak więc bezpodstawnie i perfidnie oskarżasz Piano o udział w oszustwie, a już wtedy pisał, że to nie on jest na tym zdjęciu." to są słowa sly30 z postu o 18.53

Ja natomiast nigdzie nie oskarżałem Cię o współudział, to tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie (choć zdaję sobie sprawę, że i tak bezmyślnie nabazgrałem cokolwiek zbyt wiele).

jakies świeta idą czy co ? zwykle tak macie tylko na świeta

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zgadza się, na fotce nie ma Lukasiq'a. Ten który jest, nie jest Lukasiq'iem. Rezydencja też nie jest Lukasiq'ową:-) Posłużyłeś się nieprawdą, zatem udzielam ci kary regulaminowej za obraźliwe zachowanie.

Nie wnikam w intencje całego zamieszania!

Można wiedzieć za co Fox733 został zbanowany w Saloniku? Tzn, za co to wiem, ale chodzi o tą oficjalną wersję :) Dziękuję!

Można wiedzieć za co Fox733 został zbanowany w Saloniku? Tzn, za co to wiem, ale chodzi o tą oficjalną wersję :) Dziękuję!

A kogo o to pytasz, naiwności Ty moja??? :-))

Raczej Salonowców, spokojnie czekam na odpowiedź :)

Słuchajcie, nie przeginajcie teraz w drugą stronę. Slaj został zablokowany przez Vlado w tym wątku, więc nie może odpowiedź - nie bronię ani Was ani Slaja, ale nie jest to w porządku...

Proszę zaprzestać wpisów personalnych o Sly30. Jest poza wątkiem i nie może w nim odpowiadać. Ataki personalne będę karał.

Słuchajcie, nie przeginajcie teraz w drugą stronę. Slaj został zablokowany przez Vlado w tym wątku, więc nie może odpowiedź - nie bronię ani Was ani Slaja, ale nie jest to w porządku...

ok, nie wiedzialem, ale ty tez nie wiesz, co sie wypisuje w saloniku. to ze zostal zbanowany to nie znaczy, ze nie moze tego przeczytac i napisac w innych watkach (zalozyc nowy) lub na pw.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.