Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieli Cir za link. Ups, widzę, ze lista juz jest zamknięta. Swoją droga szkoda, ze jest ograniczona liczba uczestników, do 150 osób mogliby spokojnie podołać, w końcu tam jest sporo miejsca, a nie wszyscy bedą w jednej chwili siedzieć i słuchać :).

Gość papageno

(Konto usunięte)

Audiomity spadły z pierwszej strony. Co jest? Forum nie funkcjonuje? Chyba, że wreszcie wszyscy wyrównali poziom głośności. Wtedy istotnie nie ma o czym pisać.

Ale jest spokój. Tak trzymać.

Audiomity spadły z pierwszej strony. Co jest? Forum nie funkcjonuje? Chyba, że wreszcie wszyscy wyrównali poziom głośności. Wtedy istotnie nie ma o czym pisać.

Ale jest spokój. Tak trzymać.

Część salonikowcow dostała bana to jest spokój. Bez Maliniaka wręcz wieje nudą, już dawno takiego spokoju nie pamiętam. Forum powraca do normy po latach destrukcyjnej działalności największych trolli. Odradza się jak Feniks :))
Część salonikowcow dostała bana to jest spokój. Bez Maliniaka wręcz wieje nudą, już dawno takiego spokoju nie pamiętam. Forum powraca do normy po latach destrukcyjnej działalności największych trolli. Odradza się jak Feniks :))

Forum powraca do normy po latach destrukcyjnej działalności największych trolli. Odradza się jak Feniks :))

Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Ten Co Siebie Grubo Wybiela ma na forum mocne siły odwetowe, które spiskują przeciwko moderacji, administracji i sabotują forum w różne sposoby, czasami pod przykrywką. Są też szkolenia... Na wymowny filmik prezentujący siły defensywne trafiliśmy przypadkiem podczas piątkowych osłuchów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez SVART

Jakże było by wspaniałe gdyby nie zalatujący fetorek pewnych smacznych skąd inąd zwierząt :)))

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Feniks? Jak dla mnie to to forum umiera. Ktos się bardzo postarał żeby zniechęcić ludzi z większym bagażem doświadczeń w audio do pisania na tym forum.

Edytowane przez kennijczyk
Gość rydz

(Konto usunięte)

Ktos się bardzo postarał żeby zniechęcić ludzi z większym bagażem doświadczeń w audio do pisania na tym forum.

Oczywiście , tylko od wczoraj dało się zauważyć twoje starania i aktywność w postaci rzucania " granatów zaczepnych " w kilku wątkach , masz rację w tym co napisałeś . :)

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Oczywiście , tylko od wczoraj dało się zauważyć twoje starania i aktywność w postaci rzucania " granatów zaczepnych " w kilku wątkach , masz rację w tym co napisałeś . :)

Kłamiesz.

Ja wczoraj prawie nic nie pisałem.

-w wątku o sybilantach rozmowa o piosence beth hart

http://www.audiostereo.pl/irytujace-sybilanty_127431.html/page__st__50?do=findComment&comment=3834984

-w wątku o kościele informacja o fluktuacjach kwantowych i opinia komika o agnostykach

http://www.audiostereo.pl/koscioly-religie-dzialalnosc-instytucji-religijnych-watek-ogolny_118348.html/page__st__53275?do=findComment&comment=3834653

-w wątku o głośnikach do 15tys - moje doswiadczenie z bladami

http://www.audiostereo.pl/glosniki-do-15tys_127227.html/page__st__150?do=findComment&comment=3834403

- zwróciłem uwagę parantulli ze czepia się ludzi w fajnym wątku o polskim sprzęcie (za mało jest takich wątków!)

http://www.audiostereo.pl/polskie-manufaktury-narodowy-hi-end_127356.html/page__st__75?do=findComment&comment=3833416

- oraz w saloniku pytałem się SVARTa i Ciebie czemu dodajecie masowo użytkowników do saloniku bez żadnej weryfikacji czy ich znajomości.

http://www.audiostereo.pl/prosby-o-dodanie-do-listy-kandydatow_126844.html/page__st__50?do=findComment&comment=3834522

- oraz w saloniku pytałem się SVARTa i Ciebie czemu dodajecie masowo użytkowników do saloniku bez żadnej weryfikacji czy ich znajomości.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przede wszystkim ww. wywód nie dotyczy ogólnego forum, ale saloniku, więc jest to offtop i przeniesienie dyskusji z saloniku na ogólne forum, co jest sprzeczne z regulaminem saloniku.

Ponieważ kolega kennijczyk wywołał temat, nie można pozostać biernym na fałszowanie faktów.

Szanowny kolega mija się z prawdą, wypacza fakty i wprowadza w błąd próbując oczernić inne osoby - jest to jednym słowem złośliwy i nie poparty faktami atak personalny, który podlega karze regulaminowej.

Po pierwsze: Kwestię akceptacji użytkowników chcących się dostać do salonu wyjaśniłem tak Adminowi1 (nie zgłosił uwag), jak w odpowiednim poście w saloniku. Koledze Kenijczykowi nawet nie chciało się tego posta odszukać, a teraz wmawia Wam powyższe bezpodstawne zarzuty. W tej sprawie nie mam nic więcej do dodania i nie ma powodu tłumaczenia się na każde zawołanie, skoro sprawa została już wyjaśniona. Sly30 Kenijczyk oraz kilka innych osób po prostu mają swoisty strach, wszędzie widzą spiski i wrogów saloniku, więc na pozwólmy się zarazić wyimaginowanym sabotażom etc.

Pod drugie: Warto zwrócić uwagę przy okazji, że kwestia akceptacji to sprawa indywidualna każdego użytkownika. De facto, jeśli ktoś ma subiektywne podstawy, to może pisać gdzie chce i akceptować gdziekolwiek oraz kogokolwiek chce. Zapędzamy się obawiam w swego rodzaju partyjny reżim, gdzie każdy każdego kontroluje, zarzuca knucie i nie mamy prawa mówić do myślimy/czujemy, a chyba nie o to chodzi. Tak samo nie możemy doprowadzić do sytuacji, że wrzucenie zdjęcia z anonimowym grubasem będzie się od razu kojarzyło ze sly i będzie stanowić atak personalny na jego osobę.

Po trzecie: W kontekście powyższego, nie pojmuję też kompletnie tego, jak z jednej strony zarzuca się bezpodstawnie zbyt wiele akceptacji, kiedy w tym samym czasie toleruje się dawanie rad moderatorowi, aby się cyt.: "j***ął w ten pusty łeb". Powyższe wskazuje na poziom i jakość dyskusji oraz zarzutów, z którymi jak widzicie trudno racjonalnie dyskutować.

Tyle w temacie ode mnie na spokojnie :).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez SVART
Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Te dwa tematy wystarczą , o dwa czepiania się za dużo .

Kilka wątków to nie jest dwa. A o mojej rozmowie z parantulla nie wiedziałeś.

Wiec wciąż kłamiesz i chodzi Ci tylko o to ,ze zapytałem się Cie czemu dodajesz masowo użytkowników do saloniku. Nawet nie byleś skłonny odpisać, bo wiesz i tak ze wszyscy wiedza jaki masz w tym cel.

długi post

SVART przecież my tutaj nie jesteśmy krewetkami i widzimy co sie dzieje, Twoj potok slow tego nie zmieni.

Pytałem się o wasze intencje, co chcecie osiągnąć, a Ty zasłaniasz się rozmowa z adminem i regulaminem. A jeżeli chodzi o to 'po trzecie', to ja takich rad nie dawałem. Wiec nie uzywaj cytatów innych użytkowników w rozmowie ze mną.

Kolego Kenijczyk, moje słowa to fakty, w przeciwieństwie do powyższych bezpodstawnych zarzutów bez żadnego pokrycia i dowodów. Jeśli uważasz inaczej, to na drugi raz prosimy o twarde dowody na poparcie twoich tez - inaczej uprawiasz brutalny atak personalny. Trzymaj sie dzielnie i powodzenia w dalszym sianiu zamętu.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Kolego Kenijczyk, moje słowa to fakty, w przeciwieństwie do powyższych bezpodstawnych zarzutów bez żadnego pokrycia i dowodów. Jeśli uważasz inaczej, to na drugi raz prosimy o twarde dowody na poparcie twoich tez - inaczej uprawiasz brutalny atak personalny. Trzymaj sie dzielnie i powodzenia w dalszym sianiu zamętu.

Brutalny atak personalny? My chyba żyjemy w innych światach...

Jeszcze raz powtórzę, zapytałem się po prostu o Wasze intencje.

Nie chcecie ich zdradzić, wiec przedstawiam Wam powszechną opinię. Nawet Admin widać miał wątpliwości ,ale Twoje 'fakty' mu wystarczyły, jako ,ze Admin operuje jedynie w ramach przepisów (które jak widać są nieskuteczne).

Mnie to nie przekonuje. Nie urodziłem się wczoraj.

i tym wpisem proponuje zakończyc ten off a reszte przeniesc na PW

kazdy wie swoje a ten watek nie jest od prania brudów i atakow personalnych

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

ale nudy

Be careful Parantulla, bo taki jeden ma pewną maść na nudy i zaraz znowu zacznie ją promować :).

i tym wpisem proponuje zakończyc ten off a reszte przeniesc na PW

A nie mówiłem, ze off top :). Ach, ten nasz Kenny :).

Edytowane przez SVART

A był już taki spokój...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Przede wszystkim ww. wywód nie dotyczy ogólnego forum, ale saloniku, więc jest to offtop i przeniesienie dyskusji z saloniku na ogólne forum, co jest sprzeczne z regulaminem saloniku.

Ponieważ kolega kennijczyk wywołał temat, nie można pozostać biernym na fałszowanie faktów.

Szanowny kolega mija się z prawdą, wypacza fakty i wprowadza w błąd próbując oczernić inne osoby - jest to jednym słowem złośliwy i nie poparty faktami atak personalny, który podlega karze regulaminowej.

Po pierwsze: Kwestię akceptacji użytkowników chcących się dostać do salonu wyjaśniłem tak Adminowi1 (nie zgłosił uwag), jak w odpowiednim poście w saloniku. Koledze Kenijczykowi nawet nie chciało się tego posta odszukać, a teraz wmawia Wam powyższe bezpodstawne zarzuty. W tej sprawie nie mam nic więcej do dodania i nie ma powodu tłumaczenia się na każde zawołanie, skoro sprawa została już wyjaśniona. Sly30 Kenijczyk oraz kilka innych osób po prostu mają swoisty strach, wszędzie widzą spiski i wrogów saloniku, więc na pozwólmy się zarazić wyimaginowanym sabotażom etc.

Pod drugie: Warto zwrócić uwagę przy okazji, że kwestia akceptacji to sprawa indywidualna każdego użytkownika. De facto, jeśli ktoś ma subiektywne podstawy, to może pisać gdzie chce i akceptować gdziekolwiek oraz kogokolwiek chce. Zapędzamy się obawiam w swego rodzaju partyjny reżim, gdzie każdy każdego kontroluje, zarzuca knucie i nie mamy prawa mówić do myślimy/czujemy, a chyba nie o to chodzi. Tak samo nie możemy doprowadzić do sytuacji, że wrzucenie zdjęcia z anonimowym grubasem będzie się od razu kojarzyło ze sly i będzie stanowić atak personalny na jego osobę.

Po trzecie: W kontekście powyższego, nie pojmuję też kompletnie tego, jak z jednej strony zarzuca się bezpodstawnie zbyt wiele akceptacji, kiedy w tym samym czasie toleruje się dawanie rad moderatorowi, aby się cyt.: "j***ął w ten pusty łeb". Powyższe wskazuje na poziom i jakość dyskusji oraz zarzutów, z którymi jak widzicie trudno racjonalnie dyskutować.

Tyle w temacie ode mnie na spokojnie :).

Po tym co czytam upewniam się w przekonaniu,że MZ to miejsce powinno nazywać się nie salonik,tylko chlewik.

I jak tu można komuś dać szansę...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Przepraszam że piszę w tym wątku o moim problemie technicznym . Mianowicie nie mogę ze swego kompa wstawiać postów . Gdy napiszę coś i nacisnę " Napisz " to nic , gdy użyję " Więcej opcji " widzę w swoim poście na początku i na końcu takie znaki ( przykładowa wstawiona kropka ) : <p>.</p>

. Po usunięciu tych znaków post jest na forum . Komputer skanowałem . Jak rozwiązać ten problem ? Czy koniecznie trzeba formatować i instalować system operacyjny ?

Edytuję : Z Opery mogę pisać tylko zdjęcie nie wchodzi . Natomiast Mozilla wstawia takie jakieś znaki .

Mozille usunąłemi zainstalowałem drugi raz , nie pomogło .

Edytowane przez czester15.30

Rozumiem, że salonikowcy o Saloniku mogą pisać wszędzie, a Ci, którzy do ów Salonu nie należą już nie?

Jak rozwiązać ten problem ? Czy koniecznie trzeba formatować i instalować system operacyjny ?

A jak działa na Google Chrome?

Zobacz, a jeżeli go nie lubisz będziesz miał tylko do audiostereo.pl

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Rozumiem, że salonikowcy o Saloniku mogą pisać wszędzie, a Ci, którzy do ów Salonu nie należą już nie?

Przecież pisanie o saloniku jest głównym celem istnienia saloniku i jedynym powodem, dla którego ten poroniony twór jest w ogóle podtrzymywany przy życiu.

Moderator vlado obiecał, że z tym skończy, ale jak widzę temat saloniku regularnie powraca na ogólne i nie ma tygodnia, żeby nie roztrząsać jakiegoś problemu z cyklu

plose pani a nam się nudzi, bo inne dzieci nie chcą się z nami bawić

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Przecież pisanie o saloniku jest głównym celem istnienia saloniku i jedynym powodem, dla którego ten poroniony twór jest w ogóle podtrzymywany przy życiu.

Dobra, dobra, piszesz tak tylko dlatego, że nie przyjęto Cię do saloniku, więc zazdrość i zgryzota Cię zżera :).

Rozchodzi mnie się o to, że salonik ma być niby schronieniem przed trollingiem, tak? No to jest.

Ale było też powiedziane (mam screen tego wpisu nawet) że od tego i tego dnia sprawy saloniku będą poruszane w saloniku,

a nie na ogólnym, gdzie już wszystkim na rzyganie się zbiera od mielenia w kółko tych samych dziecinnych farmazonów,

kto kogo zaprosił, a kto kogo odrzucił, dlaczego ten z tym to, a tamten z innym tamto. Miało tego tutaj nie być, a nadal jest.

Uporczywy trolling uprawiany regularnie przez znudzone swoim towarzystwem lwy salonowe, którym ciągle się wydaje, że mogą tutaj więcej od innych.

Dobra, dobra, piszesz tak tylko dlatego, że nie przyjęto Cię do saloniku, więc zazdrość i zgryzota Cię zżera :).

A idź Ty wiesz co, Tobie coś powiedzieć w sekrecie...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Parantulla, uważaj, bo założyciel Saloniku wpadnie do Ciebie z prawnikami i zrobi Ci taki saloon, że sam będziesz prosił o akceptację hehe

A co do Saloonu, to na prawdę jest spokój gdy siedzą w swoim open space - można by rzec Tygrysy Europy :)

No dokładnie.

Wystarczy że dwóch co największy ferment sieją po banie dostaną i nagle jest cisza jak makiem zasiał.

Ale komuś to przeszkadza najwyraźniej i muszą wyłazić zaczepki szukać, aż któryś dostanie po nosie

i się zaczną znowu wrzaski, że bydło i hołota porozmawiać w spokoju nie daje, dlatego swój salonik muszą mieć.

No to niech mają i krzyżyk na drogę.

Caly czas narzekacie, ze ciagle ktos cos o salonie, a sami od kilku dni nic tylko nawijka o salonie, zrobcie przeglad ostatnich kilku stron i sprawdzcie kto pisze o saloniku, wyjdzie, ze glownie jego przeciwnicy.

Moze, po prostu, wam sie nudzi i nie macie o czym dyskutowac, i trzeba jakos temat trzymac, bo innych brak?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.