Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Pozostaje mieć tylko nadzieję, że podłe ataki na mnie (a o tym napisałem) zostały przynajmniej  tak jak ten wpis potraktowane......

Pan otrzymał 0 pkt. Dzisiejsze zgłoszone wpisy były traktowane inną ilością.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Teraz, Espectro napisał:

Dzisiejsze zgłoszone wpisy były traktowane inną ilością.

Niezmiernie byłbym zdziwiony że za wątpliwe przewinienie dostałbym taką samą karę....   🙂

Wystarczy wejść do tematu by zauważyć że z tych  kar nic sobie nie robią.....dalej tam to samo, dalej mam zgłaszać??  😉

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Niezmiernie byłbym zdziwiony że za wątpliwe przewinienie dostałbym taką samą karę....   🙂

Wystarczy wejść do tematu by zauważyć że z tych  kar nic sobie nie robią.....dalej tam to samo, dalej mam zgłaszać??  😉

Poblokowac wszystkich w temacie ? Równie dobrze mozna zamknąć temat. Miejsce do wrzucania notatek i przmysleń własnych można zawsze umieszczać w notatniku lub innym dzienniku. 

Godzinę temu, Maju napisał:

Pragnę Szanownego Maju uspokoić . Dostałem 3 pkt. za atak personalny . 

Zapewniam Szanownego Maju , że nie są to punkty ostatnie i polecam się Szanownej Adm. i Mod. na przyszłość . Pozdrawiam . 

Edytowane przez Mysza 13

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
Teraz, Mysza 13 napisał:

Pragnę Szanownego Maju uspokoić . Dostałem 3 pkt. za atak personalny . 

Zapewniam Szanownego Maju , że nie są to punkty ostatnie i polecam się Szanownej Adm. i Mod. na przyszłość . Pozdrawiam 

Konsekwencje były znane przy dodawaniu wpisu. 

2 minuty temu, Espectro napisał:

Miejsce do wrzucania notatek i przmysleń własnych można zawsze umieszczać w notatniku lub innym dzienniku. 

Zwracanie uwagi na poniżający ton insynuujący, że "mam krew na rękach", wymyślanie od "fanatyków, potworów" czy inne mocniejsze określenia pod moim adresem które na szczęście już usunięto powinienem "umieszczać sobie w notatniku, dzienniku".....ciekawy kierunek.   🙂

A może sugeruje Pan, że to co od wczoraj tam napisałem to TYLKO moje przemyślenia??
Może Pan sugeruje że nie podawałem uzasadnień swoich opinii.....dziwne.

"Ciekawe ile jeszcze czarne pedofilskie  kxrwy razem z Pisem zamordują kobiet ?"

A może teraz takie wpisy (cieszące się uznaniem, sądząc po reakcjach) należy na tym forum traktować jako wyraz dobrego tonu.....proszę mi wskazać właściwy kierunek, bym się nie mylił i zgłaszał to co należy, co trzeba.
Wtedy resztę będę sobie pisał sobie w pamiętniku.....bo WSZYSTKO stanie się jasne.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 minutę temu, Espectro napisał:

Konsekwencje były znane przy dodawaniu wpisu. 

Dokładnie .. Walka i ostateczne zwycięstwo nad złem wymaga ofiar . 

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

A może sugeruje Pan, że to co od wczoraj tam napisałem to TYLKO moje przemyślenia??
Może Pan sugeruje że nie podawałem uzasadnień swoich opinii.....dziwne.

Nie. Chodziło mi o to iż zbanowanie wszystkich przeciwników zrobi z tematu swego rodzaju miejsce do wrzucania tylko notatek takich jak np lista zakupowa. Gdy dyskusji nie będzie to jedyne miejsce do robienia czegokolwiek.

Teraz, Mysza 13 napisał:

Dokładnie .. Walka i ostateczne zwycięstwo nad złem wymaga ofiar . 

Zawsze.

Teraz, Maju napisał:

A może teraz takie wpisy (cieszące się uznaniem, sądząc po reakcjach) należy na tym forum traktować jako wyraz dobrego tonu.....

A czy wpis był zgłoszony w momencie jego dodania ? Czy każdy moderator czyta Każdy wpis dodawany na forum ? 

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Maju napisał:

"Ciekawe ile jeszcze czarne pedofilskie  kxrwy razem z Pisem zamordują kobiet ?"

Ciekawe co by się stało z denatem 😁 gdyby napisał

Ciekawe ile jeszcze żydowskie pedofilskie  kxrwy razem z usa zamordują palestyńskich kobiet

lub

Ciekawe ile jeszcze tęczowee pedofilskie  kxrwy razem z PO zgwałcą  dzieci

Widzę że znowu wobec oczywistej racji po drugiej stronie sporu i braku argumentów - pewna osoba nawołuje do wprowadzenia cenzury.

1 minutę temu, misiek54321 napisał:

Ciekawe ile jeszcze tęczowee pedofilskie  kxrwy razem z PO zgwałcą  dzieci

W stosunku do takich nie ma taryfy ulgowej, jaka zazwyczaj ma miejsce w odniesieniu do kleru. 

Gość

(Konto usunięte)
W dniu 25.01.2022 o 21:59, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

I co przyniosło śledztwo w sprawie antysemickich wpisów w zakładce o antysemityzmie ?

Chodzi o ten wpis ?

10 minut temu, Bobcat napisał:

W stosunku do takich nie ma taryfy ulgowej, jaka zazwyczaj ma miejsce w odniesieniu do kleru. 

Na tej samej zasadzie mogę zadać pytanie

Dlaczego Wojewódzki jeszcze nie siedzi w wiezieniu.

Poszlaki są a i część osób twierdzi że że nim jest i wydała wyrok.

Ja do nich nie nalezę bo uważam ze takie pomówienia rozstrzyga niezależny sąd.I dlatego o tym nie pisze tak jak Wy to robicie w wątku kościelnym.

Edytowane przez misiek54321
7 minut temu, misiek54321 napisał:

Na tej samej zasadzie mogę zadać pytanie

Dlaczego Wojewódzki jeszcze nie siedzi w wiezieniu.

Poszlaki są a i część osób twierdzi że że nim jest.

Ja do nich nie nalezę bo uważam ze takie pomówienia rozstrzyga niezależny sąd.

Poszlaki to za mało. Mówimy o udowodnionej winie, stwierdzonej przez sąd. Rzecz w tym, że nawet w takich przypadkach wyroki w odniesieniu do kleru są łagodniejsze, częściej stosowane są zawiasy, niż w przypadku takiego samego przestępstwa dokonanego przez osobę świecką.

22 minuty temu, Espectro napisał:

Chodziło mi o to iż zbanowanie wszystkich przeciwników zrobi z tematu swego rodzaju miejsce do wrzucania tylko notatek takich jak np lista zakupowa. Gdy dyskusji nie będzie to jedyne miejsce do robienia czegokolwiek.

Skoro nakładane kary nie powodują poprawy to nie musi się ich banować.....sami się będą wykluczać banami za punkty i może  zrozumieją że nie chodzi o ich prześladowanie (mają ze zrozumieniem tego problem), ale o to że ich TEŻ obowiązuje kultura dyskusji.

Miewałem za pisanie prawdy, nie tylko o ówczesnej moderacji (nawet na PW) ciągłe kary, szybko nauczyłem się że nie mogę w takich sytuacjach używać podobnego języka jakim popisywali się przeciwnicy.   🙂
Niestety takie to były czasy, że wtedy zacząłem dostawać kary za każdy wpis który można było podciągnąć pod trolling, za każde kilka słów nie na temat......mam nadzieję że tamto nie wróci.   😉

22 minuty temu, Espectro napisał:

czy wpis był zgłoszony w momencie jego dodania ? Czy każdy moderator czyta Każdy wpis dodawany na forum ?

Stosuję na tym forum taką zasadę, że nie zgłaszam wpisów osób które nie wiedzą o tym że może ich to spotkać.....został o tym poinformowany między innymi WŁAŚNIE tym wpisem za który mnie ostrzeżono, który oceniono  jakoby to był trolling.....taki paradoks.  😉

Może tyle, nie przeszkadzam w ciężkiej pracy....czasem przeczytanie jakiegoś tekstu sąsiadującego ze zgłoszeniem może spowodować, że ta praca przyniosłaby być może lepsze, sensowniejsze efekty.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Skoro nakładane kary nie powodują poprawy to nie musi się ich banować.....sami się będą wykluczać i może  zrozumieją że nie chodzi o ich prześladowanie (mają ze zrozumieniem tego problem), ale o to że ich TEŻ obowiązuje kultura dyskusji.

Wręcz odmienne spojrzenie niż prezentowane za każdym razem gdy obrażany jest wyznawca KK.

Gość

(Konto usunięte)
  • Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Stosuję na tym forum taką zasadę, że nie zgłaszam wpisów osób które nie wiedzą o tym że może ich to spotkać.....

Co ?

Teraz, misiek54321 napisał:

Nagłówki często kłamią i napędzają tylko kliknięcia. 

2 minuty temu, Espectro napisał:

Wręcz odmienne spojrzenie niż prezentowane za każdym razem gdy obrażany jest wyznawca KK.

Tamta strona każdą opinię inną niż apologetyczne chwalstwo uważa albo za "obrażanie uczuć religijnych", albo za "brak kultury dyskusji". Nie mówiąc zawsze jest to w ich opinii "kłamstwo" lub "insynuacja".

• Administratorzy
Teraz, misiek54321 napisał:

Przecież czytałem co tam jest napisane.

Dobrze. Podawanie przykładu wyszukania jakiegoś sformułowania w google nie oznacza jego poprawności a prezentuje tylko możliwości wyszukiwarki.

5 minut temu, Espectro napisał:

Przepraszam ale kompletnie nie rozumiem o co w tym wpisie chodzi.....mam tylko nadzieję że niczego on mi nie wmawia.....proszę wybaczyć, ale musi Pan już to wiedzieć że na wmawianie MI jestem szczególnie wyczulony.
Bez tego temat o Kościołach nie istnieje.....to wieloletnia (pewnie nie tylko) tam istniejąca praktyka.

Jeszcze jedno, nie jestem "wyznawcą Kk".
Więcej, nie wiem nawet co to ma oznaczać....może ci o których pisałem z tematu o Kościołach wiedzą, ale wydawało mi się że pisze Pan do mnie a nie do nich....

11 minut temu, Espectro napisał:

Co ?

Nie zgłaszam wpisów osób które łamią zasady od razu, najpierw ich upominam i informuję że będę zgłaszał następny taki wpis.....to przecież jasno wynika z tego co napisałem.

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Więcej, nie wiem nawet co to ma oznaczać....może ci o których pisałem z tematu o Kościołach wiedzą, ale wydawało mi się że pisze Pan do mnie a nie do nich....

A no to iż w 90% zgłoszeń Pańskiego autorstwa w opisie widnieje podpis typu: "obraźliwe wpisy pod adresem wyznawców KK" lub "obrażanie wyznawców KK".

Teraz, Maju napisał:

Nie zgłaszam wpisów osób które łamią zasady od razu, najpierw ich upominam i informuję że będę zgłaszał następny taki wpis.....to przecież jasno wynika z tego co napisałem.

Od upominania jest moderacja i administracja. Pan nie jest władcą tematu i kierownikiem budowy.

53 minuty temu, Espectro napisał:

A no to iż w 90% zgłoszeń Pańskiego autorstwa w opisie widnieje podpis typu: "obraźliwe wpisy pod adresem wyznawców KK" lub "obrażanie wyznawców KK".

Z kimś mnie Pan pomylił....nie przypominam sobie bym kiedykolwiek takiego ("wyznawca Kk") zwrotu w ogóle używał! Z prostego powodu, wyznaje się wiarę katolicką.
Owszem piszę w uzasadnionych przypadkach w zgłoszeniach o obraźliwych wpisach dotyczących katolików, ale pisanie w ten sposób o faktach to chyba nie jest zbrodnia.

53 minuty temu, Espectro napisał:

Od upominania jest moderacja i administracja. Pan nie jest władcą tematu i kierownikiem budowy.

Rozumiem że niedopuszczalne jest takie informowanie.....od teraz takie podłe wpisy szkalujące ludzi Kk i polityków będę od razu zgłaszał....upominanie za to pozostawiam "władcom tematu" itp.   

Nie mam więcej pytań.
Edycja:
Przepraszam za zaakcentowanie dużymi literami ważnych dla wpisu słów.....już zmieniam to na pogrubienie.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Owszem piszę w UZASADNIONYCH przypadkach o obraźliwych wpisach dotyczących  KATOLIKÓW, ale to chyba nie zbrodnia.

To nie zbrodnia.

Teraz, Maju napisał:

Rozumiem że niedopuszczalne jest takie informowanie.....od teraz takie podłe wpisy szkalujące ludzi Kk i polityków będę od razu zgłaszał....upominanie za to pozostawiam "władcom tematu" itp.   

Zamienił Pan teraz wyznawców Kk na "ludzi Kk". Tendencja występuje jak widać.

Mniejsza z tym. Jeżeli widzi Pan obrażliwy wpis to proszę takowy zgłosić a nie rozwijać dyskusję i tym samym nakręcać wojenkę z danym userem.

Co to są "podłe wpisy"? Stwierdzenie faktu że mają na rękach krew tych kobiet i że narzucana przez nich chora ideologia doprowadziła je do śmierci?

10 minut temu, Espectro napisał:

Zamienił Pan teraz wyznawców Kk na "ludzi Kk". Tendencja występuje jak widać.

Ma Pan tendencję do sugerowania że te określenia to samo znaczą....dla mnie nie.

12 minut temu, Espectro napisał:

nakręcać wojenkę z danym userem

Muszę sam to zakończyć, bo wmawianiu nie będzie końca.....nie jestem w stanie ciągle udowadniać że nie ja jestem tam prowodyrem do sprzeczek.....zresztą postanowiłem nie odnosić się bezpośrednio do ich wpisów by mnie tu nie oskarżano więcej w taki sposób!

Wystarczy taka deklaracja???
Zresztą od wczoraj to wprowadziłem w życie, nie jest to już tylko deklaracja....

32 minuty temu, Maju napisał:

podłe wpisy szkalujące ludzi Kk i polityków będę od razu zgłaszał....

Tym razem wraz ze znajomą zakonnicą spadliśmy z materaca.

Do wody, więc się nie potłukliśmy.

PS - przypomnę tylko, że taki na przykład (przepraszam za wyrażenie) Waldemar Bonkowski - też był "ludziem kościoła" w swoim mniemaniu, a i politykiem.

Okazał się bandytą, mordujacym zwierzęta.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Muszę sam to zakończyć, bo wmawianiu nie będzie końca....

Jeżeli ktoś nawet zaczepia Pana personalnie to się nie dyskutuje z takim a wpis zgłasza.

W przeciwnym razie jest Pan także winny w tym iż podejmuje dyskusję.

5 minut temu, Espectro napisał:

Pan także winny w tym iż podejmuje dyskusję.

doskonałe.....nie mam więcej pytań

11 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tym razem wraz ze znajomą zakonnicą spadliśmy z materaca.

Do wody, więc się nie potłukliśmy.

Niektórym się chyba naprawdę ubzdurało się to oni będą ustalać dopuszczalny zakres dyskusji i wprowadzać tutaj cenzurę i zamordyzm.

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

doskonałe.....nie mam więcej pytań

Odpowiadając użytkownikowi który Pana obraża nakręca go tym samym do dalszego działania i spamuje wpisami w temacie. Zgłosić wpis oraz odpowiednio opisać sprawę i koniec.

Teraz, Bobcat napisał:

Niektórym się chyba naprawdę ubzdurało się to oni będą ustalać dopuszczalny zakres dyskusji i wprowadzać tutaj cenzurę i zamordyzm.

Powoli spokojnie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.