Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobrze ,   nie daje Gatesowi zarobić 🙂

właśnie dlatego że  nie ma wsparcia działa  bardzo  dobrze

36 minut temu, Neo44 napisał:

XP? Ktoś tego jeszcze używa?

Ten system już dawno nie ma wsparcia.

Ja używam. Do odtwarzania muzyki w najwyższej jakości. Odchudzony ze wszystkich niepotrzebnych procesów i funkcji, bez dostępu do internetu. Dziewiczy od początku, bez wymuszanych aktualizacji...tylko do muzyki. Nie ma lepszego - bezawaryjny i niezawodny od 10 lat.

• Administratorzy
4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Mam wrażenie, że statystyki w wątku covidowym nie są uaktualniane na bieżąco: od dłuższego czasu liczba zgonów pokazuje +0, co rozmija się z danymi worldometer.

Możliwe że nasze źródło przestało aktualizować dane. Sprawdzę to.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

Możliwe że nasze źródło przestało aktualizować dane. Sprawdzę to.

Ogólnie to od jakiegoś czasu dane na stronie BASIW nie są podawane. A jak Wasze źródłowe? Nie wiem. Może częściowo są prawdziwe, a częściowo nie. Mnie dziwi to niezmienne +0 gdy suma się zmienia. Może część tylko jest błędna?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Chyba jednak jest ok, jakiegoś niefarta musiałem mieć, że liczba całkowita się zmieniała a ja trafiałem na +0.

Edytowane przez szymon1977

@Espectro jeszce  nie tak dawno zadbaliście o kulturę dyskusji w wątku wojennym. Teraz znów kilku etatowych troli robi tam syf, na merytoryczne wpisy reagując obrażaniem oponentów posądzabiem o ruską agenturę, itd, itp. Co raz więcej wpisów, w których ani słowa na temat, a tylko bucowate obelgi adresowane do innych oponentów. Zgłaszałem - trakcjo brak. Trochę to dziwne, biorąc pod uwagę  jakieczamieszanie wynikło z używania w dyskusji zwrotu grzecznościowego.

Widocznie moderacja nie podziela twojego zdania Szymuś. 

Daje do myślenia co?

Pewnie nie...

3 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Widocznie moderacja nie podziela twojego zdania Szymuś. 

Daje do myślenia co?

Oczywiście! Bo tu nie o odmienne zdanie chodzi, a jeden i ten sam Regulamin, który wszyscy zobowiązaliśmy się szabować. Post, który ani słowem nie odnosi sie do tematu a w całości jest pyskówką z innymi userami powinien wylecieć z forum razem z jego autorem, czy się to komuś podoba, czy nie.

6 minut temu, szymon1977 napisał:

Oczywiście! Bo tu nie o odmienne zdanie chodzi, a jeden i ten sam Regulamin, który wszyscy zobowiązaliśmy się szabować. Post, który ani słowem nie odnosi sie do tematu a w całości jest pyskówką z innymi userami powinien wylecieć z forum razem z jego autorem, czy się to komuś podoba, czy nie.

Troll ruski nie powinien mieć racji bytu na polskim forum.

• Administratorzy
2 godziny temu, szymon1977 napisał:

@Espectro jeszce  nie tak dawno zadbaliście o kulturę dyskusji w wątku wojennym. Teraz znów kilku etatowych troli robi tam syf, na merytoryczne wpisy reagując obrażaniem oponentów posądzabiem o ruską agenturę, itd, itp. Co raz więcej wpisów, w których ani słowa na temat, a tylko bucowate obelgi adresowane do innych oponentów. Zgłaszałem - trakcjo brak. Trochę to dziwne, biorąc pod uwagę  jakieczamieszanie wynikło z używania w dyskusji zwrotu grzecznościowego.

zgłaszać wpisy. aktualnie nie widzę żadnego zgłoszenia

3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Troll ruski nie powinien mieć racji bytu na polskim forum.

Jak "ruski" respektuje Regulamin, to nie stanie się "trolem", choćbyś 100x go tak nazwał.

2 godziny temu, Espectro napisał:

zgłaszać wpisy. aktualnie nie widzę żadnego zgłoszenia

Drugi raz zgłaszać?

Proszę tego moderatora co dał mi blokadę pisania o info z uzasadnieniem, oczywiście na priv.

• Administratorzy
4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Proszę tego moderatora co dał mi blokadę pisania o info z uzasadnieniem, oczywiście na priv.

Należało się, a i wnioskuję o przedłużenie.

Poza tym. Wielu otrzymało bany w temacie za pisanie nie na temat.

Spokojnego weekendu.

48 minut temu, Espectro napisał:

Należało się...

Tłumacz się moderacjo, ale na priv proszę. Zrób to tak, jak należy.

Godzinę temu, Espectro napisał:

Spokojnego weekendu.

Wzajemnie 🙂

Ps.

O! Posty nie połączyły się, ale Ty chyba znasz mechanizm i pewnie wiesz dlaczego.

Proszę o poinformowanie mnie: w jaki sposób mogę się dowiedzieć czy? i jak? moje zgłoszenie zostało rozpatrzone?

Nie wiem, czy czasem nie piszę "na Berdyczów".

Poniżej tłumaczenie sformułowania dla niekumatych, bo zauważam międzykulturowe trudności komunikacyjne - różne "bańki informacyjne"

..."Jak w przedziwny sposób mogą się zmieniać znaczenia powiedzeń najlepiej ilustruje historia zwrotu „pisz pan na Berdyczów”. Dziś używa się go, by zaznaczyć rozmówcy, że kontakt z nami będzie niemożliwy."...

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

• Moderatorzy
30 minut temu, piramidon napisał:

Proszę o poinformowanie mnie: w jaki sposób mogę się dowiedzieć czy? i jak? moje zgłoszenie zostało rozpatrzone?

Każde zgłoszenie jest rozpatrywane, a to w jaki sposób widzi Administracja i Moderacja.

Teraz, Marcinus napisał:

Każde zgłoszenie jest rozpatrywane, a to w jaki sposób widzi Administracja i Moderacja.

To jest chyba Twoja wolna wypowiedź na dowolny temat... ale nie na temat mojego zapytania. Ono jest konkretne:

Innymi słowy: czy otrzymam sygnał zwrotny po moim zgłoszeniu jakiejś wypowiedzi do moderacji w zakresie podjęcia przez nią działania i wyniku jej działania.

pozdrawiam.

Proponuję łyk kawy- pobudza koncentrację.

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Kliknij jeszce raz "zgłoś", jesli wyjdzie "dlaczego chcesz zgłosić?" to prawdopodobnie już zostało rozpatrzone - w przeciwnym wypadku wyjdzie " czy chcesz anulować zgłoszenie" (czy jakoś tak).

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Kliknij jeszce raz "zgłoś", jesli wyjdzie "dlaczego chcesz zgłosić?" to prawdopodobnie już zostało rozpatrzone - w przeciwnym wypadku wyjdzie " czy chcesz anulować zgłoszenie" (czy jakoś tak).

Czyli nie ma bezpośrednio zwrotnej informacji?

Takie "ani be, ani me, ani kukuryku"?

Takie gadanie do szafy?

" To nieemożliiiwe"

Edytowane przez piramidon
uzupenienie wypowiedzi

• Moderatorzy
1 minutę temu, piramidon napisał:

To jest chyba Twoja wolna wypowiedź na dowolny temat... ale nie na temat mojego zapytania. Ono jest konkretne:

Innymi słowy: czy otrzymam sygnał zwrotny po moim zgłoszeniu jakiejś wypowiedzi do moderacji w zakresie podjęcia przez nią działania i wyniku jej działania.

pozdrawiam.

Proponuję łyk kawy- pobudza koncentrację.

Proszę, daruj sobie uwagi pod moim adresem!

Odpowiedź otrzymałeś.

2 minuty temu, Marcinus napisał:

Proszę, daruj sobie uwagi pod moim adresem!

BROŃ BOŻE !!!

7 minut temu, piramidon napisał:

Czyli nie ma bezpośrednio zwrotnej informacji?

Jako miszcz zgłaszających powiem tak: info o rozpatrzeniu zgłoszenia na 99% nie otrzymasz.

To po co to robić?

Jeśli właścicielowi Forum nie zależy na aktywności prowadzącej do poprawy funkcjonowania jego własności, to moja chata skraja.

Każdy chce się czuć potrzebny i wysłuchany.

• Moderatorzy
5 minut temu, piramidon napisał:

Jeśli właścicielowi Forum nie zależy na aktywności prowadzącej do poprawy funkcjonowania jego własności, to moja chata skraja.

Właścicielowi zależy.

6 minut temu, piramidon napisał:

Każdy chce się czuć potrzebny i wysłuchany.

Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo 🙂 

Są użytkownicy, którzy potrafią zgłaszać po kilkadziesiąt wpisów dziennie. Niestety większość zgłoszeń jest bezpodstawnych. Spora część zgłoszeń jest pewnym rodzajem "odwetu" na oponentach w dyskusji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.