Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
7 minut temu, jar1 napisał:

Dlatego, że to dotyczy antyszczepionkowców, i wyznawców zachodnich teorii spiskowych którzy w tym wątku, od chwili napaści Rosji na Ukrainę  sieją antyukraińską  propagandę. A to   nierozerwalnie wiąże się z Konfederacją i jej propagandą.  To oni nawołują co: "stop ukrainizacji Polski" , "to nie nasza wojna" i walczą z EU i Zachodem. 

Poseł Braun, Korwin, są  tego najlepszym przykładem.  

Tak więc,  mój wpis jest jak najbardziej w temacie wątku również. 

ok. Dzięki za wypowiedz.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

6 minut temu, jar1 napisał:

Dlatego, że to dotyczy antyszczepionkowców, i wyznawców zachodnich teorii spiskowych którzy w tym wątku, od chwili napaści Rosji na Ukrainę  sieją antyukraińską  propagandę.

@Espectro - to jest to o czym pisałem parokrotnie. Wezwij proszę Kolegę jar1 i innych mu podobnych do zaprzestania pisania tych bzdur. To jest poważna obsesja stawiać wszędzie znak równości między przeciwnikami szczepień covidowych i zwolennikami inwazji Putina.
Moim zdaniem to wręcz niewyobrażalna dla normalnie myślącego człowieka absurdalna postawa, nawet nie bardzo wiem z czego wynikająca.

Nawiasem mówiąc ja nie widzę na forum Audiostereo nikogo kto byłby propagandzistą antyukraińskim i zwolennikiem inwazji rosyjskiej.
A Ty kogoś takiego widzisz?

• Administratorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

propagandzistą antyukraińskim i zwolennikiem inwazji rosyjskiej.

A to w takim razie tu moja zasługa i przede wszystkim moderacji.

Zaś co do tematu. To nie da się ukryć że Ci co walczyli i aktywnie się wypowiadali w temacie o covid płynnie stali się ekspertami na temat wojny i tym czy rosja i ukraina ma racje czy też nie. Nie zapominać prosze o fakcie jedynym że to rosja zaatakowała Ukrainę i nic więcej.

Jeżeli ktoś uważa że było inaczej to jest stawiany po tej samej stronie co ruska propaganda i narracja kremlowska koniec kropka.

20 minut temu, jar1 napisał:

od chwili napaści Rosji na Ukrainę  sieją antyukraińską  propagandę.

to proszę zgłaszać takie akcje.

19 minut temu, Espectro napisał:

Właśnie - niech zgłaszają. Bardzo jestem ciekaw co oni będą zgłaszać i jak moderacja będzie rozwiązywała ten problem, jeśli takie zgłoszenie będzie zarzutem wyssanym z palca.

33 minuty temu, Espectro napisał:

Nie zgłaszam ani nie używam lajków.

To chyba nie jest karalne? 

43 minuty temu, Espectro napisał:

Ponieważ Administracja nie reaguje na moje [liczne] zgłoszenia , muszę zastosować odrażający , wstrętny i chamski sposób przedstawienia stanu faktycznego*, czyli [przepraszam za wulgaryzm] screen.

Polecam lekturę 2859 wpisów Użytkownika costa brava.  Nie ma tam wpisów popierających agresję Rosji na Ukrainę , co kategorycznie wyklucza w/w Użytkownika z grona podejrzanych o agenturalną działalność na rzecz FR.

Generalnie , to nikt na Forum nie spełnia kryteriów bycia ruskim trollem , onucą itp.

Załączam tylko 1 [by nie denerwować Pana Espectro] z wpisów Użytkownika costa brava , który nie sieje anty ukraińskiej propagandy :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

ok. Dzięki za wypowiedz.

A teraz, gdy już wiesz, co zrobisz z tą wiedzą? 

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

1 godzinę temu, MV2 napisał:

wpisów Użytkownika costa brava , który nie sieje anty ukraińskiej propagandy

Chłopie - ale gdzie Ty w tych wpisach widzisz anty-ukraińską propagandę i w związku z tym automatem nazywasz Costę ruskim trollem?

Twoje działania to jakieś oszczerstwa i pomówienia. Za to powinieneś dostać dożywotniego bana.

Zresztą nie jesteś odosobniony z tych działaniach. Jest Was niemała grupka, którą powinna zająć się Administracja...za ciągłe bezpodstawne szczucie, obrażanie i ataki personalne.

56 minut temu, d-t-x napisał:

A teraz, gdy już wiesz, co zrobisz z tą wiedzą? 

Jaką wiedzą?

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Chłopie - ale gdzie Ty w tych wpisach widzisz anty-ukraińską propagandę i w związku z tym automatem nazywasz Costę ruskim trollem?

Twoje działania to jakieś oszczerstwa i pomówienia. Za to powinieneś dostać dożywotniego bana.

Zresztą nie jesteś odosobniony z tych działaniach. Jest Was niemała grupka, którą powinna zająć się Administracja...za ciągłe bezpodstawne szczucie, obrażanie i ataki personalne.

Najbardziej interesuje mnie , czy Administracja przeczyta cały mój długi [7 linijek] wpis , czy od razu zastosuje się do Twojej rekomendacji i mnie dożywotnio zbanuje.

• Administratorzy
3 godziny temu, MV2 napisał:

Ponieważ Administracja nie reaguje na moje [liczne] zgłoszenia

to już chamstwo w czystej postaci. Nie widziałem żadnego zgłoszenia od Pana. Chyba że było to jedno w gąszczu innych zaginione. Sam sie Pan brzydził zgłoszeniami a teraz twierdzi że ma wkład w jakość wpisów w tematach ?

3 godziny temu, MV2 napisał:

Załączam tylko 1 [by nie denerwować Pana Espectro] z wpisów Użytkownika costa brava , który nie sieje anty ukraińskiej propagandy :

zgłosić i wykazać że wpis i link jest pro rosyjski. A bełkotu wystarcza często w aktualnie rządowych stacjach i nie tylko.

Mam wrażenie że zaczynamy walczyć wszyscy tak po prostu przeciwko mnie.

Dlatego od dzisiaj nie rozpatruję odwołań do odwołania i nie wnikam w dyskusje czy ktoś kogoś nazwał kartoflem czy innym owocem.

Spokojnego weekendu.

4 minuty temu, Espectro napisał:

Nie widziałem żadnego zgłoszenia od Pana.

I już Pan nie zobaczy.

• Administratorzy
1 minutę temu, MV2 napisał:

I już Pan nie zobaczy.

do 16 czerwca sprawdziłem wszystkie zgłoszenia jakie są na panelu moderatorskim i od Pana żadnego takiego nie ma.

Pan uważa że takie gierki są śmieszne ?

21 minut temu, MV2 napisał:

czy Administracja przeczyta cały mój długi [7 linijek] wpis

Domyślam się, że na temat rzekomych wpisów Costy, popierających inwazję na Ukrainę.
Czytam Costę często i nie widzę w jego wpisach tego co Ty.
Ale wcale mnie to nie dziwi, przecież Ty w moich wpisach też widzisz teorie spiskowe, szurowskie i wtórujesz innym, którzy uważają mnie za płaskoziemca i antyszczepa.
Prawidłowe wyciąganie wniosków zależy tylko od naszego rozumu, świadomości i wiedzy w temacie.

37 minut temu, Espectro napisał:

do 16 czerwca sprawdziłem wszystkie zgłoszenia jakie są na panelu moderatorskim i od Pana żadnego takiego nie ma.

Pan uważa że takie gierki są śmieszne ?

Za pierwsze zdanie dziękuję. Poważnie i bez żadnych aluzji.

Gierki ?    Nie ja stworzyłem układ , w którym Administracja wyrabia sobie opinię i reaguje głównie na podstawie zgłoszeń.  Jeśli ilość tych zgłoszeń uniemożliwia , lub bardzo ogranicza czas na spokojne czytanie tematów , to współczuję.   

Spokojnego weekendu.

22 minuty temu, soundchaser napisał:

Domyślam się, że na temat rzekomych wpisów Costy, popierających inwazję na Ukrainę.

Konfabulacja i chamstwo najniższych lotów. 

Edytowane przez MV2

20 minut temu, MV2 napisał:

Konfabulacja i chamstwo najniższych lotów. 

Serio? Jeśli wskazujesz wpisy Costy, to wypadałoby uzasadnić co jest w nich antyukraińskiego i prorosyjskiego.
Nie potrafisz tego uzasadnić to pomawiasz, a to jest karalne.

Pomijam to, że mój wpis nie był chamski, w przeciwieństwie do Twojego...zresztą jak i wielu innych.
A te swoje zwroty grzecznościowe to sobie w buty wsadź. Niech Ci się nie wydaje, że zatuszują Twoje ewidentne chamstwo.

@Espectro co z pisownią i interpunkcją? Zdaje się można pod etykietę podciągnąć? 
Edit

Czy można pisać jak się chce? Tzn z małej litery, bez przecinków, używając np ???????? W pytaniu?

Edytowane przez Marcinus

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Administratorzy

Poczyniłem małe zmiany w motywach. Bardzo proszę zgłaszać problemy gdyby coś nie działało poprawnie. 

Mała zmiana ale mozliwe że może mieć spory wpływ na działanie niektórych funkcji. (animacje i bardziej skomplikowane akcje na stronie) 

21 godzin temu, Espectro napisał:

Mała zmiana ale mozliwe że może mieć spory wpływ na działanie niektórych funkcji. (animacje i bardziej skomplikowane akcje na stronie) 

Zmiany przyczyniły się do lepszego działania strony? 
Nie kojarzę tych animacji i skomplikowanych akcji.
Dlatego pytam, nie wiem na co zwracać uwagę.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Administratorzy
1 godzinę temu, Tajitsu napisał:

Zmiany przyczyniły się do lepszego działania strony? 
Nie kojarzę tych animacji i skomplikowanych akcji.
Dlatego pytam, nie wiem na co zwracać uwagę.

To może być cokolwiek generalnie, bo to jeden z fundamentalnych skryptów na stronie.

Powinno z 300 ms na 60 ms przejść. Mrugnięcie oka. 

Polubienia nadal długo wczytuje.

Podczas przechodzenia między tematami/stronami AS.

W dniu 23.06.2023 o 20:04, Espectro napisał:

to już chamstwo w czystej postaci. Nie widziałem żadnego zgłoszenia od Pana. Chyba że było to jedno w gąszczu innych zaginione. Sam sie Pan brzydził zgłoszeniami a teraz twierdzi że ma wkład w jakość wpisów w tematach ?

zgłosić i wykazać że wpis i link jest pro rosyjski. A bełkotu wystarcza często w aktualnie rządowych stacjach i nie tylko.

Mam wrażenie że zaczynamy walczyć wszyscy tak po prostu przeciwko mnie.

Dlatego od dzisiaj nie rozpatruję odwołań do odwołania i nie wnikam w dyskusje czy ktoś kogoś nazwał kartoflem czy innym owocem.

Spokojnego weekendu.

Radzę zainteresować się tematem ponieważ wg mnie w tym wątku prowadzona jest przez kilku użytkowników ( między innymi przez wskazanego powyżej ) wroga i szkodliwa działalność godząca w interesy państwa.

Ponadto koleś generuje tony wpisów nie związanych z tematyką forum w kilku wątkach i to już powinno budzić poważne wątpliwości.

Edytowane przez wakutoma

W kwestii usunięcia emotek negatywnych: odnoszę wrażenie, że ostatnio przybyło wpisów, które jedyne do czego się nadają jest "zgłoszenie" moderacji.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

10 godzin temu, wakutoma napisał:

wg mnie w tym wątku prowadzona jest przez kilku użytkowników ( między innymi przez wskazanego powyżej ) wroga i szkodliwa działalność godząca w interesy państwa.

Ale o kogo chodzi, bo wskazałeś powyżej akurat użytkownika MV2.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

No i to by się zgadzało.

• Administratorzy
9 godzin temu, Tajitsu napisał:

Polubienia nadal długo wczytuje.

Podczas przechodzenia między tematami/stronami AS.

zauważyłem. będę działał.

8 godzin temu, wakutoma napisał:

Ponadto koleś generuje tony wpisów nie związanych z tematyką forum w kilku wątkach i to już powinno budzić poważne wątpliwości.

zgłosi Pan takowe. Póki co za bluzgi widzę sam Pan uzbierał punktów.

Teraz, szymon1977 napisał:

W kwestii usunięcia emotek negatywnych: odnoszę wrażenie, że ostatnio przybyło wpisów, które jedyne do czego się nadają jest "zgłoszenie" moderacji.

Takie samo mam wrażenie ale na odmienny temat. 

Podaj przykłady ....

4 minuty temu, Espectro napisał:

Takie samo mam wrażenie ale na odmienny temat. 

Na jaki temat?

8 minut temu, Espectro napisał:

Podaj przykłady ....

Ja mam tylko wrażenie, a do przykładów nie mam uprawnień, Ty znasz je lepiej.

44 minuty temu, szymon1977 napisał:
50 minut temu, soundchaser napisał:

No i to by się zgadzało.

Nie czytam większości jego wpisów. Docierają do mnie tylko niektóre.
Czyli wg. Ciebie MK2 wyzywa innych, a zwłaszcza zupełnie niewinnego Costę o d ruskich trolli, a sam nim jest?

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.