Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, Espectro napisał:

Czyli dochodzimy do kwestii, iż uważa Pan decyzje marszałka rotacyjnego za złe lub głupie. 

No i co z tego?

23 minuty temu, Espectro napisał:

Pisanie, że ktoś jest nieukiem bez szkoły jest obraźliwe po prostu. 

Proszę wskazać gdzie tak napisałem.

24 minuty temu, Espectro napisał:

Można było tak napisać i by było po sprawie.

Wątpię, nie przeszło by przez cenzurę

28 minut temu, Espectro napisał:

ale tłumaczenie nie przyjmuje.

Nie mam z czego się tłumaczyć

Pan sobie dodaje a ja mam się tłumaczyć 🙂

44 minuty temu, costa brava napisał:

Ja bym wymienił jeńców 

👍 

28 minut temu, caleb66 napisał:

Nie mam z czego się tłumaczyć

User napisał a mod pomyślał, no i mod dał punkcik za własne myśli a nie wpis usera - bywa.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

10 minut temu, szymon1977 napisał:

User napisał a mod pomyślał, no i mod dał punkcik za własne myśli a nie wpis usera - bywa.

Problem się zaczyna robić bo mod lepiej wie co user ma pisać.

Edytowane przez caleb66
  • Administratorzy
19 godzin temu, caleb66 napisał:

Problem się zaczyna robić bo mod lepiej wie co user ma pisać.

Pytałem co wpis miał pokazać i tłumaczyć lub wykazać. A Pan twierdzi że nie wie ale nie miał obrażać nikogo bo za to punkty są......

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

44 minuty temu, Espectro napisał:

Pytałem co wpis miał pokazać i tłumaczyć lub wykazać. A Pan twierdzi że nie wie ale nie miał obrażać nikogo bo za to punkty są......

Udowodniłem panu nadużycie guzika moderacyjnego, nie pierwszy raz zresztą a pan mówisz że deszcz pada. Gdzie złamałem regulamin i czemu dostałem punkty za ujawnienie wiadomości prywatnej kiedy to kłamstwo. Nakładacie bezpodstawnie punkty i dziwicie się że ktoś śmie podważać wasze decyzje.

50 minut temu, Espectro napisał:

A Pan twierdzi że nie wie ale nie miał obrażać nikogo bo za to punkty są......

Pisałem że celem było wyjaśnienie kwestii wykształcenia marszałka rotacyjnego patrz wyżej, który jest politykiem i temat polityka jest tu odpowiedni.

• Administratorzy

Panowie fajnie że rozmawiacie sobie ale fajnie też aby nie zgłaszać siebie nawzajem potem w tematach. Jak już o czymś rozmawiacie to sobie dyskutujcie ale bez podtekstów obraźliwych osobowych. 

To samo tutaj prosiłbym pisanie na temat. (od teraz) 

21 godzin temu, szymon1977 napisał:

pytanie brzmi po co pisze się i wytyka komuś jego wykształcenie jakiekolwiek i pyta czy zasadne jest aby ten ktoś sprawował aktualną czy przyszłą funkcję ? Nic innego jak chęć wyśmiania takiej osoby tym samym wypowiedzi prowokacyjne do dalszej walki w temacie przez innych. Nic innego jak zaczepka do dalszej pyskówki i młynu w temacie przez kolejne kilka godzin.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Udowodniłem panu nadużycie guzika moderacyjnego, nie pierwszy raz zresztą a pan mówisz że deszcz pada. Gdzie złamałem regulamin i czemu dostałem punkty za ujawnienie wiadomości prywatnej kiedy to kłamstwo. Nakładacie bezpodstawnie punkty i dziwicie się że ktoś śmie podważać wasze decyzje.

Wiadomości w ostrzeżeniu są kierowane tylko i wyłącznie do osoby ostrzeganej. Tym samym jest to wiadomość prywatna dla jednej osoby tylko i wyłącznie. Moderator ma także pole z wiadomością dla moderatorów i albo kopiuje tą samą wiadomośc albo pisze inną tylko dla moderacji, tak samo jak tylko dla użytkownika. To tak jak wrzucanie po raz n-ty tego samego obraźliwego wpisu po otrzymaniu ostrzeżenia i pytanie dlaczego po raz n-ty dostaje się punkty. 

To ostateczna odpowiedz. Więcej nie zamierzam tłumaczyć. Jeżeli uważa Pan że zrobiłem coś źle to zapraszam na dole strony do formularza. 

Panie Espectro zapoznałem się z ostrzeżeniem i postaram się poprawić😉

I oczywiście PRZEPRASZAM !

Piotr

1 godzinę temu, Espectro napisał:

pytanie brzmi po co pisze się i wytyka komuś jego wykształcenie jakiekolwiek i pyta czy zasadne jest aby ten ktoś sprawował aktualną czy przyszłą funkcję ?

Skoro pytasz to odpowiem: biorąc pod uwagę wybryki intelektualne rzeczonego, pytania o wykształcenie wydają się być zasadne, zwłaszcza jeśli wziąć pod uwagę czekającą go przyszłość. A biorąc pod uwagę na co pozwalano wobec odchodzącego, nie widzę powodu, by nadchodzącego objąć jakąś szczególną opieką. 

Wpis oczywiście prowokował, ale to już nie działka autora, czy odpowiadający jest inteligentny i zostanie sprowokowany do mądrej riposty, czy zwykłym chamem, którego sprowokować można co najwyżej do pyskówki. Summa summarum kara była za domniemane złe chęci, bo wpis ani treścią ani formą nie wykraczał poza funkcjonujące w forumowych dyskusjach politycznych standardy.

To tyle okiem osoby bezstronnej.

50 minut temu, xajas napisał:

Za kare 5 zdrowasiek i 5 ojczenasz za Espectro

Mój Bóg nie uznaje bałwochwalstwa( "zdrowasiek ")😉

Piotr

@Espectro gdzie założyć temat z zapytaniem o przewody głośnikowe i RCA? Tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

.

Godzinę temu, 23031970 napisał:

Mój Bóg nie uznaje bałwochwalstwa( "zdrowasiek ")😉

Rozumiem. Mozesz tez zastepczo zamiast zdrowasiek przez tydzien pomagac w domu opieki dla starszych osob, albo przez nastepne weekendy wyprowadzac pieski z przytulka dla bezdomnych zwierzat na spacer.

Jestem 100% pewny, ze Espectro bedzie zadowolony z takiej alternatywy.

I nie tylko Espectro 🙂

Edytowane przez xajas
30 minut temu, xajas napisał:

Rozumiem. Mozesz tez zastepczo zamiast zdrowasiek przez tydzien pomagac w domu opieki dla starszych osob, albo przez nastepne weekendy wyprowadzac pieski z przytulka dla bezdomnych zwierzat na spacer.

I nie tylko Espectro 🙂

To miłe z Tojej strony,  że tak bardzo troszczysz się  o zadowolenie Espectro , oby tylko z wzajemnością 😉

Pozdrawiam ze schroniska. 

Piotr

5 minut temu, 23031970 napisał:

To miłe z Tojej strony,  że tak bardzo troszczysz się  o zadowolenie Espectro , oby tylko z wzajemnością 😉

Pozdrawiam ze schroniska. 

Obstawiam, że kolegę bardziej interesuje zadowolenie pieska.

13 minut temu, szymon1977 napisał:

Obstawiam, że kolegę bardziej interesuje zadowolenie pieska.

Rozumiem , ja również kocham zwierzęta 😉

Piotr

• Administratorzy
3 godziny temu, J4Z napisał:

@Espectro gdzie założyć temat z zapytaniem o przewody głośnikowe i RCA? Tu: https://www.audiostereo.pl/?forumId=135 ?

gdzie będzie dobrze. Najwyżej się przeniesie. 

2 godziny temu, xajas napisał:

I nie tylko Espectro 🙂

Niektórzy to powinni tak tydzień na OIOMie za wpisy które są tak obrzydliwe i obraźliwe dla innych.

Panowie na temat, bo będą bany i punkty na weekend także wakacje.

12 minut temu, Espectro napisał:

Niektórzy to powinni tak tydzień na OIOMie za wpisy które są tak obrzydliwe i obraźliwe dla innych

co oni by tam robili

raczej  jakiś DPS do zabawiania staruszków

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Coś żeście kombinowali szanowna administracjo. Pewnie żeście kradli nasze dane. Żart, do rzeczy... Nie ma na górze guzika do zmiany skina jasny/ciemny. Na jednym urządzeniu został mi ciemny, a na drugim zmienił się na jasny (fu). :D

.

• Administratorzy
10 minut temu, J4Z napisał:

Coś żeście kombinowali szanowna administracjo. Pewnie żeście kradli nasze dane. Żart, do rzeczy... Nie ma na górze guzika do zmiany skina jasny/ciemny. Na jednym urządzeniu został mi ciemny, a na drugim zmienił się na jasny (fu). 😄

motyw ? jestem w trakcie prac nad tym 

12 minut temu, J4Z napisał:

Nie ma na górze guzika do zmiany skina jasny/ciemny.

adblock ? 

problem nadal występuje ? na incognito tak samo ? 

16 minut temu, J4Z napisał:

Nie ma na górze guzika do zmiany skina jasny/ciemny

A to nie to?

image.png.b7a5c790051e3516c1aaa0c8e0870985.png

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
2 minuty temu, xniwax napisał:

A to nie to?

image.png.b7a5c790051e3516c1aaa0c8e0870985.png

u mnie też teraz działa ale pytam możę gdzieś jest jeszcze problem.

Dziś mały upgrade systemowy robiliśmy. 

Teraz, J4Z napisał:

Tak to to, już jest. Espectro musiał ogarnąć, bo i ciemny skin wrócił. 

super. Dzięki za info. 

Aktualnie trwają jeszcze inne prace to i możę trochę forum zamulać do wieczora. 

• Redaktorzy

Działa! Dzięki, bo waliło po oczach. 🙂

@Espectro to jednak fachowiec.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Administratorzy
1 minutę temu, kangie napisał:

Działa! Dzięki, bo waliło po oczach. 🙂

@Espectro to jednak fachowiec.

porucznik wiadomo fachowiec 

jak się popsuło to i wiadomo jak naprawić (czasami)

A nie mozna tak zrobić jak w innych aplikacjach żeby tryb nocny włączał się automatycznie z zachodem słońca,  a dzienny ze wschodem?

• Administratorzy
6 minut temu, costa brava napisał:

A nie mozna tak zrobić jak w innych aplikacjach żeby tryb nocny włączał się automatycznie z zachodem słońca,  a dzienny ze wschodem?

można nawet jest taka opcja do ustawienia samemu. ALe nie każdy lubi tryb ciemny jeszcze. Wręcz niektórzy uważają to za problem. 

https://www.audiostereo.pl/night-day-mode/

• Administratorzy

https://www.audiostereo.pl/night-day-mode/

Teraz, Ajothe napisał:

Bez dark theme to nie ma życia! 😁

tego samego zdania jestem.

image.png

2 minuty temu, Espectro napisał:

można nawet jest taka opcja do ustawienia samemu. ALe nie każdy lubi tryb ciemny jeszcze. Wręcz niektórzy uważają to za problem. 

Ukryta Zawartość

Ale tu jest tylko na ustawione godziny a nie full automat ze słońcem 

Ponadto mi to kiedyś źle działalo, tzn tryb dzienny wlaczal sie w środku nocy mimo że miałem ustawiona godz 7 🙂

Dlatego przeszedłem na ręczne sterowanie

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.