Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
6 minut temu, tedi02 napisał:

Tylko dlatego że jesteś obiektywny . 

To zarzut, który wnosi duża część ukaranych punktami karnymi, więc nie jesteś obiektywny w ocenie.

4 minuty temu, tedi02 napisał:

śnie w wątku ,ktoś dodał wpis pmcompa ,akurat adresowany do mnie ,i dalej twierdzisz że go nie chronisz ? Pograzasz się coraz

A zorientowałeś się ile już postów zostało ukrytych? Chyba nie bardzo. Albo oczekujesz, że w ciągu 5 minut posprzątamy to go przez dwa dni napisaliście wzajemnie się obrażając.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Teraz, Seyv napisał:

To zarzut, który wnosi duża część ukaranych punktami karnymi, więc nie jesteś obiektywny w ocenie.

A zorientowałeś się ile już postów zostało ukrytych? Chyba nie bardzo. Albo oczekujesz, że w ciągu 5 minut posprzątamy to go przez dwa dni napisaliście wzajemnie się obrażając.

Punkty karne to ja mam .... Nic nie zostało zrobione ,pograzasz się coraz bardziej ,,nie sądzę że twoja działalność jako moderatora tego wątku  pozostanie bez echa . Twój obiektywizm właśnie został zacytowany ,w wątku i akurat był atakiem pmcomp na mnie  ,

• Moderatorzy

Panowie, ale o co chodzi....?

Jak ktoś ma jakieś problemy, to ja ostatnio bardzo szybko rozwiązuję problemy..., może nieco brutalnie.

• Moderatorzy
4 minuty temu, tedi02 napisał:

Twój obiektywizm właśnie został zacytowany ,w wątku i akurat był atakiem pmcomp na mnie  ,

Wiszą tam też Twoje wpisy w których wyzywasz go od idiotów. Rozumiem, że wnosisz również o ukaranie Twoich wpisów?

4 minuty temu, Marcinus napisał:

Panowie, ale o co chodzi....?

O to co zawsze. A więc aby tych mających inne zdanie usuwać z dyskusji a najlepiej z forum.

Edytowane przez Seyv

• Moderatorzy
2 minuty temu, Seyv napisał:

Wiszą tam też Twoje wpisy w których wyzywasz go od idiotów. Rozumiem, że wnosisz również o ukaranie Twoich wpisów?

Seyv, nie stresuj się. Ja rano zagłębie się w wątku, będzie sprawiedliwie i uczciwie. A czytam, że pmcomp dostał bana, to może nie tylko on powinien.

5 minut temu, Seyv napisał:

A więc aby tych mających inne zdanie usuwać z dyskusji a najlepiej z forum.

A mnie się wydawało, że forum to dyskusja... Hmmm, muszę chyba zweryfikować swoją wiedzę 🙂 

1 minutę temu, Kamilus napisał:

Byś się wstydził tak bezczelnie kłamać. 

Doszedł już do dna ,w wątku nie zostanie mu odpuszczone ,teraz to tylko udawanie niewiniątka ,ja do administratora pisałem i pary forumowiczów też zamierza ,No a przecież jest obiektywny 😁padł wniosek by oddał odznakę ,nie odniósł się do tego .pzdr.

• Moderatorzy
3 minuty temu, Kamilus napisał:

Byś się wstydził tak bezczelnie kłamać. 

Udowodnij, że kłamię!

8 minut temu, Marcinus napisał:
13 minut temu, Seyv napisał:

Seyv, nie stresuj się. Ja rano zagłę

Kłamiesz bezczelnie !!!! Cytowałem m.Twaina  .

1 minutę temu, Seyv napisał:

Udowodnij, że kłamię!

Skłamałeś ,przed chwilą .

Jutro zacytuję cię do administratora 

• Moderatorzy
1 minutę temu, tedi02 napisał:

Kłamiesz bezczelnie !!!! Cytowałem m.Twaina  .

A do kogo ten cytat odniosłeś? Do tych, którzy kupują bezpieczniki? A może Twain coś o bezpiecznikach napisał i uznałeś, że wpis ten będzie w temacie.

Zresztą nie ten jeden Twój wpis się w tamtej dyskusji znajdzie.

• Moderatorzy
2 minuty temu, tedi02 napisał:

Nie kręć ,jesteś skończony jako moderator ,żegnam.

Do kogo odniosłeś wpis Twaina o idiotach?

W jakim celu go tam zamieściłeś go w dyskusji o bezpiecznikach?

• Administratorzy
15 godzin temu, tedi02 napisał:

Nie wybielaj się ,temat pod dywan nie zostanie zamieciony ,padną kolejne wnioski byś nie był moderatorem .Tylko dlatego że jesteś obiektywny . 

Spokojnie Administracja widzi każde działanie moderacji ... 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Moderatorzy
17 godzin temu, tedi02 napisał:

Zadaje pytanie choć znam odpowiedź , dlaczego moderacja promuje trolli ,tylko po to by się kręciło w tematach ? Zawartość merytoryczną nie jest istotna  ! W dziale High end ,wątek o bezpiecznikach ,istny koszmar ,opanowany przez pmcomp ,Jego wypowiedzi są absolutnie nie związane z tematem ! Kpina  ,szyderstwo ,zgłaszałem do moderacji ,wielokrotnie ! I dostałem 3 pkt upomnienia  , i komentarz : po co z nim dyskutuje ... Pmcomp dalej pisze , reszta nie wie co robić ,  więc wniosek ewidentny : nie liczy się merytoryka ,ważne by pisać ,jątrzyć rozwalać wątek i takie przykłady można wiele podać .  Czekam na odpowiedź ,wygląda na to że trzeba za przykładem wielu przede mną ,opuścić forum.

Zgodnie z regulaminem forum, jedyną formą zgłaszania zażaleń na działania Moderacji, to formularz kontaktowy na dole strony.

Proszę tego przestrzegać, aby w przyszłości uniknąć przykrych skutków pisania skarg w tym wątku.

15 godzin temu, Seyv napisał:

O to co zawsze. A więc aby tych mających inne zdanie usuwać z dyskusji a najlepiej z forum

Proszę się nauczyć co to jest OT. To taka przenośnia z mojej strony, bo nie wierzę, że nie umiecie. 

Chociaż jeden mod miał tutaj jaja, żeby przyznać, że np. z bumem sobie nie poradziliście, bo był dla Was za bardzo zawzięty. 

He

Wyświetlenia awantur to inna sprawa, choć też nie bez znaczenia na bank. 

I proszę mnie nie karać za wypowiedzenie się w tym temacie albo nie pozwalać na robienie OT (cały czas, nie od święta).

Edytowane przez J4Z

.

15 godzin temu, Seyv napisał:

O to co zawsze. A więc aby tych mających inne zdanie usuwać z dyskusji a najlepiej z forum.

I tak właśnie działasz. 

28 minut temu, Espectro napisał:

Spokojnie Administracja widzi każde działanie moderacji ... 

Nie widzi ,radził bym prześledzić wpisy moderatora , kłamstwa ,wybiórcze wpisy , i w dalszym ciągu rzucanie punktami karnymi za uwagi pod jego adresem .Tak miało wyglądać uporządkowanie ? Wy SLUZYCIE NAM ,nie odwrotnie..braknie forumowiczów będziecie sami sobie pisać ? 

1 minutę temu, tedi02 napisał:

Wy SLUZYCIE NAM ,nie odwrotnie..braknie forumowiczów będziecie sami sobie pisać ? 

Nie czaisz, że nie użytkownicy są ważni a wyświetlania? A najbardziej klikają się awantury. 

Z tym służeniem to bym nie przesadzał. :P

.

Jest wątek na zachodzie ,,Orgy od capacitors,, 53 bodajże aktualnie ,strony ,wymiana doświadczeń ,i ani jednego wpisu trolujacego  ,no u nas niemożliwe!

1 minutę temu, J4Z napisał:

Nie czaisz, że nie użytkownicy są ważni a wyświetlania? A najbardziej klikają się awantury. 

Z tym służeniem to bym nie przesadzał. 😛

Ludzie służą władzy czy władza ludziom?czasy komuny dawno minęły 😊

• Moderatorzy
Teraz, tedi02 napisał:

SLUZYCIE NAM

Od służenia, to są służący.

A jak dalej będziecie rozrabiać w wątku, to ja tam zacznę robić porządek i nie będzie już tak miło jak z @Seyv.

Natomiast jeśli macie coś do Moderatora, to skargi (jak już wcześniej pisałem), proszę kierować do Administracji/Właściciela zgodnie z regulaminem poprzez formularz kontaktowy.

1 minutę temu, Marcinus napisał:

Natomiast jeśli macie coś do Moderatora, to skargi (jak już wcześniej pisałem), proszę kierować do Administracji/Właściciela zgodnie z regulaminem poprzez formularz kontaktowy.

Nie lepiej raz podjąć decyzję i się jej trzymać? Raz pozwalacie załatwiać tu podobne sprawy (OT), raz nie.  Jak ktoś Was rozzłości to nie pozwalacie. xDDD

.

• Moderatorzy
14 minut temu, J4Z napisał:

np. z bumem sobie nie poradziliście

Ja z nim osobiście większych problemów nie miałem.

8 minut temu, Kamilus napisał:

I tak właśnie działasz.

Takie jest jedno z zadań moderatora - usuwać tych, którzy notorycznie łamią regulamin. 

Teraz, Seyv napisał:

Ja z nim osobiście większych problemów nie miałem.

A tak, pamiętam, pisałeś to już. Może serio nie rozróżniasz offtopic od topic? To wtedy jest sprawą administratora, czy zasługujesz na prawa moderatorskie czy nie. xD

.

• Moderatorzy
3 minuty temu, J4Z napisał:

Nie lepiej raz podjąć decyzję i się jej trzymać? Raz pozwalacie załatwiać tu podobne sprawy (OT), raz nie.  Jak ktoś Was rozzłości to nie pozwalacie. xDDD

Decyzja już dawno była podjęta i nie pozwalamy.  Proponuję abyś nie dolewał oliwy do ognia, to nie będziesz miał "powodów" do korzystania z formularza kontaktowego.

A do dla wszystkich mam informację, że jeśli nadal będziecie w tym wątku jątrzyć, to będzie "bolało".

12 minut temu, Marcinus napisał:

Od służenia, to są służący.

A jak dalej będziecie rozrabiać w wątku, to ja tam zacznę robić porządek i nie będzie już tak miło jak z @Seyv.

Mało było zamieszania wczoraj ,wywołanego przez moderatora ?  ,kłamstwa z jego strony ,i co z tym zrobiliście ,wystarczyło parę minut poświęcić ,moderator za wczorajsze uwagi pod jego adresem ,dalej rzuca punktami karnymi 

.

• Moderatorzy
3 minuty temu, J4Z napisał:

Może serio nie rozróżniasz offtopic od topic?

Za to doskonałe widzę, że jeden wpis OT nie stanowi problemu natomiast trzy strony OT nie są tworzone przez jednego forumowicza - do dyskusji trzeba co najmniej dwóch. Pomijając wszelkiego rodzaju pyskówki to w wielu tematach merytoryczne OT zawierało więcej ciekawych i pouczających treści niż wątek tytułowy.

• Moderatorzy
Teraz, tedi02 napisał:

Mało było zamieszania wczoraj ,wywołanego przez moderatora ?  ,kłamstwa z jego strony ,i co z tym zrobiliście ,wystarczyło parę minut poświęcić ,moderator za wczorajsze uwagi pod jego adresem ,dalej rzuca punktami karnymi 

.

Punkty dzisiaj rozdaję ja.

Wątek przejrzałem i nie dopatrzyłem się żadnych kłamstw ze strony @Seyv.

Pmcomp otrzymał bana, ale jak ja bym to oceniał od początku, to ode mnie bana dostałbyś również Ty i jeszcze co najmniej jedna osoba,

Temat uważam za wyczerpany, dalsze roztrząsanie tej sytuacji potraktuję zgodnie z regulaminem. 

To może dla odmiany problem techniczny? Do tego jest wątek? Dobrze pamiętam? 

Któryś już raz znikają mi tematy z obserwowanych. Wspominałem już tutaj, ale zostałem olany. Nie wiem, może woleliście offtopować...

.

• Moderatorzy

Z rozmowy jaka tu powstała wydzieliłem osobny temat

proszę w tym wątku już nie zamieszczać wpisów nie związanych z tematem.

Proponuję oznaczyć ten wpis jako "rozwiązanie", a nowy wątek przykleić u góry.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.