Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Teraz, szymon1977 napisał:

Operujesz karykaturą rzeczywistości z ideologicznych memów.

Godzinę temu, Espectro napisał:

Na podstawie własnych obserwacji z najbliższego otoczenia. NIESTETY

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Poza memami nie znam żadnego Polaka, który woli 800+ od uczciwej pracy, a zasiłki to rzecz funkcjonujący w całym cywilizowanym świecie, za którym podobno gonimy. 

jw

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy

---

Na temat. jeżeli chcecie sobie porozmawiać bez kontekstu to zapraszam tutaj.

Na wszystkie tematy -> https://www.audiostereo.pl/topic/153391-inne/

Na wszystkie tematy Bez audio | Bez polityka -> https://www.audiostereo.pl/topic/156322-dyskusje-na-luzie-o-wszystkim-i-niczym-bez-audio-bez-polityka/

Jeżeli chcecie mogę także uczestniczyć. Ale prosiłbym o nie zaśmiecanie tego tematu.

43 minuty temu, Espectro napisał:

Staramy sie filtrować anty ukraińską nagonkę

Super . To słychać , widać i czuć w wątku "Wojna w Ukrainie" i kilku innych .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
1 minutę temu, MV2 napisał:

Super . To słychać , widać i czuć w wątku "Wojna w Ukrainie" i kilku innych .

Czuć także podteksty obraźliwe pod adresem moderacji z Pańskiego konta.

6 minut temu, Espectro napisał:

Ale to co innego, konkretni ludzie i konkretne sprawy. 

3 minuty temu, Espectro napisał:

To teraz bez podtekstów , aluzji i ironii :

Niczym nieskrępowana twórczość Użytkownika costa brava koliduje [moim zdaniem] z Pana deklaracją , że staracie się filtrować anty ukraińską nagonkę . Nikt otwarcie nie popiera inwazji Rosji na Ukrainę , a szczególnie ktoś , kto świadomie i celowo stosuje narrację anty ukraińską podważając wszystkie działania wspierające Ukrainę .

To też może Pan zakwalifikować , jako atak na Moderację . Miłego dnia .

17 minut temu, Espectro napisał:

W żadnym wypadku nikt nie ma pretensji do Pana.

Jednak przypuszczalnie jeden z Pana kolegów jest zbyt łagodny dla antyukraińskich i prokremlowskich userów - na zgłoszenia nie reaguje tak zdecydowanie, jak byśmy tego oczekiwali.

Z poważaniem

A.

• Administratorzy
7 minut temu, MV2 napisał:

Niczym nieskrępowana twórczość Użytkownika costa brava koliduje [moim zdaniem] z Pana deklaracją , że staracie się filtrować anty ukraińską nagonkę . Nikt otwarcie nie popiera inwazji Rosji na Ukrainę , a szczególnie ktoś , kto świadomie i celowo stosuje narrację anty ukraińską podważając wszystkie działania wspierające Ukrainę .

Zgłoszone było ?

14 minut temu, Espectro napisał:

Zgłoszone było ?

Nie używam tej funkcji . Wiem , że to nie ułatwia pracy Moderacji - excuze moi . Obawiam się , że to właśnie nawał t. zw. "Zgłoszeń" nie pozostawia Moderacji czasu na zwykłe patrolowanie wątków .

Edytowane przez MV2

Godzinę temu, MV2 napisał:

Niczym nieskrępowana twórczość Użytkownika costa brava koliduje [moim zdaniem] z Pana deklaracją , że staracie się filtrować anty ukraińską nagonkę

Możesz podać konkretne wpisy Costy, które świadczą o tym co mu zarzucasz? Bo ja nie zauważyłem niczego takiego. Costa po prostu pisze jak jest, w przeciwieństwie do wielu innych forumowiczów taplających się w bagienkach bocznicowych wątków politycznych. Chociaż z drugiej strony wiem też, że każdy oponent jest dla Ciebie i Twoich kolegów onucą już z założenia.

Cóż, poprawność polityczna. Teraz Putinem można każdą narracje niesprzyjającą mainstreamowej poprawności natychmiast wykasować. Dlatego poleciały punkty.

Możesz mieć swoje zdanie, pod warunkiem, że nie przekracza odgórnie dopuszczonych granic posiadania swojego zdania. Taka kontrolowana wolność wypowiedzi.

Na Zachodzie za te uwagi dotyczące emigrantów zapewne zostałbyś już zbanowany(do krzysiekj23). Także tutaj jeszcze jest w miarę. Ale i nad tym praca wre.

Patrz chociażby wypowiedź pana MV2. Najchętniej pokasowałby wszystkich, którzy mu nie pasują. Nie tylko on.

Godzinę temu, MV2 napisał:

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

25 minut temu, bubusia napisał:

Cóż, poprawność polityczna.

Akurat tę sprawę "poprawności"  wyraźnie pokazałby ranking użytkowników według ilości zgłoszeń. 

I pewno okazałoby się, że ci, co walczą z "poprawnością" u innych  są w czołówce takiej  klasyfikacji.

Tylko poprawność polityczna chroni takich przed nazwaniem ich mianem, na jakie zasługują.

16 minut temu, jar1 napisał:

Akurat tę sprawę "poprawności"  wyraźnie pokazałby ranking użytkowników według ilości zgłoszeń. 

I pewno okazałoby się, że ci, co walczą z "poprawnością" u innych  są w czołówce takiej  klasyfikacji.

No z tego co wiem, np ja jestem w czołówce zgłaszanych, a nie sądzę, żebym był w czołówce zgłaszających.

Nie chciałbym ujawniać pewnych info, bo mi nie wypada, ale za jeden z postów, i to niezbyt mocny, zostałem zgłoszony chyba z kilkadziesiąt razy. Nie dotyczy tylko mojej skromnej osoby.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
1 godzinę temu, MV2 napisał:

Nie używam tej funkcji . Wiem , że to nie ułatwia pracy Moderacji - excuze moi . Obawiam się , że to właśnie nawał t. zw. "Zgłoszeń" nie pozostawia Moderacji czasu na zwykłe patrolowanie wątków .

Moderacja to często zwykli ludzie pracujący. A takie patrolowanie tematów jest nieopłacalne czasowo.

4 minuty temu, toptwenty napisał:

Tylko poprawność polityczna chroni takich przed nazwaniem ich mianem, na jakie zasługują.

Mnie na przykład chroni przyzwoitość przed nazwaniem ciebie tak jak na to zasługujesz, a nie poprawność polityczna.

• Administratorzy
47 minut temu, bubusia napisał:

Cóż, poprawność polityczna. Teraz Putinem można każdą narracje niesprzyjającą mainstreamowej poprawności natychmiast wykasować. Dlatego poleciały punkty.

Komu ?

Teraz, bubusia napisał:

Mnie na przykład chroni przyzwoitość przed nazwaniem ciebie tak jak na to zasługujesz, a nie poprawność polityczna.

To masochistyczne podejście gdy się non stop widuje osobę której nie lubi a nawet się z nią rozmawia. Tylko po to aby jej nie lubić i w głębi duszy nienawidzić i szczerze kogoś brzydko nazywać nawet. 

Ja jak kogoś nie lubię to unikam kontaktu.

Koledze, któremu pan cofnął punkty. Zanim zostały mu przyznane został pewnie z 10 razy zgłoszony przez odpowiednie towarzystwo.

Patrz topy, mvy i inne takie.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
7 minut temu, toptwenty napisał:

z podparciem się jakimś cytatem lub własnym wywodem pewnie dało by radę. 

Zwykłe pisanie listy epitetów nie wnosi nic do tematu. 

Teraz, bubusia napisał:

Koledze, któremu pan cofnął punkty.

Sprawa wyjaśniona. Będzie analizowana przy kolejnym podobnym zgłoszeniu. Czy oby user faktycznie nie jest anty ..... i czy nie jest bliżej tych co propagandę lubią i rozsiewają. tak to działa. :0 

3 minuty temu, Espectro napisał:

Sprawa wyjaśniona. Będzie analizowana przy kolejnym podobnym zgłoszeniu.

No właśnie, nie kolejnym zgłoszeniu, tylko setkach kolejnych zgłoszeń. Podejrzewam, że tzw towarzystwo może mieć nawet fakowe konta, po to tylko, żeby zgłaszały. Zawsze i wszędzie, gdzie narracje im nie pasuje.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
22 minuty temu, jar1 napisał:

Z tym to dość ciekawa sprawa. Bo 90% userów faktycznie zgłasza bezpodstawne obraźliwe sformułowanie pod swoim adresem lub zgłasza gdy ktoś w temacie się bezpodstawnie rozhulał i robi rozróbę. Te 10% to często gęsto zgłoszenia 1-1 i wysywanie się między sobą. Raidy zgłoszeń na wyznawców X partii lub Y pomijamy bo to staramy się surowo karać i pilnować licznika bezpodstawnych zgłoszeń. Moderacja lubi także wtedy wręczyć bilet pozwalający na odpoczynek w temacie. 

Teraz, bubusia napisał:

mieć nawet fakowe konta, po to tylko, żeby zgłaszały.

Co ciekawe takie nowe konta i multikonta wypływają dosc szybko po rejestracji i często zgłaszają to inni uczestnicy tematów. Znacie się na tyle z forum że potraficie po stylu pisanego tekstu wywnioskować kto jest kim. 🙂 

Jak by ktoś za chwilę otrzymał punkty to zapraszam na PW. 

Nie wiem komu chciałoby się zakładać fejkowe konto, żeby tylko zgłaszało. Trzeba być naprawdę chorym typem bez zajęcia. Albo jakimś trollem partyjnym. Zbadajcie takich typów i od razu wyjdzie wam co mam na myśli mówiąc o towarzystwie. Zaraz się okaże jaką mamy wspaniałą opozycję.

Ale wiadomo, nie możecie. Muszą pisać. Utrzymywać ruch.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
2 minuty temu, bubusia napisał:

Nie wiem komu chciałoby się zakładać fejkowe konto, żeby tylko zgłaszało. Trzeba być naprawdę chorym typem bez zajęcia. Albo jakimś trollem partyjnym.

Druga sprawa. Nowe konta nie zgłaszają bo są wyłapywane zbyt szybko po rejestracji. 🙂 

Kiedyś mieliście jednego mistrza, teraz macie innych, ale zbadajcie skąd ci inni się wywodzą. Wszystko będzie jasne.

Konta nie muszą być zupełnie nowe.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy
1 minutę temu, bubusia napisał:

Kiedyś mieliście jednego mistrza, teraz macie innych, ale zbadajcie skąd ci inni się wywodzą. Wszystko będzie jasne.

Konta nie muszą być zupełnie nowe.

Znamy takie co budzą sie po kilku latach. 🙂 

Taka mała czerwona lampka jest wtedy przy takim. 🙂 

No właśnie. Wiemy o czym mowa. Gdybym pisał w innym dziale już by mnie zgłosili. Wielokrotnie.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy

Możemy zrobić konkurs pod tytułem "Znajdź trolla" lub "Znajdź multikonto" a dostaniesz premium od nas na 3 miesiące. 

1 minutę temu, bubusia napisał:

No właśnie.

Mam bojowe zadanie. Napisałem PW.

Niestety robota. Odczytam dopiero wieczorem.

37 minut temu, bubusia napisał:

Koledze, któremu pan cofnął punkty. Zanim zostały mu przyznane został pewnie z 10 razy zgłoszony przez odpowiednie towarzystwo.

Patrz topy, mvy i inne takie.

Odpowiem na to chamstwo - punkty . Nie odpowiem , bo Pana bubusi nie zaliczam do zdolnych kogokolwiek obrazić  . Jak Adminowi nie przeszkadza , bo niezgłoszone , to ok .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.