Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Obyś się mylił Kasandrze ;)

nie ma takiej możliwości :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Bo w każdej zagrodzie te same problemy :-)

Walka o pierszeństwo przy korycie :)

Edytowane przez jar1

Mozna foto tej pozadanej zony?

Musisz uśmiechnąć się do Pianinko, bo to on wkleił zdjęcie i wspominał o czyjejś żonie, a Vlado jako sprawiedliwy moderator musiał wymoderować cały zaczepny post :).

Edytowane przez SVART

Musisz uśmiechnąć się do Pianinko, bo to on wkleił zdjęcie i wspominał o czyjejś żonie, a Vlado jako sprawiedliwy moderator musiał wymoderować cały zaczepny post :).

To za pigi od razu punkty:)

jarek, chodzi o pigi

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie za pigi, tylko za całokształt :). Wklej samą pigi, to się przekonasz, że nic się nie stanie - no chyba że dodasz jakąś zaczepną pieprzną historyjkę, klepaniem żonci itp., niektórzy lubią te klimaty :).

A tymczasem na salonach interesujące dysputy:

"Regulamin i zasady zakładki SALONIK: Napisał do mnie Palton twierdząc że zbanował Szymona na prośbę kilku użytkowników saloniku. Prosił mnie żebym o tym napisał w saloniku, niech ci którzy go o to prosili potwierdzą. Jeżeli to prawda, to znaczy że jako moderator zgodził się na uprawianie prywaty. Jeżeli to prawda, to owi użytkownicy którzy go o to prosili ... nie będę pisał otwartym tekstem co o tym myślę."

Jak widać sam leżący potrafi sobie jeszcze samodzielnie i być może nieświadomie dokopać, a do tego podkopać książąt z saloniku - mistrzostwo świata :). To redaktor ex-moderator palton Robert T. banował na całym forum AS na życzenie użytkowników, przepraszam salonikowców? Kurczaki pieczone, nie wiedziałem, że takie prośby można zgłaszać do moderacji, a co więcej, że są one spełniane. Zaraz napiszę listę osób do moderacji, które chciałbym zbanować :) :) :) ...tylko zapomniałem, że w moderacji nie ma już "bezstronnego" paltona, a jeśli by był, to prędzej zbanowałby mnie na prośbę ...nikogo innego, jak kilku jegomościów z saloniku :). Coraz ciekawiej, coraz ciekawiej się dzieje :).

Edytowane przez SVART

chlopaki, mnie tam nie zalezy, ale wynoszenie postow(tu do tego, ktory to robi)z salonu to troche nieladnie

i zeby byc fair, jezeli to prawda z prywata, to tez troche nieladnie, ale moze to nieprawda jest, tak czy siak, mysle, ze nie jest to sprawa ludzi spoza salonu

zawsze ten blad spoza:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

chlopaki, mnie tam nie zalezy, ale wynoszenie postow(tu do tego, ktory to robi)z salonu to troche nieladnie

i zeby byc fair, jezeli to prawda z prywata, to tez troche nieladnie, ale moze to nieprawda jest, tak czy siak, mysle, ze nie jest to sprawa ludzi spoza salonu

zawsze ten blad spoza, spoza, spoza:)

Nie bardzo, bo dotyczy użytkowników spoza saloniku. Pachnie inkwizycją, na dodatek tajną.

bez przesady, ludzie o roznych rzeczach gadaja, i czasami, zeby sie wesprzec, rozne ruchy wykonuja

Edytowane przez bubusia

Bubusia, przepraszam najmocniej, ale co jest ładniejsze?

Osobiście jestem za rzeczowa prawdą, a jeśli otrzymuję informację (nie mogę podać źródła), która pomaga do prawdy dotrzeć i ją ujawnić, to nie rozumiem jak można podobne fakty ukrywać. Coś jak z rzetelnym i uczciwym dziennikarstwem, a nie zatajaniem niewygodnych faktów. Przy pewnej aferze politykom np. SLD też nie było po drodze z ujawnieniem sprawy, dlatego w sprytny sposób zmieniali tor zainteresowania i wypaczali rzeczywistość. Jeśli sądzisz bubusia, że ex-moderator postępował i postępuje fair, to możesz go zawsze wybronić i uzasadnić Twoje stanowisko. Nikt Ci tutaj za własne zdanie punktów karnych ani żółtych karteczek nie wlepi, no chyba że zrobisz to sposób naruszający regulamin forum. Ewentualnie narazisz się tylko na kartoniki w saloniku, gdyby Twoje słowa godziły w salonikowe wartości :).

Poza tym, najzwyczajniej w świecie knujecie i obrabiacie komuś za plecami cztery litery, więc głównie zainteresowany i nieobecny w saloniku, powinien mieć wg mnie prawo głosu. Jeśli palton ma coś do wyjaśnienia w tej sprawie, niech napisze o tym otwartym tekstem tutaj sam - nie widzę racjonalnego powodu, aby pisano o tym tylko saloniku. Powyższe jest dopiero "nieładnie" :). Czym jest wobec powyższego zacytowanie ww. posta ujawniającego prawdziwe oblicze działań/motywacji/metodyki dotychczasowego moderatora i grupy osób chcących manewrować tym kto ma być a kogo ma na forum nie być? :) Zatem, nie ma czego ukrywać, niech osoby składające wniosek do paltona ujawnią się, chociaż i tak więszkość z nas się domyśla kto za tym stoi :).

Udanej soboty :)

Edytowane przez SVART

no coz, tez lubie gre fair, i nie napisze, ze nie masz racji, ale dodam jeszcze, ze najbardziej nie podoba mi sie ruch paltona, jezeli juz w czyms biore udzial i lamie pewne zasady, to potem raczej tego nie uzewnetrzniam, ze tak sie wyraze, bez wzgledu na okolicznosci

rowniez zycze:)

poza wszystkim, moze to nie jest jednak do konca prawda?

Edytowane przez bubusia

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym pianinkiem?

Wyprzedaż jest na Marszałkowskiej, zaraz na rondzie - trudno nie zauważyć, ale Ty będziesz miał chody, bo wystarczy zgłosić się do pewnego salonowego forumowicza :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

"Napisał do mnie Palton twierdząc że zbanował Szymona na prośbę kilku użytkowników saloniku"

A ja zapytam, co to znaczy na prosbe, moze po prostu zglaszali nieodpowiednie wg nich zachowanie???

Mysle, ze palton powinien to wyjasnic

Edytowane przez bubusia

jezeli juz w czyms biore udzial i lamie pewne zasady, to potem raczej tego nie uzewnetrzniam, ze tak sie wyraze,

Czyli wszystko OK, byle się nie wydało? Czy ja dobrze zrozumiałem?

A ja zapytam, co to znaczy na prosbe, moze po prostu zglaszali nieodpowiednie wg nich zachowanie???

Jeżeli nawet, to nie tak powinno to być załatwiane. Nie skrytobójstwem strzałem zza węgła.

Czyli wszystko OK, byle się nie wydało? Czy ja dobrze zrozumiałem?

Jeżeli nawet, to nie tak powinno to być załatwiane. Nie skrytobójstwem strzałem zza węgła.

nie jest OK, tego nie napisalem

Dokładnie, juz sam sposób próby załatwienia sprawy świadczy wiele i jednoznacznie o postępowaniu tej osoby, oczywiście negatywnie.

Ojej! wydało się! Kolejne emocje, kolejne emocje! A, nie, to tylko Palton się przyznał..., zero emocji, zero emocji...

PS: Do Paltona: Włącz Myślenie!

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie ma czego raczej więcej wyjaśniać. Będzie to jedynie wykręcanie sie i próba nieudolnego wybielania, jak to miało chociażby miejsce kilka stron wcześniej przez paltona lub w jednym z wątków, gdzie na swój sposób palton próbował uzasadnić na swój pokrętny sposób "opóznienie" w zwrotach kaucji przez pewnego polskiego "producenta" kolumn, notabene dobrego przyjaciela paltona :).

Czy fatalizm Cię nie męczy?

To tylko predykcja. Nic osobistego :-)

Wystarczy, że krzywa Gaussa się potwierdza...

Rozkład kolego - Rozkład.... :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Nie ma czego raczej więcej wyjaśniać. Będzie to jedynie wykręcanie sie i próba nieudolnego wybielania, jak to miało chociażby miejsce kilka stron wcześniej przez paltona lub w jednym z wątków, gdzie na swój sposób palton próbował uzasadnić na swój pokrętny sposób "opóznienie" w zwrotach kaucji przez pewnego polskiego "producenta" kolumn, notabene dobrego przyjaciela paltona :).

Mylisz się. Nasz drogi Palton ma tyle zasług dla forum, jak śmiesz podważać autorytet moder.... wróć, autorytet forumowicza Paltona :)

PS: Do Paltona: Włącz Myślenie!

Tez chciałbym miec taka bezgraniczna wiarę w ludzi i cuda. Niestety, bez inteligencji pewnych granic nie da sie przekroczyć.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Panowie, proponuję powrócić do merytorycznego pisania. Sytuacja na forum uległa zmianie, przywrócono zbanowanych userów, nie ma się więc co odgrywać i wyzłośliwiać w stosunku do nieobecnych. To jest dobry czas na spokojne pisanie, a tego odnoszę wrażenie bardzo ostatnio brakuje. W zakładkach tematycznych nie dzieje się praktycznie nic...

Edytowane przez tomkly

Sytuacja na forum uległa zmianie, przywrócono zbanowanych userów,

Nie do końca. Symona odbanowano, ale skutków nieuzasadnionego zbanowania nie cofnięto, o czym SZymon wspomniał powyżej. Nadal nie może pisać w saloniku.

Ja mogę, ale nie piszę... Na jedno wychodzi;-)

W takiej sytuacji na jedno wyjdzie dopiero jak się z Szymonem na łby pozamieniacie default_wink.png *

*do moderacji, tłumaczę łopatologicznie żeby nikt nie wyskoczył z oskarżeniem o atak personalny. To żarcik był.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.