Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Jacchusia napisał:

To nie ma żadnego znaczenia, bo liczy się interpretacja postów przez moderatora i to jest mega problem tego forum.

Liczy sie tylko podejscie moderacji. Nie ma od tego odwolania. Tak bylo i tak bedzie na tym forum.

ostatni moj ban, to gdy odnioslem sie do sytuacji, w ktorej dwa razy uderzono policjanta, a ten uzyl paralizatoraw sklepie- bydlo zostalo porazone pradem i posatwiono mu zarzuty- zostalem za te slowa ukarany przez moderatora- jest to cenzura, a nie moderacja, cenzura przeprowadzona przez moderatora, ktory wielokrotnie mnie blokowal gdyz pisze prawde o sytuacji umierajacych antyszczepionkowcow w szpitalu itd.

9 minut temu, Espectro napisał:

Nadal to opinia tylko kilku a nie choćby 50 % użytkowników online. Zawsze tak będzie że użytkownik nie zgadza się po otrzymaniu punktów bo będzie uparcie twierdził iż nie miał nic złego na myśli. 

Zawsze tak tutaj bylo, ze moderacja nabierala cech boskich, stawala sie reka sprawiedliwosci ludowej i doprowadzalo to do dalszej komercjalizacji i spadku poziomu intelektualnego forum, ktory musial sie dostosowywac do moderacji.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

11 minut temu, Espectro napisał:

Nadal to opinia tylko kilku a nie choćby 50 % użytkowników online. Zawsze tak będzie że użytkownik nie zgadza się po otrzymaniu punktów bo będzie uparcie twierdził iż nie miał nic złego na myśli. 

Już przy mniejszym procencie to forum  będzie martwe.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
4 minuty temu, electro napisał:

Liczy sie tylko podejscie moderacji. Nie ma od tego odwolania. Tak bylo i tak bedzie na tym forum.

ostatni moj ban, to gdy odnioslem sie do sytuacji, w ktorej dwa razy uderzono policjanta, a ten uzyl paralizatoraw sklepie- bydlo zostalo porazone pradem i posatwiono mu zarzuty- zostalem za te slowa ukarany przez moderatora- jest to cenzura, a nie moderacja, cenzura przeprowadzona przez moderatora, ktory wielokrotnie mnie blokowal gdyz pisze prawde o sytuacji umierajacych antyszczepionkowcow w szpitalu itd.

Zawsze tak tutaj bylo, ze moderacja nabierala cech boskich, stawala sie reka sprawiedliwosci ludowej i doprowadzalo to do dalszej komercjalizacji i spadku poziomu intelektualnego forum, ktory musial sie dostosowywac do moderacji.

"Bydło już zostało pradem potraktowane"  ostrzeżenie było zasadne.

6 minut temu, electro napisał:

Jedyne na co nie jest pozwalane to wyzwiska i personalne ataki na innych. 

I bez przesady że nie pozwala się pisać. Bo w większości to własnie za podobne wpisy otrzymują użytkownicy i są one w 90% zasadne. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 minuty temu, Espectro napisał:

"Bydło już zostało pradem potraktowane"  ostrzeżenie było zasadne.

Jedyne na co nie jest pozwalane to wyzwiska i personalne ataki na innych. 

I bez przesady że nie pozwala się pisać. Bo w większości to własnie za podobne wpisy otrzymują użytkownicy i są one w 90% zasadne. 

bydło

1. «rogate zwierzęta domowe»

2. obraźl. «o grupie agresywnych lub prymitywnych osób»

To Ty decydujesz czy grupe agresywnych osob mozna nazwac bydlem? Ja mysalem, ze slownik wystarczy….

• Administratorzy
4 minuty temu, Jacchusia napisał:

Dziennie to słysze kilka razy i w 90% przypadkach zawsze jeżeli chodzi o odwołanie się od decyzji moderatora.

Tymczasem liczby rosną i nowych sporo przybywa. Tematów także pojawia się sporo nowych. Bocznica się do tego nei zalicza i tematem jest ciągle to samo że forum umiera. Zapraszam do tematów AS i do nie pisania bzdur na Bocznicy często w tematach które nie prowadzą do czegokolwiek.

7 minut temu, Jacchusia napisał:

To forum juz jest martwe. 

• Administratorzy
Teraz, electro napisał:

bydło

To Ty decydujesz czy grupe agresywnych osob mozna nazwac bydlem? Ja mysalem, ze slownik wystarczy….

Pisanie o osobach niezaszczepionych jako bydło ? 

• Administratorzy
Teraz, electro napisał:

🙂 

Chętnie dowiem sie dlaczego Pana zdaniem tak jest ?.

Teraz, Espectro napisał:

Czy ty rozumiesz wogole co moderujesz? Facet dwa razy uderzyl policjanta, zostal porazony pradem, wisza nad nim zarzuty, a Ty mnie banujesz bo napisalem prawde, pobil policjanta w sklepie. Mozesz byc antyszcepem, nie moja sprawa, ale chyba nie wiesz co nawet moderujesz.

1 minutę temu, Espectro napisał:

🙂 

Chętnie dowiem sie dlaczego Pana zdaniem tak jest ?.

Dlatego, ze od roku nie jest dla mnie zrodlem informacji na temat sprzetu, ktory mnie interesuje. Ale to nie oznacza, ze dla osob o stazu kilkunastu miesiecy nie moze byc ciekawe.

7 minut temu, electro napisał:

bydło

k*tas

1. wulg. «członek męski»

2. wulg. «obraźliwie o mężczyźnie»

3. daw. «ozdoba z nici, jedwabiu, wełny, sznurka itp. w kształcie pędzla»

obrazliwie to obrazliwie :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
3 minuty temu, electro napisał:

Czy ty rozumiesz wogole co moderujesz? Facet dwa razy uderzyl policjanta, zostal porazony pradem, wisza nad nim zarzuty, a Ty mnie banujesz bo napisalem prawde, pobil policjanta w sklepie. Mozesz byc antyszcepem, nie moja sprawa, ale chyba nie wiesz co nawet moderujesz.

Nadal nie rozprawiamy na temat prawdy wpisu a użytego słowa.

Pisząc prawde o jakimś fakcie nawet powiedzmy historycznym uprawnia nas do obrażania innych ? 
Czy uprawnia nas do wyzywania i oczerniania przegranego w jakiejś bitwie historycznej ? 

Proszę się zastanowić co Pan pisze. Gdyby owego sformułowania nie było wpis na 1000% by został i nikomu by nie przeszkadzał.

1 minutę temu, cir napisał:

k*tas

1. wulg. «członek męski»

2. wulg. «obraźliwie o mężczyźnie»

3. daw. «ozdoba z nici, jedwabiu, wełny, sznurka itp. w kształcie pędzla»

obrazliwie to obrazliwie 🙂

Nie rozprawiamy po raz kolejny o znaczeniu slowa a o użyciu względem bezpośrednio do grupy czy też pijedyńczego usera.

dałem przykład

cos co jest orazliwe nadal jest obrazliwe mimo ze jest w słowniku

9 minut temu, electro napisał:

jest kompletnie inne niz dawno temu

nic na to nie poradzisz ani ty ani ja

2 minuty temu, Espectro napisał:

Nadal nie rozprawiamy na temat prawdy wpisu a użytego słowa.

Pisząc prawde o jakimś fakcie nawet powiedzmy historycznym uprawnia nas do obrażania innych ? 
Czy uprawnia nas do wyzywania i oczerniania przegranego w jakiejś bitwie historycznej ? 

Proszę się zastanowić co Pan pisze. Gdyby owego sformułowania nie było wpis na 1000% by został i nikomu by nie przeszkadzał.

Nie rozprawiamy po raz kolejny o znaczeniu slowa a o użyciu względem bezpośrednio do grupy czy też pijedyńczego usera.

Czlowieku, obywatel w chamski sposob wyzywa policjanta, nastepnie dwukrotnie uderza go w twarz, wtoruje mu siostra, zostaje porazony pradem i skrepowany.

komentarz: bydło 

Abstrahujac juz od tych bitew wojennych itd. slowo bydło jest jak najnatdziej zasadne i slownik pozwala na jego uzycie, z uwagi na to, ze swiat w ktorym zyjemy nie pozwala na zachowania chamskie i wulgarne

Czy Ty rozumiesz, co zmoderowales? Czy jestes cenzorem czy moderatorem?

• Administratorzy
4 minuty temu, cir napisał:

dałem przykład

jest kompletnie inne niz dawno temu

nic na to nie poradzisz ani ty ani ja

Tak samo jak nie zmusimy do pisania mądrze w tematach. 

Społeczeństwo się zmienia i pewne granice się przesuwa. 

1 minutę temu, electro napisał:

Abstrahujac juz od tych bitew wojennych itd. slowo bydło jest jak najnatdziej zasadne i slownik pozwala na jego uzycie, z uwagi na to, ze swiat w ktorym zyjemy nie pozwala na zachowania chamskie i wulgarne

Czy Ty rozumiesz, co zmoderowales? Czy jestes cenzorem czy moderatorem?

Było się odwołać od decyzji formułując właśnie w ten sposób swoje odwołanie.

Przytyki tego typu o niskim ilorazie do Administracji i do Moderacji mogą jedynie zaszkodzić bardziej Panu. 

Gdzie kto powiedział że to ja moderowałem. Kolego opanuj się bo będą konsekwencje i wyhamuj słownictwo.

Ja bym się i może nawet zgodził z wpisem ale o ludziach nie powinno się pisać i porównywać do bydła. Choć zachowania często takowe są.

Zwykła prośba o zdjecie punktów i o wyedytowanie wpisu załatwiła by sprawę i nie było by problemu a tak pisze Pan teraz o upadku człowieczeństwa obraża przy okazji Administrację oraz Moderację i pisze że forum upada. Powoli ....

6 minut temu, cir napisał:

Nie tylko. Czy czułbyś się obrażony, gdyby adwersarz, cytując twoją wypowiedź, napisał tak: "Jazda stąd."?

3 minuty temu, Espectro napisał:

Tak samo jak nie zmusimy do pisania mądrze w tematach. 

Społeczeństwo się zmienia i pewne granice się przesuwa. 

Było się odwołać od decyzji formułując właśnie w ten sposób swoje odwołanie.

Przytyki tego typu o niskim ilorazie do Administracji i do Moderacji mogą jedynie zaszkodzić bardziej Panu. 

Gdzie kto powiedział że to ja moderowałem. Kolego opanuj się bo będą konsekwencje i wyhamuj słownictwo.

Gdzie mam sie odwolywac, zabieracie glos na 7 dni, nie mozna dodawac zawartosci. Nie strasz mnie. Nie dam sie zastraszyc. 

18 minut temu, Espectro napisał:

Niedopuszczalne !  Przede wszystkim takie porównanie obraża mądre i pożyteczne zwierzęta .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
Teraz, electro napisał:

Gdzie mam sie odwolywac, zabieracie glos na 7 dni, nie mozna dodawac zawartosci. Nie strasz mnie. Nie dam sie zastraszyc.

Formularz kontaktowy na dole strony. Wałkowane było wielokrotnie.

Ja nie straszę tylko piszę jakie kroki podejmę. I nie aby straszyć ale poinformować o konsekwencjach aby mógł Pan zareagować i np: zaprzestać takiego pisania w tym temacie. Jeżeli chce Pan rozwiązać sprawę z ostrzeżeniem wystarczyło napisać a nie robić bydło tu w temacie i pisać że forum upada......

Teraz, Mysza 13 napisał:

Niedopuszczalne !  Przede wszystkim takie porównanie obraża mądre i pożyteczne zwierzęta .

To sprawa jest chyba jasna. ? Czy ktoś popełnił błąd ? 

3 minuty temu, Zyzol napisał:

Nie tylko. Czy czułbyś się obrażony, gdyby adwersarz, cytując twoją wypowiedź, napisał tak: "Jazda stąd."?

dla mnie 'jazda stad'  jest to obrazliwe zachowanie

co innego wątek nie jest dla ciebie i nie pisz w tym watku

3 minuty temu, Zyzol napisał:

Nie wiem. Kiedys nie takie jazdy byly i fajnie sie czytalo i pisalo. Teraz sie wchodzi z przyzwyczajenia  glownie. 

• Administratorzy

@electro Jeżeli nie szuka Pan rozgłosu a jedynie wyjasnienia sprawy i cofnięcie punktów za ten wpis to nie ma sprawy zapraszam na PW i te punkty Panu zdejmę a nawet wpis odkryję i wyrzuce ten kawałek który moim zdaniem nie powinien tam się znajdować. Ale oczekuję powagi i choć odrobinę samokontroli.

Teraz, electro napisał:

Nie wiem. Kiedys nie takie jazdy byly i fajnie sie czytalo i pisalo. Teraz sie wchodzi z przyzwyczajenia  glownie. 

Jazdy były i fajnie się czytało ? Jak jeden drugiego wyzywa to jest fajnie ? WOW nieźle 

Zachowajmy choć odrobinę przyzwoitości.

3 minuty temu, Espectro napisał:

wystarczyło napisać a nie robić bydło tu w temacie i

Doooooobre!

🦧

13 minut temu, Espectro napisał:

No zaraz zaraz, jak pamietam, to w wątku o covidzi nie ma antyszczeoionkowców. Chyba sam moderator to pisał, jak pamiętam?  Więc jak można pisać o obrażaniu użytkowników tego forum?  🙂

Pza tym, co to ma oznaczać taka grupa? Czy jak ktoś jest katolikiem, to nie wolno mu potępiac pedofilii w kościele, bo to obraża wszystkich katolików? 

Teraz, electro napisał:

tak ale tak były pisane całe watki , przyjmowali takie zwyczaje i był ok

teraz pisze sie zaraz  skargi , taka nowa fajna zabawa oprócz pisania do ludzi mamy pisanie do moderacji

• Administratorzy
1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Doooooobre!

🦧

Przepraszam. Wymknęło mi się. Choć sprawa kuriozalna sama w sobie. 

3 minuty temu, cir napisał:

dla mnie 'jazda stad'  jest to obrazliwe zachowanie

co innego wątek nie jest dla ciebie i nie pisz w tym watku

Akurat to rozwiązanie (aby nienawidzący zwierząt niegodziwiec nie pisał w tamtym wątku) - było mu proponowane dziesiątki razy.

Zawsze bezczelnie wracał...

1 minutę temu, Espectro napisał:

@electro Jeżeli nie szuka Pan rozgłosu a jedynie wyjasnienia sprawy i cofnięcie punktów za ten wpis to nie ma sprawy zapraszam na PW i te punkty Panu zdejmę a nawet wpis odkryję i wyrzuce ten kawałek który moim zdaniem nie powinien tam się znajdować. Ale oczekuję powagi i choć odrobinę samokontroli.

Prosze Pana, jestem tutaj prawie 20 lat:) kto mnie mial poznac to mnie poznal:) rozglos mi nie jest potrzebny:) szkoda czasu na cofanie tych punktow, mam duzo punktow. Mam wrazenie, ze jednak Pan sie bardzo zagalopowal, pisze Pan bardzo z gory, straszy, wydaje sie widocznie Panu, ze funkcja , ktora Pan pelni i ta odrobina wladzy daje do tego prawo. Życie nieraz tutaj juz pokazalo, ze jest inaczej….

Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

Akurat to rozwiązanie (aby nienawidzący zwierząt niegodziwiec nie pisał w tamtym wątku) - było mu proponowane dziesiątki razy.

Zawsze bezczelnie wracał...

to zwykły trolling w temacie

• Administratorzy
2 minuty temu, jar1 napisał:

to w wątku o covidzi nie ma antyszczeoionkowców.

Dlaczego nie ma. Z tego co widziałem to są i piszą w większości dość ciekawe wpisy. Nie ma tych co są gotowi wydłubać oczy za to że ktoś jest za szczepieniami lub za nie szczepieniem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.