Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

Ale czy ja kogos tutaj obrazilem. Zadalem pytanie. Prosze o odpowiedz. Dotyczy funkcjonowania forum, jednego z watkow.

Pierwszy wpis tak. Kolejne nie koniecznie. Już się sprawą zajmuję. ps. prosze mnie oznaczać gdy coś ważnego bo samych powiadomień mam aktualnie 57. Nie wiem czy każdemu odpowiem.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

OK, sorry za wklejenie, ale chcialem podac przyklad.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

Pytanie do moderacji.

Czy wklejanie takiej tworczosci, jawnych obsesji antykatoli, szkalowania papieza, jest zgodne z regulaminem?

Czy antykatolom w watku KK wolno juz wszystko?

Ten memik polecial tam kilka razy.

Odpowiedziane.

Szkalowanie Papieża ? szkalowanie kogokolwiek nie jest dozwolone.

Memy to memy i w tematach poważnych nie powinny być się pojawiać. 

Tyle.

@bubusia nie widzę zgłoszenia na tym wpisie. Chyba że jakieś inne. To co widziałem z przed 15 godzin ukryłem.

Nie zglaszalem tego. Tylko pytalem.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
1 minutę temu, bubusia napisał:

Nie zglaszalem tego. Tylko pytalem.

Aha no to przywracam. Prosze złosić wszystkie memy a ja poukrywam. Zakończyć pisanie nie na temat tutaj.

Miłego dnia.

Gość

(Konto usunięte)
29 minut temu, Espectro napisał:

Aha no to przywracam

jeśli wchodzisz w temat i widzisz dzialalność niezgodną z regulaminem to nie musisz czekać na zgłoszenie tylko dzialaj

tym bardziej przywracanie szkalujących wpisów jest dla mnie niezrozumiale

poza tym wymiana zdań w tym wątku była pomiędzy dwoma użytkownikami i jeśli jeden pisal nie na temat to drugi również więc ostrzeżenie chyba powinni dostać obaj

to tyle refleksji z czytania 🙂

pozdrawiam

W dniu 3.05.2022 o 12:14, Maju napisał:

Niech sobie to pozostanie, niech każdy widzi do czego prowadzi chorobliwa nienawiść do ludzi i niewiarygodna buta...

o to to 🙂

nienawiść i buta, dobrze, że kolega zwrócił na to uwagę

dodał bym jeszcze przeświadczenie o własnej wyższości i nieomylności 🙂

4 godziny temu, bubusia napisał:

A BN sobie durszlak z Bogiem skorelowal, ja prdl.

Naprawde szkoda slow.

nie obrażaj naszych uczuć religijnych!

• Administratorzy
3 godziny temu, slawek.xm napisał:

jeśli wchodzisz w temat i widzisz dzialalność niezgodną z regulaminem to nie musisz czekać na zgłoszenie tylko dzialaj

tym bardziej przywracanie szkalujących wpisów jest dla mnie niezrozumiale

Przejrzałem 2 strony w sumie i to co uważałem to ukryłem. To posty z przed ponad 24 godzin. (nie odkrywałem to był żart) 

36 minut temu, Adasza napisał:

Tu moderacja decyduje kto powinien dostać. I zazwyczaj dostają ci, którzy nie popierają moderacji, jak w putinlandzie 🙂 

O to tego nie wiedziałem. Jest jeszcze coś takiego jak regulamin.

Godzinę temu, Adasza napisał:

Tu moderacja decyduje kto powinien dostać.

A co ? Ty chciałbyś decydować ? W głowie się koledze przewróciło . No , ale ,,wy" tak lubicie . Kompetencji brak , możliwości nie ma ale do rządzenia się rwą i chcą innych naginać do swojej wizji świata . 

Takie hasło było kiedyś popularne :

,, Z czym do ludzi ... "

🤣

...there is no spoon...

3 godziny temu, arturp napisał:

A co ? Ty chciałbyś decydować ? W głowie się koledze przewróciło . No , ale ,,wy" tak lubicie . Kompetencji brak , możliwości nie ma ale do rządzenia się rwą i chcą innych naginać do swojej wizji świata . 

Takie hasło było kiedyś popularne :

,, Z czym do ludzi ... "

🤣

@Espectro czy takie zachowania, czyli wręcz absurdalne nadinterpretacje postów, ewidentne podżeganie do awantur, dalej są tolerowane?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
20 godzin temu, bubusia napisał:

obraz.thumb.png.7769a8e8611ce3ac23466cc35f252de2.png

Pytanie do moderacji.

Czy wklejanie takiej tworczosci, jawnych obsesji antykatoli, szkalowania papieza, jest zgodne z regulaminem?

Czy antykatolom w watku KK wolno juz wszystko?

Ten memik polecial tam kilka razy.

Albo taki kwiatek:

Kościół, kler, Watykan i papież….dno, upadek moralny, banda frajerów, złodziei i dewiantów, nekrofilów żerujących na krwi ofiar Putina, ale też milionów ofiar mordowanych przez kościół na całym świecie!...................

autor sly

Czy wy nie stworzyliscie watku dla obsesyjnych szalencow?

obraz.png

W zakładce MEMY nie ma problemu. W temacie Kościoły już trochę tak bo to nie miejsce na memy o kościele. 

51 minut temu, Espectro napisał:

W zakładce MEMY nie ma problemu.

"Szczekanie Wojtyły"? "Szczekanie" to bardzo obraźliwy zabieg poetycki. To moim zdaniem też za ostro "banda frajerów, złodziei i dewiantów, nekrofilów żerujących na".

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

5 minut temu, tomek4 napisał:

Przepraszam, gdzie tu jest atak personalny?

O znieważeniu nicka nawet nie wspomnę, bo to kuriozum przypominające pisowskie "znieważenie pomnika"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2e5f726cb59fe6cce185e18ae8f8df3a.jpg

Znieważaj cokoły, pomnik zawsze można podmienić 😉 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
23 minuty temu, Adasza napisał:

Ja już od dawna te "dyskusje" z moderacją traktuję, jako dobrą zabawę, bo merytorycznie z nimi się nie da, ich jest zawsze na wierzchu, A jak zaczyna wychodzić że nie jest to ban, proste 🙂

To i pewnie dlatego tak ciężko cokolwiek od Pana się dowiedzieć i zrozumieć przy okazji. 

Godzinę temu, kostropaty napisał:

a ja co i gdzie wklejałem, że dostałem ostrzeżenie? 🙂

Temat kościoły mem podobny jak wyżej.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

"Szczekanie Wojtyły"? "Szczekanie" to bardzo obraźliwy zabieg poetycki. To moim zdaniem też za ostro "banda frajerów, złodziei i dewiantów, nekrofilów żerujących na".

No fakt, ale nadal mniejsze zło niż wrzucenie tego do "kościoły".

17 minut temu, Espectro napisał:

No fakt, ale nadal mniejsze zło niż wrzucenie tego do "kościoły".

Zło to zło. Ja nie jestem moderatotem, ale jeśli któryś z naszych forumowych "kat0li" wpis zgłosił, to Ty w ramch wyjaśnienia możesz zapytać czy np czuje się "nekrofilem". Będziesz mieć kawa na ławę wyłożone obelga to czy tzw "nazywanie prawdy po imieniu".

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Zło to zło. Ja nie jestem moderatotem, ale jeśli któryś z naszych forumowych "kat0li" wpis zgłosił, to Ty w ramch wyjaśnienia możesz zapytać czy np czuje się "nekrofilem". Będziesz mieć kawa na ławę wyłożone obelga to czy tzw "nazywanie prawdy po imieniu".

Panowie. Różnica w tym że memy to memy i często gęsto przedstawiają świat w przerysowanych kolorach i barwach. 

W poważniejszych tematch nie dopuszczamy dodawania aż tak skrajnych memów. I koniec.

Gdyby karać w zakładce memy jedną czy też drugą stronę powiedzmy polityczną to temat by był pusty. Dlaczego ?

Bo gdy mem wyśmiewa stroną A to strona B zgłasza, zaś gdy mem wyśmiewa stronę B to strona A zgłasza. 

Memy to memy. Te mocniejsze i skrajniejsze jako tako ukrywamy. Ale głównie nie. 

7 minut temu, Espectro napisał:

Różnica w tym że memy to memy i często gęsto przedstawiają świat w przerysowanych kolorach i barwach. 

Tak. Ale to, że w Kk sa pedofile nie znaczy, że Kk to same pedofile. Poza Kk pedofile też są, statystycznie jakieś 1500 userów ma skłonności. Satyra satyrą, a obrażanie obrażaniem. Niektóre memy merytorycznie niczym sie nie różnią niż nabazgrane na czyimś portrecie "ch.j"

Ps

Z Kk i PiS nie sympatyzuję, za to buraków nie toleruję.

Psps.

Chociaż nie, napis "ch.j" może kogoś obrazić, wiec narysuję powiem, że mem i będzie spoko.

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Tak. Ale to, że w Kk sa pedofile nie znaczy, że Kk to same pedofile. Poza Kk też są, statystycznie jakieś 1500 userów ma skłonności. Satyra satyrą, a obrażanie obrażaniem. Niektóre memy merytorycznie niczym sie nie różnią niż nabazgrane na czyimś portrecie "ch.j"

Ps

Z Kk i PiS nie sympatyzuję, za to buraków nie toleruję.

Oczywiście. Nie wszyscy księża są pedofilami. Ale dyskwalifikujące dla Kościoła jest postępowanie z tymi, którzy nimi są. 
Nawet więcej ale w kościele powinno się to potępiać a nie zwalać na chwilę zwątpienia i słabości. Krzywdy są większe niż zwykłe nabazgranie na ścianie "ch*j". 
Czy sprawa jest jasna ? 

Godzinę temu, Adasza napisał:

Tylko najpierw odłóż "pałę", bo tylko z nią w ręku jesteś gieroj...

O jakiej ,, pale" kolega pisze ? Czyżby przemoc fizyczna na forum internetowym ? Jesteś jeszcze w realnym świecie czy już piszesz cokolwiek aby wygrać potyczkę , nie przyznać się do porażki a przy okazji zdyskredytować/obrazić / sprowokować adwersarza ?🤣

Ale ja rozumiem twoje zachowanie bo o ile wiem ,,pał" używali policjanci ,, waszej" nowej władzy pacyfikujący protestujące kobiety . Więc to ,, wasze" metody . Nie odwracaj kota ogonem - nie tym prezesem jesteś .😉

No i pisz po polsku i szanuj innych użytkowników bo dzisiaj określenie ,, gieroj" , które skierowałeś do mnie , jest obraźliwe . No chyba że to twój język ojczysty a ty jesteś tylko trolem szczującym na polskim forum aby Polaków skłócić . Tego nie wiem ale trzeba to brać pod uwagę w obecnej sytuacji .

Edytowane przez arturp

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Espectro napisał:

Memy to memy. Te mocniejsze i skrajniejsze jako tako ukrywamy. Ale głównie nie. 

Zawsze warto zadać sobie pytanie jak czułbyś się gdybyś to Ty był obiektem takiego durnego mema , albo co czulbyś gdyby taki mem obrażał to co dla Ciebie jest świętością

wtedy naprawdę ocena jest prosta i jednoznaczna

i piszę to do wszystkich którzy w ten sposób chcą wyrażać swoje zdanie a jest ich na forum spore grono

tym bardziej , że dotąd była to forma obejścia regulaminu , bo można obrażać i prowokować wklejając odpowiednio sprokurowany obrazek traktowany jako cytat a nie własny komentarz

• Administratorzy
1 minutę temu, slawek.xm napisał:

Zawsze warto zadać sobie pytanie jak czułbyś się gdybyś to Ty był obiektem takiego durnego mema , albo co czulbyś gdyby taki mem obrażał to co dla Ciebie jest świętością

Nie chce mi się wrzucać ale na maila dziennie dostaje kilka artów o swoim nicku i obrazku jaki mam na profilu. 

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

tym bardziej , że dotąd była to forma obejścia regulaminu ,

Nie jest to forma obejścia regulaminu. Choć delikatniej się traktuje ale tylko w tematach do tego stworzonych. (o memach) 

W tematach merytorycznych nie pozwalamy na to. Proszę zgłaszać. 

• Administratorzy
Teraz, tomek4 napisał:

Sprawdź statystyki i udowodnij że w KK jest statystycznie mniej pedofilii.

Statystycznie względem czego ?

1-1 ilość księży i ilość wszystkich innych ? bez porównanie.

Gdzie 1 <- to liczba 10 sztuk a 1 <- wszystkich innych jest 100 000 000 to statystycznie jest wiecej. 

to 1 > 1

15 minut temu, Espectro napisał:

Nie wszyscy księża są pedofilami. Ale dyskwalifikujące dla Kościoła jest postępowanie z tymi, którzy nimi są. 

Ok. Ale określenie typu "kat0le to banda pedofilów"  to w stosunku do jakichś 99% (a może 99,9%) społeczności zwykła obelga.

15 minut temu, Espectro napisał:

Czy sprawa jest jasna ? 

Teraz już tak.

-----

6 minut temu, tomek4 napisał:

Sprawdź statystyki i udowodnij że w KK jest statystycznie mniej pedofili.

Przevzytaj jeszcze raz to co zacytowałeś.

Gość

(Konto usunięte)
Statystycznie względem czego ?
1-1 ilość księży i ilość wszystkich innych ? bez porównanie.
Gdzie 1 to 1 > 1

W reszcie społeczeństwa.
Sorry, przyjąłem to domyślnie.
  • Administratorzy
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Ok. Ale określenie typu "kat0le to banda pedofilów"  to w stosunku do jakichś 99% (a może 99,9%) społeczności zwykła obelga.

Teraz już tak.

-----

Przevzytaj jeszcze raz to co zacytowałeś.

Sprawa jest jasna i prosta.

Niestety nadal do takowych sytuacji nie powinno dochodzić w jakikolwiek sposób. A sama postawa kościoła i innych a przede wszystkich zażartych katolików jest bardzo nie dobra dla samego KK i wyznawców. Zrozumcie Państwo że nic nie dzieje sie bez przyczyny i to że gadają to mają jakiś powód. 

Teraz, tomek4 napisał:

W reszcie społeczeństwa.
Sorry, przyjąłem to domyślnie.

No tak to patrząc statystycznie wychodzi niedobrze. 🙂 

100 > 10 000 000 000 

1% > 0.000000001%

• Administratorzy
1 minutę temu, tomek4 napisał:
16 minut temu, Espectro napisał:
No tak to patrząc statystycznie wychodzi niedobrze. emoji846.png 
100 > 10 000 000 000 
1% > 0.000000001%

Źródło?

Nie tak rzucone liczby.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.