Skocz do zawartości
IGNORED

"WPROST nie do wiary"

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Niesioł robi za ,, mowę nienawiści,,...;)

,,Teza o popieraniu Tuska przez Berlin nie jest niczym odkrywczym. To co nowego w komentarzu Vesera to paniczna i niemal histeryczna obawa o los rządu, który chroni niemieckie interesy nad Wisłą. Niemieccy dziennikarze z mediów pierwszego szeregu bardzo rzadko używają emocjonalnych sformułowań, a w zasadzie nie używają ich nigdy, gdy sprawa nie dotyczy Niemiec.,,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kogo innego Berlin miałby popierać? Jedynie gabinet Tuska jest w stanie rozmawiać z nimi rzeczowo. Kaczyński nie był w stanie zapanować nad własnym grajdołem, a co dopiero prowadzić skuteczny dialog międzynarodowy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

skoro jestem nazywani pisiorem i katolem

Bo jesteś drogi przemusiu ideologicznie najaramy tak, że odbiera ci to rozum a dodaje prymitywnego chamstwa połączonego z powszechnym wśród PiSowców masochizmem.

Z tym katolem to pierwsze słyszę, ale przez analogię - czyżbyś uważał się za prześladowanego przez liberałów i gejów obrońcę zewsząd atakowanej "prawdziwej wiary"?

Jestem Europejczykiem.

Kogo innego Berlin miałby popierać? Jedynie gabinet Tuska jest w stanie rozmawiać z nimi rzeczowo. Kaczyński nie był w stanie zapanować nad własnym grajdołem, a co dopiero prowadzić skuteczny dialog międzynarodowy.

Donald to przykład panowania nad własnym grajdołem, dobre....to jest dowód na istnienie światów równoległych...:)

Donald to przykład panowania nad własnym grajdołem, dobre....to jest dowód na istnienie światów równoległych...:)

On przynajmniej nie ucieka do kibelka albo do szpitala, jeśli trzeba odbyć ważne międzynarodowe spotkanie. W latach 2005 - 2007 byliśmy blisko totalnego skłócenia z większością krajów Unii, przy czym kartofle najpierw wykrzykiwały gromkie (i bzdurne) hasełka, a potem chowały głowy głęboko w piasek. Podobała ci się taka "polityka zagraniczna" ???

P.S. O wyczynach anki "milczenie owiec" fotygi już nie wspominam, bo to była żenada totalna.

""Donald matole, twój rząd obalą kibole", "Norymberga dla Platformy" czy "Donald ty cwelu, wyślemy cię do burdelu"."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Proszę zauważyć, jak ujawniając kolejne wypowiedzi polityków, steruje i manipuluje się opinią publiczną;

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Radoslaw-Sikorski-cala-ambasada-na-Kubie-dwoi-sie-i-troi-zeby-zdobyc-cygara-dla-Tuska,wid,16707691,wiadomosc.html

Tytuł groźnie "grzmi" o wysyłanych dla Tuska cygarach, i wszyscy komentujący łapczywie podchwytują to "hasło".

A z treści;

"W innym fragmencie nagrania Sikorski mówi, że "można zajeb... PiS komisją śledczą ws. Macierewicza". - Kaczyński się przyspawał do Macierewicza i teraz trzeba Macierewiczem ich obu na dno pociągnąć - ocenia szef MSZ."

- wynika znacznie ciekawsza niż cygara wiadomość, a mianowicie, co można, a nawet trzeba zrobić z PiSem.

Ja nie jestem zwolennikiem żadnej z partii, ale czy słowa Sikorskiego nie podpadają przypadkiem pod kilka paragrafów ?

Proszę zauważyć, jak ujawniając kolejne wypowiedzi polityków, steruje i manipuluje się opinią publiczną;

Ukryta Zawartość

Tytuł groźnie "grzmi" o wysyłanych dla Tuska cygarach, i wszyscy komentujący łapczywie podchwytują to "hasło".

A z treści;

"W innym fragmencie nagrania Sikorski mówi, że "można zajeb... PiS komisją śledczą ws. Macierewicza". - Kaczyński się przyspawał do Macierewicza i teraz trzeba Macierewiczem ich obu na dno pociągnąć - ocenia szef MSZ."

- wynika znacznie ciekawsza niż cygara wiadomość, a mianowicie, co można, a nawet trzeba zrobić z PiSem.

Ja nie jestem zwolennikiem żadnej z partii, ale czy słowa Sikorskiego nie podpadają przypadkiem pod kilka paragrafów ?

Gorsza wydaje sie być odpowiedź na to, dlaczego tego w ogóle i to znacznie wcześniej nie zrobili? W końcu to było jednym z głównych haseł wyborczych, gdy PO sięgała do władzy.

Ktoś zna odpowiedź?

Ukryta Zawartość

Gorsza wydaje sie być odpowiedź na to, dlaczego tego w ogóle i to znacznie wcześniej nie zrobili? W końcu to było jednym z głównych haseł wyborczych, gdy PO sięgała do władzy.

Ktoś zna odpowiedź?

bo to generalnie podlega pod oceny przyszlych wyborow.Maciarek dołuje a kurdupel zyskuje że Tusk jest swinia bo maciarek swoich idiotow ma.Poza tym to była operacja supertajna i nie wiem czy opinia czegos by sie dowiedziala oprocz tego ze maciarek...siedzi.

...z tym TRZEBA się zapoznać, materiał świetny.

taaa szcegolnie ze to cenckiewicz.M

...z tym TRZEBA się zapoznać, materiał świetny.

raczej glupawy i ustawiony.Nie likwidacja wsi jest przyczynkiem prokuratury dla maciarka a inna akcja na terenie wroga ujawniona przez glupote idioty..powodujaca smierc tubylców.

[...] .Jak sie nazywała to sie dowiedz z rozmowy Sikorskiego.

Nie tylko z tej rozmowy. Głowna postać tej operacji, p. Makowski, popełnił niezła książkę, w której opisuje jawne aspekty tej operacji (ukazała się bodajże półtora roku temu). W końcowej części jest sporo gorzkich słów pod adresem faceta, który tę operację rozpieprzył (czyli antosia paranoika właśnie). W mojej ocenie antek za to właśnie nie powinien wyleźć z pierdla przez parę długich lat co najmniej.

...tymczasem w sejmie...

Chciałbym, żebyście Państwo posłuchali teraz głosu przedstawiciela partii, która konsekwentnie opowiada się za uczciwym i silnym polskim państwem.

Ale też głosu zatroskanego o Polskę obywatela, profesora najstarszej polskiej uczelni.

Polska przechodzi przez moment próby.

Tak, to jest czas, gdy zło trzeba nazywać złem.

Tak, to jest czas, gdy trzeba wskazać tych, którzy działają na szkodę Rzeczypospolitej.

Tak, to jest czas na dymisję rządu Donalda Tuska.

Premier Tusk mówi o tym, że przeciwko Polsce działa zorganizowana grupa, która chce ją osłabić i pyta: gdzie ona jest?

To ja odpowiadam: niech pan spojrzy w lustro! Niech pan spojrzy na kolegów z Platformy!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

On przynajmniej nie ucieka do kibelka albo do szpitala, jeśli trzeba odbyć ważne międzynarodowe spotkanie. W latach 2005 - 2007 byliśmy blisko totalnego skłócenia z większością krajów Unii, przy czym kartofle najpierw wykrzykiwały gromkie (i bzdurne) hasełka, a potem chowały głowy głęboko w piasek. Podobała ci się taka "polityka zagraniczna" ???

P.S. O wyczynach anki "milczenie owiec" fotygi już nie wspominam, bo to była żenada totalna.

Anka "zdziwione oko" Fotysia to był wstyd na cały świat, tak jak ten cały kartoflany rządzik malutkiego prezesika z jego lizusami i psami gończymi pokroju Kurska :-) jak już afera goniła aferę, bo m.in. brali na ministrów cymbałów i ćpunów to uciekli po 2 latach :-) typowe dla JarkaZtworek, który całe życie pod spódnicą mamuni siedział...

Wszystkie pisuary już zapomniały jak JarekZtworek pacyfikował pielęgniary, Zbychu najpierw ludzi zamykał i oskarżał a potem szukał dowodów, itd.

Wolę to co teraz, chociaż różowo nie jest.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Generał Marek A., doradca w Rządowym Centrum Bezpieczeństwa, został zatrzymany za przywłaszczenie sobie cudzego portfela. Prokuratura postawiła mężczyźnie zarzuty. Do zatrzymania doszło wczoraj w hotelu w Słubicach.

Ukryta Zawartość

niedaleko pada jabłko....

Ukryta Zawartość

Kiedyś Amerykanie zrzucali "Stonkę" dziś "Mafia Węglowa" zaatakowała nasze państwo; ale sobie upletli bajeczkę, daję głowę że znajdą się wielbiciele twórczości wieszczej,narodowej że uwierzą w cudowną "twórczość" Donalda wszak nasze panstwo to chu... i du... i kamieni kupa jak głośi Klasyk.

"W Słubicach zatrzymano generała Marka A., doradcę w Rządowym Centrum Bezpieczeństwa. Prokuratura twierdzi, że przywłaszczył sobie cudzy portfel. O sprawie informuje radio RMF."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pejsy przesłaniają tobie rzeczywistość muls...

no wlasnie to jest cienkie tomus..mysl jeszcze

"W Słubicach zatrzymano generała Marka A., doradcę w Rządowym Centrum Bezpieczeństwa. Prokuratura twierdzi, że przywłaszczył sobie cudzy portfel. O sprawie informuje radio RMF."

Ukryta Zawartość

skoro profesor binieneda albo profesor AGH pieprza o katastrofie smolenskiej to czemu generał nie moze sobie ukrasc.

Ukryta Zawartość

Kiedyś Amerykanie zrzucali "Stonkę" dziś "Mafia Węglowa" zaatakowała nasze państwo; ale sobie upletli bajeczkę, daję głowę że znajdą się wielbiciele twórczości wieszczej,narodowej że uwierzą w cudowną "twórczość" Donalda wszak nasze panstwo to chu... i du... i kamieni kupa jak głośi Klasyk.

Wystarczy spojrzeć na wpisy co niektórych i widać kto wierzy w te bajki.
no wlasnie to jest cienkie tomus..mysl jeszcze

skoro profesor binieneda albo profesor AGH pieprza o katastrofie smolenskiej to czemu generał nie moze sobie ukrasc.

to jest dopiero cienkie....
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.