Skocz do zawartości
IGNORED

Po trupach z Ukrainy.

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Trupów na "Ukraina ce Europa" coraz więcej - wczoraj w Kijowie zabito byłego deputowanego http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kijow-oleh-kalasznikow-zastrzelony/6mtkjm. Dzisiaj - znanego dziennikarza http://fakty.interia.pl/swiat/news-ukrainski-dziennikarz-zastrzelony-w-kijowie,nId,1717986 (uwaga dla Jaro_747: Putin ma alibi - akurat rozmawiał "na żywo" z narodem w momencie zabójstwa Buziny).

Trupów na "Ukraina ce Europa" coraz więcej - wczoraj w Kijowie zabito byłego deputowanego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Dzisiaj - znanego dziennikarza

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (uwaga dla Jaro_747: Putin ma alibi - akurat rozmawiał "na żywo" z narodem w momencie zabójstwa Buziny).

Co Cię dziwi Jug?

Przecież te wszystkie trupy to w "imię demokracji".!!

Nie ma co rozstrząsać jakiegoś zabójstwa.

Kilka homosowietikusowych trupów mniej kilka więcej nie ma znaczenia czy wierzysz w to że ktoś z liczących się polityków w PL to skomentuje ?

A ja byłem przekonany, że osobiście poderżnął mu gardło. A później dla pewności zastrzelił.

Może jaro jakiś komentarz to tych wydarzeń a nie pajacowanie? .........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość

(Konto usunięte)

Kilka homosowietikusowych trupów

Kim był zabity Kałasznikow - nie wiem. A Ołeś Buzyna był jednym z nielicznych na Ukrainie uczciwych i myślących dziennikarzy. Był prawdziwym ukraińskim patriotem i z tego powodu - wrogiem banderowców. Szkoda go. :(

czy wierzysz w to że ktoś z liczących się polityków w PL to skomentuje ?

Nie - są zajęci "robieniem laski".

Nie kochasz Putina JuG? Taki dobry, mądry, sprawiedliwy, skromny i uczciwy przywódca. Debile z tych Ukraińców. No ale przecież oni są otumanieni przez amerykańskich imperialistów i żydowskich bankierów którzy opanowali całą telewizję na Ukrainie i od dziesiątków lat sączą swoją propagandę ;-).

Jestem Europejczykiem.

Polski generał kocha Putina i może jest płatnym agentem Rosji , ponieważ ma inne zdanie niż polska linia polityczna :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeszcze do dzisiaj Skrzypczak uważał inaczej, więc ma swój udział w tworzeniu "zdania polskiej linii politycznej".

No jasne że ma . Być może zauważył , że realizowanie interesów USA nie i zachowanie nie służy Polsce .

Odbiegają od tematu , słyszałem ostatnio , że polskie dawne powiaty leżące na terenie Ukrainy chcą do Polski , a Kijów jest przeciw . Jest jeszcze jedna wiadomość , mianowicie odziały oligarchów Azow , Ajdar itd , a przynajmniej jeden z nich walczy z armią rządową Ukrainy . Na mocy jakiegoś dekretu w Kijowie mają rozbroić się i podlegać pod dowództwo armii ukraińskiej .

, słyszałem ostatnio , że polskie dawne powiaty leżące na terenie Ukrainy chcą do Polski , a Kijów jest przeciw

Gdzie to słyszałeś?

Na Ukrainie trwa po prostu wojna o przyszłość tego państwa.

Gdzie to słyszałeś?

Mam znajomego w pracy , jest Polakiem który wrócił z Kazachstanu ( jego przodkowie zostali zesłani z terenów dawnej Polski " woj . Frankowskie " przez Rosjan na wschód . Ogląda on kanał niemiecki rosyjskojęzyczny , stworzony dla licznej rzeszy emigrantów z byłych ZSRR , tam nawet lecą reklamy Danwooda " domy dla Europejczyków i rzeczywiście dużo domów zamawianych jest np . przez " niemieckich Ukraińców "

Nie dziwie się , że Ukraińcy z tych obwodów chcą do Polski , ten mój kumpel dawno mówił , że tam nie płacą rent i emerytur ,a pobory połowicznie np . dla tych którzy pracują w kopalni pod ziemią , a na górze nie płacą, albo robisz za darmo , albo na front .

Gość

(Konto usunięte)

Nie kochasz Putina JuG?

Kretyńskie pytanie to wynik postępującego otępienia czy tylko homopolitykofilii?

Debile z tych Ukraińców.

Jednak nie cały mózg ci demencja wyniszczyła - miewasz jeszcze prześwity świadomości.

Dlaczego kretyńskie? Podobno nie ma głupich pytań, są tylko tylko głupie odpowiedzi (jak powyższa).

No to pytam raz jeszcze: Nie kochasz Putina JuG?

Jestem Europejczykiem.

Kto ten kanał finansuje?

Nie wiem , ale myślę , że to kanał stworzony przez Niemców dla " nowych obywateli " W Niemczech jest wielu emigrantów z byłych republik ZSRR . Tam jest dużo reklam , a reklama trafia w nich w ich starym języku .

• 3 tygodnie później...
Gość

(Konto usunięte)

Rosyjska "Nowaja gazieta" dzisiaj opublikowała raport napisany przez inżynierów pracujących w rosyjskich firmach zbrojeniowych (w tym w firmie projektującej i produkującej systemy i rakiety Buk) pod tytułem "Wyniki analizy eksperckiej w ramach śledztwa w sprawie katastrofy samolotu Boeing-777 (lot MN17) 17.07.2014 w południowo-wschodniej Ukrainie".

http://www.novayagazeta.ru/inquests/68332.html

Analizowane były zdjęcia dostępne w sieci oraz ze wstępnego raportu Holendrów. Główne wyniki analizy:

1. Najbardziej prawdopodobnym jest, że do zniszczenia w powietrzu samolotu MN17 doprowadziło działanie kierowanej rakiety ziemia-powietrze 9M38M1 z głowicą 9M314M, która jest podstawowym pociskiem systemu "Buk-M1".

2. Rakieta poruszała się do przecięcia kursu samolotu pod kątem 72-75 stopni w płaszczyźnie poziomej i 20-22 stopni w płaszczyźnie pionowej.

3. Na podstawie parametrów spotkania pocisku z samolotem określono najbardziej prawdopodobny obszar startu rakiet (2,5 x 3,5 km), znajdujący się na południe od miejscowości Zaroszczenskoe.

1430846101_119024_89.png

"Buk-M1" u rebeliantów nie było i nie ma. Zaroszczenskoe znajduje się na terytorium kontrolowanym przez wojska Ukraińskie. Na zdjęciach satelitarnych z dnia 17.07.2014 widać tam ukraińskie systemy "Buk".

1430846768_925256_89.png

Dlaczego kretyńskie? Podobno nie ma głupich pytań, są tylko tylko głupie odpowiedzi (jak powyższa).

No to pytam raz jeszcze: Nie kochasz Putina JuG?

Nie odpowie ci na to pytanie gdyż jest niezgodne z regulaminem musisz milowac Rosję i Putina zeby moc działać w sieci propagandowej Rosji.

Co Cię dziwi Jug?

Przecież te wszystkie trupy to w "imię demokracji".!!

Nie ma co rozstrząsać jakiegoś zabójstwa.

Kilka homosowietikusowych trupów mniej kilka więcej nie ma znaczenia czy wierzysz w to że ktoś z liczących się polityków w PL to skomentuje ?

Może jaro jakiś komentarz to tych wydarzeń a nie pajacowanie? .........

A co ty robisz żeby zmienić ta demokracje poza gledzeniem na forach? Jakieś plany na zmiany czy tylko po narzekać? Zmiany wymagają działania. Trzeba zacząć od siebie.

chwilowy brak działalności w audio.

Rosyjska "Nowaja gazieta" dzisiaj opublikowała raport napisany przez inżynierów pracujących w rosyjskich firmach zbrojeniowych (w tym w firmie projektującej i produkującej systemy i rakiety Buk) pod tytułem "Wyniki analizy eksperckiej w ramach śledztwa w sprawie katastrofy samolotu Boeing-777 (lot MN17) 17.07.2014 w południowo-wschodniej Ukrainie".

Czy spodziewałeś się, że Rosjanie pracujący w państwowych rosyjskich firmach napiszą coś innego?

Nie chce mi sie tego nawet jakoś analizować, zwłaszcza w świetle innych dowodów, łącznie z filmami, zdjęciami i nagraniami. To, co tu widzimy można sobie na PC-cie wygenerować z przysłowiowym palcem w d...

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Czy spodziewałeś się, że Rosjanie pracujący w państwowych rosyjskich firmach napiszą coś innego?

Jasne, że nie. Ale podstawowym dowodem dla mnie nie są filmy z youtube a elementy porażające (odłamki) części bojowej rakiety. Są one bardzo specyficzne dla każdego typu głowicy. Powinny być w ciałach ofiar oraz w elementach samolotu. Jeżeli są to takie elementy (kształt "dwutawr"?) jak te

1430840617_120536_71.png

to wskazuje to jednoznacznie na głowicę 9Н314М, która jest montowana w rakietach 9М38М1, które są stosowane tylko w Buk-M1.

Zastanawia mnie dlaczego do tej pory międzynarodowa komisja nie opublikowała raportu końcowego o przyczynach katastrofy. Może dlatego, że odłamki nie pasują do modelu Buk-a, który był u rebeliantów?

co tu widzimy można sobie na PC-cie wygenerować

SBU już napisała, że zdjęcia satelitarne są ich zdaniem sfałszowane.

http://112.ua/obshchestvo/v-sbu-zaiavliaiut-chto-vivodi-rossyiskykh-ekspertov-po-povodu-padenyia-Boeing-na-donbasse-sfabrykovani-226862.html

Ale do analizy trajektorii lotu rakiety i typów elementów porażających nie odniosła się.

Rosjanie próbują oszukać międzynarodową opinię publiczną do skutku.

Były bajeczki o zestrzeleniu przez Su-25 - mało - były tzw. "niepodważalne dowody".

Była to kompletna brednia, ale nawet tzw. "znawcy" typu Wlodzimierz przekonywali, że to bardzo prawdopodobne.

Później były jakieś zeznania, nagrania które po kolei okazywały się fałszywkami.

Nastepną sensacją były zdjęcia satelitarne, przy czym Su-25 zniknął a pojawił się MiG-29.

Zdjęcie również okazo się fałszywką.

Teraz mamy następną próbę odwrócenia kota ogonem.

Chciałbym zauważyć, że w przeciwieństwie do tych rosyjskich "dowodów" autentyczności nagrań rozmów separatystów oraz zdjęć i filmów wyrzutni bez jednego pocisku nikt nie podważył. W przeciwieństwie do wysmażonych w pocie czoła po prawie roku "informacji" tamte materiały pojawiły się praktycznie natychmiast po katastrofie, co nie dało czasu na ewentualne fałszerstwo.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

tamte materiały pojawiły się praktycznie natychmiast po katastrofie

Ciekawe skąd tak mocno nieudolna w innych sprawach SBU już parę godzin po katastrofie wiedziała, że Boeing został zestrzelony Buk-iem rebeliantów i miała wszystkie te "dowody"? Może je wcześniej przygotowała?

Oprócz tego w filmiku SBU separatyści (???) mówią, że "to "czernuchinskie" zestrzelili samolot. Z Czernuchinskiego blok-posta. Kozaki, którzy są w Czernuchino." Potem SBU podawała informację, że samolot został zestrzelony z Buk-a, stojącego w Snieżnoe/Torez - ponad 40 km. od Czernuchino - bo pasowało to innych filmików. SBU wiele fałszywek wyprodukowała, to jedna z nich IMO.

Co do autentyczności różnych materiałów to przypomnij sobie filmik z krzykami ocalałych w katastrofie Tu-154M pod Smoleńskiem i ich dobijaniu. Jego też wiele osób uważa za autentyczny. Biednego autora potem krwawy KGB zamordował. )))

Ciekawe skąd tak mocno nieudolna w innych sprawach SBU już parę godzin po katastrofie wiedziała, że Boeing został zestrzelony Buk-iem rebeliantów

Bo oni się sami tym chwalili.
  • 4 tygodnie później...
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ten artykuł jest propagandowy , nic nie widać na zdjęciach , eksperci wiedzą jakim programem zmanipulowano , brak współrzędnych geograficznych no i to :

" Baterie rakietowe poprzesuwane na zdjęciu? "

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.