Skocz do zawartości
IGNORED

Islam - religia miłości?

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie.

Ale znowu spóźniony (albo wybiórczy) refleks moderacji. Od 13.55 do 14.15 moderacja smacznie spała.

Alez skąd ? Wszyscy moderatorzy siedzą w napięciu i czekają aż zaczniesz następną awanturę. Co najwyżej zastanawiają się w jakim wątku :-)))

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Zajebiście, vlado, genialnie.

Użytkownik vlado edytował ten post dziś, 14:19

wypowiedź obraźliwa.

Za to sugerowanie, że się lubi Stalina i Hitlera nie jest obraźliwe.

WIDAĆ DLA MODERATORA VLADO NIE JEST. Ciekawe dlaczego?

Edytowane przez Papierwoleju

Wszyscy moderatorzy siedzą w napięciu i czekają aż zaczniesz następną awanturę

Ja?

Ja jestem niespotykanie spokojny człowiek.

Obrona konieczna to nie to samo co rozpoczęcie awantury.

Za to sugerowanie, że się lubi Stalina i Hitlera nie jest obraźliwe.

To zależy. Jesli ktoś wychwala dyktatorów za branie za ryj (#383), to skojarzenie z Hitlerem i Stalinem jest oczywiste.

Się nie dziw.

Edytowane przez toptwenty
Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Obrona konieczna to nie to samo co rozpoczęcie awantury.

Sugerowanie, że ktoś lubi Stalina to jest obrona? Od dawna wiem, że jesteś psychopatą na lekach, ale nie sądziłem, że jesteś niepoczytalny i że nie kontrolujesz tego, co mówisz i piszesz.

Jesli ktoś wychwala dyktatorów za branie za ryj

Jeśli ktoś widzi rzeczy, których nie ma (pokaż to wychwalanie), to najczęściej diagnozuje mu się schizofrenię i daje odpowiednie lekarstwa. Potrzebujesz pomocy psychiatrycznej i to szybko!

Sugerowanie, że ktoś lubi Stalina to jest obrona

Obroną było co innego, natomiast "lubienie" przez Ciebie Stalina było logiczną konsekwencją Twojego umiłowania dyktatorów biorących za ryj.

Twoja fiksacja gejowsko-psychiatryczna wskazuje na głębokie problemy osobowościowe u Ciebie. Zalecam tymczasem walerianę.

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Logiczną konsekwencją twoich chorych wpisów jest twoje zgłoszenie się do poradni zdrowia psychicznego po leki psychotropowe.

[...]

Jeśli ktoś widzi rzeczy, których nie ma (pokaż to wychwalanie), [...]

To jak inaczej zinterpretować to:

Jakby [...], zostawiliby dyktatorów w spokoju, dyktatorzy trzymaliby to wszystko za ryj, nie byłoby wiosny ludów, co za tym idzie - kalifatów, nie byłoby wojny, uchodźców i nie byłoby w ogóle komu dawać socjalu. Byłby spokój.

Ewidentnie jest to pochwała metod dyktatorskich w najgorszym ich wydaniu. Niestety, słowo się rzekło.

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Stwierdzenie prostego FAKTU, to jest wychwalanie?? Człowieku, skorzystaj ze słownika, bo nie wiesz, co piszesz. Niestety. Ewidentnie.

Twoim problemem jest właśnie to, że próbujesz interpretować to, co interpretacji nie podlega. To jest fakt. Bardzo prosty zresztą fakt. Tylko nienormalny dyskutuje z faktami.

Logiczną konsekwencją twoich chorych wpisów jest twoje zgłoszenie się do poradni zdrowia psychicznego po leki psychotropowe.

A moderacja śpi, żeby potem zawołać EUREKA!
Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Twoja fiksacja gejowsko-psychiatryczna wskazuje na głębokie problemy osobowościowe u Ciebie.

Twoje szafowanie oskarżeniami o sympatyzowanie z hitleryzmem wskazuje na głębokie koneksje z komunistycznym aparatem opresji. Proponuję ujawnić swoje sb-ckie akta i przeprosić.

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Niestety, proste i neutralne to nie jest. A że akceptacja jest nieco ukryta dzięki sztuczce erystycznej, to inna sprawa.

Niestety, to jest bardzo proste, a to, że próbujesz dyskutować z faktami, nie robi z ciebie inteligenta. Wręcz przeciwnie.

Wy macie się za dorosłych ? :-))))

Ty się masz za moderatora??

Jakby hamburgery nie chcieli kraść arabskiej ropy, zostawiliby dyktatorów w spokoju, dyktatorzy trzymaliby to wszystko za ryj, nie byłoby wiosny ludów, co za tym idzie - kalifatów, nie byłoby wojny, uchodźców i nie byłoby w ogóle komu dawać socjalu. Byłby spokój.

Fakty temu przeczą, kraje zachodnie prowadziły rabunkową i okupacyjną politykę również w Azji (Indie, Wietnam, Chiny), a jednak skośni nie przyjeżdżają się do Europy się wysadzać i nie obcinają ludziom głów. Winny jest tutaj tylko islam.

A czy Twoi starzy wiedzą, że gwałcisz kozy?

Trochę kultury.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ciarki chodzą po plecach jak się to czyta, na szczęście "widmo" zostało na razie odsunięte:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...W wywiadzie dla pisma „Muslim News”

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) przywódca labourzystów Ed Miliband zapowiedział wprowadzenie rozszerzenie pojęcia „zbrodni nienawiści” na „islamofobię” i karanie jej, tak jak pozostałych przestępstw nienawiści, karą więzienia do 7 lat. Chodzi o przepisy przyjętego w 2006 roku Racial and Religious Hatred Act 2006, które jednak przewiduje kary wyłącznie za groźby, a nie za samo używanie języka obrażającego czy wyśmiewającego. Teraz Miliband mówi: „Islamofobię uczynimy ciężkim przestępstwem. Informacja o tym będzie pozostawała w aktach policyjnych, żeby policja mogła skutecznie wyplenić islamofobię. Zmienimy te przepisy, żeby było absolutnie jasne, że brzydzimy się zbrodniami nienawiści i islamofobią. Po raz pierwszy policja będzie zobowiązana do odnotowywania islamofobicznych ataków w całym kraju”. Miliband nie zdefiniował, co wg niego jest „islamofobią”.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Miliband nie zdefiniował, co wg niego jest „islamofobią”.

Wszystko. Co tu definiować... wszystko.

To samo co z antysemityzmem.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tak sobie myślę...

Czy dziś "wielkie firmy" zgodziłyby się na nagranie i wydanie - Mustaphy, Kłinóf?

Naszło mnie, bo se porzontkuje półecki, a zawsze mnie myliło - PQR.

Wreszcie półka sporządniała, choć po imprezie - Stonesów mam pomięszanych z Abbą i Cale'm:)))

No? To jak ?

Bo się trwożę, że nawet Fat Bottomed Girls - by się nie udało wydać.

O plakacie - nie wspomnę!:-)

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Głosujmy dalej na lewaków i pseudoliberałów, to Ci za chwilę brudasy łeb za Queen utną, bo przecież Fred był homo i gardził kozami i nieletnimi.

Głosujmy dalej na lewaków i pseudoliberałów

A którzy to?

za chwilę brudasy łeb za Queen utną, bo przecież Fred był homo i gardził kozami i nieletnimi.

Żeby potem nie było na mnie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...Młodzież Wszechpolska i Ruch Narodowy organizują w przyszłym tygodniu protesty w całym kraju, sprzeciwiające się planom wysłania do Polski nielegalnych imigrantów z Afryki Północnej.

Ukryta Zawartość

Konsekwencje odczytania rękopisów z Sana, światło skierowane na mroczne początki tej religii. Jedna z nielicznych prób stosowania narzędzi krytyki biblijnej na tekście Koranu. Czy jedyna? Ale cóż, bycie wysadzonym w powietrze albo dekapitacja niemal pewne dla śmiałka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

To jest właśnie ciekawe w "myśleniu" islamistów. Oświecone społeczeństwa, kiedy ginie ktoś mający coś do powiedzenia, myślą: "zabili go, znaczy chcieli go uciszyć, bo powiedziałby coś niewygodnego". Brudas myśli : "zabili go, bardzo dobrze, bo kłamał". Ciekawe, nie? :-)

Ornitologiczna sensacja, pojawiły się niedawno w Polskiej przyrodzie Arabskie ptaki (co wydawało się niemożliwością) :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN

Ornitologiczna sensacja, pojawiły się niedawno w Polskiej przyrodzie Arabskie ptaki (co wydawało się niemożliwością) :

Ukryta Zawartość

Zły omen :)

Dodałem "uśmieszek" chociaż to mało śmieszne.

Natomiast w kwestii desantu murzynów z afryki wreszcie coś się rusza, mam nadzieję że to nie będzie jakaś kosmetyczna akcja:

Ukryta Zawartość

Jeszcze coś w sprawie murzynów, mówią już o tym wszyscy poza politykami EU:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.