Skocz do zawartości
IGNORED

tożsamość yabadabadoo

Krzych L

Rekomendowane odpowiedzi

Do wszystkich zainteresowanych tożsamością yabadabadoo,

Chyba wiem kim jest yabadabadoo (cały czas męczy mnie ta kwestia). Stawiam na Soso. (yabadabadoo, potwierdź, jeśli możesz).

A oto, jaką przeprowadziłem dedukcję.

Jedyną wiadomością indywidualizującą yabadabadoo na forum jest jego adres e-mai, który przesłał red. Stryjeckiemu. Dla przypomnienia to: n11onika @yahoo.com.

Nietypowy login tego adresu emial ‘n11onika’ założonego na yahoo można znaleźć w polskim Internecie i - co więcej – login ten ma bezpośrednie powiązanie z naszym forum (poprzez soso właśnie). To powiązanie dotyczy login’u adresu e-mail soso założonego na serwerze Gazety (dla przypomnienia /informacja z rubryki ‘o mnie’ soso/, ten adres [email protected]). A powiązanie jest następujące, otóż soso (albo osoba posługująca się jego e-mailem), na serwerze Gazety, założył blog o nazwie ‘swiat wart 5 stars’. Aadres blogu: (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) jest zaskakująca zbieżny z ww. e-mailem yabadabadoo.

Zgadłem (zbieżność jest bez względu na wszystko bardzo duża)?

Pozdrawiam

KL:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

https://www.audiostereo.pl/topic/11410-to%C5%BCsamo%C5%9B%C4%87-yabadabadoo/

PS Widzę, że podany przeze mnie adres do blogu nie działa. Działa jednak wyszukiwanie blogu "swiat wart 5 stars" poprzez wyszukiwarkę na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Wyszukiwarka zapytana o ten blog wypluwa blog stworzony przez soso-soso.

Pozdrawiam

KL

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

Teraz zgodnie z konwencją powinien wejść partner Kojaka i ze zmęczoną miną stwierdzić, że w poczekalni jest ze dwudziestu świrów twierdzących, ze to oni są yabadabadoo.

>> Krzych L

Szacunek, nie ma co. Ale - szczerze mówiąc - jeśli to prawda, zepsułeś całą zabawę. Nawet jeśli soso nie potwierdzi (a raczej nie potwierdzi), to cień podejrzeń przyćmi blask zagadkowej indywidualności, jaką jest (był) Lord Y.

PPS

Dadam tylko, że kiedy zakłada się blog na serwerze Gazety, użytkownik sam wybiera sobie prefix w adresie interenetowym tego blogu (np. JAŚ_FASOLA.blox.pl). Tak więc osoba, która założyła blog 'swiat wart 5 stars' sama wybrała dla niego znaki 'n11onika' jako boczątek adresu internetowego blogu.

Ponawiam prośbę do yabadabadoo (no i oczywiście soso) o weryfikację moich dociekań.

KL

Ale po co? Czy to wazne kto to? Jesli ktos go lubi , to niech czyta dalej i sie dobrze bawi. A jesli ktos nie lubi to niech da ignora i juz. Nie rozumiem sensu tego dochodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.