Skocz do zawartości
IGNORED

Jorgos Skolias i jego audiofilskie potrzeby

thomassek

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekawy jest ten filmik i dziwię się, że tak obojętnie został potraktowany przez forumowiczów, a Jorgos Skolias to jest Gość - bardzo wyważony, spokojny i zdystansowany człowiek z tego co widać po tym filmiku.

Parker's Mood

Bardzo ciekawy jest ten filmik i dziwię się, że tak obojętnie został potraktowany przez forumowiczów, a Jorgos Skolias to jest Gość - bardzo wyważony, spokojny i zdystansowany człowiek z tego co widać po tym filmiku.

czym Wy sie tak podniecacie, przeciez facet jest w oficjalnej reklamie Nautilusa..dostał kasę i tyle.

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

czym Wy sie tak podniecacie, przeciez facet jest w oficjalnej reklamie Nautilusa..dostał kasę i tyle.

Co ty opowiadasz? Reklamować to można krem Nivea, ale salon audio? Trochę prostytutkę robisz z tego znakomitego muzyka, a on po prostu słucha. Może, k***a, zrobić mu "technicznie prawidłowy test porównawczy", co?

Co ty opowiadasz? Reklamować to można krem Nivea, ale salon audio? Trochę prostytutkę robisz z tego znakomitego muzyka, a on po prostu słucha. Może, k***a, zrobić mu "technicznie prawidłowy test porównawczy", co?

Kunszt nie ma tu nic do rzeczy. Reklama to normalna rzecz.Otwórz któryś z numerów Audio z ostatniego roku/dwóch i sam sie przekonasz. Charytatywnie sie tam pojawil?

--

Czyli co? Nawet jeśli reklamuje, to prostytutka? Nie wierzy w to, co reklamuje? Czyli Edyta Górniak i inne pindy bez talentu to to samo, co Jorgos? Wszyscy artyści to prostytutki w oparach lepszych fajek, w oparach wódki?

Czyli co? Nawet jeśli reklamuje, to prostytutka? Nie wierzy w to, co reklamuje? Czyli Edyta Górniak i inne pindy bez talentu to to samo, co Jorgos? Wszyscy artyści to prostytutki w oparach lepszych fajek, w oparach wódki?

Nie wiem skąd kolega wziął tak ostre i emocjonalne słowa, ale ja niczego takiego nie powiedziałem. A Kazika też lubię ;) Być może jest autentycznie zachwycony ofertą Nautilusa i np. bez autoprzekonania by w to nie wszedł, ale nie zmienia to faktu, że kiedy ktoś bierze za rekomendacje kasę, to jednak jego wiarygodność w temacie przestaje być bezdyskusyjna. Tyle.

--

Moderacja ma inne rzeczy na głowie.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.