Skocz do zawartości
IGNORED

Kombinacje sklepów audio

tranzystorek

Rekomendowane odpowiedzi

sorry ale chyba coś ci sie pop.....ło ,zadzwon na ogłoszenie i zapytaj o szczegóły.Ja słuchałem 300f i mNie nie odpowiada ,więc nidgy bym go nie kupił,czy wam to pasuje czy nie-poczytaj o tym w klebie lebena

XSA TEZ SPRZEDAŁEM na czym zakonczyłem przygode z lebenem.

A czy Szub czsem nie ma Lebena (i czy nie uważa go wobec tego za Hajenda? :)))

Po prostu zakładając taki wątek, podważyłeś sprzętu a co za tym idzie SzuBa

wiarygodność w światku ałdijofilnym - stąd ten wykwit kultury inaczej w odpowiedzi powyżej. :)))

PS. jedno z ważniejszych "przykazań" ałudijofilnycch - nigdy nie pozwól na jakąkolwiek, nawet zawoalowaną dyskredytację sprzętu (gadżetu) jakiego właśnie używasz!

Leben to taki lampowy cudaczek - nazwa niby niemiecka, sprzęt japoński - a może niby japoński?

A może to jacyś krewni lub znajomi pana Kazuo Kiuchi go produkuja i projektują? Najwyższy poziom gwarantowany. Bajkowośc ilegendarność w jednym ;-)

Marketingowa oczywiście ;-)

(Dla niewtajemniczonych - pan Kazuo Kiuchi to firma combak, czyli reimyo-harmonix-bravo)

Gadacie... Leben jest świetny. Ma co prawda z Hi-Fi tyle wspólnego co koń z koniakiem, ale gra fenomenalnie.

Mówię o 600, 300 nie znam.

Mi tam Leben 600 bardzo się podoba, jest specyficzną propozycją ale jeśli komuś podpasuje to ja takiego kogoś potrafię zrozumieć.

Tranzystorowa "klinika" wykłada się przy Lebenie sromotnie jeśli idzie o muzykalność.

I żadne tam legendy nie są potrzebne. Wystarczy posłuchać i wyrobić sobie zdanie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.