Skocz do zawartości
IGNORED

RCM- High Endowy ukłon w stronę klienta.

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko Sylwek przyznaj rację,że jak uznałem,że pomyliłem się co do Twojej osoby,to wyciągnąłem łapę i powiedziałem przepraszam,czyli coś czego Magnepan po nazwaniu mnie cwelem i grożeniu,że mnie odwiedzi i ze mną "pogada" nigdy nie zrobił,a jest to najprostrze rozwiązanie.

Przyznaję, że tak było.

Sprawa została zgłoszona.

Włóż głowę pod zimną wodę i ochłoń trochę bo wypisujesz bzdury. Jesteś typem człowieka który nie dostrzega swoich błędów .

Tomasz, masz rację ale w swoim czasie wziąłem na ' klatkę poszkodowanych ' po których jamówię jezdził jak po

przedszkolakach. W efekcie i mnie się dostało od niego za obronę niektórych userów którzy byli zmieszani z błotem.

Na szczęście w razie czego są zachowane wpisy z jego strony.pod adresem niektórych.

Ok, poniosło mnie w którymś momencie wymiany zdań i posłałem mu kilka słów na priva.Ot i cała historia.

Ja mówię rozpętał aferę na skalę ogólno polską .

Sam też bywam wyrywny i nie raz wdałem się w różne spory, a potem sam się dziwiłem.Po co mi to było? Może warto spróbować załagodzić konflikt?

Sam też bywam wyrywny i nie raz wdałem się w różne spory, a potem sam się dziwiłem.Po co mi to było? Może warto spróbować załagodzić konflikt?

Sly, z mojej strony nie ma konfliktu . Przeprosiłem w którymś wątku już wiele miesięcy temu ale widać to nie wystarczy.Obróciłem w żart , bo tak należałoby to potraktować. Ja mówie jednak nadyma się

do granic nieprzyzwoitości.

Próbowałem 5 minut temu wysłać miłą wiadomość jamówię z przeprosinami na priva ale konto jest zablokowane.

Rakietu

Rakietnyj :-)

Najlepszy i tak jest niejaki Bazunia,bo...............przyjedzie do Ciebie z czym chcesz........tzn. co ma w swej ofercie.

No to teraz pojechałes Bracie :-)

Heaven's Gate na przykład ...

Zachowania na forum często przypominają tokowanie albo rykowisko;-) Takie sterydowe prężenie muskułów i konkurs na najsilniejszego samca alfa;-)

Ale to ma sens tylko w kontekście samic :-) No chyba, że taki jest podtekst tych połajanek na forum ... to ja się wypisuje :-)

Faktem jest, że poziom dyskusji niekiedy pozostawia trochę do życzenia

trochę ?!? - rzeczywiście niezły z Ciebie polityk :-)

Panowie, ja Was pouczać nie zamierzam, ale może odpuścilibyście obydwoje po trochu...

Tomek - "obydwaj", chyba że jest Ci wiadome, że pod jednym z nicków ukrywa się białogłowa... :-)

Za bardzo nie rozumiem o co chodzi i w czym problem.Kilka słów o ziomalach z Pabianic.Parking na kilkadziesiąt aut,dwie sale odsłuchowe o metrażu podobnym do tego który posiadamy,sprzętu pod sufit,panowie tam pracujący,no cóż jeśli ktoś był na majówce,chyba złego słowa powiedzieć nie może,ale to nie miała być laurka.Meritum-kolejny raz będą na audio szoł i nie kłóci się to z prowadzoną przez nich działalnością.

Mam trochę inne doświadczenia związane z tym salonem.

Ile razy chciałem zasięgnąć opinii, lub posłuchać jakiegoś sprzętu dostawałem odpowiedz: " sprzętu tak niskiej klasy nie udostępniamy do odsłuchu " i dodam ze miałem na myśli odsłuch w ich salonie, a nie pożyczanie go do domu. :-)

Sytuacja taka miała miejsce kilkakrotnie .

Tomek - "obydwaj", chyba że jest Ci wiadome, że pod jednym z nicków ukrywa się białogłowa.

Panowie bez jaj ( ;-) dosłownie i w przenośni .Proszę o szczegóły.

Męska białogłowa czy kobieca białogłowa ?

Panowie bez jaj ( ;-) dosłownie i w przenośni .Proszę o szczegóły.

Męska białogłowa czy kobieca białogłowa ?

Ale jakie szczegóły? - uwaga jest czysto formalna. Jeśli mamy do czynienie z dwoma mężczyznami to mówi się "obydwaj", jak dwie kobiety to "obie", a oboje mówi się wtedy kiedy jest jeden mężczyzna i jedna kobieta.

"Co ty więcej wyjaśniać" - cytując Franca Maurera :-)

Conchita z szabelką ? Szkoda że nie można stawiać kolejek. Macie każdy po 100+

To ja poproszę 101+ bo conchita jest brunet(em/ka) ... Chyba ze wurst jest biały, ale wtedy to nie "biało" głowa tylko główka :-)

No dobra, chyba juz jest późno i czas spać :-)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Próbowałem 5 minut temu wysłać miłą wiadomość jamówię z przeprosinami na priva ale konto jest zablokowane.

Liczy się zamiar,przeprosiny przyjęte. Z mojej strony również przepraszam. Proponuję reset naszych stosunków i nowe otwarcie,bez agresji i wzajemnego dopieprzania. Plemizować możemy zawsze:)

Priv odblokowałem,feralnego maila skasowałem-sprawę uważam za niebyłą.

Pozdrawiam:)

Gość cybant

(Konto usunięte)

Liczy się zamiar,przeprosiny przyjęte. Z mojej strony również przepraszam. Proponuję reset naszych stosunków i nowe otwarcie,bez agresji i wzajemnego dopieprzania. Plemizować możemy zawsze:)

Teraz to same nudy będą......;(((

Liczy się zamiar,przeprosiny przyjęte. Z mojej strony również przepraszam.

przeprosiny bez podania ręki i kielicha...hm jakoś to marnie widzę

koniecznie trza się spotkac na AS i zrobić jak wyżej......jeszcze kumplami zostaniecie:)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

koniecznie trza się spotkac na AS i zrobić jak wyżej......jeszcze kumplami zostaniecie:)

:-)

Kto wie:)

Teraz to same nudy będą......;(((

Nic się nie łam będzie git:))

Witam , tak powinno być od dawna i z wzajemnym szacunkiem bez względu na przekonania o audio. Też się tego uczę

aby w miarę możliwości zaakceptować odmienne upodobania niektórych do dżwięku który preferują na dany moment.

Tak przy okazji zachęcę do posłuchania jednych z ciekawszych monitorów aktualnie produkowanych przez Harbeth.

Są to 30.1 które w pewnych warunkach potrafią dzwiękiem zdeklasować 40 do których wzdycha większość fanów

tej firmy. Nie wiem czy Leben 300 ze swoją mocą będzie w stanie w pełni wykorzystać potencjał tych wspaniałych

kolumn ale zachęcam do spróbowania. Pozytywne wrażenia gwarantowane.Pozdrawiam.

Szymon , nie prowokuj bo rzucę parę tematów z którymi się borykasz ......he,he.

Zawracałeś mi głowę z zakupem ASR Emitter 1 - po sposobie rozmowy i zachowania zostałeś rozszyfrowany . To była chwila potrzeby zebrania gotówki w szybkim czasie ale tak szczerze to Emitter nigdy nie był do sprzedania. Jak zmienię zdanie dam znać na priva.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Witam , tak powinno być od dawna i z wzajemnym szacunkiem bez względu na przekonania o audio. Też się tego uczę

aby w miarę możliwości zaakceptować odmienne upodobania niektórych do dżwięku który preferują na dany moment.

Tak przy okazji zachęcę do posłuchania jednych z ciekawszych monitorów aktualnie produkowanych przez Harbeth.

Są to 30.1 które w pewnych warunkach potrafią dzwiękiem zdeklasować 40 do których wzdycha większość fanów

tej firmy. Nie wiem czy Leben 300 ze swoją mocą będzie w stanie w pełni wykorzystać potencjał tych wspaniałych

kolumn ale zachęcam do spróbowania. Pozytywne wrażenia gwarantowane.Pozdrawiam.

Pogadajmy o tym w klubie Harbetha.fakt 30.1 są świetne,ja teraz czekam na opinie o shl5 plus,ale to w klubie Harbetha:)

Szymon , nie prowokuj bo rzucę parę tematów z którymi się borykasz ......he,he.

Zawracałeś mi głowę z zakupem ASR Emitter 1 - po sposobie rozmowy i zachowania zostałeś rozszyfrowany . To była chwila potrzeby zebrania gotówki w szybkim czasie ale tak szczerze to Emitter nigdy nie był do sprzedania. Jak zmienię zdanie dam znać na priva.

Rzuć coś ciekawego bo sam nie wiem z czym się borykam. ASR Emitter to moje marzenie. Rozumiem, że chciałem go zakupić będąc w hipnozie lub lunatykując przed komputerem :)

Wiesz, że tranzystory dla mnie nie istnieją a na allegro walało się tego bez liku. I to za cenę porządnej sieciówki Transparenta. Od Ciebie mógłbym coś zakupić tylko z osobistą dedykacją.

Tak na marginesie kto wie co się dzieje z moim ulubieńcem SławkiemR?

Rzuć coś ciekawego bo sam nie wiem z czym się borykam. ASR Emitter to moje marzenie. Rozumiem, że chciałem go zakupić będąc w hipnozie lub lunatykując przed komputerem :)

Wiesz, że tranzystory dla mnie nie istnieją a na allegro walało się tego bez liku. I to za cenę porządnej sieciówki Transparenta. Od Ciebie mógłbym coś zakupić tylko z osobistą dedykacją.

Tak na marginesie kto wie co się dzieje z moim ulubieńcem SławkiemR?

Bociany doniosły że lepicie jakieś cudeńka ze Starym A ?

Na allegro walało się trochę starszych klocków sprzed 20 - 25 lat które i tak pogonią niejeden wzmacniacz w kąt, ale

konstruktor Emittera dopiero po 2002 roku wycisnął wszystko co się dało z tego cudeńka. Posłuchaj na spokojnie

a zmienisz zdanie o tranzystorach.

Bociany doniosły że lepicie jakieś cudeńka ze Starym A ?

Proszę rozwinąć ten temat. Myśleliśmy nad otwarciem Szkoły Magii i Czarodziejstwa Audio Starego i Szymona, nie wiemy tylko czy to jest dobry pomysł?

Póki co system przez Nas złożony, który znajduje się u Piotrka bije rekordy popularności bo gra nieludzko dobrze a kosztuje przyzwoite pieniążki. W tym roku zamiast na AS wybierzcie się do Starego posłuchacie prawdziwego grania z lampką i analogiem w tle. Mój ulubiony redaktor Paltonix rzucający mięsem na sąsiednim portalu wystraszył się konkurencji ale my nie żywimy urazy :)

Chętnie bym coś ulepił ale przy świnkach nie mam zbyt wiele zacnego materiału do lepienia.

Bardzo dobrze Panowie.

Proszę rozwinąć ten temat. Myśleliśmy nad otwarciem Szkoły Magii i Czarodziejstwa Audio Starego i Szymona, nie wiemy tylko czy to jest dobry pomysł?

Póki co system przez Nas złożony, który znajduje się u Piotrka bije rekordy popularności bo gra nieludzko dobrze a kosztuje przyzwoite pieniążki. W tym roku zamiast na AS wybierzcie się do Starego posłuchacie prawdziwego grania z lampką i analogiem w tle. Mój ulubiony redaktor Paltonix rzucający mięsem na sąsiednim portalu wystraszył się konkurencji ale my nie żywimy urazy :)

Chętnie bym coś ulepił ale przy świnkach nie mam zbyt wiele zacnego materiału do lepienia.

Szymon,

Czyli kolumny już wygrzane ??

Pędzicie ja monoblokami na GM 70 ??

----------------------------------------------------

Pogadajmy o tym w klubie Harbetha.fakt 30.1 są świetne,ja teraz czekam na opinie o shl5 plus,ale to w klubie Harbetha:)

Moze swietne???tylko dlaczego tak czesto sprzedawane sa przez wlascicieli,zadne inne kolumny tej firmy nie sa tak szybko odsprzedawane.Maja dobre rekomendacje u recenzentow,tylko nie u tych co je zakupili!dziwne prawda?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Mirek,coś rzucisz,niedopowiesz. Może konkretnie coś podaj,przytocz statystyki,ja nicotym tym nie wiem,nie prowadzę takich zestawień,prawdę mówiąc po za Gauderami,to nawet nie wiem co RCM ma teraz w ofercie. To co napisałeś można powiedzieć pewnie o każdym sprzęcie-relatywnie rzecz jasna.

Moze swietne???tylko dlaczego tak czesto sprzedawane sa przez wlascicieli,zadne inne kolumny tej firmy nie sa tak szybko odsprzedawane.Maja dobre rekomendacje u recenzentow,tylko nie u tych co je zakupili!dziwne prawda?

A skąd ty wiesz jaki procent tych kolumn jest odsprzedawanych dalej w stosunku do ogólnej liczby par sprzedanych przez producenta? Jeśli coś jest popularne i sprzedaje się dobrze, w znacznych ilościach, to nawet stały współczynnik odsprzedaży, powiedzmy 10% będzie oznaczał znaczną ilość tych sprzętów na wtórnym rynku. Poza tym część osób zadowolonych z danego sprzętu decyduje się zamienić go na wyższy model tej samej firmy szczególnie, gdy polityka cenowa jest rozsądna, a w tym przypadku tak właśnie jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.