Skocz do zawartości
IGNORED

Polska bastionem katolicyzmu na Świecie

Vlado

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, najbardziej mnie interesuje do jakiej szkoły uczęszczał stalin

Padło stwierdzenie, że utożsamiam Hitlera i Stalina z katolicyzmem. Więc wykazałem że w przypadku drugiego z wymienionych jest to nieprawda.

Gdzie i kto tak napisał? To raczej polemika z wytworami twojego umysłu.

Maju. Gdy stwierdziłem że dyskutujecie poprzez zakrzyczenie i lżenie adwersarzy odpowiedział że jako katolik nie może z definicji postępować w tak niegodziwy sposób. Więc nie ośmieszaj się tymi "wytworami umysłu".

Jest jeszcze mozliwość, ze nie rozumiesz co czytasz.

A Ty rozmiesz? Nie widać tego.

Maju. Gdy stwierdziłem że dyskutujecie poprzez zakrzyczenie i lżenie adwersarzy odpowiedział że jako katolik nie może z definicji postępować w tak niegodziwy sposób. Więc nie ośmieszaj się tymi "wytworami umysłu".

Człowieku,On pisał o sobie, a ty nadinterpretujesz jego wypowiedź i jeszcze przypisujesz innym to stwierdzenie pisząc "Polemizuję tylko rozpowszechnianą tu tezą" a to tylko Maju o sobie napisał.

Więc to stwierdzenie zaczyna powoli być faktem " Jest jeszcze mozliwość, ze nie rozumiesz co czytasz."

Padło stwierdzenie, że utożsamiam Hitlera i Stalina z katolicyzmem. Więc wykazałem że w przypadku drugiego z wymienionych jest to nieprawda.

Ale jak się to ma do mojej głębokiej niewiedzy? ;p

Nie odpowiadasz na posty.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Gdzie tak pisze? Znowu tworzysz fakty na własne potrzeby.

Poszukaj sobie jeśli jesteś tym zainteresowany. Ja tę informację znalazłem i podałem.

łapiesz?

Nie. Padło pytanie czy był ochrzczony. Odpowiedziałem, że na 95% tak. Chcesz (jak Maju) powiedzieć, że wszystkie przestępstwa i wykroczenia są autorstwa 5% inowierców i ateistów?

Możemy się spierać, pod warunkiem że będzie się to odbywać na poziomie kulturalnym. Na tym poziomie chamstwa jaki próbujesz narzucić rozmawiać nie zamierzam i nie będę.

Przez to twoje zacietrzewienie jesteś tak chaotyczny, że żałość ogarnia...

Poszukaj sobie jeśli jesteś tym zainteresowany. Ja tę informację znalazłem i podałem.

Nie. Padło pytanie czy był ochrzczony. Odpowiedziałem, że na 95% tak. Chcesz (jak Maju) powiedzieć, że wszystkie przestępstwa i wykroczenia są autorstwa 5% inowierców i ateistów?

Możemy się spierać, pod warunkiem że będzie się to odbywać na poziomie kulturalnym. Na tym poziomie chamstwa jaki próbujesz narzucić rozmawiać nie zamierzam i nie będę.

"Nie. Padło pytanie czy był ochrzczony" - pomijasz kontekst i intencja autora, to manipulacja. Druga część postu to żałosne opluwania adwersarza z powodu braku argumentów. Wstydź się.

Padły stwierdzenia,że Polska jest bastionem katolicyzmu oraz betonem katolicyzmu.Proponuję pogodzić te głosy.Polska jest betonowym bastionem katolicyzmu.

Niech ogarnia. Co mnie to obchodzi? Wasz betonowy fundamentalizm budzi za to odrazę.

Jasne, to że ktoś podważa twoje bzdura tezy oparte na pomówieniach i nadinterpretacji i wytyka błędy logiczne to beton.

Żałosne.

Jasne, to że ktoś podważa twoje bzdura tezy oparte na pomówieniach i nadinterpretacji i wytyka błędy logiczne to beton.

Dla betonu każdy, choćby najlepiej udokumentowany ale dla Waszej strony niewygodny argument - to pomówienia, nadinterpretacja i błędy logiczne.

Żałosne.

I co z tego? Niech będzie. Co mnie to obchodzi?

Dla betonu każdy, choćby najlepiej udokumentowany ale dla Waszej strony niewygodny argument - to pomówienia, nadinterpretacja i błędy logiczne.

O czym ty piszesz!!! Przeczytaj dzisiejszą dyskusję ! To są te twoje fakty.

Znowu ogólnie, bo jak wiadomo brak argumentów temu sprzyją.

I co z tego? Niech będzie. Co mnie to obchodzi?

Może ta wiedza pomoże ci popracować nad sobą.

Dobrze wiedzieć co inni myślą, bo to myslącym daje do myslenia.

Satanistyczna-Sekta-Pedofilska.jpg

Ale ładne, jaki ty jesteś mądry...I to ma być na temat?

Bardziej niż Twoje "nie bo nie" i latanie z kablem do moderacji ze skargami na obrazę uczuć religijnych...

Tak ten Jezusek jest na temat bo pokazuje jaki ten katobeton przaśny i zacofany umysłowo jest, na poziomie dzieci z piaskownicy.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

jak wiadomo brak argumentów temu sprzyja.

Nie przedstawiłeś żadnych.

Dobrze wiedzieć co inni myślą, bo to myslącym daje do myslenia.

Myslącym daje do myślenia to, co napiszą inni myślący.

Myslącym daje do myślenia to, co napiszą inni myślący.

I znowu przepychanka...

Bardziej niż Twoje "nie bo nie" i latanie z kablem do moderacji ze skargami na obrazę uczuć religijnych...

A gdzie to moje "nie bo nie"? Insynuacja to twoja matka?:)

Nie, no skąd. Proponuje jeszcze raz przeczytać dzisiejszą rozmowę.

Albowiem pyskacz nic wartościowego do dyskusji nie wnosi powiadam wam.

To żałosne opluwanie adwersarza z powodu braku argumentów. Wstydź się.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.