Skocz do zawartości
IGNORED

Urzycze to testow na jeden dwa dni komus z Warszawy Misiion790

Roslina

Rekomendowane odpowiedzi

Ty sobie lepiej kup słownik ortograficzny.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Juz zamowilem

Bo bez niego nie bedzie chetnych co? :P

mialem w glowie rzetelnie i dlatego zycze napisalem przez rz,az wstyd fakt ale po wczorajszym rodzinym spotkaniu mozna mnie wybczyc, widzialem tu wieksze babole.

Kolega chce sprzedać i potrzebuje darmowej reklamy????

Niee, kolega dopiero co kupil i nie chce ich sprzedac bo zamowil dopiero co podloge pod kolor, jak cos moze sprzedac ale z podloga:) ps. na innym poscie pytam o wzmacniacz wlasnie pod te kolumny. Po uzyskaniu zerowej ilosci odpowiedzi stwierdzilem ze sam poslucham jak co gdzie gra i chyba juz mam taki wzmak na oku. Mam troszke inna ideologie sprzedazy itp. wierze w energie qi i te sprawy:p dlatego poprostu zapytalem. Tyle jest tu testujacych wiec czemu nie, a sam ich jeszcze nie podpialem bo leza w pudelku i czekam az pieniadze z nieba spadna i kupie wzmaka. Czesto widze opisy i testy i glownie sa to sprzety ktore ludzie mieli lub maja,nie czesto sie widzi ze ktos cos napisze o obcym mu sprzecie. Kazdy tu doradza wiec moze i cos napisze. A co tam.

Nie tędy droga, co z tego, że gdzieś komuś się spodobają....

Kolumny pod pachę i do salonów audio na odsłuchy;-)

Moze pisze chaotycznie, ale gdyby Pan byl tak mily i zwrocil uwage ze wlasnie opisalem sytuacje kiedy dalem post pod tytulem "czy ktos moze cos zaproponowac" i ze po uzyskaniu zerowej ilosci postow doszedlem do wniosku ze to idiotyczne pytanie gdyz sam powinienem pojezdzic i posluchac gdyz wiem jakiego dzwieku chce i oczekuje. A tu chodzi o cos zupelnie innego wiec prosze mnienie ganic;)

Nie zamierzam Pana ganić, tylko zwracam uwagę, że opinie osób postronnych mogą nie być miarodajne - co najwyżej wskazówką co warte do posłuchania...

pozdr!

Składam wniosek formalny do Admina o poprawienie błędu ortograficznego. Oczy bolą. Podobnie jest, gdy nagminnie niepoprawnie są odmieniane jednostki miar.

Panie Admin zrob to prosze bo pilem i popelnilem bledy, wiem ze za bledy sie placi ale jeszcze jeden post dotyczacy mojej pisowni i przeniose sie na forum dla dyslektykow i dysortografow bo widze ze Panom sie nudzi.Ciekawe jak Waszym rodzinom szajsfony poprawiaja pisownie to tez zwracacie im uwage co smsa,a jesli tak to po ilu postach juz dajecie spokoj? mhmh:) zauwazylem czesto taka przypadlosc na forach internetowych gdzie gwiazdki sie dodaje po 100, 500 ,1000 oddanych postow. Drodzy mili jestem bardziej od Was spostrzegawczy. Nie ma gwiazdek!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.