Skocz do zawartości
IGNORED

harmonix - zasilajace

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Maciek je ostatnio testował i ... się nie podobało.

Już raczej wiem dlaczego i dlaczego podobało się Slyowi.

Te koncówki grają janwidoczniej jak ... tranzystory.

Pozdro

Jaki Maciek Masza? Nigdy ich nie miał u Siebie :)

Waga wzmacniacza to ok 35 kilogramów i stopki, jak również sieciówka XDC II są w komplecie. Nie ma lipy Panie kierowniku. ;-)

Wiesz jaka radość panuje u mnie za stolikiem ze sprzętem? ;-)

Mi sie filozofia Reimyo bardzo podoba- sprzet plus kable plus podstawki dobrane w sposob przemyslany przez jedna firme.

Gdybym sie kiedys zalapal , pewnie bym mial chocby koncowke mocy . Reimyo wyglada swietnie i robi wrazenie, w przeciwienstwie do np Audio Tekne, ktore brzmi wspanaiale, ale wyglad ma do bani. Jedynie co jest trudne do zaakceptowania to mala uniwersalnosc daka i kolumny raczej do sluchania w bliskim polu. Na wystawach niestety nie dane mi bylo trafic na udana prezentacje, ale cos czuje, ze mozna to pieknie w domu poskladac.

Konto w trakcie usuwania

Jaki Maciek Masza? Nigdy ich nie miał u Siebie :)

To już koniecznie trzeba testować u siebie? Nie śmiałbym. Moje estradowe paczki plus jakieś harcerskie wzmacniaczyki z lat 50-ych ubiegłego stulecia i kanapa nie mają prawa być miarodajnym partnerem i otoczeniem.

Ja myślałem, że najbardziej wiarygodne i miarodajne testy odbywają się w okolicach Selgrosa w Warszawie po prawej stronie Wisły ;).

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Wydaje mi się ze ic milion powinien mieć złote wtyki lub przynajmniej podzłacane.

Nasz zbanowany kolega informował mnie ze styki są rodowane, nie wiem co o tym sadzić, podobno grają świetnie tak że po co kombinować?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A prosilem Artura o dyskrecje:) no chyba , ze to szef szefow puscil farbe....

Mariusz ... nie wiem skąd wie Tomek, ale to na pewno nie ja "puściłem farbę" ... Tomala proszę to potwierdzić ... myślę że Szef Szefów "doniósł" do Tomka. Mariusz powiem tylko tyle, że niesamowicie gra ten kabel ... ale cicho sza, bo niebawem zagości ponownie u mnie ten od Ciebie i ten najwyższy :)))

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

????????????????

Tomcio ... cierpliwość to cnota ... powiem, że to taki efekt jak trzy "deski z piaskiem" :)))

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Tomcio ... cierpliwość to cnota ... powiem, że to taki efekt jak trzy "deski z piaskiem" :)))

No to zawiść jest u nas okrutna :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Nie znam kabla, ale będę go mieć to sam ocenię. Rozumiem, że rozmawiamy o tym kablu za 1.950$ wg katalogu;-)

No to zawiść jest u nas okrutna :)

Rafaell ... "spokojna Twoja rozczochrana" ... niebawem tajemnica się wyjaśni :)

Rafaell już wie. Ale też nie powiem z jakiego źródła;-)

Założyliście temu informatorowi "akumulator na jajka" że wszystko wyśpiewał? :)))

hmm, jeszcze nikt nie słuchał a tu już legenda się tworzy :)

poczekajmy, posłuchajmy, bo jeżeli to taki hit to dlaczego tylko na AS a wszędzie indziej cisza ?? :)

----------------------------------------------------

hmm, jeszcze nikt nie słuchał a tu już legenda się tworzy :)

poczekajmy, posłuchajmy, bo jeżeli to taki hit to dlaczego tylko na AS a wszędzie indziej cisza ?? :)

Bo w Polsce jest najlepszy dystrybutor w Europie i sprowadza wszelkie nowości MIGiem;-)...

kurcze jak to musi pięknie brzmieć...:)

Sorki, że przeoczyłem Twój post. Sam wiesz, że do tego trzeba albo dorosnąć, albo się zestarzeć. ;-) Jak będziesz w okolicach, wpadnij, zobaczysz czy to Twoja bajka.

pozdr.

Sorki, że przeoczyłem Twój post. Sam wiesz, że do tego trzeba albo dorosnąć, albo się zestarzeć. ;-) Jak będziesz w okolicach, wpadnij, zobaczysz czy to Twoja bajka.

pozdr.

...Dziękuję.....będę pamiętał:)

pozdrawiam

Raczej zdziecinnieć.

Niektórych mężczyzn stać na wydawanie na zabawki,

A niektórym "Chłopcom"

Wciąż

Pozostało tylko

Dokazywanie...

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.