Skocz do zawartości
IGNORED

harmonix - zasilajace

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Chętnie popatrzę jak płaczesz, mało który zasilacz jest dobrze skonstruowany, poprawność to za mało!

Dla tego sieciówki potrafią poprawić jeszcze tak dużo!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Skrzypce, wiolonczele, a w głowie nadal jest wrsele, ale mi drzwi skrzypią, ide nasmarować :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Chętnie popatrzę jak płaczesz, mało który zasilacz jest dobrze skonstruowany, poprawność to za mało!

Dla tego sieciówki potrafią poprawić jeszcze tak dużo!

Zaraz, zaraz a skąd się w naszej rozmowie wzięły sieciówki ???

Przypomnę Twoje zdanie : "I dalej w USA i EU są różnice w brzmieniu bo częstotliwość jest różna"

Powoli wyglądać to zaczyna tak otwieram lodówkę ta tam ... Rafaellek-Kabelek :) Może czas na Branżę ?

A może za dużo jest skrzypienia w skrzypieniu w tych Twoich drzwiach?

Za dużo? Ja mam HI-ENDOWĄ ilość :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Zaraz, zaraz a skąd się w naszej rozmowie wzięły sieciówki ???

Przypomnę Twoje zdanie : "I dalej w USA i EU są różnice w brzmieniu bo częstotliwość jest różna"

Powoli wyglądać to zaczyna tak otwieram lodówkę ta tam ... Rafaellek-Kabelek :) Może czas na Branżę ?

Spartonie ...może Ty też w końcu będziesz branżą ...jabłkową ...

Same nowe twarze w High Endzie kurde zaczęli w naszym kraju porządnie płacić ludziom :) Może już nie będzie problemów z zakupem kabli powyżej 400zł , jak myślicie?

<br />Może już nie będzie problemów z zakupem kabli powyżej 400zł <br />

na powaznie, ze problemem z zakupem gadzetow typu kable jest tylko ograniczenie zarobkowe w Polsce?? mysle,ze czesciej rozsadek w zarzadzani wlasnym budzetem:)

Ludzie w Polsce kupują przeróżne drogie rzeczy i mają przeróżne zainteresowania. Kupują drogie zegarki, obrazy, kamienie szlachetne, numizmaty, znaczki, stare meble i setki innych rzeczy. Drogie sprzęt audio nie jest tu niczym oryginalnym ani wyjątkowym. Jeden woli mieć na ścianie kilka obrazów za milion, drugi kolekcję piór do pisania podobnej wartości(znam taką osobę), jeszcze inny meble za koszmarne pieniądza lub duży garaż zapełniony oldtimerami wartości 5 milionów. A jeszcze inny woli wypasione audio. Co w tym dziwnego?

a gdzie napisalem, ze jest cos dziwnego? Ja nie widze nic dziwnego w zakupie chaty za milion pln zamiast 1,5 metra kabla.... A Ty widzisz?

Kwestia wyboru.....jak ma sie chatę ....to na co wydawać kasę ...samochody są nudne ...kochanki zbyt kosztowne ...jak ktoś cieżko pracuje chce sobie to wynagrodzić ....

Mam na testach teg Harmonixa i pewnie pozostanie .....fantastyczny ...

Nigdy nic u mnie tak nie zagrało....

Bo niektórzy tego nie rozumieją, że takie sprzęty nie kupują osoby, które mają dylematy czy dom, czy samochód itd. Oni już dawno mają dom, samochód często nie jeden i sprzęt audio oraz muza w świetnej jakości dają im radość.

Ludzie w Polsce kupują przeróżne drogie rzeczy i mają przeróżne zainteresowania. Kupują drogie zegarki, obrazy, kamienie szlachetne, numizmaty, znaczki, stare meble i setki innych rzeczy. Drogie sprzęt audio nie jest tu niczym oryginalnym ani wyjątkowym. Jeden woli mieć na ścianie kilka obrazów za milion, drugi kolekcję piór do pisania podobnej wartości(znam taką osobę), jeszcze inny meble za koszmarne pieniądza lub duży garaż zapełniony oldtimerami wartości 5 milionów. A jeszcze inny woli wypasione audio. Co w tym dziwnego?

Nic. Właściciel oldtimerów na pewno nie mówi wszystkim dokoła, że jego staruszki lataja jak helikoptery.

<br />Bo niektórzy tego nie rozumieją, że takie sprzęty nie kupują osoby, które mają dylematy czy dom, czy samochód itd<br />

och, a ten dalej w swoim stylu....

pisalem w odniesieniu do Twojego postu: o sposobie inwestycji, w co mozna wpakowac rzeczony million....a nie desperackiej probie zakupu pierwszego mieszkania czy domu. Jak ktos ma taki problem co wybrac to faktycznie ma problem...

Nic. to tylko kolejne graty przy których trzeba robić a jak grabarz klepnie łopatą to rodzina albo to sprzedaje albo wyrzuca na śmietnik.

W sumie to nudne, nie uważacie koledzy? Bacik i marchewka i nic więcej!

Czy to że zabawki z czasem się nudzą to nie jest powód do frustracji? Miałem znajomego który swego czasu skonfigurował bardzo fajnie brzmiący tor, następnie odszedł od tego zaczął go konfigurować pod względem wyglądu. Obecnie nie wiem co konfiguruje, wiem ze jest po rozwodzie a jego dzieciaka wychowuje a żonę konfiguruje obcy facet.

Czy to że zabawki z czasem się nudzą to nie jest powód do frustracji? Miałem znajomego który swego czasu skonfigurował bardzo fajnie brzmiący tor, następnie odszedł od tego zaczął go konfigurować pod względem wyglądu. Obecnie nie wiem co konfiguruje, wiem ze jest po rozwodzie a jego dzieciaka wychowuje a żonę konfiguruje obcy facet.

No tak to jest jak ktos s.a wyżej niz moze.... hobby nie powinno 'uzywac' rodzinnego budżetu i zmuszać do wyboru: bułka dla dziecka, torebka dla zony czy sieciówka :) bo szybciej czy pozniej dramat audiofila gotowy niczym scenariusz filmu.

No tak to jest jak ktos s.a wyżej niz moze.... hobby nie powinno 'uzywac' rodzinnego budżetu i zmuszać do wyboru: bułka dla dziecka, torebka dla zony czy sieciówka :) bo szybciej czy pozniej dramat audiofila gotowy niczym scenariusz filmu.

Nic nie rozumiesz, on się tym wszystkim znudził, taki zabawowy chłopak był!

Tragedia polega na tym, ze zawsze będzie kabel, na którego już nie będzie stać.

Inaczej musiałby istnieć nieskończenie długi penis...

To już wtedy nie jest hobby, ale choroba.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.