Skocz do zawartości
IGNORED

harmonix - zasilajace

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde a ja myślałem że w tym hobby chodzi o fun! a tu burza w szklance wody, zagrożenie jednostkową produkcją innej jednostkowej produkcji w kraju z 36 milionami obywateli. Kurde ręce opadają!

Jaki wyrafinowany język! Czegoś tak pieknego dawno nie czytałem! Brawo!

Wybacz Rafaell, swoimi insynuacjami marki nie zbudujesz, nie brnij dalej.

Jaka k....a marka musiało by mnie poje..ać. 36milionów ludków a może tysiąc wrażliwych na dźwięk jako medium przenoszenia muzyki!

To że robię to co robię ma MNIE ! sprawiać przyjemność; na prawdę fajnie coś nowego namacalnego zrobić-wymyślić; może jak bym miał sponsora mógłbym się skupić bardziej na temacie a tak jak obserwujesz od zdarzenia do zdarzenia.

Najlepsze byznesy to sprawa skali, jaką skalę można osiągnąć w audio? Sprzedaż odżywek w postaci prostego cukru i paru suplementów dla sportowców to już lepszy byznes :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jaka k....a marka musiało by mnie poje..ać. 36milionów ludków a może tysiąc wrażliwych na dźwięk jako medium przenoszenia muzyki!

To że robię to co robię ma MNIE ! sprawiać przyjemność; na prawdę fajnie coś nowego namacalnego zrobić-wymyślić; może jak bym miał sponsora mógłbym się skupić bardziej na temacie a tak jak obserwujesz od zdarzenia do zdarzenia.

Najlepsze byznesy to sprawa skali, jaką skalę można osiągnąć w audio? Sprzedaż odżywek w postaci prostego cukru i paru suplementów dla sportowców to już lepszy byznes :)

Kolejna próbka wysmakowanej literatury! Prosimy o więcej zwłaszcza takich fragmentów, jak te:

Jaka k....a marka musiało by mnie poje..ać. 36milionów ludków

To jest esenscja smaku i dobrego wychowania, którą należy przedstawic jako wzór dla nas wszystkich!

Proszę Panowie o zaprzestanie obrzucania się błotem. To co nastąpiło było spowodowane tylko tym ze dałem ciała.

Co do zmian w nowszych monoblokach to były dosłownie kosmetyczne. Głownie chodziło o trafa wyjściowe. Tym bardziej nie rozumiem co się mogło zmienić negatywnie wpływając na dźwięk.

Proszę Panowie o zaprzestanie obrzucania się błotem.

zartuje obywatel?

przeciez to sie nie da - ludziska by padli gdyby zabrano im ta mozliwosc a audiofile juz w ogole by wyzdychali jako pierwsi

To jest esenscja smaku i dobrego wychowania, którą należy przedstawic jako wzór dla nas wszystkich!

Kolega ma 22 posty i parę dni na forum, jaki nick kolega poprzednio miał że się tak obecnie mocno angażuje?

A co ma liczba postów do niechęci do wulgaryzmów?

Nie bierz tego do siebie, gdybym w innym wątku napotkał taką wypowiedź, reakcja byłaby identyczna.

Kultura wypowiedzi jest, jak sądzę ważna nie tylko dla mnie. I nie widzę powodu, by godzić się ze spokojem na wypowiedzi w rodzaju tych cytowanych. Jak nie będzie żadnej reakcji to takie chwasty językowe będą się rozpleniać bez umiaru.

Drugą sprawą jest tytuł wątku. W tytule mamy wyraźnie wspomniane kable sieciowe. Zaglądamy, a tu zamiast o kablach pisze się o jakiejś końcówce lampowej.

Czy nie można założyć odrębnego wątku?

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Proszę Panowie o zaprzestanie obrzucania się błotem. To co nastąpiło było spowodowane tylko tym ze dałem ciała.

Co do zmian w nowszych monoblokach to były dosłownie kosmetyczne. Głownie chodziło o trafa wyjściowe. Tym bardziej nie rozumiem co się mogło zmienić negatywnie wpływając na dźwięk.

Brak nadzoru ...prostolinijność i zaufanie ....

Nie bierz tego do siebie, gdybym w innym wątku napotkał taką wypowiedź, reakcja byłaby identyczna.

Kultura wypowiedzi jest, jak sądzę ważna nie tylko dla mnie. I nie widzę powodu, by godzić się ze spokojem na wypowiedzi w rodzaju tych cytowanych. Jak nie będzie żadnej reakcji to takie chwasty językowe będą się rozpleniać bez umiaru.

Drugą sprawą jest tytuł wątku. W tytule mamy wyraźnie wspomniane kable sieciowe.

No cóż w Kablach sieciowych jest ważna nie ortografia tylko skuteczność!

Kolega nie robi kabli sieciowych a ja fizycznie je wykonuję; ponad 10 lat eksperymentów za własną kasę (za cudzą poszło by znacznie szybciej z efektami ale wiecie jak to w biznesach jest).

Ostatnio trochę bomblowałem, zwalam to na winę upałow ;) ale miałem też sporo innych załatwiań z innych dziedzin życia. Mam bardzo ciekawe wyniki i od połowy sierpnia biorę się ostro do pracy żeby wdrożyć nowe pomysły.

Czasem dobrze odejść na jakiś czas od problemu żeby go później skutecznie rozwiązać. Takie moje Seiri, Seiton, Seiso, Seiketsu i Shitsuke :)

Oczywiście Pozdrawiam :)

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

No cóż w Kablach sieciowych jest ważna nie ortografia tylko skuteczność!

Kolega nie robi kabli sieciowych a ja fizycznie je wykonuję; ponad 10 lat eksperymentów za własną kasę (za cudzą poszło by znacznie szybciej z efektami ale wiecie jak to w biznesach jest).

Ostatnio trochę bomblowałem, zwalam to na winę upałow ;) ale miałem też sporo innych załatwiań z innych dziedzin życia. Mam bardzo ciekawe wyniki i od połowy sierpnia biorę się ostro do pracy żeby wdrożyć nowe pomysły.

Czasem dobrze odejść na jakiś czas od problemu żeby go później skutecznie rozwiązać. Takie moje Seiri, Seiton, Seiso, Seiketsu i Shitsuke :)

Oczywiście Pozdrawiam :)

I oczywiście Sepuku ..;)

Sly

Mam taką propozycję. Chyba powinniśmy przyjechać do Ciebie grupą warszawską i sprawdzić nausznie jak grają właściwie wykonane monobloki Amplifona. Przecież trzeba jakoś sprawdzić ich realne możliwości. Ewentualnie, może nawet odpłatnie, wypożyczyłbyś je nam na odsłuch do Warszawy.

Bo chyba z takim wrażeniem niedosytu nie powinniśmy zostać.

I oczywiście Sepuku ..;)

Wbrew pozorom to bardo dobrze że mamy także tą opcję, oczywiście obcą w kulturze chrześcijańskiej.

Sly

Mam taką propozycję. Chyba powinniśmy przyjechać do Ciebie grupą warszawską i sprawdzić nausznie jak grają właściwie wykonane monobloki Amplifona. Przecież trzeba jakoś sprawdzić ich realne możliwości. Ewentualnie, może nawet odpłatnie, wypożyczyłbyś je nam na odsłuch do Warszawy.

Bo chyba z takim wrażeniem niedosytu nie powinniśmy zostać.

Sly nic nie pożyczaj bo jak życie pokazuje Ci sp....

Twój Avatar na to wskazuje .

To w avatarze Prezes audiostereo moderatorzy muszą go czy chcą czy nie podziwiać.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Sly nic nie pożyczaj bo jak życie pokazuje Ci sp....

To w avatarze Prezes audiostereo moderatorzy muszą go czy chcą czy nie podziwiać.

Jak dla mnie to Ty jesteś psychopata...

teraz znikam mam zajęcia.

Jak dla mnie to Ty jesteś psychopata...

Nie interesuje mnie twoja diagnoza ale popatrz lepiej w lustro i sprawdź z słownikiem co to znaczy.

Nie zamierzam nic pożyczać. Dobry zwyczaj, nie pożyczaj. Ja dbam o sprzęt, kable i każdy kto coś ode mnie kupił to wie, że dostał sprzęt jak nowy. Ale ludzie nie dbają, nie szanują i dlatego nie pożyczam.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

teraz znikam mam zajęcia.

Nie interesuje mnie twoja diagnoza ale popatrz lepiej w lustro i sprawdź z słownikiem co to znaczy.

Rozbiłem lustro siekierą ...;)

Nie zamierzam nic pożyczać. Dobry zwyczaj, nie pożyczaj. Ja dbam o sprzęt, kable i każdy kto coś ode mnie kupił to wie, że dostał sprzęt jak nowy. Ale ludzie nie dbają, nie szanują i dlatego nie pożyczam.

To fakt , widziałem potwierdzam ;)

A najważniejsze, jaki miał w tym interes :)

Tak przypowiastka ...

Pożyczył mi kolega samochód , znacznie lepszy od mojego i to naprawdę znacznie lepszy.

Miałem go tydzień ...strasznie drogi ..tylko nie chciał jeździć ....nie przyspieszał ...nie skręcał...

Zastanawiałem dlaczego ten mój kolega wydał tyle pieniędzy za takie cuuuś.

Doszedłem do wniosku , że to kretynizm kupować takie drogie i byle jakie ....zaprosiłem kolegów i obśmialiśmy się strasznie .

Myślałem czy nawet nie zapytać kolegi co z nim nie tak..

Ale , że byłem zazdrosny , że ma takie fajne auto to obśmialiśmy się strasznie ...

A teraz głupia sprawa , bo okazuje się , że kierowca był marny ..i cybant był zluzowany na turbo ....

Głupia sprawa ....

Poradzi ktoś co z tym zrobić....

PS.

Mam też kolejną przypowiastkę jak kupiłem zepsute phono Phasta ...

Ale to już jutro......

Zgadzam się Slaj w 100%, tylko po łapach bić! Dasz palec, to całom renke wezmom! Slaj, ale to może moglibyśmy wpaść na odsłuch do Ciebie? Bez nocowania, nawet bez obiadu, ale w przyjemnej atmosferze fanów piosenek!

>>Amplifon

A te trafa to jakie tam siedzą w środku? To jakieś gotowce, nawijane specjalnie? Udało się zlokalizować usterkę/moda?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Zgadzam się Slaj w 100%, tylko po łapach bić! Dasz palec, to całom renke wezmom! Slaj, ale to może moglibyśmy wpaść na odsłuch do Ciebie? Bez nocowania, nawet bez obiadu, ale w przyjemnej atmosferze fanów piosenek!

>>Amplifon

A te trafa to jakie tam siedzą w środku? To jakieś gotowce, nawijane specjalnie? Udało się zlokalizować usterkę/moda?

A później obśmiać i wyszydzić ...

Czy wy myślicie , że was ktoś traktuje poważnie ...?

Mam dobry adres w W-wie pewnie coś poradzą na te przypadłości..

http://www.gabclinic.com

A Ciebie, Diogenes, ktoś traktuje poważnie? 31 postów? Rejestracja 24 lipca 2015? Kloniku? Ujawnij się misiu podwórkowy...

>>Do Moderacji

Proszę o nie usuwanie moich postów! Dzięki!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Slaj, ale to może moglibyśmy wpaść na odsłuch do Ciebie? Bez nocowania, nawet bez obiadu, ale w przyjemnej atmosferze fanów piosenek

moglibyśmy czyli spotkanie starego audiofila ze slajem przejdzie do annałów audiostereo.pl.

Ciekawe czy przeżyją?

Przyjadą, posłuchają, pokiwają głowami, popatrzą na starego, przytakną i powiedzą że całkiem nieźle gra, a po wyjściu stwierdzą, jak zawsze, że referencja jest tylko jedna i tamże gra najlepiej ;).

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

A Ciebie, Diogenes, ktoś traktuje poważnie? 31 postów? Rejestracja 24 lipca 2015? Kloniku? Ujawnij się misiu podwórkowy...

>>Do Moderacji

Proszę o nie usuwanie moich postów! Dzięki!

Marcin myślałem , że Ty domyślny jesteś ...

No właśnie jestem, widzę co się dzieje, dawaj misiu, dawaj :D

Compu Compu, chciałbym się do Ciebie zgłosić, w celu zaczerpnięcia nauk dotyczących ustawek! Bardzo ważna sprawa, bo wiesz, ja nie znaju... A slaj to mocny zawodnik, spore doświadczenie i nie jest łatwo go zagiąć! Compka, tylko jakieś normalne terminy, wieczorkiem np. może być. Blisko podobno mam do Ciebie, więc dojadę na czas :)

Compu Compu, chciałbym się do Ciebie zgłosić, w celu zaczerpnięcia nauk dotyczących ustawek! Bardzo ważna sprawa, bo wiesz, ja nie znaju... A slaj to mocny zawodnik, spore doświadczenie i nie jest łatwo go zagiąć! Compka, tylko jakieś normalne terminy, wieczorkiem np. może być. Blisko podobno mam do Ciebie, więc dojadę na czas :)

Szkoda Twojego czasu. Moich staroci nie warto słuchać. A i ja się na audio nie znam.

Jak mawia masza ja w moim wieku na długości fajfusa nie muszę się ścigać, za to Ty, jak mawiał klasyk z filmu Sztos, cytuję ... "masz duże potrzeby, musisz za***rdalać i to ostro" ;).

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

No to proponuję lasek za hotelem Palatium w Żabiej Woli ...

Mamy niedaleko i wyjaśnimy sobie wszystkie problemy .

Piszesz się ?

Marcin myślałem , że Ty domyślny jesteś ...

Cześć Grzesiu:)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.