Skocz do zawartości
IGNORED

USŁYSZANE U DENTYSTY !!!

WOJTEK2

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzę na fotelu dentystycznym w ustach mam kilka kilo narzędzi i nagle dociera do mnie muzyka z bum -boxu stojącego gdzies w rogu. Muzyka która jest genialna , do tego stopnia że po chwili przestaję zwracać uwagę na jej jakość , co więcej przestaję zwracać uwagę na cokolwiek - po prostu "odjeżdżam" całkowicie. (od razu wyjaśniam że przyczyną bynajmniej nie są żadne znieczulenia itp)

Ale do rzeczy - może ktoś słuchał radia w piątek ok 19 -20 odniosłem wrażenie że poszła cała płyta (zakładam że radio , ale spytam dentystę następnym razem) muzyka trudna do porównania - mieszanka wielu stylów , sekcja rytmiczna utrzymana w klimacie falującego reagge a do tego gitarzyści grający na pograniczu od łagodnego bluesa , jazzu do ostrego hard - rocka czy wręcz metalu z niesamowitą wirtuozerią a mimo to całość robiła wrażenie b. delikatnej i subtelnej muzy. Najbliższe do porównania to Atom Heart Mother - solówka która następuje po chórku.

Wyszeddłem od dentysty , włączyłem radio w samochodzie i czar prysł .

Jeśli ktoś nie słyszał a czuje o co chodzi to może coś poleci ?

pzdr. Wojtek

https://www.audiostereo.pl/topic/11787-us%C5%82yszane-u-dentysty/

Moze to pani dentystka zadziałała na Ciebie swoim czarem.

Z opisu wynika że musialo być silne znieczulenie, nie ma się czego wstydzić zaprzeczając, bólem upajają się tylko dewianci.

:)

PMD - :) - doskonałe !!!

Guzia - to chyba nie do końca znieczulenie choć nie ukrywam że takowe było , dentysta jest facetem za to ma b. fajne dwie asystentki , takie że jak się nachylą. . zresztą co tu będe pisał w końcu rozmawiamy o muzyce.

• Redaktorzy

dobra i ładna dentystka to skarb. Pamiętam jak raz takie cudo zastępowało mojego dentystę-sadystę. 160cm, blondynka, zielone oczy, ciemna karnacja, ciepły głos, wiek ok25 lat, biust C. Kiedy się nachyliła szczęka sama mi opadła i prawdę powiedziawszy mogła mi usunąć (dentystka a nie szczęka) całe uzębienie a i tak bym się głupkowato uśmiechał ze szczęścia ;-))

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Witam

Dobra, ładna i delikatna dentystka to skarb. Macie rację. Kiedyś dałem sobie takiej przemiłej Pani zaborować/naprawić 4 zęby za jednym podejściem. I jeszcze mi było przykro, jak musiałem w końcu opuścić gabinet :)

Jedyn znieczulenie to wdzięk i aparycja Pani dentystki :)

znam odres inetrnetowy takich dentystek..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ty musisz wojtek2 zadzwonic do tego dentysty i sie spytac co puszczal z bamboxa. A jak to bylo radio to mozesz po programie poszukac co to bylo ale chyba to jednak bylo z kasety bo inaczej nie poszczeli by calej plyty bo tak sie nie robi na ogol. Sam jestem ciekawy bardzo co to byla za muzyka bo jak opisujesz to widacm, ze jakas dobra i ambitna a taka najbardziej lubie i w takiej sie rozkoszuje.

Z dentysta to kiedys mialem takze taka przygode jak opisalisci ale inna. Siedzialem z wata w buzi a ten dentysta zaczal opowiadac o pilce noznej, ze lubi Legie i takie tam duperele, ze myslalem, ze mi sie noz w kieszeni otworzy. Nie moglem nic tylko mmmmm i mmmm a on nadawal o tych czeresniakach z Legii co ich Pogon na widelcach roznosi nie od dzis. I co powiecie? I jeszcze mu musialem zapalcic ale sie nie odezwalem. Jak taki becwal moze przyjmowac gosci w Stargardzie jak lubi Legie i jeszcze ot tym sie rozpowiadac szeroko. Rece i szczeka opadaja!

Yaba, jak sie mówi do dentysty z pełnymi ustami to on rozumi, ale jak powiesz normalnie to troche niebardzo.

Praktycznie to dentysci zawsze mają przewagę w "dialogu" z klientem, a spróbuj coś powiedzieć nie po jego myśli.

ten dialog to praktycznie monolog i niech mi ktos powie jak w takiej sytuacji zmienic temat ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.