Skocz do zawartości
IGNORED

Lampizator big 7

Lukasz Stawowy

Rekomendowane odpowiedzi

Moze zktualne modele lampiego kupuja ci , co sluch maja dobry?

Wątek humorystyczny jest na bocznicy.

Marslo

Cncesz ze mna rozmawiać,a dlaczego mnie pobanowałeś w swoich watkach?

Golden Gate 22kEU, caly wklad materialowy 1 - 1.5kEU. Przebitka razy 15 mistrzostwo swiata w wadze ciezkiej ;) Toz to nawet DCS z Vivaldim nie ma takiej przebitki przy cenie 110 k$ i tam raczej CE jest autentyczny, czesci z innej galaktyki, technologia z innej galaktyki jak i inna odsprzedawalnosc i awaryjnosci nie mowiac juz o dzwieku. Ale jak komus brak zdrowego rozsadku...

Golden Gate 22kEU, caly wklad materialowy 1 - 1.5kEU. Przebitka razy 15 mistrzostwo swiata w wadze ciezkiej ;) Toz to nawet DCS z Vivaldim nie ma takiej przebitki przy cenie 110 k$ i tam raczej CE jest autentyczny, czesci z innej galaktyki, technologia z innej galaktyki jak i inna odsprzedawalnosc i awaryjnosci nie mowiac juz o dzwieku. Ale jak komus brak zdrowego rozsadku...

Ciekawe że wcześniej nie krytykowałeś w ten sposób Lampizatora.

Czy wiesz jaka przebitka jest w dobrej restauracji ?

Ciekawe że wcześniej nie krytykowałeś w ten sposób Lampizatora.

Byl znacznie tanszy i jeszcze te numery w tej klasie przechodzily, w tych pieniadzach za to co jest moim zdaniem to juz nalezy sie ostra krytyka. I jeszcze sobie to CE zafundowal, jego cyrk jego malpy, ale robi zla opinie o polskich konstruktorach na swiecie. Dzwiek to nie wszystko, przy tych pieniadzach wymagania sa juz ogromne, ale jakos widac malo komu to przeszkadza z kupujacych. Tylko ze sa ludzie ktorzy sie na tym znaja i sa obiektywni i potrafia ocenic obiektywnie co to jest wyrabiane w Lampim i ocena tego pojdzie w swiat predzej czy pozniej.

Czy wiesz jaka przebitka jest w dobrej restauracji ?

Lampizator to nie jest dobra restauracja.

Moze aktualne modele lampiego kupuja ci , co sluch maja dobry?

Mariusz i ty piszesz ,że wygląd się nie liczy ?

Toż to Hipokryzja z twojej strony

P.S oczywiście niem nic do zarzucenie lampizatorowi , sam miałem jego daca na Audio Szoł

Prosze popatrzec jakie sprzety robi Amare wlasnie, przeciez to jest pelny profesjonalizm w kazdym wzgledzie obudowa plytki polaczenia bezpieczenstwo. A to co odstawia Fikus za 22kEuro to sie po prostu juz w pale nie miesci.

Przeciez jak sie kolesie przejada na Lampizatorze i zalapia ze zostali najzwyczajniej wydymani, to kto cos kupi z Polski n.p. od Amare? Nikt juz nie zaryzykuje kupic nic z Polski

P.S oczywiście niem nic do zarzucenie lampizatorowi

A to dziwne...;) poprawnosc polityczna w cenie ;)

Mariusz i ty piszesz ,że wygląd się nie liczy ?

Toż to Hipokryzja z twojej strony

P.S oczywiście niem nic do zarzucenie lampizatorowi , sam miałem jego daca na Audio Szoł

A gdzie napisalem, ze wyglad sie nie liczy?

Napisalem tylko, ze jest rzecza mniej istotna , niz relacja jakosc dzwieku/ cena.

U mnie big 7 jest caly czarny i dlatego mimo, ze nie jest nadzwyczajnej urody , nie wyroznia sie in minus, akryl nawet niezle wyglada.

Wklejalem zdjecie, kazdy moze sam ocenic, post 381.

Konto w trakcie usuwania

A gdzie napisalem, ze wyglad sie nie liczy?

Napisalem tylko, ze jest rzecza mniej istotna , niz relacja jakosc dzwieku/ cena.

U mnie big 7 jest caly czarny i dlatego mimo, ze nie jest nadzwyczajnej urody , nie wyroznia sie in minus, akryl nawet niezle wyglada.

Wklejalem zdjecie, kazdy moze sam ocenic, post 381.

Ja nie oceniam samego lampizatora tzn jego wygladu tylko , że u ciebie liczy dzwiek i jak wyglada w salonie sam tak mowiles

Prosze popatrzec jakie sprzety robi Amare wlasnie, przeciez to jest pelny profesjonalizm w kazdym wzgledzie obudowa plytki polaczenia bezpieczenstwo. A to co odstawia Fikus za 22kEuro to sie po prostu juz w pale nie miesci.

Przeciez jak sie kolesie przejada na Lampizatorze i zalapia ze zostali najzwyczajniej wydymani, to kto cos kupi z Polski n.p. od Amare? Nikt juz nie zaryzykuje kupic nic z Polski

Przestań już z tym defetyzmem. Gdzie się tylko nie pojawisz to musisz pisać jaki to Lampizator niebezpieczny. Płaci ci kto za klepanie w kółko tego samego? Chyba tak, bo sam jeszcze nic nie osiągnąłeś, jesteś konkurencją dla nikogo. Nie wiem o co chodzi. Ale że tacy jak ty się tu wypowiadają i nikt z tym nic nie robi to ręce opadają.

Gdzie się tylko nie pojawisz to musisz pisać jaki to Lampizator niebezpieczny.

A jest bezpieczny? ;)

Nie wiem o co chodzi.

Chodzi o to ze Lampizator wyrabia Polska 'marke' innym.

A jest bezpieczny? ;)

A znasz kogoś komu zrobił krzywdę albo spalił mieszkanie? Nie? Tak myślałem... Powtarzasz się, najwyraźniej z zazdrości.

Chodzi o to ze Lampizator wyrabia Polska 'marke' innym.

Naprawdę to strasznie niedorzeczne co piszesz, dziecinne. Każda marka na siebie pracuje.

A znasz kogoś komu zrobił krzywdę albo spalił mieszkanie? Nie? Tak myślałem... Powtarzasz się, najwyraźniej z zazdrości.

Sa swiatowe normy i wymogi, Lampizator jest CE a ja podwazam ze nie jest CE, co pojdzie ze mna do sadu? ;)

To urzadzenie to jest odstawianie maniany na wielu polach, wstyd mi ze pochodzi z Polski.

Pokaz mi jedna firme ktora stosuje takie praktyki nawet za kwoty 10 krotnie mniejsze, pokaz mi? A tu mamy sprzet za 22k euro!

Naprawdę to strasznie niedorzeczne co piszesz, dziecinne. Każda marka na siebie pracuje.

Jest tez cos takiego jak marka POLSKIE AUDIO i o taka marke mi tu chodzi

Sa swiatowe normy i wymogi, Lampizator jest CE a ja podwazam ze nie jest CE, co pojdzie ze mna do sadu? ;)

To urzadzenie to jest odstawianie maniany na wielu polach, wstyd mi ze pochodzi z Polski.

To sobie podważaj, a kogo to interesuje :) Przez pisanie ciągle tych samych rzeczy pokazujesz że ci słoma z butów wystaje. Zazdrościsz mu sukcesu, bo sam żadnego na koncie nie masz.

Pokaz mi jedna firme ktora stosuje takie praktyki nawet za kwoty 10 krotnie mniejsze, pokaz mi? A tu mamy sprzet za 22k euro!

Jest tez cos takiego jak marka POLSKIE AUDIO i o taka marke mi tu chodzi

Stasio niemasz zielonego pojecia co to jest CE

Ty tu Marcin Stasiowi z jakimiś tam CE nie wyjeżdźaj bo zaraz i Twoje Amare będzie beee.

Staś mówi często że Lampi jest beee znaczy że ma rację ! Kunieć ! Kropke! CEnd znaczy się :)

Czyli jest CE?

Będziesz się tak dopytywał to i Ciebie Elektron znaczy prund kopnie !!!

I to prosto do muzgu :)

Przestań już z tym defetyzmem. Gdzie się tylko nie pojawisz to musisz pisać jaki to Lampizator niebezpieczny. Płaci ci kto za klepanie w kółko tego samego? Chyba tak, bo sam jeszcze nic nie osiągnąłeś, jesteś konkurencją dla nikogo. Nie wiem o co chodzi. Ale że tacy jak ty się tu wypowiadają i nikt z tym nic nie robi to ręce opadają.

Masz u siebie lampizatora może/?

Na ilu jest klepkach na czterech czy pięciu?

Wiesz co to bezpieczny produkt?...........podobnie jest z bezpiecznym sexem.

Jak sex nie jest bezpieczny to potem mozna mieć syfa-to tak najprościej tłumaczę.

Pożyczysz na testy swoja konstrukcję-tzn. odtwarzacz plików-ma CE prawda

Masz u siebie lampizatora może/?

Na ilu jest klepkach na czterech czy pięciu?

Wiesz co to bezpieczny produkt?...........podobnie jest z bezpiecznym sexem.

Jak sex nie jest bezpieczny to potem mozna mieć syfa-to tak najprościej tłumaczę.

Pisze się "seks" - na polskim forum się wypowiadasz.

Bo dobrze gra, a konkurencja w tych pieniadzach jest mala.

Fikus tez posiadl ta cenna wiedze jak zgotowac smaczna zupe z tanich czesto zgnilych warzyw posypujac calosc drogim parmezanem na gore dajac trufla. ;)

I co czytający na to?

Z zasady same uklady zastosowane w lampizatorze są mało bezpieczne.

Jaja sobie robisz ?

Pamiętasz z jakiego nicka piszesz ?

A przepraszam nazwy użytkownika miało być ...

Skład

----------------------------------------------------

Nie cwaniakuj-czym handlujesz napisz i czy to jest hajend-ok?

To Fikus jest marką-dobre jajca.

Marka dla słyszących po swojemu?..............z tym sie zgodzę.

Co to jest te PC Audio?

na polskim forum jesteśmy prawda?

Na przyszłość to zwróc uwagę Elberothowi,aby nie wrzucał z sieci jakichś wydumek pisanych po angielsku-postawie Ci flaszkę za to-ok?

Nie cwaniakuj-czym handlujesz napisz i czy to jest hajend-ok?

Szczerze nie mogę z was, z ciebie i Stasia. Lubię Lampizatora za to co osiągnął i za dźwięk. Nie mam jego produktu u siebie, może kiedyś. Natomiast podziwiam go bo zaczynał od DIY, dzielił się z ludźmi, rozkręcił interes i mu dobrze idzie. Ludzie kupujący jego rzeczy są zadowoleni. Rozumiem że ktoś może nie lubić jego produktów ale w kółko się z nich nabijać i pisać jakie to są niedorobione przy każdej okazji to po prostu przesada, dziecinada, toksyczne to. W tym nie ma nic konstruktywnego. Musi was mocno uwierać sukces Fikusa bo nie widzę innego powodu dla którego przy każdej okazji wylewacie na niego pomyje. Nie rozumiem dlaczego moderacja nic z takimi osobnikami nie robi... choć ciebie to pewnie zaraz zbanują bo komuś naprawdę podpadniesz.

Szczerze nie mogę z was, z ciebie i Stasia. Lubię Lampizatora za to co osiągnął i za dźwięk. Nie mam jego produktu u siebie, może kiedyś. Natomiast podziwiam go bo zaczynał od DIY, dzielił się z ludźmi, rozkręcił interes i mu dobrze idzie. Ludzie kupujący jego rzeczy są zadowoleni. Rozumiem że ktoś może nie lubić jego produktów ale w kółko się z nich nabijać i pisać jakie to są niedorobione przy każdej okazji to po prostu przesada, dziecinada, toksyczne to. W tym nie ma nic konstruktywnego. Musi was mocno uwierać sukces Fikusa bo nie widzę innego powodu dla którego przy każdej okazji wylewacie na niego pomyje. Nie rozumiem dlaczego moderacja nic z takimi osobnikami nie robi... choć ciebie to pewnie zaraz zbanują bo komuś naprawdę podpadniesz.

Ostatnia rewelka za 92000 pln-czy Fikus naprawdę zwariował?

Za tyle to pięknie grający system składasz.........przemyśl temat warto-piszę szczerze.

Natomiast z Ciebie jest bardzo zagadkowy osobnik taki handlarz-umyślnie i z premedytacją denerwująca ostentacyjnie branża porządnych ludzi.

Jesli dla Ciebie jest sukcesem osiagniecie Fiskusa to rzucam jemu i Tobie prosto w twarz rekawicę.

Stawiam system za około 100000 pln,który nie daje brzmieniowo urządzeniom Fikusa najmniejszych szans,a wiesz czemu.?

Pan Fikus może czarować jakichś nieosłuchanych żółtodziobów i początkujących audiofili z kasą-taka jest prawda.

Dokładnie. Oczywistym powinna być wysoka jakość wykonania.

92000,- do czegoś jednak zobowiązuje.

Oczywiście że zobowiązuje, nie uważam że jest inaczej, naprawdę. Ale przede wszystkim do grania. Postęp w jakości wykonania też jest duży. Lampizator to nie jest wykonanie dCS-a, ale idzie w dobrą stronę w porównaniu do źródeł sprzed dwóch lat. Nie wierzę że się komuś dom spali jak tu co niektórzy piszą. Z tego co na zdjęciach widać bebechy GG też ma lepsze niż kiedyś. No i chyba jednak gra skoro tylu ludzi to kupuje i jest zadowolonych. Sami głusi z pieniędzmi ale bez wiedzy w audio nie siedzą. Głosują portfelem. A jak się komuś nie podoba to przymusu do słuchania, oglądania czy kupowania nie ma.

Ostatnia rewelka za 92000 pln-czy Fikus naprawdę zwariował?

Za tyle to pięknie grający system składasz.........przemyśl temat warto-piszę szczerze.

Natomiast z Ciebie jest bardzo zagadkowy osobnik taki handlarz-umyślnie i z premedytacją denerwująca ostentacyjnie branża porządnych ludzi.

Jesli dla Ciebie jest sukcesem osiagniecie Fiskusa to rzucam jemu i Tobie prosto w twarz rekawicę.

Stawiam system za około 100000 pln,który nie daje brzmieniowo urządzeniom Fikusa najmniejszych szans,a wiesz czemu.?

Pan Fikus może czarować jakichś nieosłuchanych żółtodziobów i początkujących audiofili z kasą-taka jest prawda.

Fiskus z cena 92000zl wspina sie na wyzyny" fisiowania,fantazjowania,fruwania" w oblokach,specyficzna polska ulanska fantazja,chociaz obu-

dowa powinna byc zrobiona ze srebra, aby w razie czego sprzedac to cudo na wage,ale audiofilska choroba nie wybiera i debili nie brakuje,

do wyboru do koloru sa przeciez juz sa za nascie tysiecy same garnki ktore gotuja,odkurzacze ktore zamieniaja brud w tlen sa na to chetni,czyli

ten Pan kieruje to do tej wybranej smietanki,niech maja to co najlepsze!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.