Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

pacynka prezesa

Argusik a czyją ty jesteś pacynką?Wiesz?Myślę,że Donaldinia i Kopaczu oraz całej tej bandy,którą obnażyły....taśmy prawdy.

Ja zagłosuję na Dude chociaż w pierwszej turze oddałem swój głos na kogoś innego.Wybiorę mniejsze zło.

[...] Wybiorę mniejsze zło.

Problem w tym, że TO NIE JEST MNIEJSZE ZŁO.

Przypomnij sobie dokładnie, co się działo w niesławnych latach 2005 - 2007. Jeszcze wiele lat później odkręcano ten bajzel, który kacze po.....y i ich ekipa paranoików, dewotów i (prawdopodobnie) kremlowskich agentów wpływu uczyniły w polityce, gospodarce i społecznej świadomości.

Jeszcze wiele lat później odkręcano ten bajzel, który kacze po.....y i ich ekipa paranoików, dewotów i (prawdopodobnie) kremlowskich agentów wpływu uczyniły w polityce, gospodarce i społecznej świadomości.

I po co to nerwy? Zalecam spokojne zastanowienie się i znalezienie odpowiedzi na sławne pytanie: "Jak żyć?" gdy oni wrócą do władzy. Bo dzisiaj nie wydaje się to takie nieprawdopodobne jak jeszcze trzy miesiące temu.

Kuzyn murzyna

Problem w tym, że TO NIE JEST MNIEJSZE ZŁO.

Przypomnij sobie dokładnie, co się działo w niesławnych latach 2005 - 2007. Jeszcze wiele lat później odkręcano ten bajzel, który kacze po.....y i ich ekipa paranoików, dewotów i (prawdopodobnie) kremlowskich agentów wpływu uczyniły w polityce, gospodarce i społecznej świadomości.

No - tyle złego narobili Rosjanom i ich przydupasom ze WSI, że aż jedną kaczkę trzeba było odstrzelić, pamiętasz?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Przypomnij sobie dokładnie, co się działo w niesławnych latach 2005 - 2007.

Z ludzką pamięcią jest jak z dziurą w d.....pie - każdy ma swoją. Ja na przykład znam osoby, które uważają że PRL był krainą mlekiem i miodem płynącą. Tylko nie potrafią wytłumaczyć, dlaczego się zesrał.

Ja, na ten przykład, pamiętam że za PiS-u ścigani byli przekręciarze i łapówkarze. A Ty pamiętasz sprawę Antykomora? ABW wpadła mu do mieszkania o 6. rano, bo krytykował miłościwie nam panującego Bronisława. A z nowszych spraw: właśnie zamknięto na cztery tygodnie, na badania w psychiatryku gościa, który na wiec PBK przyszedł z krzesłem. Z paragrafów o zamiarze zamachu na głowę państwa.

Wolę żyć w kraju, w którym pństwo ściga łapówkarzy, a nie internautów.

Kuzyn murzyna

No - całkowite rozwalenie naszego wywiadu

I znowu, Arguś, selektywna pamięć. Przypominam, że likwidację WSI przegłosował sejm najjaśniejszej, w tym aktualny "Prezydent Europy", czyli Donald Tusk.

Kuzyn murzyna

całkowite rozwalenie naszego wywiadu

NASZEGO??? Miejże litość!!! Ubecy po akademii KGB służyli... Polsce??? Jak "służyli" - to wyjaśnia Raport Komisji Likwidacyjnej. A jeszcze lepsze rzeczy są w Aneksie do tegoż Raportu.

I Komorowski jest zapewne sparaliżowany teraz ze strachu, gdyż JEDYNEM DYSPONENTEM Raportu pozostaje... prezydent! :)

Teraz już pójdzie na noże więc możemy spodziewać się upublicznienia treści Aneksu już jesienią! :)

YES YES YES!!! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A antoś paranoik zrobił to w sposób najgorszy z możliwych.

To znaczy jak? Bo dla mnie likwidacja oznacza likwidację. A nie na przykład tylko częściową likwidację. Albo tylko likwidację po troszeczku. Przecież nie można być tylko troszeczkę w ciąży!

Kuzyn murzyna

Wolę żyć w kraju, w którym pństwo ściga łapówkarzy, a nie internautów

I ja również z dwojga złego wolę Dude.I wisi mi co kto pisze.TO MNIEJSZE ZŁO.

Przecież nie można być tylko troszeczkę w ciąży!

Argusik jeszce o tym nie wie.Bul mu nie doniósł.

NASZEGO??? Miejże litość!!! Ubecy po akademii KGB służyli... Polsce??? Jak "służyli" - to wyjaśnia Raport Komisji Likwidacyjnej. A jeszcze lepsze rzeczy są w Aneksie do tegoż Raportu.

I Komorowski jest zapewne sparaliżowany teraz ze strachu, gdyż JEDYNEM DYSPONENTEM Raportu pozostaje... prezydent! :)

Teraz już pójdzie na noże więc możemy spodziewać się upublicznienia treści Aneksu już jesienią! :)

YES YES YES!!! :)

Dopiero mu spadnie....na ryj.

Będzie, jak ppp*) się załapie na pałacyk. Będzie znacznie większy, niż w latach 2005 - 2007 kiedy cały świat się śmiał z rządów kartoflano - buraczanych oraz licznych dyplomatycznych sraczek "prezydęta fszechczasuf".

-------------------------------------

*) ppp = pie....... pacynka prezesa

Zgadzam się! Wiochy narobi klonowany kartofel że hej, bo będzie sterowany przez Mlaszczysława Bezzebnego. Polewam na smutno :-)

tumblr_lrxo5oRcul1qk2i4fo1_500.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Zgadzam się! Wiochy narobi klonowany kartofel że hej,

Bredzisława nie przebije:

Wizyta Merkel i Sarkoziego w Warszawie- wiocha

Wizyta Bredzisława w USA - żenuła

Wizyta w Japonii - skandal

To przykłady pierwsze z brzegu. Teraz już możesz polewać na wesoło.

Kuzyn murzyna

Szkoda, że nie zabral do Japonii żony Millera w tej sławetnej sukience. Byłby komplet.

Obciachu.

To szoguna i krzesła tobie mało? Skynyrd - ty normalny masochista jesteś.

Kuzyn murzyna

Druga od lewej - moja, thraku...

Choć - bo ja wiem, czy na smutno?

Gdy taka Duda obejmie prezydencki stolec i zacznie wydziwiać po pisdracku - dopiero będzie wesele i radości kupa!:-)

Taż wtedy już absolutnie wszystkie "przepowiednie" i dalekosiężne przewidywania, ilu Polaków z tej kolebki szczęśliwości - da dyla ---- w łeb wezmą od razu!:-)

Zostanie Duda, żont, kilku przydupasów z familii, klechy i dwóch ministrantów.

Starczy.

Aha - i Murzyni, choć też do czasu...

Niusia, ja tobie z głębi mojego serca szczerze życzę: Ty zacznij ograniczać alkohol. Bo, jak to mówią: od wódki rozum krótki. Zwłaszcza, że na kobiety etanol szybciej działa. Najlepszy przykład: w powyższej wyliczance nie wymieniłeś paru kolesi z tego forum.

Kuzyn murzyna

Ale to i tak lepsze od przyjaciół sowy.Te taśmy prawdy....ten co nagrał dostanie od Dudy stanowisko pewnie.

Niusia, ja tobie z głębi mojego serca szczerze życzę: Ty zacznij ograniczać alkohol. Bo, jak to mówią: od wódki rozum krótki. Zwłaszcza, że na kobiety etanol szybciej działa. Najlepszy przykład: w powyższej wyliczance nie wymieniłeś paru kolesi z tego forum.

Ha! Dopiero bym Ci nadepnął na odcisk, gdybym był po gorzale!:-)

Jako niepijący,radzę : zacznij!:-))

Teraz poważnie:

Tu, niektórzy - serio o tej Dudzie?:-)

O tej laleczce na jeszcze niewidocznych - linkach , sznureczkach i - już wkrótce - linach ?

Szczerze Wam współczuję.

Szukanie nowych światów zostawcie Artonowi.

On to robi mniej napastliwie.

Czy tylko dla pesos?...:(

Czy tylko dla pesos?.

Tylko i wyłącznie dla mamony. Oczywiście, aby zacząć przygodę z wódeczką.

Ha! Dopiero bym Ci nadepnął na odcisk, gdybym był po gorzale!:-)

Gdybym BYŁ po gorzale? To ty, Niusia, chłopak jesteś? Znaczy od Legierskiego. W takim razie przypominam, że Twój wódz będzie głosował na Dudę.

Kuzyn murzyna

Wizyta Merkel i Sarkoziego w Warszawie- wiocha

Wizyta Bredzisława w USA - żenuła

Wizyta w Japonii - skandal

A wizyta Obamy w Warszawie?

Wtedy, kiedy spotkał się z przedstawicielami środowisk żydowskich i tak mu jakoś zeszło, że spóźnił się dobre 30 minut do Belwederu. A Bronek jak dziecko dał się wmanewrować pracownikom własnej Kancelarii i czekał jak ten głupi na schodach... była transmisja w TV i na jednej połowie ekranu Obama świergoli sobie beztrosko z Eskimosami a na drugiej - samotny pan prezydent na tych schodach pokornie czeka aż czarnuch skończy fraternizację ze Starszymi i Mądrzejszymi.

Pięknie było widać, kto tu rządzi.

Bardzo krótka pamięć albo głupota...

11246977_819434804799225_1081199456761736958_n.jpg?oh=20237626e3a293e5680dc09910c3e2a4&oe=55CCD1AC

A tak to wygląda dla tych mniej rozgarniętych ;-) Master and servant jak śpiewali Depesze :-)

11266587_819378408138198_444827330845967302_n.jpg?oh=80c7db83b8e7c92cc0895243e56b8714&oe=5609B026

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

A tak to wygląda dla tych mniej rozgarniętych

Dla tych bardziej rozgarniętych polecam taśmy prawdy z tekstem....h*j,dupa i kamieni kupa.Sto razy wolę Dude.Dużo mniejsze zło.

Te sznurecki pokazuj babci,może uwierzy.

Strachy na lachy,dzięki nim cały czas mamy bande cwaniaków u władzy.

Widocznie masz coś za uszami,że boisz się tego puk,puk.Uczciwi ludzie się nie boją.Nie mają czego.

Dla tych bardziej rozgarniętych polecam taśmy prawdy z tekstem....h*j,dupa i kamieni kupa.Sto razy wolę Dude.Dużo mniejsze zło.

Te sznurecki pokazuj babci,może uwierzy.

Strachy na lachy,dzięki nim cały czas mamy bande cwaniaków u władzy.

Widocznie masz coś za uszami,że boisz się tego puk,puk.Uczciwi ludzie się nie boją.Nie mają czego.

Nie bredź mi tu o cwaniakach ;-) a Mlaszczysła i afera FOZZ to tak na szybko? Takie wały jak kręciły pisuary to hoho, naoglądaj się pałacyku bo Andrzejek wydmuszka posprzedaje wszystko co mu prezesik będzie kazał :-) że jakiś kmiot wiejski się nabierze na tego słupa to jeszcze bym zrozumiał ale ktoś kto na forum audio siedzi i łyka takie wydmuszki to już żal dupę ściska :-)

prawo-smirnoff-text.jpg

wasik-pis-zlodziej-cba.jpg

KEMPA-slak-pis-zemsta.jpg

a Mlaszczysła i afera FOZZ to tak na szybko?

FOZZ to akurat afera postkomunistycznych służb specjalnych. Poczytaj "Wieżę Komunistów".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.