Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

ale z reguły kilka miesięcy później okazuje się że nic się nie zmieniło.

I tym razem tak się stanie.Michnik już pi*doli,że jak dojdzie do zmiany Prezydenta to będzie tragedia.Będzie potrzebny granat...chyba.

Inaczej koryto będzie obsadzone PO staremu.

Nie wiem czy zauważyliście ale to całe Szkiełko Kontkatowe czy jak mu tam co raz bardziej przypomina Radio Maryja. Wyznawcy Bronka topią tam teraz swoje życiowe żale.

A kto to jeszce ogląda?

Moja teściowa - to jej religia, co tam powiedzą.

Proszę zgadnąć na kogo głosowała?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wiem, to musi bardzo boleć. ;) Czasem mam wrażenie, że dożyję jeszcze czasu w którym skurwysyństwa zostaną ukrócone, ale z reguły kilka miesięcy później okazuje się że nic się nie zmieniło.

Mądrego to i przyjemnie poczytać.

Kuzyn murzyna

Niczego nie psuję. W praktyce wygląda to dokładnie tak jak napisałem. Sam w takiej firmie pracuję i nie wyjebano mnie dotąd tylko i wyłącznie z powodu mojej wiedzy.

A w mojej nie ma "karierowiczów" bez "specjalizacji". Są dobrzy, ale niektórych pociąga większa kasa.

Nie ma jednak głupich podchodów, a przynajmniej wokół mnie nikt na Komorowskiego nie głosował.

Może dlatego ja wciąż myślę postępowo, na co dzień nie stykając się ze zidioceniem.

Do 1989 roku zbliżaliśmy się do przepaści, po 1989 roku zrobiliśmy milowy krok na przód. Ludzie biadolą nad konstytucją, ordynacją wyborczą, partiami itd. Podstawowym problemem jest to, że w wyniku aksamitnej przemiany rdzeń komuny (dawne PZPR + UB) nigdy nie oddało steru władzy. Ten rdzeń poprzez układy sprzedawał kolejne intratne sektory i na tym się bogacił. Dziś większość z nich ma głęboko w dupie ten cały polski burdel. Jeśli oni lub ich krewni dalej walczą, to dlatego że rajcuje ich sama władza.

To jest tak, jak byś mieszkał u stóp wulkanu i biadolił, że dym się wydobywa, zamiast spieprzać stamtąd jak najdalej.

Nie ważne jest jakie koszty ponieśliśmy dla zmiany systemu. To była transakcja kupna sprzedaży. Służby podały cenę, my to kupiliśmy.

Każdy coś ugrał, my wolnościowy towar, oni kasę i wpływy.

Media powoli, albo nawet od razu, stały się zależne i przez te 25 lat sączyły nam do ucha zaklęta kołysankę/usypiankę.

Jednak czas gra na naszą korzyść. Zobacz jak rozpiżył się obóz lewicowy.

OK. Mają kasę i wszystko w D.

Ale teraz kiedy można coś zmienić, należy doprowadzić do stany prawdziwej wolności, takiego który nie patrząc na nich, pozwoli nam wszystkich dojść do normalności.

Wieczne malkontenctwo to taka narodowa schiza. Czas odstawić prochy nienawiści i na dobre zasmakować wolności.

Wybory, wybory... 80% mediów, które każdego dnia ryją beret naszym rodakom nie ma nic wspólnego z polską racją stanu. Każdy tym wie, no i coś z tego wynika? ;) Absolutnie k**wa nic. Przecież dla wielu bardzo inteligentnych ludzi z tego forum Wyborcza jest obiektywnym źródłem informacji. Czy coś trzeba do tego dodawać?

Otóż nie każdy to jeszcze wie i dlatego ryją mu beret.

Mi nie ryją, bo ja nie oglądam "gadzinówki".

Odkąd przestałem, lepiej myślę samodzielnie, i dobrze mi z tym.

Chyba widać.

Nie wiem czy zauważyliście ale to całe Szkiełko Kontkatowe czy jak mu tam co raz bardziej przypomina Radio Maryja. Wyznawcy Bronka topią tam teraz swoje życiowe żale.

Bo to kolejna medialna ustawka, układowa kołysanka.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Bez Dwudziestki to mielibyśmy tu, nie przymierzając, drugie Szkło Kontaktowe. Czyli nudności straszne.

Na razie macie tu TV Trwam i Republikę.

Nie radzę oglądać na kolanach, rozwolnienie będzie straszne.

Nie oglądam, więc nie znam. Ale Ty chyba tak.

Nie radzę oglądać na kolanach, rozwolnienie będzie straszne.

Współczuję i zalecam Stoperan.

Kuzyn murzyna

A ja czasem Republikę oglądam.

Skoro Ty nie oglądasz, to skąd masz o niej złe zdanie ?

Jak bez zapoznawania się z jakimś medium masz wiedzieć o czym mówisz/piszesz ?

Czyjeś opinie ? Prooooooszę Cię.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Po użyciu wyrzucaj, nie oddawaj kolegom z celi.

Drogi Topciu - wszystko się Tobie pokiełbasiło. Może to kwestia odwodnienia w skutek rozwolnienia. Przypominam, że chłopaki spod celi głosują na Bredzisława. Więc ja nie nie mam takich kolegów.

--------------

Moderacja: ostrzeżenie za ataki personalne.

Kuzyn murzyna

Drogi Topciu - wszystko się Tobie pokiełbasiło. Może to kwestia odwodnienia w skutek rozwolnienia. Przypominam, że chłopaki z pod celi głosują na Bredzisława.

Na Bredzisława to głosuje chłopaków klawiochrona.

Wszak on zapewni im pracę.

Przypominam, że chłopaki z pod celi głosują na Bredzisława

Spod Twojej celi, drogi kuzynie, głosowali na Ogórek.

Teraz wszystko jasne.

--------------

Skoro Ty nie oglądasz, to skąd masz o niej złe zdanie ?

Jak bez zapoznawania się z jakimś medium masz wiedzieć o czym mówisz/piszesz ?

Czyjeś opinie ? Prooooooszę Cię.

... nic sie nie przejmuj top20 za zrodlo uznaje wyborcza i wikipedie...i tylko tym sie podpiera

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Spod Twojej celi, drogi kuzynie, głosowali na Ogórek.

Widzę, że nie opanowałeś jeszcze skutków odwodnienia - nie rozumiesz co czytasz. Chyba, że Ty jesteś z nowej matury. Wtedy wszystko jasne.

--------------

Kuzyn murzyna

nie rozumiesz co czytasz.

Opanuj wreszcie skutki lobotomii. Jeśli zdołasz.

Chyba, że Ty jesteś z nowej matury. Wtedy wszystko jasne.

Jak najbardziej z nowej, zgadnij tylko z którego roku. Po lobotomii musisz strzelać w ciemno.

Pudło czeka.

--------------

Moderacja: ostrzeżenie za atakii personalne.

Dlatego byłoby go szkoda. Jak, na ten przykład, ostatniego żubra.

Chyba - tura!

Żubrów ci u nas dostatek. Nawet w puszkach... ;)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Podstawowym problemem jest to, że w wyniku aksamitnej przemiany rdzeń komuny (dawne PZPR + UB) nigdy nie oddało steru władzy.

Jesteś oszołom, ziejesz nienawiścią, podpalasz Polskę, pogrążasz się w odmętach szaleństwa no i odpier**l się od generała, bo to człowiek honoru.

--------------

Opanuj wreszcie skutki lobotomii. Jeśli zdołasz.

Oj wygląda na to, że się pomyliłem. Skoro uważasz, że lobotomię jeszcze w Polsce wykonują to Ty nie jesteś z nowej matury. No to ile masz latek 80? 90?

--------------

Kuzyn murzyna

Bronek... nadchodzimy! :)

1383759_646549775376842_681745128_n.jpg

Bronek... nadchodzimy! :)

Czyżbyś Kolego planował powrót na tzw. "łono ojczyzny" ? A może to Prezes ćwiczy przed "wycieczką" na Smoleńsk w wiadomym celu ? W końcu powinien stanąć na czele tej ekspedycji.

A tak na marginesie czy Prezes jest leworęczny ? Gdzie kupił zegarek na prawą rękę ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.