Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie koledzy pisowcy widzą szanse Dudy na zwycięstwo?Przecież on ma mniejsze poparcie niż PiS.To znaczy,że nawet nie wszyscy pisowcy chcą na niego głosować.A tak w ogóle to jego kampania zaczyna przypominać tę kandydatki Ogórek.Po aferze ze Skokami ucichł.

Szanse?:)))

Żadne przecież.

Dlatego i "mamuśka" wzięła sprawę w swoje ręce...

Ciekawość ogarnia: Czy studenci, nie podpisujący "listy obecności" - mają jakiekolwiek szanse u tej baby?:)

Kurna - dramat:)))

Ale, jako że to pierwszy kwietnia - nie we wszystko wierzę!:)

To oczywista oczywistość!Przecież kandydat PiSu na prezydenta nie może przewyższać intelektualnie Prezesa.On ma ładnie i młodo wyglądać.To idzie młodość.

Ale to przecież debil i hipokryta. Miałem nieprzyjemność z nim w 4 oczy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale to przecież debil i hipokryta. Miałem nieprzyjemność z nim w 4 oczy.

Ło jeju!!!!????

Z którym????

Zresztą, cóż to za różnica...

Ale - nie podejrzewałem Cię:)

A ja patrzę sobie na jednych i drugich,i zastanawiam się jak daleko to zabrnie.Kiedy się połapią,że jedni i drudzy to pic na wode fotomontaż.

To w PiSie nie ma oszustów?

Jeśli to do mnie,to nigdzie tego nie napisałem.

Piszę już po raz enty,że jedni warci są drugich.To to samo.

Na pewno potrzeba zmiany na scenie politycznej,nowych ludzi i pomysłów.Ale nie w ramach obecnych struktur bo właśnie przykład Dudy pokazuje,że młodzi są klonami tych starych.

Ale - nie podejrzewałem Cię:)

Stare szkolne czasy:) Byliśmy razem na jakiejś imprezie szkolnej, Dostał w cumel. Woźny był świadkiem.

Pisuje tu...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kubri

Gdzie widzisz tę lewicowość u Ogórek?To taka sama dewota jak jakaś pisówa.Popełnia po raz kolejny błąd naszej lewicy spod znaku SLD.Wydaje jej się,że jak podliże się kosciołowi to zwiększy swoje szanse.

.Ale nie w ramach obecnych struktur bo właśnie przykład Dudy pokazuje,że młodzi są klonami tych starych.

Czyli gdyby Partia Oszustów dotrzymywała danego słowa i wprowadziła jednomandatowe okręgi,to dzisiaj żyło by się Polakom lepiej.....tak myślę.A i klony, by stały się zbędne.Dlaczego tego nie zrobiono odpowiedz sobie sam.

Stare szkolne czasy:) Byliśmy razem na jakiejś imprezie szkolnej, Dostał w cumel. Woźny był świadkiem.

Pisuje tu...

hehe!

Mój woźny, Pan C. - był lepszy.

Walił nas po pyskach, zanim naprawdę się mocno zaczęło!

Oj - może by się taki "woźny" w polskim Sejmie - dziś przydał?:-)

Ps: wróćże do starego awatara, bo Cię kurna - nie chytom!

FOX kce na siłę być coraz ładniejszy.

Nie wiem czy zmiana ordynacji to panaceum na wszystko.To chyba uproszczenie.

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.Bo chyba,to się pchła na jajcach.Raz w lewo,raz w prawo.

Kubri

Gdzie widzisz tę lewicowość u Ogórek?To taka sama dewota jak jakaś pisówa.Popełnia po raz kolejny błąd naszej lewicy spod znaku SLD.Wydaje jej się,że jak podliże się kosciołowi to zwiększy swoje szanse.

Ale wcale nie napisałem że widzę gdzieś lewicowość - aż taki naiwny nie jestem. Na dobrą sprawę, to ja lewicowości nie widzę w tej chwili w żadnej partii. W Polsce prawdziwa lewica nie miałaby bazy wyborczej. Bo kto na nich zagłosuje - te kilkanaście milionów pseudoprzedsiębiorców, roboli na śmieciówkach, czy kilka milionów jeszcze na umowach o prace w państwowych firmach, albo może kilkaset tysięcy urzędników zawdzięczających wszystko aktualnej władzy ?

Nie mam złudzeń pod tym względem. Jest w Polsce łatwe do rozpoznania prawicowe tromtadractwo - bo się odzywa zawsze głośno i łatwo wchodzi w radykalizmy. Ale prawdziwej lewicy się raczej w tej chwili w Polsce nie dostrzeże.

Każdy kandydat w Polsce po 1989 roku podlizywał się kościołowi. Dopiero kiedy nie będzie to przynosiło wymiernych korzyści wyborczych to kandydaci przestaną lizać pod czarnymi kiecami.

Wartością kandydatury Ogórek jest sam fakt, że jej wygrana przytarłaby nosa wszystkim starym repom. Tym gębom opatrzonym wrednym i głupim - tej władzuni od niemal dekady przy żłobie i jej pseudo opozycji robiącej jako przykładny zły chłopiec dla lepszego ukazania szlachetności partii władzy. Oraz tym wszystkim dziwakom - pieprzącym bez sensu wiejskim filozofom i nieudanym muzykom, którzy pojawiają się niezmiennie przy każdej okazji wyborczej.

To jest wartosć kandydatury Ogórek.

Widzisz ,najgorzej jest jak ktoś ma absolutną pewność w każdym temacie.To zazwyczaj świadczy jedynie o arogancji a nie o wiedzy.Bo wiedza nakazuje wątpić.

to do modrzewia

To se obejrzyj filma

anigif_enhanced-buzz-9039-1365442568-1.gif

FOX kce na siłę być coraz ładniejszy.

A co w tym dziwnego? Nie kcem ale muszem!

Widzisz ,najgorzej jest jak ktoś ma absolutną pewność w każdym temacie.To zazwyczaj świadczy jedynie o arogancji a nie o wiedzy.Bo wiedza nakazuje wątpić.

Konkretnie w co wątpić?W to,że w przypadku okręgów jednomandatowych będziesz wiedział na kogo konkretnie głosujesz?To wątpliwości?Zasiano ci w głowie coś co teraz kiełkuje.Ci przy korycie nigdy na taką formę wyborów się nie zgodzą.Wiadomo dlaczego.

Oczywiście zaraz powiedzą co niektórzy,że ten system ma wady ale więcej ma zalet.Myślenie nie boli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.