Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do domu za ~130zł

baszek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chce zakupić jakieś słuchawki do domu, które poradzą sobie bez wzmacniacza. Cena to około 130zł

Myślałem nad superluxami hd681 evo, samson sr850 lub Trakstar HD2000.

Słuchawki głównie do muzyki + filmów będę używał. Szukam czegoś gdzie bas zejdzie dość nisko - teraz mam kossy porta pro i trochę mi brakuje w nich tego nisko schodzącego basu.

Co możecie polecić w tej cenie ?

https://www.audiostereo.pl/topic/119481-s%C5%82uchawki-do-domu-za-~130z%C5%82/

Mogą być trudne do dostania, ale polecam rozejrzenie się na rynku wtórnym za Philips HP 890. Były to tanie "pluszaki", ale z pięknym dźwiękiem. U mnie są ciągle w użyciu od czasu do czasu. Szkoda, że późniejsze budżetowe produkty Philipsa nie dorastały im do pięt.

Od takich pytań jest osobny wątek w zakładce Start:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Nie zaśmiecać forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polecam Ci Superlux HD681B. Mam je niecały rok i jestem zadowolony. Jakość wykonania jest naprawdę w porządku a przede wszystkim są wygodne. Również używam ich bez wzmacniacza słuchawkowego i dają radę.

Pozdrawiam.

Panasonic RP-HTX7. Bierz poki jeszcze sa w tak dobrej cenie. Bez modyfikacji brzmia swietnie, a po modyfikacji nie znajdziesz nic lepszego do 250-300zl.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

PRESTIGIO PBHS2 warto posłuchać grają dużo lepiej niż AKG K450 i Seenheiser PX 100 II i Kossy Porta Pro a dodatkowo mogą grać bez kabla ;)

Sam nie wierzyłem że coś takiego mało znanego może fajnie grać ale gra i jest też fajny BAS :)

PRESTIGIO PBHS2 warto posłuchać grają dużo lepiej niż AKG K450 i Seenheiser PX 100 II i Kossy Porta Pro a dodatkowo mogą grać bez kabla ;)

Sam nie wierzyłem że coś takiego mało znanego może fajnie grać ale gra i jest też fajny BAS :)

Hehe, wiem o czym piszesz - mam 3 pary tych Prestigio :) Jak dla mnie - rewelacja.

Hehe, wiem o czym piszesz - mam 3 pary tych Prestigio :) Jak dla mnie - rewelacja.

A ja je kupiłem dzięki Tobie właśnie więc jeszcze raz dzięki :) A zapomniałem dodać że te Prestigio zabijają też te pierdziawki Sennheiser PMX 680 Sports które kupiłem do biegania i leżą w szufladzie od czasu gdy usłyszałem Prestigio :D

Nie warto grzebać się w wynalazkach,w sieci jest mnóstwo fajnych słuchawek za niewielką kasę:

Ukryta Zawartość

Nie jest to ideał, ale dysponowany budżet spokojnie spełni Twoje oczekiwania.

Ukryta Zawartość

A słuchałeś tych wynalazków, że je negujesz?

Ukryta Zawartość

A ja je kupiłem dzięki Tobie właśnie

O! To miło :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Obecnie mam słuchawki Maxell Retro Dj, ale planuję zakup nowych słuchawek. Ze względu na poszukiwanie nowych do ok. 100 PLN podpinam się do tematu.

Nowych słuchawek będę używał przede wszystkim w domu, bo mam jeszcze w/w Maxelle i Awei Es-120, które służą jako przenośne. Czy Superlux HD 681 będą lepsze niż Maxelle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.