Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo Baby sa wredne:-)

Feministki miały prawdziwy problem gdy Miler wystawił ładna laskę. W końcu kobieta. Ale nie wygląda jak kwit na węgiel wiec w polityce nie ma szans. Nie to co była prezes PKP a obecna minister infrastruktury Maria Wasiak (ciekawe czy to ta z łódzkiego klanu Wasiaków?) z odprawą pół bańki za rok pracy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ją powinni wystawić do wyborów na Prezydenta

Ukryta Zawartość

juz to wielokrotnie mowilem. od lat juz nie bylo w Polsce wyborow na ktore szlo sie glosowac "za" caly czas tylko "przeciwko: komus, ukladowi, programowi, partii"

+1

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mi i bratu rodzice powiedzieli, że oddadzą nam karty. Brat ma 12 lat, powiedział, że zagłosuje na Komorowskiego, a napiszę "Frank Underwood", albo "Petyr Baelish on naprawi ten burdel" lub coś w ten deseń, ale poprawnie zaznaczę Komorowskiego, więc głos będzie ważny.

No i jak tu się dziwić iż układ trwa od lat przy takich wyborcach ??? I będzie trwał....

Retorycznie pytam - zaznaczam ;)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Retorycznie pytam - zaznaczam ;)

Ale kogo pytasz, dzieciaka który nie ma jeszcze praw wyborczych, który jest na garnuszku rodziców i który "wyprodukował" jedynie to co organizm przetrawił ?

Na wybory z własnym długopisem - http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/akcja-blogera-ws-wyborow-prezydenckich-podbija-internet/96wj3q

Czy już jest PO wyborach ? - http://pressmania.pl/?p=13788#comment-719

Pyta retorycznie, więc tak jak by nie pytał...:)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

każdego oprócz Ogórka, nawet tego po***a Brauna i Januszka zaznaczy, a jej nie, bo twierdzi, że oni mają przynajmniej poglądy, a ona nie :-D

Po obejrzeniu fragmentu wczorajszej debaty (zanim przełączyłem na drugą połowę meczu) miałem wrażenie, że się już trochę poglądów nauczyła. Niektóre całkiem, całkiem.... liberalne.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ja nadal za Kukizem...chociazby dlatego ze widac ze nie stoi za nim sztab fachowców od gładkich gadek i urabiania gawiedzi złotą mową :)

Juz mam dosc wytresowanych klakierów ktorzy koncertowo dymaja populacje.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Pyta retorycznie, więc tak jak by nie pytał...:)

Czyli że;

"Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało,

Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało."

a to przepraszam ;))

:)

Ja nadal za Kukizem...chociazby dlatego ze widac ze nie stoi za nim sztab fachowców od gładkich gadek i urabiania gawiedzi złotą mową :)

Za nim stoi sztab PO który dobrze zadbał o tę akcje Kukiza, zajmowania ewentualnych niezdecydowanych..

Po obejrzeniu fragmentu wczorajszej debaty (zanim przełączyłem na drugą połowę meczu) miałem wrażenie, że się już trochę poglądów nauczyła. Niektóre całkiem, całkiem.... liberalne.

teraz już wiesz dlaczego SLD chciał jej cofnąć te skromne fundusze na kampanię.

Ukryta Zawartość

ZAWSZE TRZEBA ROZMAWIAĆ!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ZAWSZE TRZEBA ROZMAWIAĆ!

Ukryta Zawartość

Ciekawe, że na tym filmiku widać słynnego już prowokatora spod krzyża i z marszu niepodległości. Kilka dni temu udawał nawet obywatela biorącego autografy od Bronka-prez.

Jeśli dobrze pamiętam można zobaczyć jego działalność wpisując we wszechwiedzące google "Andrzej Hadacz"

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Na parę dni przed głosowaniem wyciągane są coraz cięższe "działa".

Ale trzeba być chyba wyjątkowym idiotą, aby w takie pierdy uwierzyć;

"I dodaje, że opozycyjny życiorys polityka mówi sam za siebie i takie publikacje nie są w stanie mu zaszkodzić." - http://wiadomosci.wp.pl/gid,17511522,kat,355,title,Resortowe-dzieci-w-sluzbach,galeria.html

Przecież Oni napisali tą książki na podstawie dokumentów IPN . Tam są suche fakty a z faktami się nie dyskutuje .

W 1cz było o dziennikarzach np M.Olejnik której tatuś był majorem bezpieki . Tłumaczyła że on ochraniał tylko ambasady <lol>

Historycy nie zostawili na niej suchej nitki taki to był ochroniarz.

Bronek w końcówce lat 70tych dostał pozwolenie na broń myśliwską ludzie PRL to nie filmy Barei pomyślcie chwile .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Obejrzałem debatę która mnie ani nie zaskoczyła zbytnio in + ani in -. Miała to być ogólna prezentacja kandydatów i taka też była.Brak prezydenta było tchórzostwem ewidentnym i pogwałceniem demokratycznych zasad , a skoro jest takim krasomówcą i przewyższa resztę to zmiótł by wszystkich i wygrałby w pierwszej turze.

Nie sposób w tak krótkiej konfrontacji uiścić esencję i poglądy na różne tematy,dlatego uważam że debat powinno być więcej w luźniejszej formie.

Oceniając prezentację kandydatów (raczej ich formę prezentacji) Duda trochę za sztucznie i szablonowo,Jarubas polityczna wata cukrowa,Ogórek była i tyle zapamiętałem,Kukiz nieco roztargniony ale autentyczny,Korwin najlepiej sobie poradził jako gracz,Braun najbardziej przejrzyste wystąpienie (bez względu czy poglądy się komuś podobały czy nie),Palikot chłopina widzi sondażowe dno i łyka powietrze reszta mi uleciała ...

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Obejrzałem debatę....

A kto nie oglądał, to może obejrzeć - http://wyboryprezydenckie.tvp.pl/19876535/debata-kandydatow-wybory-prezydenckie-2015

Oceniając prezentację kandydatów (raczej ich formę prezentacji)....

Ja bym tak nie definiował tej prezentacji, choćby z uwagi na tremę jaką można było zauważyć podczas wypowiedzi kandydatów.

Konwencja wyborcza Grzegorza Brauna - zapis na YT:

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kolega zamiast baseny wynosić, chyba wdychał ich zawartość - to musiało zostawić trwały ślad na psychice...

Ale skoro Japonia nam wojny nie wypowiedziała, to może i Irlandia odpuści - tym bardziej iż prace pożyteczną wykonuje.....

Bronek to koleś z klasą same mądrości mówi i ma tajną broń kolega Zgoda wybuduje mieszkania ;]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Buduje że aż miło popatrzeć

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Dla kumatych

Prezydent nie jest od budowania mieszkań.

To na dzwona mówi że zgoda zbuduje mieszkania ;]

Chyba jesteś jedyny w takim razie,który wie od czego jest ten...........prezydent.Moze od włazenia na krzesło?

@modrzew ja Ci powiem od czego jest nasz myśliwy . Od pilnowania żyrandola a to wbrew pozorom odpowiedzialna funkcja.

A może tak jak to mówił marszałek Sikorski dobry w robieniu łaski ;)

To na dzwona mówi że zgoda zbuduje mieszkania ;]

Bo to prawda.

Chyba jesteś jedyny w takim razie,który wie od czego jest ten...........prezydent.

Wiem, od czego nie jest.

Tak sobie myślę.....

Miliony Polek i Polaków oglądają z upodobaniem odmóżdżającą TV - pomijam już "kultowy" serial Moda na sukces, ale te różne programy z gwiazdami (zazwyczaj jednej nocy) jak oni tańczą, kucają, s......pacerują

Ludzie to kochają i rozumieją....

I teraz inteligenty kandydat na cokolwiek. W 100% merytoryczny, nie obiecujący gruszek na wierzbie, nie karmiący idiotów....

Z mądrą wizją tego kraju i jego przyszłości....

Jak myślicie dostałby z 5% głosów ????

Ja wątpię...... Może 1,2% Na granicy błędu.......

Kto by chciał go słuchać, a przede wszystkim zrozumieć ???

Czy taki np. il Dottore (znany bojownik z komunizmem, walczący w papuciach z głębi fotela)) chciałby kandydata który by nie jazgotał o przeszłości, nie chciałby stawiać jednych a burzyć drugich pomników ??? Który nie bredziłby o Polsce od morza do morza, z armią porównywalną do amerykańskiej ??? Który nie chciałby łapać Lwów, żeby Kijów nie dostać ??? ;P

Wątpię.......

A swoją drogą urząd prezydenta jest całkowicie zbędny, podobnie jak 70% administracji. I podobnie jak ona niezatapialny - LOL

No co ty?Poważnie?A o Druczoku?....zapomniałeś?A z tym łbem?To stary jest ale głowa......... jeszce się trzyma.

Stara spiewka starych pierdół. Skowroński to od dawna przydupas Prezesa, w dodatku sowicie opłacany. Powinien trafić do wątku dziennikarze-szmaciarze.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.