Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

Macierek to kwintesencja PiSu

O i zesrało się w głowie i to całą kwintesencją..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Fox, przesadzasz. Nic się nie zmieniło. Nadal Cię lubię

dzieki Tomek.

Ja też cie lubię ale już po mnie:(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ty debilu sp***dalaj zPolski to mój kraj!

To do mnie?

Twoje to są co najwyżej portki, które nosisz. ;) W Polsce mieszkam od 55 lat, więc swoje wyszukane uwagi kieruj pod innym adresem.

Wyjeżdżam stąd!

Mrok, chętnie spotkałbym się z tobą i dał ci po ryju!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mrok

To że mieszkasz od 55 lat w Polsce nie upoważnia Cię do decydowania o tym kto może a kto nie może mieszkać w naszym kraju.

Upiłeś się?

No właśnie nie!

Ani grama a tu takie jaja...

Teraz już piję,,,

Fox, otrzeźwiej, masz czas do jutra...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mrok, chętnie spotkałbym się z tobą i dał ci po ryju!

Proponuje neospazmine

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Mrok

To że mieszkasz od 55 lat w Polsce nie upoważnia Cię do decydowania o tym kto może a kto nie może mieszkać w naszym kraju.

Oczywiście, że upoważnia!

Ja np.nie życzę sobie w Polsce:

a197.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

"Postanowiłem zamrozić płace rządowych ministrów na pięć lat, skoro bowiem wygrał Duda, wszyscy będziemy mieć w tym udział" - powiedział David Cameron, komentując wyniki wyborów prezydenckich w Polsce.

"In other words, we can become One Nation."

;)

• 3 tygodnie później...

Ale się placioki zesrały :-)

Ta fotka samolotu Rynair pokazuje wyjeżdżających zwolenników PO ?

Najwyższy czas żeby aroganci poznali smak emigracji zarobkowej. Ale do tego to potrzebna byłaby rewolucja, a nie jakieś wybory nic nieznaczącego urzędnika. Gdyby tym peowskim bucom głowy spadały, to by mieli motyw do lamentów. Takimi lamentami nie wzbudzą ani współczucia, ani przerażenia ... najwyżej obrzydzenie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.