Skocz do zawartości
IGNORED

Kable sieciowe, IC, głośnikowe

biniek

Rekomendowane odpowiedzi

I my jesteśmy świadomi i przekonani że wpływ jest i dla tego jest ten wątek. Ale rozumiem że kolega tej świadomości nie ma więc po co włącza się do rozmowy skoro różnicy nie słyszy.

a Ty partnerem do dyskusji z dotychczasowymi argumentami

idz smiecic gdzie indziej bo Ci ktorzy piszą w tym temacie juz sobie odpowiedzili na pytanie czy kable słychac czy nie

Drodzy koledzy, polemiczne wątki słychać, czy nie słychać kabli, są na tym forum. Ten wątek jest dla tych którzy już rozwiazali ów dylemat i opowiedzieli się za tym, że słyszą i pragną z tą świadomością dalej eksperymentować z kablami.

Zatem wystąpienia osób niosących ewangelię braku możliwości usłyszenia traktuję tutaj jako trollowanie, zgodnie z sugestią Założyciela wątku oraz osób stale tu piszących.

Wpisy nie w temacie usuwam i przestrzegam przed pokusą dalszego zaśmiecania wątku.

dlatego to nie temat dla Ciebie i uprzejmie proszę o opuszczenie

moje intencje i zasady uczestnictwa doskonoale podsumował vlado za co dziekuję

wroćmy do dyskusji a każdy post kwestionujący brzmienie kabli będzie skutkował banem

Panowie dla jasności jeśli jeszcze nie zrozumieliście przeznaczenia wątku

rozumiem że lubicie rzeczowe naukowe argumenty i przedstawianie dowodów na brzmienie kabli - to zły adres

wątek stawia pytanie "jak" a nie "czy" kable grają - jesli nie znajdujecie dla siebie pomocnych w nim treści nie widze sensu żebyście zabierali głos

ban to nie cenzura tylko utrzymanie porządku w temacie kablowym za ktory czuje się odpowiedzialny

pozdrawiam

wracając do wątku chciałbym spytać o doświadczenia z podłączeniami bi wire i zworkami. Które rozwiązanie ma dla Was przewagę?

wiadomo że za przysłowiowego tysiaka można mieć kabel single wire i zworki lub trochę gorszy bi wire - jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?

Panowie dla jasności jeśli jeszcze nie zrozumieliście przeznaczenia wątku

rozumiem że lubicie rzeczowe naukowe argumenty i przedstawianie dowodów na brzmienie kabli - to zły adres

wątek stawia pytanie "jak" a nie "czy" kable grają - jesli nie znajdujecie dla siebie pomocnych w nim treści nie widze sensu żebyście zabierali głos

ban to nie cenzura tylko utrzymanie porządku w temacie kablowym za ktory czuje się odpowiedzialny

pozdrawiam

wracając do wątku chciałbym spytać o doświadczenia z podłączeniami bi wire i zworkami. Które rozwiązanie ma dla Was przewagę?

wiadomo że za przysłowiowego tysiaka można mieć kabel single wire i zworki lub trochę gorszy bi wire - jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?

Biniek84

Ja dpowiadałem tylko na wątpliwości bum1234.

A mój wpis też został usunięty, nie rozumiem.

Napisałem tylko, że mogę opisać róznice miedzy Neelami, a Shunyatą czy Vincentem tudzież Enerrem Blue nie wspominając o zwykłym.

Czy to łamie regulamin AS? Jak tak to proszę o bana, podobnie było w temacie bezpieczników o czym pisałem na początku tego wątku.

Czyli jak mawiają na AS są równi i równiejsi, no a myślałem że na AH przesadzają na Wasz temat.

A bywam tu częściej niż na AH, może czas to zmienić.

Pozdrawiam.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

sir.jax jesli tak wyszło to przepraszam - nie ja kasuje posty Zrobiło się duze zamieszanie, wkroczył moderator i poleciały prawie wszystkie posty

jesli mozesz napisz proszę jeszcze raz - obiecuję że teraz bedę reagował błyskawicznie

nadgorliwi też juz zostali usunieci wiec taka sytuacja nie powinna sie powtorzyc

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.