Skocz do zawartości
IGNORED

NowoczesnaPL - Balcerowicz/Petru

Yodzisław

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać po wyniku wyborów ludzi nie dali sie otumanić pisowskiej propagandzie oraz równie głupim wezwaniom Pani Premier i .Nowoczesna wejdzie do Sejmu.

Cieszy również sukces Razem. Szkoda tylko, że PSL uciekł spod noża.

Jestem Europejczykiem.

...Mnie tylko dziwi jedno.... nie to że Kukiz jest wielkim wygranym tych wyborów, tylko to że jeszcze tylu Polaków zagłosowało na PO i odłam ala Palikot ,czyli Petru.... Ale pewnie Ci głosujacy na PO to rozbudowana armia urzedników i ich rodziny przy wiekszych i mniejszych korytkach....

Kukiz jest wielkim wygranym tych wyborów???

A jakie miał poparcie jeszcze niedawno temu?

Jaki miał wynik w wyborach prezydenckich?

Jestem Europejczykiem.

Kokiz nie jest żadnym wygranym i nic ni ebędzie znaczył sejmie. jełsi ktosw kontestuje programową politykę to jego programem jest tylko dorwanie sie do złoba. To sie mozna cieszyć że taki szczery ale współczuć że tylu frajerów sie znalazło którzy go poprarli. Uczciwy antysytemowiec nie idzie do wyborów, bo nie bedzie uczestniczył w tworzeniu systemu któremu jest przeciw. Kukiz wiec to zupełnie inna kategoria ludzi, której nie mógłbym określić przy użyciu cenzuralnych słów.

Swetru jest przynajmniej o tyle uczciwy że nie jest wstanie ukryć kto go finansuje i w jakim lobbystycznym celu ma zamiar sie z balcerkiem dorwać się do złoba. Jełsi na niego głosował ktokolwiek poza młodzianami z fundacji Balcerowicza do dojenia kasy z najwiekszego przekrętu finansowego AWS czyli OFE, to są zwykłymi idiotami

Swetru jest przynajmniej o tyle uczciwy że nie jest wstanie ukryć kto go finansuje i

Ty też tego nie ukrywaj, tylko napisz tutaj, żebyśmy i my wiedzieli. Podaj nazwiska, sumy, daty itd.

Ty też tego nie ukrywaj, tylko napisz tutaj, żebyśmy i my wiedzieli. Podaj nazwiska, sumy, daty itd.

Czyli g...o wiesz i g...o rozumiesz.

Wiadomo

Tobie?

Areczku!!!

Uświadom wszystkich gamoni na kogo taki światły osobnik jak Ty głosował.

Rzuć śmiało perły przed wieprze ;-)!

Jestem Europejczykiem.

Jemu nie wolno, wybory są TAJNE.

Ale Areczek jest w wirtualu anarchistą, chyba nie przejmuje się tajnością tych imperialistycznych obrzędów dla gawiedzi.

Jestem Europejczykiem.

Najpierw sobie dajcie buziaczka :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"NOWOCZESNA.PL

Jak patrzysz na Petru, to od razu widzisz, że nie tylko ładnie pachnie, ale na pewno ma kartę multisport i regularnie biega po parku. Nie wiadomo, o co dokładnie chodzi, ale coś że zachód, Balcerowicz, niskie podatki i generalnie jebać biedę.

Gdyby Petru mógł, oddałby Polskę w leasing do GE Money Bank, a zamiast ubezpieczeń społecznych – każdemu zaproponował elastyczny kredyt we frankach z bardzo atrakcyjnym oprocentowaniem.

Co prawda kontrowersję wzbudza projekt oddania Amazonowi 5 milionów najbiedniejszych Polaków w zamian za roczną dostawę cygar, ale Petru wydaje się bardzo mądry, więc wszyscy zamknąć ryje.

Z ciekawostek: podobno jak się „Nowoczesna.pl” przeczyta od tyłu, to wychodzi „Platforma Obywatelska”.

DLA KOGO:

ch*ja wiesz o polityce, ale kupujesz Newsweeka, na fejsie masz zlajkowane The Economist i regularnie u fryzjera przeglądasz Forbesa. Pracujesz w korpo i biegasz maratony. Wolny czas lubisz spędzać w towarzystwie własnej wyjątkowości, a osobą, która cenisz najbardziej na świecie, jest twój kajt, którego co prawda od trzech lat nie wyjąłeś z piwnicy, ale nie to jest najważniejsze.

Myślisz o sobie jako o koneserze, mimo że co roku jeździsz na all inclusive do Hurgady tylko po to, żeby się nawpierdalać.

Czujesz, że głosowanie na Nowoczesną.pl będzie ostatecznym dowodem na to, że przynależysz do elit tego ch*jowego kraju.

PLUSY,

jeśli Nowoczesna.pl wygra wybory: Niższe podatki i więcej bankomatów.

MINUSY:

Prywatyzacja powietrza.

"

Ukryta Zawartość

Jak patrzysz na Petru, to od razu widzisz, że nie tylko ładnie pachnie, ale na pewno ma kartę multisport i regularnie biega po parku

No, to jest po prostu straszne. Żeby tak biegać po parku - pewnie jeszczedla zdrowia? Niezły cwaniaczek.

tego ch*jowego kraju.

Którego? Mój nie jest ch*jowy.

Tatacytacytatytacyta. Daj coś jeszcze, skumbria.

Areczek to cykor. Podskakuje, podskakuje a wstydzi sie przyznać, na kogo głosował. Pewnie na PiS, bo Prezes opodatkuje imperialistów i wtedy Areczek będzie doradzał, jak założyć biznes za granicą.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

"NOWOCZESNA.PL

Jak patrzysz na Petru, to od razu widzisz, że nie tylko ładnie pachnie, ale na pewno ma kartę multisport i regularnie biega po parku. Nie wiadomo, o co dokładnie chodzi, ale coś że zachód, Balcerowicz, niskie podatki i generalnie jebać biedę.

Gdyby Petru mógł, oddałby Polskę w leasing do GE Money Bank, a zamiast ubezpieczeń społecznych – każdemu zaproponował elastyczny kredyt we frankach z bardzo atrakcyjnym oprocentowaniem.

Co prawda kontrowersję wzbudza projekt oddania Amazonowi 5 milionów najbiedniejszych Polaków w zamian za roczną dostawę cygar, ale Petru wydaje się bardzo mądry, więc wszyscy zamknąć ryje.

Z ciekawostek: podobno jak się „Nowoczesna.pl” przeczyta od tyłu, to wychodzi „Platforma Obywatelska”.

DLA KOGO:

ch*ja wiesz o polityce, ale kupujesz Newsweeka, na fejsie masz zlajkowane The Economist i regularnie u fryzjera przeglądasz Forbesa. Pracujesz w korpo i biegasz maratony. Wolny czas lubisz spędzać w towarzystwie własnej wyjątkowości, a osobą, która cenisz najbardziej na świecie, jest twój kajt, którego co prawda od trzech lat nie wyjąłeś z piwnicy, ale nie to jest najważniejsze.

Myślisz o sobie jako o koneserze, mimo że co roku jeździsz na all inclusive do Hurgady tylko po to, żeby się nawpierdalać.

Czujesz, że głosowanie na Nowoczesną.pl będzie ostatecznym dowodem na to, że przynależysz do elit tego ch*jowego kraju.

PLUSY,

MINUSY:

Prywatyzacja powietrza.

"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"NOWOCZESNA.PL

DLA KOGO:

PLUSY,

MINUSY:

Prywatyzacja powietrza.

"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"NOWOCZESNA.PL

DLA KOGO:

PLUSY,

MINUSY:

Prywatyzacja powietrza.

"

ziew..

Ziew jest bez znaczenia. Bo zaraz Ziobro powróci i sprawdzi skąd swetru miał pieniądze na kampanię :-) I jego gimbaza pójdzie tam skad -wróciła- [ miało byc dokad przyzła z wydziału propagandy NBP] czyli do fundacji balcerowicza finansowanej przez banki i OFE.

Ukryta Zawartość

Szkoda PO, trzeba było wyjaśnić katastrofę smoleńską, ludzie chcą znać prawdę.

Nauczyłeś się kopiuj-wklej

Co ja teraz będę wklejał...PO się rozpadnie,,,gdzie jest Schetyna...do jasnej,,chol..ry..!!!

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

http://slomski.us/2015/10/22/na-kogo-glosowac-w-wyborach-2015/

(...)

Ziew jest bez znaczenia. Bo zaraz Ziobro powróci i sprawdzi skąd swetru miał pieniądze na kampanię :-) I jego gimbaza pójdzie tam skad wróciła czyli do fundacji balcerowicza finansowanej przez banki i OFE.

A pretekst zawsze się znajdzie. Wystarczy parę takich artykułów:

"Był szerzej nieznanym „ekspertem” ekonomicznym, pojawiającym się od czasu do czasu w mediach. Nagle, w ciągu pięciu miesięcy, zbudował partię, która zdobyła sejmowe mandaty. Uparcie pobrzmiewa więc w uszach pytanie: kto stoi za Ryszardem Petru? http://www.pch24.pl/kto-stoi-za-ryszardem-petru-,38979,i.html

...i trzeba będzie zbadać doniesienia medialne.

(...),,,gdzie jest Schetyna...do jasnej,,chol..ry..!!!

POgrążył się w żalu:

gallery_1445805575_786798.jpeg

POgrążył się w żalu

Zwiał, boi się, czeka na rozwój wydarzeń.

jest bez znaczenia

to cyko

to cykor.

Pękł balon, Schetyna to drobny cwaniaczek, bazarowy, bez żadnego formatu i klasy.

Pękł balon, Schetyna to drobny cwaniaczek, bazarowy, bez żadnego formatu i klasy.

Żebyś ty miał chłopie jego łeb, to zamiast wklejać jakieś fotki dla pedofilów byłbyś teraz managerem Huyni.

Jestem Europejczykiem.

Żebyś ty miał chłopie jego łeb

Nie osądzaj po pozorach, nie mam się czego wstydzić przy Schetynie, kto to jest w ogóle Schetyna...nie wygłupiaj się Jaro..

Hyuna jest piękna, skoro moja osoba to pisze, to oznacza że tak jest w rzeczywistości, sukces Jarosława Kaczyńskiego i PiS to potwierdza, chyba nikt nie ma co do tego już teraz absolutnie żadnych wątpliwości.

Hyuna jest piękna, skoro moja osoba to pisze, to oznacza że tak jest w rzeczywistości, sukces Jarosława Kaczyńskiego i PiS to potwierdza, chyba nikt nie ma co do tego już teraz absolutnie żadnych wątpliwości.

sukces jarosława potwierdza piękno hujni?

absolutnie taroty się Koledze pomerdały

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.