Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz BR z przeglądarką internetową - są takie ?

Shrek777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Orientujecie się czy są odtwarzacze blue ray z przeglądarką internetową ???

Uwaga tłumacze o co mi chodzi:

Mam odtwarzacz BR z netem. Czyli mam masę rożnych zakładek, od znanych nam Ipli, tvn player, TVP. YouTube i setkę innych. jest tego od cholery i ciut ciut.

Drugiego takiego samego nie chcę...

Szukam odtwarzacza z przeglądarką internetową znaną z TV smart i komputera PC - czyli mam ikonkę przeglądarki, klikam na nią i mogę z pilota wpisać dowolny adres www.

np.: www.audiostereo.pl

Przystawki na androidzie do tv - dziękuję nie chcę. (wiem, że są i mają przeglądarki) Interesuje mnie odtwarzacz BR z przeglądarką...

Czy są takie odtwarzacze ???

Sorki za łopatologiczne tłumaczenie, ale chcę uniknąć niepotrzebnej burzy w szklance wody i dokładnie piszę czego szukam...

Umiem korzystać z google, ale tam w specyfikacjach jest iż odtwarzacz ma przeglądarkę, a tak naprawdę jej nie ma. Taki myk ze strony producentów.

Stąd moje pytanie do ew. posiadaczy....

Tak sobie myślę - może naiwnie. Że żeby odtwarzacz BR z netem miał pełną przeglądarkę to musiałby mieć w sobie jakiś procesor, pamięć, czyli jak w tv smart , ew. w smartphonie...

A to już by generowało cenę. Czyli jak Koledzy powyżej piszą - raczej nie ma...

Ale wolę spytać, bo może..... nadzieja umiera ostatnia ;P

Za androida podziękuję, raz plątanina kabli ekstra, dwa wi-fi w tych przystawkach to lipa - działa w zasięgu 50 cm ;) Do tego wykonanie, błędy - passs. Strasznie wygodny i leniwy jestem.... Wiem, wiem - wstyd mi...

Nie chodzi mi o cenę, a pełną przeglądarkę. Pamiętasz może producenta i model ?

A jak mówię jak na google patrzę na parametry to mój BR tez ma przeglądarkę - lol. (ma net, masę dedykowanych portali, ale przeglądarki niet)

Taki odtwarzacz nazywa się komputerem mini-pc podłączonym do telewizora

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

• 2 tygodnie później...

Przejrzałem 4 dostępne filmiki na YT

Z nich wynika iż też nie jest to pełna przeglądarka.

Chyba rzeczywiście takich BR nie ma, albo są w cenie 1500 zł. (to już mini PC złożę)

Mój Sony (blue ray) też wszędzie w sklepach jest iż ma przeglądarkę internetową. Tylko iż jest tak jak w/w linku z Samsungiem.

Nie da się wpisać z pilota np. www.onet.pl i przeglądać na TV stronę onetu.

To póki co zostaje zastrzeżone dla TV Smart

Dziękuję wszystkim Kolegom za chęć pomocy

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.