Skocz do zawartości
IGNORED

Zbigniew Stonoga opublikował w sieci akta afery podsłuchowej

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

67f32d1c35c9649a3fbea38cb0414cb5.jpg

c3b4cf7183bd310e69b039ca93b43060.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

falenta jako oskarzony moze gadac wszystko do i od rzeczy.Takie jego prawo.Stonoga jako nieudany prawnik i hosztapler powinien o tym wiedziec.Zeznanie na tym etapie to wielkie go..no nie mające większego znaczenia.Plejada agentów rzuca na podloge ale niczego nie wyjasnia.Ten stonoga to albo duren albo ma reszte za durni.

W tych okolocznościach nie ma znaczenia czy Stonoga jest Dureń -

jak widać po dymisjach - nagrania działają i rząd próbuje spiepszać do przodu -

gdyby nie było akt - to by pies z kulawą noga lorda Radzia nie ryszył...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Główna i kluczowa postać afery taśmowej to Kulczyk a nie jakaś Stonoga.

6475402-stonoga-ferrari1-643-514.jpg

zbigniew_stonoga.710x0d0x0.jpg

956928_Niecodzienny-baner-na-terenie-Gdanska.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

o by pies z kulawą noga lorda Radzia nie ryszył...

akurat lord Radz byl najlepszym w tym towarzystwie i w ostatnim okresie.Rozumiem ze teraz moze byc nawet pies dudus albo sciera siekiera.Byle nie on.To koresponduje z linia jaka obecnie widzimy.

intelektualistów chwilowych.

gdyby nie było akt - to by pies z kulawą noga lorda Radzia nie ryszył...

Bardzo podejrzana postać,nasz Kokainowy Radziu... facet, który nie obawia się płacić służbową kartą MSZ w... burdelu, musi mieć mieć naprawdę mocne plecy.

który nie obawia się płacić służbową kartą MSZ w... burdelu

on widocznie wie gdzie jest burdel a gdzie kosciol w przeciwienstwie do ciebie.

to zwlaszcza swiadczy o wyborcach i ich poziomie a moze bardziej kulinariach ograniczonych do kartofla i buraka..

taka masa pszenno buraczana.

akurat lord Radz byl najlepszym w tym towarzystwie i w ostatnim okresie.Rozumiem ze teraz moze byc nawet pies dudus albo sciera siekiera.Byle nie on.To koresponduje z linia jaka obecnie widzimy.

intelektualistów chwilowych.

lord Radź to dopiero jest mega intelektualista chwilowy

z magisterką za 40 funtów...

ten gównojad intelektualista nawet na kilometrówki się uchciwił...

taki intelekt... noi serce - serce miłujące ojczyznę

szczodrze wypłacającą 30 tysi kilometrówek...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Gość glazior

(Konto usunięte)

akurat lord Radz byl najlepszym w tym towarzystwie i w ostatnim okresie.Rozumiem ze teraz moze byc nawet pies dudus albo sciera siekiera.Byle nie on.To koresponduje z linia jaka obecnie

on widocznie wie gdzie jest burdel a gdzie kosciol w przeciwienstwie do ciebie

normalnie osmiorniczka numerek to 28 za kg.Je kazdy i w kazdym Samie som.Zaden luksus ..biedaku..

Ośmieszasz się Muls.

Gdyby Kaczor uratował topiącą się małą dziewczynkę to powiedziałbyś że tylko dlatego ,że nie jest Żydówką.

Te swoje głupowate mądrości i przemyślenia zachowaj Szanowny Kolego dla swojej rodziny.

nie wiem co powiedzialbym bo taka sytuacja nigdy sie nie zdarzy i wlasciwie mnie malo obchodzi.Natomiast moje przemyslenia przedstawiam swojej rodzinie a ty raczej swoja powinienes przed nimi chronic zeby nie zauwazyla przepasci miedzy twoimi.

mam wrazenie ze to ty jestes smieszniejszy ale akurat to tez mi ..dynda u szyji.

ten gównojad intelektualista nawet na kilometrówki się uchciwił...

taki intelekt... noi serce - serce miłujące ojczyznę

szczodrze wypłacającą 30 tysi kilometrówek...

i inne gownajady jakos umkly ci uwadze w liczbie trzech?z udowodnionymi zarzutami nawet w picu kiedy ten został uniewiniony nawet przez prokurature.Zabawni jestescie, ale to akurat mnie tu trzyma.

Choć z nami muls, tu jest Polska..

musialbys sie numerek ubrac za geja.Wtedy bym zobaczył zes tez z europy.Zascianek pszennoburaczany to ja mam wszedzie.

Mie wykluczone że tak sie ubiera na codzień a Hujnia dla niepoznaki...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość glazior

(Konto usunięte)

a ty raczej swoja powinienes przed nimi chronic zeby nie zauwazyla przepasci miedzy twoimi

Wcześniej błędy gramatyczne,teraz logiczne,nie masz czasami bólów głowy,jeżeli tak to idż do psychiatry.

mam wrazenie ze to ty jestes smiesniejszy ale akurat to tez mi ..dynda u szyji.

Widzę że trzeba Ci znowu dać dobrego soczystego słownego szpica w dupę.

Wcześniej błędy gramatyczne,teraz logiczne,nie masz czasami bólów głowy,jeżeli tak to idż do psychiatry.

a po za tym wszyscy w domu czy akurat ci pies uciekl?

Widzę że trzeba Ci znowu dać dobrego soczystego słownego szpica w dupę.

to probuj bez znowu bo jeszcze nie zaczales.

sprobuj posladki razem i na wspietych palcach.to pomaga...niektorym.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Jeśli tyż nic, to weź prysznic.

Jednostki nieprzeciętne lub też przeciętne inaczej powinny wiedzieć kiedy nie wtrącać się do rozmowy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.